Af: Morten Wolter Andersen – Anatomi nørd og udddannet behandler / 19. juli 2023

Cupping massage: Den ideelle kombination for smertelindring

Velkommen til vores blogindlæg om cupping massage! I dag vil vi dykke ned i denne spændende behandlingsmetode og udforske dens fordele, hvordan den fungerer, og hvem der kan have gavn af den. Cupping massage kombinerer principperne fra traditionel kinesisk medicin med teknikker fra klassisk massage for at skabe en unik og effektiv måde at lindre smerter på.

Indholdsfortegnelse

Hvad er cupping massage?

Cupping massage er en kombination af cupping og massage, der bruger sugekopper til at stimulere bindevævet. Denne behandlingsform har vist sig at have flere positive effekter på kroppen. Cupping hjælper med at øge blodcirkulationen og lindre muskelspændinger, mens massagen løsner op for spændinger i musklerne. Sammen kan cupping massage være den ideelle måde at reducere smerte og fremme generel velvære på.

Bindevæv er et vigtigt fokusområde under en cupping massage. Ved at stimulere bindevævet kan man forbedre dets elasticitet og fleksibilitet samt mindske stivhed og smerter. Kombinationen af cupping og massage arbejder sammen om at løsne spændinger i bindevævet, hvilket kan føre til øget bevægelsesfrihed og mindre ubehag i kroppen. Ønsker du at dykke mere ned i hvad cupping er kan du gøre det her.

Cupping

Historien bag cupping:

Cupping er en gammel behandlingsform, der har været brugt i mange århundreder. Den oprindelse kan spores tilbage til oldtidens Egypten og Kina. I gamle dage blev cupping udført ved at placere opvarmede kopper på huden for at skabe vakuumeffekt. Dette skulle hjælpe med at fremme blodcirkulationen og lindre smerter.

Typer af cupping metoder:

Der findes forskellige typer cupping metoder, herunder tør cupning og våd cupning. Tør cupning indebærer brugen af vakuumkopper uden nogen form for yderligere manipulation eller indsnit i huden. Våd cupning involverer olie eller creme således cuppingglasset kan bevæges over huden.

Fysiologiske effekter af

Cupping massage har flere fysiologiske effekter på kroppen. Nogle af dem er øget blodgennemstrømning, frigivelse af spændinger i musklerne samt stimulering af bindevævets helingsproces.

Massage

Forskellige former for massage teknikker er effektive til at lindre smerte og forbedre kroppens funktion. Massage kan løsne spændinger, øge blodgennemstrømningen og stimulere bindevævet. Når det kombineres med cupping, en behandlingsform der bruger vakuum til at skabe sugeeffekt på huden, kan resultatet være endnu mere effektivt. Cupping massage er ideel til smertelindring og fremmer heling af muskler og væv.

Fordele ved massage for smertelindring:

  • Løsner spændinger i musklerne
  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Stimulerer nervesystemet
  • Øger fleksibiliteten

Hvordan kombinere massage og cupping effektivt:

1. Start med en dybdegående massage for at løsne muskelknuder.

2. Anvend derefter cupping-teknikken på de områder, der har behov for ekstra opmærksomhed.

3. Gør brug af forskellige størrelser af sugekopper for at nå forskellige områder af kroppen.

4. Afslut behandlingen med en let beroligende massasge for at komme dybt i muskelvævet og skab den sidste mobilitet og fleksibilitet.

Ved at kombinere disse to metoder får du ikke kun glæden ved den beroligende virkning fra massagen, men også de specifikke terapeutiske egenskaber ved selve cupping-behandlingen – hvilket giver dig den ultimative oplevelse indenfor smertelindring og afslapning.

Hvordan fungerer cupping massage?Cupping og massage - Hvordan fungerer denne kombinationsbehandling

Cupping massage fungerer ved at skabe en sugeeffekt på huden, hvilket øger blodcirkulationen. Denne forbedrede cirkulation hjælper med at lindre smerter og spændinger i muskler og væv. Ved at kombinere cupping og massage opnår man en effektiv metode til smertelindring, da det frigiver spændinger og fremmer helingen af beskadiget væv.

Effekten af cupping massage skyldes den sugeeffekt, der skabes på huden. Når koppen placeres på kroppen dannes der et vakuum, som trækker hud og muskler opad. Dette stimulerer blodcirkulationen i området, hvilket kan reducere inflammation samt lindre smerter og ubehag. Samtidig frigives affaldsstoffer fra vævet under behandlingen, hvilket øger kroppens naturlige helingsproces.

Sugeeffekten

Øget blodgennemstrømning skaber en sugeeffekt ved cupping massage, hvilket hjælper med at forbedre vævets helingsproces. Denne sugeeffekt stimulerer også lymfedrænage og fjerner affaldsstoffer fra kroppen. Samtidig frigives spændinger i muskler og væv, hvilket resulterer i afslapning og smertelindring. Cupping massage er derfor den ideelle kombination for dem, der ønsker at lindre smerter på en effektiv måde.

Blodcirkulationen

Forbedring af oxygenforsyningen til vævet er en af de positive effekter ved cupping massage. Ved at øge blodcirkulationen kan denne behandling hjælpe med at transportere mere ilt til musklerne og forbedre deres funktion.

Samtidig fjerner cupping massage også affaldsstoffer fra musklerne, hvilket bidrager til en sundere kropsfunktion. Den øgede blodcirkulation stimulerer udskillelsen af toksiner og affaldsstoffer, hvilket gør det muligt for kroppen bedre at rense sig selv.

En anden fordel ved cupping massage er stimuleringen af kollagenproduktion. Kollagen er et vigtigt protein, der hjælper med at opretholde hudens elasticitet og styrke bindevævets struktur. Ved at fremme produktionen af kollagen kan cupping massage bidrage til en sundere og yngre udseende hud.

Aflastning af muskler og væv

Smertelindring ved løsning af myofasciale triggerpunkter: Cupping massage kan være effektiv til at lindre smerte forårsaget af myofasciale triggerpunkter. Ved at skabe en sugeeffekt kan cupping-massage hjælpe med at løsne og afspænde disse punkter, hvilket resulterer i smertelindring.

“Udstrækkende” effekt på stramme muskler og sener: Cupping massage har også en “udstrækkende” effekt på stramme muskler og sener. Den sugeeffekt, der opstår under behandlingen, bidrager til at øge blodcirkulationen i området samt fremme fleksibiliteten og bevægeligheden.

Reduceret betændelsestilstand i vævet: En anden fordel ved cupping massage er den reducerede betændelsestilstand i vævet. Behandlingen hjælper med at stimulere lymfesystemet, hvilket kan reducere inflammation og fremskynde helingsprocessen efter skader eller overanstrengelse.

Fordele ved cupping massage

Cupping massage kombinerer fordelene ved cupping og massage, hvilket resulterer i en effektiv smertelindrende behandling. Ved at stimulere blodcirkulationen og frigive spændinger i musklerne kan denne form for behandling bidrage til at reducere smerter og øge den generelle afslapning og velvære.

En anden fordel ved cupping massage er fjernelsen af affaldsstoffer fra kroppen. Ved hjælp af de vakuumskabende koppelementer kan denne behandling hjælpe med at løsne op for væv og fremskynde udrensningen af toksiner. Dette kan føre til en mere balanceret kropstilstand og øget energiniveau.

Den kombinerede virkning af cupping og massage kan også bidrage til en hurtigere genopretning efter fysisk aktivitet eller skade. Gennem dybdegående manipulation af musklerne fremmes blodgennemstrømningen, hvilket hjælper med at lindre inflammation samt reducere stivhed og ubehag over tid.

Smertelindring

Reduktion af muskelspændinger, lindring af kroniske smerter og øget blodcirkulation er alle vigtige fordele ved cupping massage. Ved at kombinere teknikkerne i cupping og massage kan du opnå en effektiv smertelindring. Cupping-metoden hjælper med at løsne spændte muskler og fremskynder helingsprocessen, mens massagen arbejder dybt ind i vævet for at lindre kroniske smerter. Den øgede blodcirkulation sikrer også, at næringsstoffer transporteres bedre til de berørte områder, hvilket fremmer hurtigere heling.

Øget afslapning og velvære

  • Stressreduktion: Cupping massage hjælper med at reducere stressniveauet i kroppen, da den stimulerer frigivelsen af endorfiner, som er naturlige stresshormoner.
  • Fremme af mental ro: Ved at forbedre blodcirkulationen og løsne spændinger i musklerne kan cupping massage fremme en følelse af indre ro og mentalt velbefindende.
  • Forbedret søvnkvalitet og immunforsvar: Den dybe afslapning, der opnås gennem cupping massage, kan bidrage til bedre søvn ved at mindske angst og bekymringer.

Fjernelse af affaldsstoffer

Afkalkning af lymfeknuderne hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Dette øger udskillelsen gennem hudporer og bekæmper ophobninger i bindevævet.

Frigivelse af affaldsstoffer fra bindevævssamlinger er afgørende for en effektiv fjernelse. Cupping massage hjælper med at løsne og frigive disse samlinger, hvilket resulterer i fjernelse af symptomer og affaldsstoffer fra kroppen.

Forbedret muskelrestitution

Aktivering af kroppens naturlige helingsproces ved cupping massage fremmer en hurtigere genopbygning efter træning eller skade. Behandlingen reducerer også inflammation i vævet, hvilket bidrager til en forbedret muskelrestitution.

Hvem kan have gavn af cupping massage?Cupping og massage fjerner muskelsmerter og myoser i kroppen

Cupping massage kan være gavnligt for personer med muskelsmerter. Ved at kombinere cupping og bindevævsmassage teknikker, kan denne behandling hjælpe med at lindre spændinger og ømhed i musklerne.

Personer der lider af stress og spændinger kan også have gavn af cupping massage. Denne behandling kan bidrage til at løsne op for fysisk og mental anspændthed, hvilket resulterer i en følelse af afslapning og velvære.

Atleter og sportsfolk er også en målgruppe der kan drage fordel af cupping massage. Ved hjælp af denne effektive kombinationsteknik og sportsmassage, kan muskelrestitutionen fremskyndes efter træninger eller konkurrencer, samt reducere risikoen for skader.

Fibromyalgi og cupping massage:

Personer med muskelsmerter kan drage stor fordel af kombinationen af cupping massage og behandling af fibromyalgi. Cupping massagen er kendt for sin evne til at lindre smerte, reducere inflammation og øge blodgennemstrømningen i de berørte områder.

Cupping massage som en effektiv behandling mod lændesmerter:

Hvis du lider af kroniske eller akutte smerter i lænderegionen, kan cupping og massage i kombination være den ideelle løsning for dig. Ved at anvende sugekoppe-teknikken stimuleres blodcirkulationen, hvilket hjælper med at reducere betændelse samt smerteniveauet i rygområdet.

Personer med stress og spændinger

Stressreduktion gennem cupping massage kan være en effektiv løsning for personer med stress og spændinger. Ved at kombinere den terapeutiske virkning af massage med de sugekop-lignende redskaber i cupping, kan man opnå dyb afslapning og lindre anspændte muskler i skuldre og nakke.

Cupping massage tilbyder også en effektiv behandling mod hovedpine og migræne. Den vakuum-effekt, som skabes ved brug af “sugekoppper”, hjælper med at øge blodcirkulationen i området omkring hovedet. Dette kan reducere smerteoplevelsen samt forebygge fremtidige episoder af hovedpine eller migræne.

Gennem anvendelsen af cupping massage som en kombineret behandlingstilgang kan personer med stress og spændinger opleve betydelig smertelindring samt forbedret velvære. Det er vigtigt at konsultere en professionel massør eller behandler for at sikre korrekt teknik og individuelt tilpassede behandlinger baseret på dine specifikke behov.

Atleter og sportsfolk

Muskelregenerering efter træning kan forbedres betydeligt ved hjælp af cupping massage. Ved at øge blodcirkulationen og lindre muskelspændinger, fremmer denne kombination en hurtigere restitutionstid for atleter. Optimering af præstationsevnen opnås også gennem regelmæssig cuppingmassage, da det reducerer smerter og øger fleksibiliteten i musklerne. Med cuppings positive virkninger oplever sportsfolk en mere effektiv træningsoplevelse.

  • Øget blodcirkulation
  • Lindre muskelspændinger
  • Hurtigere restitutionstid

Er cupping massage smertefuld?

Hvordan udføres en cupping massage? Under en cupping massage placeres sugekopper på specifikke områder af kroppen og efterlades i nogle minutter. Terapeuten kan også bevæge koppen rundt for at massere det ønskede område.

Selvom nogle mennesker kan opleve let ubehag eller et prikkende sensation under processen, er cupping massage ikke smertefuld. Det er vigtigt at kommunikere med terapeuten og informere dem om eventuelle ubehagelige følelser under behandlingen da vi alle er forskellige og har forskellige smerteterskler.

Konklusion af cupping massage

Cupping massage har vist sig at have en række fordele. Først og fremmest kan den øge blodcirkulationen, hvilket bidrager til hurtigere heling af muskler og vævsskader. Derudover kan cupping massage lindre muskelspændinger og reducere stressniveauet i kroppen. Cupping massage har altså vundet frem de senere og år og ikke uden grund. Effekten heraf er stor og kan afhjælpe rigtig mange tilstande som hovdpine og migræne, nakkesmerter, smerter i skulder og albue, ondt i ryggen, myoser i kroppen, lænde- og iskiassmerter, hælspore og meget mere.

Book en cupping massage allerede i dag

Find den rette terapeut, der kan udføre din cupping massage ved at undersøge deres erfaring og kundeanmeldelser. Det er vigtigt at vælge en terapeut, som har ekspertise inden for både cupping og massage teknikker for at sikre de bedste resultater.

Hos Zency er vi alle uddannede og kvalitetssikrede behandlere. Vi arbejder dagligt med muskulære problematikker i bevægeapperatet. Vores viden og erfraring er derfor stor og det er noget du kan mærke i din behandling. Alle vores behandlinger kommer med 100% tilfredshedsgaranti hvor vi garanterer dig en tilfredsstillende behandling og eller giver vi en erstatningbehandling ved den samme eller en anden behandler af eget valg. Book din cupping massage allerede i dag.

Fremragende4.9Henrik J. ★★★★★ god oplevelse. meget effektivt.Rikke C. ★★★★★ Virkelig professionel og effektiv behandling i en afslappende atmosfære.Sofie S. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. Meget dygtig massør.Marlene J. ★★★★★ Lars er nok en af de mest grundige massører jeg har prøvet- han kommer i dybden og trykker på den gode måde – er ikke voldsom. Kan varmt anbefales.Sten J. ★★★★★ Dejlig og god behandlingBenedikte Stigkær L. ★★★★★ Super god og dybdegående massage.kirsten borup J. ★★★★★ Blev taget godt imod,og fik en halv times virkrlig go massage, som hjalp på mine gener og spændinger.Caroline D. ★★★★★ Virkelig god og dybdegående massage.Nina G. ★★★★★ Effektiv dybtgående massage i rolige omgivelser.Vil klart anbefale til andre.Louise M. ★★★★★ Virkelig behagelig, professionel og meget dygtig massør. Jeg kunne mærke stor virkning på mine spændinger allerede efter en behandling.BossiFTF ★★★★★ Du føler dig set og hørt, og han yder langt højere service end du forventer, fordi han er så klog på rigtig mange områder, og han er ikke beskeden på at dele ud om sin viden, som I går sessionen igennem. Altid fedt at blive klogere på sig selv!Vil klart komme der igen.Majbritt P. ★★★★★ Særdeles god behandling. Kan varmt anbefales.Daniel Dissing N. ★★★★★ Min kæreste fortæller at der var styr på det hele, hun følte sig tryg og hun kan mærke en forskel her 3 dage efterBirgitte Damgaard M. ★★★★★ Meget kompetent og behagelig oplevelse at få behandling hos Zency HedenstedPeter R. ★★★★★ God massage, som helt sikkert kan anbefales 😊Yasmin J. ★★★★★ Lækkert, og rigtig god behandling. Man følte virkeligt der var tid til én, og at mam blev hørtHenrik H. ★★★★★ It was a very pleasant experience to meet Lars. He had good insight into my problems and handled the whole treatment very professional.I felt very confident in the treatment and in the advices that Lars gave.I am looking forward for our next appointment.Flemming S. ★★★★★ Super afslappende, og god behandling.Generende smerter i lænden og nakken er forsvundet efter én behandling.Per J. ★★★★★ Dejlig rolig massør der havde gode hænder der kunne gå i dybden med mine problemer!Palle S. ★★★★★ Super professionel og dybdegående massage.Jeg kommer sikkert igen.Theis R. ★★★★★ Fantastisk behandlingJeg vil klart anbefale det til alleTak!Ann J. ★★★★★ Super faglig kompeten behandling.Kan klart anbefale at booke tid.Kommer gerne igen.🙏Ann-Iren B. ★★★★★ Fantastisk god og effektiv Deep tissue massasje som virkelig kan anbefales for at løse op spenninger og smertepunkter i kroppen.Jette P. ★★★★★ God og lyttende inden behandling startede. Fantastisk behandling med godt resultat og god vejledning bagefter med lette øvelser.Erich P. ★★★★★ En god behandling i dejligt miljø med dæmpet music til afslapning. Jeg har fast aftale om behandlingLena N. ★★★★★ God og professionel behandling.Annika J. ★★★★★ Rigtig god massørcecilie C. ★★★★★ Mere god oplevelse.Kom der hen fordi jeg havde smerter ved skulderen (muskel der var i klemme), allerede på 30 minutter var smerterne formindsket en god del.Vil anbefale stede til andre jeg kender.Marna P. ★★★★★ Jeg synes det var en rigtig god massage. Har bestilt en ny tid.Michael Hørby P. ★★★★★ God dybdegående massage, med en professionel massør, der gav sig god tid til at komme ind hvor det virkeligt kunne mærkes, og til en fornuftig prisInge Tang C. ★★★★★ Fik en rigtig god behandling- fik en tid, luge da jeg havde aller mest brug for detsøren T. ★★★★★ Fantastisk proffdesionel og behagelig behandling , kommer gerne igenOle A. ★★★★★ Kan anbefale massage hos Zency, Horsens. Finder alle de steder hvor der er behov at blive taget fat. Om det er nakke, ryg, arme, ben, fødder, hænder, eller ansigt. Der er ikke noget der bliver glemt.Helene B. ★★★★★ Proffesionel og god massage, behandling tilpasses efter dine problematikker. Fik en times massage, primært af ryggen og lidt af benenecamilla K. ★★★★★ Dejlig massage i smukke omgivelserArne M. ★★★★★ Jeg kom med meget ømme lægmuskler og øm nakke og skuldre.Jeg gik derfra som jeg svævede på en sky og fri for smerter i nakke skuldre.Lea D. ★★★★★ Meget rar behandling og service:)Knud H ★★★★★ Tak for super god massage, de bedste anbefalinger fra mig.Alex H. ★★★★★ God service og super behandlingRudy ★★★★★ Solid massage, hvor der bliver lytter til dine ønskerJonas B. ★★★★★ God service! En dejlig oplevelse og god feedback. Vil klart anbefalde det til andrepeter S. ★★★★★ Super god oplevelse.Henrik C. ★★★★★ Fantastisk massage hjalp virkelig meget, havde fuldstændig ro i kroppen efterfølgende.Louise Kjær K. ★★★★★ Lige den massør jeg havde brug for! Dejlige omgivelser og en god oplevelse med gravidmassage, hvor der var fokus på ro og kroppen.morten J. ★★★★★ Rigtig god behandlingPrachi S. ★★★★★ Brilliant care and professionalism put into the practice. As a former ultramarathoner, I can say that this is one of the best massage therapy experiences I’ve had in my practice.I highly recommend : )Nadia B. ★★★★★ Det er første gang jeg har fået en kropsmassage, det har virkelig været godt for kroppen. Glæder mig allerede til næste massage.Dorthe T. ★★★★★ God og behagelig atmosfære. behandlinger med massage der er velværende og man får et dejligt velbefindende.Lillian M. ★★★★★ God oplevelse.Priyadarshini B. ★★★★★ He is veryvery disciplined.I could sense her spirituality and authentic towards his work and responsible.I recommend to prioritise Zency for massage session. Thank youVibeke H. ★★★★★ Dejligt roligt , god information, pæne omgivelserVirkelig dygtigt til at komme ned i muskelerneSusanne J. ★★★★★ god og professionel behandling 🙂Jeanette K. ★★★★★ Gravid massage. Komforten var i top, hele behandlingen igennem. Det samme var kommunikation og kvaliteten af massagen.Kent K. ★★★★★ Super behagelig stemning og god service. Kommer helt sikkert igen hvis ryg og nakke klagerTim G. ★★★★★ Jeg fik løste op i min muskler og det var dejligt, kunne godt gør det igen da det var så godt og synes hun var god til det 🙂Clara Lucia R. ★★★★★ It is Nice place to be.Asmira B. ★★★★★ Professionel og god service 👍Kan helt klart anbefales.Anna Kristine J. ★★★★★ Hyggeligt sted, og dygtig behandler😊Susanne Sleiborg J. ★★★★★ God oplevelse, venlig og imødekommende modtagelse.God og grundig massage der løsnede mine spændte muskler.Jeg kommer helt sikkert igen 🙂Anne Skaarup L. ★★★★★ Skete en fejl under bookning, men blev håndteret rigtig professionelt og generelt en god behandling!Christine N. ★★★★★ Meget grundig og spørger ind til min smerter. Og havde ikke nær så ondt bagefter. Skal helt klart have massage der igen.wrynil ★★★★★ Meget tilfreds med den behandling jeg gik fra Helle. Blev så afslappet at jeg flere gange vågnede efter at være blundet hen. Behandlingen kom godt i dybden med flere års dårlige postiturer mm. Jeg skal bestemt have flere behandlinger.Aage H. ★★★★★ Haltede ind, gik opret udTorstein L. ★★★★★ Et rigtig godt sted til massage kan varmt anbefalesKent N. ★★★★★ Smilende og imødekommendeGiver sig tid, til at lytte til hvor problemet er :-)Rigtig god service, behandlingen bliver efter kundens behov og ønsker. Man føler sig hurtig i trykke hænder og godt tilpas, der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme, helt klart jeg vender tilbage for at få mere at den gode behandling 🙂 🙂Martin S. ★★★★★ Jeg vil gerne give stor ros til behandlingen. Da jeg ankom var min skulder og ryg (på grund af en skade) så anspændt, at jeg knap nok kunne tage en dyb indånding uden store smerter. Men da jeg efterfølgende satte mig ud i min bil var min første tanke :”kæft det hjalp sku da”. Massøren virkede meget, i mangel af bedre ord, tryghedsskabende. Han var god til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde det.Lucas G. ★★★★★ Rigtig god oplevelse 🙂Erich P. ★★★★★ Venlig betjening, effektivt massage, bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge ZencyKnud Åge S. ★★★★★ En god oplevelse helt igennem.Lis S F ★★★★★ Det var rigtig god og afslappende. Det kan jeg godt anbefale til andre.Tina R. ★★★★★ Meget fin oplevelse og lige hvad jeg trængte til. Jeg kunne få tid samme dag – fantastisk. Jeg kommer gerne igen 😊Michael A. ★★★★★ Professionel og behagelig massage.Bettina N. ★★★★★ Jeg er Bettina, og jeg arbejder IKKE for Zency og har ikke gjort det over et år. Det er IKKE mig, I ringer til her, men et firma i Århus, som åbenbart tjener på mit navn, billeder og anmeldelser.Jeg har Klinikken v./Bettina Noer.Jeg Har bedt Zency stoppe med at bruge mig, men det har de ikke imødekommet.Kirstine F. ★★★★★ Dejlig afslappende og grundig massage!Christian L. ★★★★★ God og dygtig massørTaniia N. ★★★★★ Meget dygtig, hun ved virkelig hvad hun laver, men desværre for dyrt til at jeg kan fortsætte. Med kroniske smerter har jeg brug for behandling ofte, så det bliver alt for dyrt hvis jeg skulle gå der fast.Caroline L. ★★★★★ Rigtig god massør og professionel!Karsten P. ★★★★★ Fint sted. Rent og venligt. God behandling.Eva Corneliussen K. ★★★★★ Yderst professionel og grundig behandling. Jeg fik forklaret undervejs, hvad der foregik. En virkelig god oplevelse, og jeg vil afgjort komme igen 😊Svend B. ★★★★★ Jeg må sige at der var fuld valuta for pengene.Der blev fundet punkter jeg ikke vidste skulle gøre ondt, men det blev ordnet på bedste vis.Meget meget tilfreds med behandling, virkelig god massageJørgen W. ★★★★★ Tak for en behandling ud over det forventede.Claus J. ★★★★★ Rigtig god og dygtig massørEn rigtig dejlig massage, til fornuftige pris, kan kun anbefalesHar bestilt næste tid. 😀kenneth D. ★★★★★ Bettina er så god og professionel, ens krop er bare fornyet efter hun har behandlet den 🙂 samtidig er hun super sød:)Nicolai Friis S. ★★★★★ Bedste nogensinde! Intet mindre. Og jeg har prøvet mange behandlere gennem tiden.jacob M. ★★★★★ Super behandling, kommer rigtigt godt i dybden. Og lytter til dine behov og super imødekommende kan klart anbefales at prøve 👍Bettina K ★★★★★ Første gang jeg var hos Bettina, igennem Ilsø Massage. Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen. Bettina var både god med hænderne, og fik en til at føle sig hjemme.jette N. ★★★★★ God massage der virker og Bettina er nem at snakke med.Connie B. ★★★★★ Jeg har været til behandling hos Betina Noer, da jeg havde haft hovedpine i flere dage. Hun masserede min nakke og skulderparti, da jeg havde en masse muskel infiltrationer, fordi jeg hækler og strikker en del.Hun var meget grundig og jeg var øm bagefter men hovedpinen har ikke været der siden. Jeg kan varmt anbefale Betina.js_loader

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider.
Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale kvalitetssikrede massører med uddannelsesrelevant uddannelse.

Det er din garanti for en effektiv behandling der gør en forskel. Find en behandler nær dig.

Mød din ekspert

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Morten Wolter Andersen, Behandler og Indehaver af Zency