Zency - sportsmassage Ebeltoft - gravidmassage Ebeltoft - Fysiurgisk massage Ebeltoft

Massage i Ebeltoft

Har du smerter i kroppen pga. en dårlig arbejdsstilling, eller ønsker du at få bugt med en gammel skade? Eller du er måske stresset på arbejdet og trænger til en afstressende massage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt os

Krypten 7
8400 Ebeltoft 

Telefon: +45 7060 5900

Keven Douglas Gudmund Wredstrøm
Indehaver & behandler

Mandag: 10.00 – 20.00
Tirsdag: 10.00 – 20.00
Onsdag: 10.00 – 20.00
Torsdag: 10.00 – 20.00
Fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 20.00
Søndag: 10.00 – 20.00

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage i Ebeltoft!

Jeg har gennem mange års erfaring og uddannelse opbygget talrige kompetencer indenfor behandling af kroppen.

Min entusiasme og passion for at gøre en forskel for dig kan du mærke i hver eneste behandling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

De bedste hilsner
Keven Douglas Gudmund Wredstrøm, Zency Massage i Ebeltoft

Keven, Zency Massage i Ebeltoft

Lille

30 minutter
319 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
700 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Ebeltoft

Sportsmassage er i dag en anerkendt behandling, som både de professionelle topatleter benytter sig af, samt dem som har en aktiv fritid. Sportsmassage er blevet så essentiel for professionelle sportsudøvere, at det i dag er blevet en fast del af deres træningsprogram. Det kan skyldes, at det er præstationsfremmende, og man derved også forebygger mange akutte sportsskader, der kan opstå, når man til daglig presser sin krop.

En sportsmassage er også aktuel for dig, som løber i din fritid, spiller tennis, fodbold, håndbold eller dyrker en anden for sport. Selve behandlingen har fokus på at løsne op i kroppens muskulatur og med særligt fokus på de områder, hvor du har de største muskelspændinger. Dermed opnår du en langt bedre og hurtigere restitution af kroppen, når du lige har løbet en lang tur, haft et hårdt træningspas eller fået brugt kroppen på andre måder.

Når du bestiller en tid til sportsmassage hos Zency Massage, kan du forvente at blive mødt af en uddannet og specialiseret massør. Vi bestræber os på at skræddersy en behandling ud fra din krop og dine musklers tilstand. Det gør vi ved at scanne din krop, form og høre ind til, hvordan du bruger kroppen til daglig gennem dit arbejde og fritidsinteresser. Dermed opnår vi den bedste effekt af vores behandling, der både løsner op i dine muskler og forebygger kommende skader.

Undgå akutte sportsskader med sportsmassage

Den værste frygt for både professionelle sportsatleter, og for dig som elsker at motionere i din fritid, er at få en skade. En skade som du måske skal døje med i længere tid, som gør, at du ikke for alvor kan komme op på det niveau, du ønsker igen.

Oftest forekommer de fleste skader, når man er træt og udmattet. Det er her, man sjældent er opmærksom på at bevæge sig rigtigt eller bruge musklerne optimalt. Hvis du derfor ikke er opmærksom, kan du opleve, at du automatisk begynder at kompensere ved at bruge andre muskler eller overbelaste musklerne for meget. Det er her, akutte skader opstår.

Der er heldigvis en effektiv løsning for, hvordan du kan forebygge skader i kroppen, uanset om du dyrker sport og motion på højt plan eller på fritidsbasis. Ved at bestille en tid til sportsmassage med jævne tidsrum, kan du få behandlet dine overspændte muskler, og på denne måde få forebygget evt. kommende skader.

Her vil vores uddannet og specialiseret sportsmassør sørge for at skabe et sundt flow i dit nervesystem, samt skabe en større mobilitet i dine muskler ved at massere i den dybere muskulatur.

Få kroppen til at yde sit bedste gennem sportsmassage

Hvis du står overfor en vigtig kamp, du skal spille, eller et stort løb du skal gennemføre, er det vigtigt at have kroppen med, så du har de bedste forudsætninger for at levere et godt resultat. For at sikre at din krop kan yde 110 % til den næste store kamp eller konkurrence, kan du forberede dig ved at bestille en tid til sportsmassage.

Her er det vigtigt at få en tid mellem 24-48 timer før, kroppen skal præstere. Her er vores specialiseret behandler klar til at give kroppens muskler den ultimative sportsmassage, så alle muskler og led er helt klar til at yde deres bedste. Det sker ved, at vi går ind og løsner op i muskler, led og vævet, så du opnår en større mobilitet i dine muskler.

Gode grunde til at vælge sportsmassage


 • Fordi du ønsker at forebygge skader i kroppen.
 • Fordi du ønsker en større mobilitet og bedre restitution efter træning.
 • Fordi du ønsker at fremme din præstation til din næste konkurrence.

Gravidmassage i Ebeltoft

Er du enten gravid eller ønsker at blive det, så er du kommet til det helt rette sted. Det er for mange kvinder og ikke mindst par et af de mest fantastiske og livsbekræftende begivenheder i ens liv, når man er gravid. Det er utroligt, hvad ens kvindekrop skal igennem, når man er gravid gennem de næste 9 måneder.

De store forandringer med kroppen kan for mange desværre godt give gener, ubehag og smerter. Det er meget normalt, da der opstår en balanceforskydning i nakke, ryg og skuldre, i takt med at maven vokser.

Hvis ikke du får gjort noget ved de spændinger, gener og smerter, der vil opstå i kroppen, kan det hurtigt blive 9 lange måneder, indtil barnet skal fødes. Derfor er der mange, der vælger en professionel gravidmassage, som har til formål at skabe større velvære i kroppen.

Hos Zency Massage i Ebeltoft, kan du forvente at blive mødt af en uddannet og specialiseret behandler, der kender til mange af de gener og smerter, som du sikkert oplever i dag. Vores gravidmassage henvender sig til dig, som er gravid, uanset hvor langt du er henne. Vi har udelukkende fokus på at lindre de smerter og gener, som du oplever i kroppen. Dermed skulle du gerne gå herfra med større velvære i kroppen, så du kan sove bedre om natten.

Forkæl dig selv med en omgang gravidmassage

Der kan være flere ubehag og gener i kroppen, når man er gravid. Det er dermed også vigtigt at huske at gøre det lidt lækkert for sig selv, når man er gravid. Det har både du og dit barn i maven godt af. Når du derfor træder ind i vores massageklinik i Ebeltoft, står vi klar til at give dig den ultimative selvforkælelse.

I vores klinik har vi udstyret os med en briks, der er godkendt til gravide kvinder. Du vil dermed komme til at ligge behageligt under hele behandlingen, hvor der også vil være mulighed for at vende sig.
Derudover har vi nøje udvalgt nogle massageolier, som er lokale samt godkendt at bruge til kvinder, der er gravide. Vi har fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. Derfor er alle vores olier veganske og helt rene uden parfume eller andre kunstige ingredienser.

 

Øg dine chancer for at blive gravid med gravidmassage

Der er mange par, som har svært ved at blive gravide med det samme. Langt flere end du sikkert tror. Vi forstår dermed udmærket godt, hvis du er kommet til et punkt, hvor du er utålmodig eller ønsker hjælp til at øge jeres chancer for at blive gravide sammen.

Hos Zency Massage i Ebeltoft hjælper vi unge som ældre med en fertilitetsstimulerende behandling, der øger chancerne for at blive gravide. Du kan på mange måder sammenligne det med en behandling, der har den effekt, som de par som der flytter deres tanker fra graviditeten og tager ud at rejse. Når de så kommer hjem, så er de gravide. Det har mange gange noget at gøre med de stresshormoner, vi har i kroppen og blodbanerne, som naturligt går ind og blokerer for, at man hurtigere bliver gravid.

Vores specialiseret behandler har derfor fokus på at afstresse kroppen gennem avancerede massageteknikker. Her arbejder vi på at sænke dit kortisolniveau i kroppen ved at påvirke centralnervesystemet. Det vil frigive de lykkehormoner, som er i kroppen, der vil bekæmpe stresshormonerne.

Du vil derfor være afslappet, afstresset og mærke en anden ro i kroppen. Det booster dermed kroppen til at øge jeres chancer for at blive gravide i en kort periode.

Gode grunde til at vælge gravidmassage


 • Fordi du ønsker at lindre de smerter og gener, du har i kroppen.
 • Fordi du ønsker en bedre nattesøvn.
 • Fordi du/I ønsker at blive gravide sammen.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Ebeltoft

Har du smerter i kroppen pga. en dårlig arbejdsstilling, kan fysiurgisk massage være en ideel behandling. Det er en behandlingsform, der grundlæggende er sammensat i kombination af en professionel massagebehandling samt en fysioterapeutisk tilgang. Du får dermed teknikker og viden fra begge verdener for at skabe balance og større velvære i kroppen.

Hos Zency Massage i Ebeltoft, kan vi tilbyde fysiurgisk massage af en uddannet fysiurgisk massør. Det er en beskyttet titel, som kræver, at man har gennemført et uddannelsesforløb, hvor man blandt andet lærer om kroppens enkelte dele samt avancerede teknikker for at løse forskellige typer af skader, overbelastninger og gener i kroppens muskulatur.

Du kan derfor forvente en professionel og effektiv behandling, når du booker en tid til fysiurgisk massage hos os.

Fysiurgisk massage løsner op for overspændte muskler

En fysiurgisk massage er en behandling, der har fokus på at løsne op i dine muskler og skabe et sundt flow i dit nervesystem. Vi har den tilgang i vores massageklinik, at vi starter med at screene dig og din krop.

Det gør vi gennem en personlig samtale samt at mærke efter i de muskelgrupper, hvor du oplever gener eller smerter. Dermed kan vi konstatere, hvilke spændinger du har samt, hvilken tilstand de enkelte muskelgrupper er i. Det giver os et bedre udgangspunkt for at give dig en effektiv massagebehandling, som du med stor sandsynlighed vil opleve positive resultater af allerede efter første behandling.

Gode grunde til at få fysiurgisk massage

 

 • Du ønsker at gøre bugt med en gammel skade i kroppen
 • Du ønsker at lindre smerter og gener i muskulaturen
 • Du ønsker en effektiv behandling mod overspændte muskler

 

Oliemassage i Ebeltoft

Oliemassage er en af de mest populære massagebehandlinger i Danmark. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde en professionel oliemassage hos Zency Massage i Ebeltoft. I vores behandling har vi nøje udvalgt en 100 % ren vegetabilsk massageolie, som er sund og behagelig for din hud og krop.

I vores oliemassage har vi fokus på at skabe større velvære i kroppen og lindre evt. spændingshovedpine, migræneanfald samt spændinger i nakke og skuldrene. Du kan som udgangspunkt vælge mellem 3 forskellige niveauer af oliemassage hos os. Vi har en behandling med blide, medium og hårde strøg og tryk alt efter, hvad du selv ønsker og foretrækker.

Oliemassage er med til at forebygge stress

Føler du dig stresset over dit arbejde eller i dagligdagen, er det vigtigt at stoppe op for at passe på dig selv. Det er oftest først, når stress bliver negativt og sætter sig i kroppen, at man begynder at reagere på det. Her kan du hjælpe dig selv godt på vej ved at forebygge stress i kroppen gennem professionel oliemassage.

Hos Zency Massage i Ebeltoft har vi skabt nogle fantastiske rammer for at tilbyde dig en afslappende og afstressende oliemassage, som positivt påvirker dit stressniveau, blodtryk og overskud af energi.

Gode grunde til at vælge en oliemassage


 • Fordi du ønsker at lindre spændingshovedpine eller migræneanfald.
 • Fordi du ønsker en afstressende massagebehandling.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress i kroppen.

Deep Tissue massage i Ebeltoft

Hvis du er på jagt efter en dybdegående og effektiv behandling mod komplekse skader eller smerter i kroppen, skal du uden tvivl vælge Deep Tissue Massage.
Det er det modsatte af en wellness massage, da man i denne behandling udelukkende har fokus på at arbejde i det dybere muskellag. Det vil sige, at vores uddannet og specialiseret massør vil trykke så dybt, at det vil være lige på grænsen af din smertetærskel.

På denne måde kan du få løsnet op i musklen og vævet på en helt anden måde end gennem fysiurgisk- og sportsmassage, som på mange måder minder om denne massagebehandling. 

Få bugt med din gamle skade gennem Deep Tissue Massage

I vores massageklinik i Ebeltoft har vi specialiseret os i komplekse skader i kroppen. Det kan enten være gennem dit arbejde eller i fritiden. Hvis du har gået længe med en skade i kroppen, som du ikke har kunne få behandlet, kan en Deep Tissue Massage med stor sandsynlighed være løsningen.

Vi har gennem mange år haft besøg af klienter med mange forskellige komplekse skader i kroppen. Her har vi gennem avancerede massageteknikker og en skræddersyet plan kunne hjælpe med positive virkninger allerede efter de første par behandlinger. Har du spørgsmål til vores behandling eller tilgang, kan du med fordel kontakte vores uddannet massør på mail eller telefon, som du finder på hjemmesiden.

Gode grunde til at få Deep Tissue


 • Fordi du ønsker at få behandlet en kompleks skade.
 • Fordi du ønsker den mest dybdegående behandling.
 • Fordi du ønsker at få løsnet helt op i et særligt område af kroppen.

Wellness massage i Ebeltoft

I en stressende hverdag hvor der er travlt på arbejdet, og du skal hente og bringe børnene afsted i skole eller hos den lokale fritidsforening, glemmer man måske at passe på sig selv. Du føler dig måske ekstra udmattet eller træt for tiden, eller at du er stresset på en negativ måde. Det er her, wellness massage kan gøre en stor forskel for dig, dit velvære samt dit overskud i hverdagen.

Når du bestiller en tid til wellness massage hos Zency Massage i Ebeltoft, kan du forvente en professionel og fantastisk behandling, der kommer til at få dig til at slappe helt af og glemme tid og sted for et øjeblik. Her vil vi få genopladet dine batterier, så du kan vende tilbage til hverdagen med en lækker følelse og fornyet energi i kroppen.

Gode grunde til at få en wellness massage

 • Fordi du ønsker at forebygge stress i kroppen.
 • Fordi du ønsker en afstressende og afslappende massage.
 • Fordi du ønsker at give dig selv den ultimative selvforkælelse.

Se næste ledige tid