Zency Massage Ørestad - Sportsmassage, Gravidmassage, Fysiurgisk massage

Massage Ørestad

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt os

Ørestads boulevard 61F, 7 t.v.
2300 Kbh. S

Telefon: +45 7060 5900 

Yoanna Salazar Rondon
Indehaver & behandler

Mandag: 09.00 – 20.00
Tirsdag: 09.00 – 20.00
Onsdag: 09.00 – 20.00
Torsdag: 09.00 – 20.00
Fredag: 09.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage Ørestad

På klinikken i Ørestaden finder du din uddannede og fagligt dygtige massør.

Gennem en engageret tilgang kan jeg gøre en forskel for dig og din krop.

Jeg sørger for din problemstilling vil blive taget seriøst og jeg lytter til dig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken.

De bedste hilsner Yoanna Salazar

Zency Massage Ørestad ved Yoanna Salazar

Lille

30 minutter
345 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
750 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage Ørestad

Sportsmassage er en af de behandlinger, som har vundet større og større indpas hos professionelle sportsatleter. Massagen er effektiv til at behandle og forebygge forskellige sportsskader og kan være vigtig at prioritere, hvis du vil præstere dit ypperste. Sportsmassage er dog ikke kun for professionelle. Hvis du er meget aktiv i din fritid med sport og motion generelt, så er sportsmassage også værd at overveje.

Der er flere ting, der taler for en sportsmassage. For det første kan behandlingen hjælpe med at løsne godt op i musklerne, når du har haft et intenst træningspas. For du kender sikkert alt til, at kroppen kan blive stiv bagefter.

Der sker nemlig det, at musklerne bliver overspændte, fordi de har været på overarbejde, derfor er det heller ikke altid nok bare at strække ud efter din træning. For det andet gør en sportsmassage også noget ekstra godt for kroppens restitution, som kan gå endnu hurtigere efter en massage. Til sidst skal det også fremhæves, at en sportsmassage kan være med til at forebygge forskellige akutte sportsskader.

Når du træder ind ad døren ved Zency Massage i Ørestad, bliver du mødt af en erfaren og specialiseret sportsmassør. Gennem årene har vi hjulpet alt fra motionister og professionelle atleter med at forebygge skader.

For os er det utrolig vigtigt at sammensætte massageteknikker, som er tilpasset til netop din krop og din sportsgren, så sportsmassagen bliver så effektiv som mulig – og du kan selvfølgelig forvente det samme.


Kom sportsskader til livs med sportsmassage

Der er ikke noget så frustrerende, som at skulle holde pause fra sin sport pga. en sportsskade. Det kan nemlig være svært at forudsige, hvornår kroppen igen er klar til at kunne arbejde. Langt hen ad vejen opstår sportsskader, når musklerne bliver trætte, overbelastede og overspændte.

Derfor er det også ekstra vigtigt, at dine muskler får den restitution, de har behov for, og at musklerne varmes godt op før en træning. Hvis du derfor gerne vil komme sportsskader til livs, så kan jævne besøg ved en sportsmassør i Ørestad være godt givet ud.

Vi oplever, hvordan flere af vores faste klienter får en sportsmassage i dagene op til en vigtig konkurrence, kamp eller lignende. Her går vi ind og arbejder ekstra koncentreret med at løsne musklerne og kroppen godt op, så din krop er ekstra forberedt på yde sit bedste.

Få hjælp til akutte sportsskader

Skulle du være så uheldig, at skaden allerede er sket, og du har fået en skade eller overbelastning i armene, benene eller skuldrene? Eller er du måske ramt af en fibersprængning eller et vrid i din ankel? Så er der alle gode grunde til at booke en sportsmassage i Ørestad.

Med en sportsmassage ved vores dygtige sportsmassør, kan du få skræddersyet hjælp, så du hurtigere kan vende retur til træningsbanen igen. Vi sørger for, at der sammensættes præcis de massageteknikker, som hjælper dig bedst muligt, vi tager os tiden at høre ind til din skade og hvordan du mærker den i kroppen, så du bliver hjulpet bedst muligt.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Du får hjælp til at forebygge forskellige sportsskade
 • Du kan få hjælp til at behandle akutte sportsskader
 • Massage er med til at fremme din restiturion

Gravidmassage Ørestad

Det at være gravid er utrolig livsbekræftende, og det er fascinerende, hvor meget der kan ske med kroppen i løbet af 9 måneder. I takt med at dit barn vokser i maven, kan der ske forskellige balanceforskydninger, som kan mærkes i alt fra lænden, ryggen, skuldrene og nakken.

Hvis disse forandringer giver dig gener, smerter og spændingshovedpine, så bør du overveje en gravidmassage i Ørestad. Det gælder selvfølgelig også for dig, som kan mærke, hvordan din energi, dit overskud og din søvn også bliver mere og mere påvirket, jo længere du kommer i graviditeten.

Få ekstra selvforkælelse med en lindrende gravidmassage

Hvad end du er på udkig efter gravidmassage ved Fields, ved Bella Centret, ved Royal Gold Center eller ved Københavns Lufthavn, så er der god hjælp at hente, når du får din gravidmassage hos Zency Massage. Vores dygtige massør kan hjælpe med at lindre de forskellige gener og smerter, du oplever i kroppen.

Samtidig kan en gravidmassage også give et større velvære, som får din krop helt ned i gear. Massagen kan derfor også være for dig, som bare gerne vil have lidt ekstra selvforkælelse, før familien udvides.

Når du booker en gravidmassage, er der tænkt ekstra meget over, at du skal få så komfortabel og behagelig en behandling som muligt. Du kommer derfor også til at ligge på en massagebriks, som er godkendt og særligt egnet til gravide. Derudover kan du nyde godt af forskellige naturlige og lokale massageolier, som bruges undervejs.

Øg chancerne for at blive gravid med en gravidmassage

Har dig og din partner et ønske om at blive gravide? Men er jeres tålmodighed snart ved at være opbrugt? Så er det også relevant at booke en gravidmassage, både enkeltvis eller sammen. Zency Massage kan nemlig tilbyde en fertilitetsstimulerende gravidmassage. Her går vores massør ind og arbejder med at booste de hormoner, der for en periode kan gøre det mere sandsynligt, at I bliver gravide.

Hvis du har ekstra meget at se til i en periode, så kan et fornøjet kortisolniveau være med til at blokere for, du bliver gravid. Selvom det kan være frustrerende, så er det en måde, kroppen passer godt på dig. I en fertilitetsstimulerende gravidmassage går vi ind og arbejder med massageteknikker, som kan mindske kortisolniveauet – hvilket vil sige dine stresshormoner.

Og samtidig arbejder vi med at frigøre kroppens naturlige lykkehormoner, så du føler et øget velvære, føler dig mere afslappet, afstresset og generelt mere tilpas. På den måde kan en gravidmassage bidrage til, at dig og din partner i en periode kan øge chancerne for at blive gravide.

Derfor skal du få en gravidmassage:

 • Få hjælp til at mindske smerter og gener koblet til din graviditet.
 • Få ekstra selvforkælelse og velvære i kroppen.
 • Øg chancerne for at blive gravid.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage Ørestad

Det særlige ved en fysiurgisk massage er, at den kombinerer den professionelle massagebehandling med en fysioterapeutisk behandling. Det betyder, at du får en massage, hvor der arbejdes ekstra meget i dybden, så du kan få løsnet godt op i dine led og muskler. Har du derfor ømme muskler, spændinger i kroppen eller lignende, så kan du få meget ud af en fysiurgisk massage.

Det er ikke alle, som må tilbyde og udføre fysiurgisk massage. Det kræver nemlig, at der er tilknyttet en fysiurgisk massør, som har den rette uddannelse bag sig, da der er tale om en beskyttet titel. Vi er derfor også ekstra stolte over, at vi hos Zency Massage i Ørestad kan tilbyde denne massage.

Den fysiurgiske massage er et godt valg, når du har udfordringer med smerter, skader eller andre gener i kroppen. Massagen har nemlig et særligt fokus på at arbejde og løsne op for overspændte muskler. Der arbejdes med massageteknikker, der er dybdegående, og som arbejder godt ned i vævet, så der kan genskabes en balance i dine muskler og led. Det kan være med til at give dig en øget mobilitet og bevægelighed.

Når du træder ind i vores massageklinik, tager vores massør sig altid tiden til at høre om dine problemstillinger. På den måde kan der bedst skræddersyes en behandling, hvor de helt rette massageteknikker tages i brug.

Hvad end du ønsker at finde en fysiurgisk massage ved Fields, ved Bella Centret, ved Royal Gold Center eller ved Københavns Lufthavn, så kan vi hos Zency Massage hjælpe dig godt videre.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Du får en dybdegående massage, der genopretter balancen i muskler og led.
 • Du kan få løsnet ekstra meget op i overspændte muskler.
 • Få øget mobilitet og bevægelighed.

Oliemassage Kastrup

Hvis du er på udkig efter en massage i Kastrup, som efterlader kroppen ekstra afslappet og afstresset, så er en oliemassage et ideelt match. Med en oliemassage kan du forvente en skøn helkropsmassage, hvor der tages lokale og bæredygtige massageolier i brug, så behandlingen kan føles ekstra behagelig.

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen med en oliemassage

En oliemassage kan give dig et velfortjent afbræk fra en travl hverdag, hvor der kræses for din krop, så du kan komme helt ned i gear. De fleste kan hurtigt komme til at glemme at tage sig tiden til selvforkælelse, når karrieren, familielivet og det sociale liv skal passes. Hos Zency Massage i Kastrup har vi derfor sammensat en oliemassage, som giver dig den ultimative selvforkælelse.

Vi arbejder som udgangspunkt med tre forskellige hårdheder under denne massage, og du er selv med til at bestemme, om massagen skal være blid, medium eller hård. Hårdheden kan også afhænge af, hvor spændte dine muskler er. Uanset hvad er der garanti for, at du går fra vores klinik med en følelse af større velvære.  

Deep Tissue Massage på Amager

Døjer du med spændingshovedpine, migræne eller har du måske en begrænset bevægelig i din krop? Så kan det anbefales, at du vælger en Deep Tissue Massage på Amager.

Det særlige ved Deep Tissue Massage er, at det uden sammenligning er den mest dybdegående og koncentrerede massage, du finder hos Zency Massage. Du vil derfor også opleve, hvordan vores erfarne massør arbejder med de dybere muskellag og dit bindevæv, så du til gengæld kan opnå mere mobilitet og bevægelighed.

Vær gerne opmærksom på, at vi kommer til at udfordre din smertetærskel en smule under denne massage. Det er derfor også ekstra vigtigt, at du kan få kroppen til at slappe af undervejs.

Få hjælp til at behandle skader gennem Deep Tissue Massage

Døjer du med en arbejdsskade eller gammel skade i lænd, skulder, ryg eller lignende? Så kan det være, at skaden giver dig gener, så du nu oplever mindre bevægelighed, eller at du har svært ved at sove om natten. I begge disse tilfælde kan en Deep Tissue Massage på Amager hjælpe dig godt videre. Vi har efterhånden hjulpet med at behandle mange forskellige skader, både for dem der har oplevet arbejdsskader og skader hos professionelle sportsfolk. Du kan derfor også forvente at opleve en positiv virkning, når du er færdig med din behandling.

Før vi begynder på din Deep Tissue Massage, så sætter vi os først ind i din situation og de gener og smerter, du oplever. Herefter sammensættes en behandling til netop dig, så du får det størst mulige udbytte af massagen.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 

 • Få en af de mest dybdegående massagebehandlinger.
 • Få hjælp til at behandle skader.
 • Få mere mobilitet og bevægelighed.

Wellness massage Ørestad

Hvis du tænker, at tiden er inde til lidt ekstra selvforkælelse, så er der alle gode grunde til at booke en wellness massage i Ørestad. Hos Zency Massage har vi skabt rammerne for, at du kan få en massage, der giver den ultimative afslapning, så du kan gå afstresset fra vores klinik og med fornyet energi. Og hvem kan ikke have brug for det fra tid til anden?

Få kroppen helt ned i gear med en wellness massage

Når du træder ind i vores massageklinik, vil du blive taget ekstra godt imod af vores dygtige og professionelle massør, som giver dig en wellness massage, der får kroppen til at slappe fuldstændig af. Vores massør har ekstra fokus på at mindske kroppens stresshormoner og i stedet frigive de naturlige lykkehormoner, vi producerer. På den måde kan du få fyldt kroppen med god energi, samtidig med at du kommer helt ned i gear.

En wellness massage er derfor det oplagte valg, når du vil passe lidt ekstra godt på dig selv, og selvfølgelig din krop. Du kan altid vælge at få behandlingen selv eller booke massagen med en, du holder af.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Du ønsker ekstra selvforkælelse.
 • Du ønsker afslappende massage.
 • Du ønsker at fylde kroppen med god energi.

Se næste ledige tid