Massage i Ringsted

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Den hurtige

30 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 295,-

Den populære

60 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 545,-

Den luksuriøse

90 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 745,-

Behandlere i Ringsted

Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Kontakt os hos Zency Ringsted

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

Sportsmassage i Ringsted

Sportsmassage er det ideelt for dig, som ønsker en dybdegående behandling, der hjælper med at forebygge skader i kroppen under sportslige aktiviteter. Det er også en behandling, der kan hjælpe dine muskler og krop med at behandle en akut sportsskade, som forhindrer dig i at dyrke den sport, du elsker. Sidst men ikke mindst er det en populær behandlingsform, som hjælper dine muskler med at performe bedre.

Hos Zency Massage i Ringsted tilbyder vi en professionel sportsmassage, der kan hjælpe med at forbedre din præstationsevne og holde kroppen så vidt muligt skadefri. Her har vi fokus på dig og din krop for at give dig den bedste og mest effektive behandling. Derfor indleder vi altid med en personlig samtale, hvor du kan sætte ord på, hvad du ønsker at opnå gennem sportsmassage.

I samarbejde med vores uddannet fysiurgiske massør, der også er specialiseret i sportsmassage, vil der sammensættes forskellige massageteknikker, der tager udgangspunkt i at løse den udfordring, du står med.

Hvad er grunden til, at du skal vælge sportsmassage hos Zency Massage?

Grundlæggende består en sportsmassage af et samsurium af massageteknikker, der er skræddersyet efter den sport, du dyrker, hvor i musklerne skaden sidder samt tilstanden på den enkelte muskel.

Hos Zency Massage i Ringsted kan du forvente at blive mødt af en professionel og specialiseret behandler, der selv har dyrket sport på eliteplan samt har erfaring med at behandle flere topatleter gennem årene. Du kan derfor forvente en ekstraordinær ekspertise i forskellige teknikker og behandlingsmetoder for at forebygge sportsskader eller behandle komplekse sportsskader.
På baggrund af vores erfaring og ekspertise inden for sportens verden ved vi også, hvor vigtigt det er med søvn, kost, fordøjelse, stress og de rette træningsøvelser. Vi kan som noget særligt derfor også tilbyde professionel sparring i forhold til træningsøvelser og et kostprogram, som du kan drage nytte af.

Få behandlet komplekse sportsskader gennem sportsmassage

Uanset om du dyrker sport på eliteplan eller har en aktiv fritid, kan det være svært at undgå, at der vil opstå skader med tiden. En skade kan enten være langsomt tiltagende eller opstå som en akut smerte, hvis du laver en forkert bevægelse, eller dine muskler generelt er overbelastede.

Typisk forekommer de fleste skader, når musklerne er ømme og trætte. Det bliver sværere at fuldføre bevægelserne med den rette kraft, og mange kommer til at kompensere ved at bruge andre muskler i kroppen.

Heldigvis kan du gennem sportsmassage hos Zency Massage få behandlet din komplekse sportsskade. Vi sætter en ære i vores håndværk og tager din kontakt alvorlig. Vi ved, hvor frustrerende det kan være at have en skade i kroppen, som du ikke selv kan få til at forsvinde.

Vi vil derfor i samråd med dig sammensætte forskellige avancerede massageteknikker med fokus på den muskel eller område, som du oplever gener eller smerter i. Her oplever vi, at mange af vores klienter allerede oplever en positiv indvirkning fra dag 1.

Derfor skal du vælge sportsmassage

 
– Sportsmassage hjælper med at forebygge skader i kroppen.
– Sportsmassage kan behandle en akut sportsskade.
– Sportsmassage bidrager til at øge din præstationsevne. 

Kropsterapi Ringsted

Som kropsterapeut i Ringsted er jeg specialiseret i at hjælpe mine klienter med at forbedre deres fysiske og mentale sundhed. Kropsterapi er en holistisk tilgang til behandling, der fokuserer på hele kroppen, sindet og åndedrættet. Ved at arbejde med kroppen som helhed, kan kropsterapi hjælpe med at forbedre balancen i kroppen og frigive spændinger og blokeringer, der kan føre til smerte, ubehag og stress.

Kropsterapi kan hjælpe med at lindre smerter og ømhed i muskler og led, forbedre kropsholdning og bevægelse, reducere stress og angst, øge energiniveauet og forbedre søvnkvaliteten. Behandlingen kan omfatte en række teknikker, herunder massage, triggerpunktbehandling, akupressur, åndedrætsøvelser og afspændingsteknikker.

Som kropsterapeut tager jeg altid hensyn til mine klienters individuelle behov og mål og tilpasser behandlingen derefter. Jeg tror på at skabe en tryg og behagelig atmosfære i min klinik, hvor mine klienter kan slappe af og føle sig godt tilpas. Jeg opfordrer mine klienter til at tage aktiv del i deres behandlingsforløb og giver dem også værktøjer og øvelser, de kan bruge hjemme til at understøtte deres helbred og trivsel.

Fysiurgisk massage i Ringsted

Fysiurgisk massage er kun noget, en uddannet fysiurgisk massør må udøve. Det er en dybdegående behandling, som består af et samsurium af massageteknikker, der lindrer ømme muskler samt løsner op i dine muskler, så du genopretter den fulde mobilitet.

Selve behandlingen er inspireret af fysiurgi og massage, som kombinerer de to verdener for at skabe den mest effektive behandling mod idrætsskader, overbelastninger i muskulaturen samt, hvis du skulle opleve at få gigtsygdomme.

Hos Zency Massage i Ringsted på Sjælland bliver du mødt af en erfaren fysiurgisk massør. En fysiurgisk massage er en lægeeksamineret uddannelse, som blandt andet sikrer, at behandleren har den nødvendige viden og ekspertise inden for den lægefaglige korrekte måde at behandle klienter på. Du kan derfor forvente at være i trygge hænder, når vores specialiseret massør behandler din komplekse skade eller smerter i kroppen.

Hvis du oplever, at dine muskler er overspændte, eller du har store smerter i kroppen, er det aktuelt at overveje fysiurgisk massage. Det er en af de mest efterspurgte massagebehandlinger mod overbelastningsskader i bevægelsesapparatet.

Her vil vores uddannet massør sammensætte de nødvendige massageteknikker for at genskabe et naturligt flow i dit bevægelsesapparat. Dermed vil du opleve, at du får en langt større mobilitet og velvære i kroppen.

Hos Zency Massage i Ringsted har vi fokus på at skabe de bedste resultater for vores klienter, så det er en behandling, der reelt set gør en forskel. Vi brænder derfor for at lære og undersøge de nyeste teknikker, der bliver anvendt rundt i verden for at kunne tilbyde dig en behandling, der allerede vil give en positiv indvirkning efter første behandling.

Vi har gennem årene hjulpet mange mennesker med at behandle forskellige idrætsskader, overbelastningsskader og generelt det at klienter kommer herfra med en smertefri hverdag igen.

Derfor skal du få fysiurgisk massage

  • Fysiurgisk massage lindrer gener og smerter i muskulaturen.
  • Fysiurgisk massage er effektiv mod overbelastningsskader.
  • Fysiurgisk massage øger mobiliteten i dine muskler. 

Oliemassage i Ringsted

Oliemassage er den helt ideelle behandling for dig, som har en travl og stressende hverdag. Det kan være svært at finde tiden til at passe og pleje sin egen krop, når hverdagen går med arbejde, børn og at pleje sit netværk.

Det kan derfor også være svært at mærke, hvordan man har det, og om man egentlig føler sig stresset. De fleste opdager det desværre for sent, når kroppen viser alvorlige symptomer eller siger helt fra. Her kan det kræve et større behandlingsforløb for at sænke stressniveauet i kroppen, end hvis du tager det i forkøbet.

Undgå stress i kroppen med en professionel oliemassage

Når du besøger Zency Massageklinik i Ringsted, kan du forvente nogle fantastiske rammer for at afstresse fra den travle hverdag. Hos os kan du trække stikket helt, imens vi udfører en afslappende massagebehandling med den skønneste massageolie af en uddannet og kompetent massør.

Vi sætter en ære i at forkæle din krop med de bedste produkter. Derfor har vi nøje udvalgt en massageolie, som er fra en lokal dansk producent. Det er en massageolie, der er 100 % vegetabilsk og derfor hverken indeholder parfume eller andre usunde ingredienser.

I vores massagebehandling bruger vi massageolien for at give dig den bedste behandling. Her kan du nyde vores blide tryk, strøg og gnidninger over hele kroppen, som blandt andet øger blodcirkulationen i kroppen. Det er med til at sænke dit stressniveau, og du vil dermed opleve større velvære i kroppen.

Gode grunde til at få en oliemassage

  • Oliemassage giver større velvære i kroppen.
  • Oliemassage bekæmper og forebygger stress.
  • Oliemassage giver dig en bedre nattesøvn og et lavere blodtryk.

 

Deep Tissue massage i Ringsted

Hvis du har en høj smertetærskel og udelukkende går efter den mest effektive massagebehandling, som vi tilbyder, skal du vælge Deep Tissue Massage. Det er en dybdegående massage, hvor vi arbejder nede i det dybere muskelvæv. Det er ideelt at vælge denne behandlingsform, hvis du har større muskelspændinger i kroppen, eller hvis du har en kompleks skade i kroppen.

Hos Zency i Ringsted tilbyder vores uddannede og specialiserede fysiurgisk massør en effektiv behandling for at behandle dine skade i kroppen, eller for at få løsnet helt op din muskulatur.

Under behandlingen vil vi arbejde på grænsen af din smertetærskel, hvorfor det er vigtigt, at du kan slappe af under de hårde tryk i muskelvævet. Med de avancerede massageteknikker vi bruger i denne behandling, kan du forvente en positiv indvirkning allerede efter første behandling.

Har du en ældre skade, som du har døjet med i noget tid eller en skade, som du ikke kan komme af med igen, kan Deep Tissue Massage være din sidste gyldne mulighed. Vi har gennem årene oplevet, at flere af vores klienter kommer til os, når de har en skade, som giver større smerter, eller som de ikke kan få behandlet på anden vis.

Hos Zency har vores behandler specialiseret sig i avancerede massageteknikker i de forskellige muskelgrupper. Vi er der i stand til at kunne forstå og håndtere forskellige typer af sportsskader og arbejdsskader.

Hvis du er i tvivl, om en Deep Tissue Massage kan behandle din skade, kan du med fordel kontakte vores massageklinik i Ringsted, for at vi kan komme det nærmere.

Wellness massage i Ringsted

Vil du give dig selv eller en du holder af den ultimative selvforkælelse, skal du booke en tid til wellness massage hos Zency i Ringsted. Her vil du blive taget imod af vores specialiseret massør, der vil sørge for at give dig den mest afstressende og afslappende massage.

I vores massagebehandling har vi fokus på at sammensætte massageteknikker, der vil sænke dit blodtryk og halvere dit kortisolniveau i kroppen, som indikerer, hvor stresset du er. Du vil opleve større velvære i kroppen, som blandt andet gør, at du vil komme til at opnå en langt bedre nattesøvn.

Forebyg stress og depression med wellness massage

Hos Zency i Ringsted har vi specialiseret os i at forstå den kropslige tilstand, og hvordan vi gennem avancerede massageteknikker kan påvirke den psykiske tilstand i kroppen.

Hvis du derfor ønsker at forebygge stress eller depression, som i dag næsten er blevet en folkesygdom i Danmark, skal du vælge vores wellness massage. I vores behandling har vi fokus på at frigøre de lykkehormoner, du har i kroppen. Det vil blandt andet betyde, at dit immunforsvar styrkes, og du vil komme ud af klinikken med et større overskud og energi til at klare hverdagens udfordringer.

Hvis du søger en dygtig massør i Ringsted er Zency stedet at gå til og vi vil glæde os til at tage mod dig i vores professionelle og behagelige klinik i hjertet af Ringsted.

Gode grunde til at få en wellness massage

  • Wellness massage er den ultimative afstressende massagebehandling.
  • Wellness massage giver større velvære i kroppen.
  • Wellness massage forebygger stress og depression.
Fremragende4.9Christian C. ★★★★★ En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.Lars Risager H. ★★★★★ Frisk og venlig modtagelse. God og grundig massage. Følte mig som et nyt menneske da jeg gik ud af døren.Laura E. ★★★★★ Virkelig behagelig oplevelse.Jeg følte mig fra start helt tryg ved Amalie, der empatisk spurgte ind til mig. Behandlingen var professionel og tryg. Jeg vil gerne anbefale Amalie.Lena Wael H. ★★★★★ En fornøjelse af de store .Sober og professionel behandlingMette Rostgaard E. ★★★★★ Jeg har modtaget Bowtech terapi hos Sophie Klinik i Højbjerg over nogle gange for at stimulere kroppen til at kunne reparere sig selv. Har allerede haft en meget stor positiv effekt på de dårligdomme i kroppen, som jeg har lidt af i ganske mange år! Så min allerstørste anbefaling til alle, der er tæt på at give op! Og også til alle andre!Josie Præstgaard H. ★★★★★ Havde brug for lidt selvforkælelse, og Sørens 75 min. wellness massage var perfekt.Hans B. ★★★★★ Super godt man mærker forskellen fra behandling til behandlingHanne R. ★★★★★ Det er noget af det bedste, jeg gjort for mig selv. Kan kun varmt anbefale det. Utroligt professionel og sødt personale og prisen er rimelig.Ida P. ★★★★★ Dejlig rolige omgivelser og super behandlingHelle Vibeke R. ★★★★★ Jeg søgte en olie / healing / wellness massage og det var præcis det jeg fik hos Sophie 🙏😀 hvor heldig kan man være 😍janni P. ★★★★★ Rigtig god oplevelse, dejligt afslappende og løsnede godt op i både nakke og skulder.Henrik J. ★★★★★ god oplevelse. meget effektivt.сейит ешреф (Seyit E. ★★★★★ Behandlingen var meget professionel.Lars Risager H. ★★★★★ Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”Charlotte T. ★★★★★ Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀John H. ★★★★★ Super god service og behandlingLene D. ★★★★★ God og hjælpsom massage.Venlig og behagelig atmosfære og massør.Vibeke og Jannik Haahr A. ★★★★★ Endnu en gang, virkelig god massage. Carina er meget dygtig til at finde de steder, der skal have ekstra opmærksomhed. Jeg kommer igen 🙂 VibekePoul Hoffmann S. ★★★★★ God massage. Gik lettet derfra.Astrid L. ★★★★★ Amalie er en virkelig behagelig behandler. Skaber et dejligt trygt rum og giver gode råd med på vejen!Karoline S. ★★★★★ Hun har fået alle stjernerDavid ★★★★★ Behageligt og rent sted. Fantastisk god massage kan varmt anbefales.Johanne L. ★★★★★ Fantastisk, kan klart anbefales – Professionel, meget dygtig til at løse problemetikkerne man kommer med og er venlig og formår at skabe et trygt rum hvor man kan slappe af 🙂Lea M. ★★★★★ Virkelig god oplevelse. Følte mig hørt og forstået. Og så fik jeg behandlet nogle rigtig ømme muskler meget grundigt, så det kan mærkes flere dage efter.lea N. ★★★★★ Fantastisk service. Blev mødt med smil. Følte mig set og hørt. God og lindrende massage, med god forklaring på hvad der bliver gjort og hvorfor.Ditte V. ★★★★★ God og effektiv behandlingAneta L. ★★★★★ Anbefalles.Har vært på utsikt etter profesjonell massør/massasjeterapeut i Viborg. Plagdes med spenninger i nakken og hodepine . Johnny jobber veldig spesifikt på muskelgrupper , brukte tryggepunkt på muskel spenninger. Har merket effekt allerede etter 1 behandling.. Takk for en bra , effektiv behandling.Rikke Rostrup J. ★★★★★ Jeg fik massage af Amita for første gang, for nogle dage siden, og det er uden tvivl den bedste massage jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet at opnå så meget løsgørelse i én behandling (og jeg har fået massage en del forskellige steder). Jeg vil til hver en tid anbefale Amita og vil fremadrettet bruge hende, når kroppen trænger til at blive løsnet op:-)Krzysztof M. ★★★★★ Totally recommended!Familien B. ★★★★★ Super behandling , gav tid til at spørge ind under behandlingenlisa N. ★★★★★ Super fin oplevelse. Meget grundig massage. Kan varmt anbefales.Claus A. ★★★★★ Sophie er virkelig god til sit arbejde. Har døjet meget med muskelspændinger og smerter efter en svær PTSD. Hendes tilgang og massage er virkelig professionel og man kan mærke at hun har forstand på personer med tunge ting i bagagen. Fra man kommer til man går føler man sig rolig og afslappet og hun informerer løbende grundigt om hvad hun foretager sig og mærker efter om man er tryg og afslappet eller føler ubehag. Kan varmt anbefale hende, hvis man ligesom jeg har behov for at løsne op for muskelspændinger der virkeligt har sat sig som store myoser. Bor selv i modsatte ende af byen, men tager glædeligt turen til og fra Højbjerg, da det har været det værd – hver eneste gang. Tusind tak for din massage, hjælp og de øvelser du gav mig med hjem, Sophie. Jeg kommer helt sikkert forbi igen, når/hvis behovet opstår <3Majbritt P. ★★★★★ Særdeles god behandling. Kan varmt anbefales.Klára K. ★★★★★ Very calming and professional massage. Definitely recommend. My neck has never felt bettermette S. ★★★★★ Vil helt klart anbefale Zency. Dygtig og virkelig kompetent. Meget godt oplevelseSanne L. ★★★★★ Fantastisk rådgivning og behandling.Bente B. ★★★★★ Meget professionel behandler. Er rigtig god til at lytte, til de problemer jeg har, og yder den bedste behandling, ud fra hendes vurdering. Har fået det bedre allerede efter 2 behandlinger. Vicky kan varmt anbefales til andre. Jeg kommer helt sikkert igen.Betina B. ★★★★★ Kom til Amita med en meget smertefuld og stiv nakke, og Amita har løsnet mine muskler så jeg nu kan vende hovedet næsten smertefrit. Glæder mig til på torsdag til min næste tid!!Viggo J. ★★★★★ Meget dejlig behandling, særdeles dygtig og kompetent massørCharlotte A. ★★★★★ Meget professionel behandling. Mine smerter er forsvundet efter et par behandlinger. Der gives også vejledning til øvelser.Lone Bundgaard L. ★★★★★ En god og grundig massage. Tilpas hård – man kunne stadig slappe af imens.Behagelig massør, der kan sit håndværk. 😉Mogens N. ★★★★★ En rigtig god oplevelse.Jeg er super godt tilfreds. Bliver lyttet til, taget seriøs og god faglig vurdering. Smertelindring og forkælelse.Jeg kommer helt sikkert igen.Maria B. ★★★★★ Rigtig god massage! Kan anbefales 🙂FrkFenja ★★★★★ Venlig betjening og grundig massage. Jeg kan anbefale Zency BrammingMatias ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Alt spillede og der blevet trykket igennem.Stephanie Reichl O. ★★★★★ Super god oplevelse. En af de bedste massager jeg længe har fået 😊 kan virkelig anbefalesSussie J. ★★★★★ Super god massage. Dygtig massør. Fine omgivelser. Parkering lige ved.Anne-Mette Ø. ★★★★★ Super god oplevelse og det var første gang jeg har benyttet mig af Zency. Jeg har tænkt mig at holde fast i deres massagebehandlinger da jeg kan mærke en betydelig forskel bare på en behandling. 👍👍👍Pernille Christine L. ★★★★★ Vildt dygtig. Var grundig, og fik fat i alle de ømme punkter. Stor anbefaling herfra👌Nicholas van der V. ★★★★★ Alex er en dygtig massør og et behageligt menneske. En anbefaling herfra! Jeg fik behandling med henblik på lindring af spændingshovedpine og migræne, og jeg kunne allerede mærke en forskel et par dage efter første behandling.Ditlev S. ★★★★★ God massage. Massøren var god til at løsne de muskler man bad om.Søren ★★★★★ Virkelig god oplevelse. Jeg plejer normalt at bruge en anden behandler, men han er sygemeldt. Jeg var skeptisk fordi jeg har haft en del dårlige oplevelser andre steder. Men det var en super god og professionel behandling, og vi fik læst mit problem med en behandling.Stine L. ★★★★★ Da jeg flyttede til Horsens var det ikke en massør jeg tænkte, at jeg ville komme til at mangle mest. Men hold da op, hvor har jeg manglet en god en! Jeg har søgt Horsens tyndt, i alle prisklasser og specialer.. Og så pludselig var hun der bare! På et for mig lidt uventet sted, gennem en hjemmeside jeg fandt lidt tilfældigt – Carina fra Zency!Hun giver hvad jeg vil kalde for en fuldstændig perfekt massage, og det er næsten for billigt med det niveau hun arbejder på. Jeg sender 5 stjerner og en kæmpestor anbefaling herfra!Ellen B. ★★★★★ Virkelig behagelig og kyndig behandling, som løsnede godt opMichel R. ★★★★★ Perfekt behandlingJens M. ★★★★★ Superbehageligt og løsnede virkelig op.Anne Kjær M. ★★★★★ God behandler- der er lytter “mærker” efter og arbejder målrettet ser frem til næste behandling.Frank K. ★★★★★ Super god massageHenrik og Ulla N. ★★★★★ Lyttende og kompetent behandlerKenneth M. ★★★★★ Super god behandling.Lyttede til, hvor jeg havde ondt og brug for, at få løsnet op.Michelle Hornbæk J. ★★★★★ Enormt professionelt og rart at komme hos Nina i Åbyhøj. Man føler sig i trygge hænder hele vejen.Anna C. ★★★★★ Virkelig god oplevelse med rart og imødekommende personale. Kan varmt anbefale en behandling hos dem!Lotte T. ★★★★★ Dygtig massør. Jeg kom med et specifikt problem, og det gik han lige på. Nu er det løst.God oplevelse, god behandling.Kan varmt anbefalesKristine V. ★★★★★ Helt igennem skøn oplevelse. Dejlig massage. God service og information hele vejen igennem behandlingen. Vil klar både anbefale og selv benytte Zency igen.Ida B. ★★★★★ Det var en helt fantastisk oplevelse, med det samme jeg kom ind i rummet kom der en ro over mig. Jeg fik gode råd og en god snak efterfølgende for at kunne afstresse i hverdagen. Virkelig anbefalingsværdig 👌🏼✨️steen V. ★★★★★ Fantastisk behandling, effektiv, behagelig og grundig, alt alt en god oplevelseSimona A. ★★★★★ Det var en dejlig og behagelig oplevelse. 😊 Vicky er meget sød og giver mig det som jeg havde problemer med. Nemlig ømme skulder,nakke og ryg.🙌.Når man arbejder som fast nattevagt, kommer alle andre patienter først. 🙂Så jeg brugte min dag for at forkæle mig selv. 👏.Helt sikker et sted jeg vil anbefalde 🙂🙂Tuyen V. ★★★★★ God og professionel massage.Poul Erik R. ★★★★★ Meget grundig massage og klarlægning af hvor problemet erIna Clement S. ★★★★★ Dejlig behagelig oplevelseBenthe T. ★★★★★ God og effektiv massage og behagelig behandlerAlberte K. ★★★★★ Rigtig lækker og behagelig behandling, Vicky er super sød og tager tingene stilleog roligt i det tempo man har brug for. Kan helt klart anbefale hende og kommer helt sikket snart igen.Hoang M. ★★★★★ Fantastisk oplevelse! Kan kun anbefalesVivian A. ★★★★★ Dygtig massørFlemming J. ★★★★★ super behandlingJan Berner R. ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Empatisk og dygtig massør!Kan kun anbefales.Christoffer M. ★★★★★ Yders professionel behandling i dejlig atmosfære, samt nemt at bestille tid. Fik behandling for spændinger i nakke/skuldre, ryg, lænd samt baller.Bo C. ★★★★★ Meget god og kompetent massage.Anita R. ★★★★★ Vågnede med begyndende hold i nakken, og fandt en Dygtig og behagelig behandler. Atmosfæren i rimet var behagelig og rolig. Fik løsnet de spændinger jeg havde, det er ikke sidste gang jeg benytter Zency.Morten A. ★★★★★ En helt fantastisk oplevelse, Vicky kan virkelig noget, og meget rolig. Kom med knæ problem efter at have fået et helt kunstigt knæ i maj og har haft smerter siden 2010 og efter følgende 7 operationer siden da. Og følesløshed og nerve smerter m.mMen bare 2 dage efter behandling var der bedring 🙏🏻Jeg har bestilt tid igen 😊Sten J. ★★★★★ Dejlig og god behandling. Fåes nok ikke bedre. 😀Victoria O. ★★★★★ Kjempeflink! Har hatt vondt i nakke og rygg over lengere tid, men zency fiksa. Det gjorde seg med 30 minutter massasje!Marna P. ★★★★★ Nu har jeg været der 4 gange og synes at det er super god massage. Har bestilt en ny tid.Signe H. ★★★★★ Super skøn behandlingRikke D. ★★★★★ Sød, behagelig og omhyggelig – kommer gerne igen😊Michael S. ★★★★★ Proffessionelt og Effektivt.birthe W. ★★★★★ Jeg havde meget ondt i ryg og ben da jeg kom. Men da jeg gik derfra, var det næsten forsvundet. Jeg var øm i kroppen næste dag, men på en god måde. Det er ikke sidste gang jeg kommmer. Kan varmt anbefale detFlemming M. ★★★★★ Rigtig behalig fyr.Ved hvad han laver, og ved lige hvor han skal trykke for at lindre smerter.Simone Ellegaard H. ★★★★★ super god service. har aldrig fået massage før og anneli mødte alle mine forventninger. jeg var super tilfreds med min oplevelse!mette W. ★★★★★ Fantastisk massage. Rar og imødekommende og styr på at få taget fat, så man kan mærke effektenmartin L. ★★★★★ Super godt. Rolige omgivelser.Claus A. ★★★★★ Rigtig god behandlingStefan H. ★★★★★ Super god behandling. Jeg fik løst mit hold i nakken. Kan varmt anbefales!marcus S. ★★★★★ Virkelig dygtig massør. Klar anbefaling her fraPer Lund M. ★★★★★ Venlig og interesseret modtagelse.God massage og orientering omkring denne.Kristina H. ★★★★★ Super fint sted og utrolig god massage. Sød og imødekommende og bestemt et besøg værd.Brit Lybech T. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. God velkomst, introduktion og ikke mindst behandling. Ikke en finger at sætte på noget. Kommer gerne igen.Johanna L. ★★★★★ Helt magisk! Var så dejligt afslappende at jeg næsten faldt i søvn 😍Martin J. ★★★★★ Hyggeligt sted, man bliver taget godt imod og godt behandlet 👍🏻Rikke C. ★★★★★ Virkelig professionel og effektiv behandling i en afslappende atmosfære.kirsten borup J. ★★★★★ Blev taget godt imod,og fik en halv times virkrlig go massage, som hjalp på mine gener og spændinger.Caroline D. ★★★★★ Virkelig god og dybdegående massage.Nina G. ★★★★★ Effektiv dybtgående massage i rolige omgivelser.Vil klart anbefale til andre.Louise M. ★★★★★ Virkelig behagelig, professionel og meget dygtig massør. Jeg kunne mærke stor virkning på mine spændinger allerede efter en behandling.Daniel Dissing N. ★★★★★ Min kæreste fortæller at der var styr på det hele, hun følte sig tryg og hun kan mærke en forskel her 3 dage efterPeter R. ★★★★★ God massage, som helt sikkert kan anbefales 😊Palle S. ★★★★★ Super professionel og dybdegående massage.Jeg kommer sikkert igen.Ann J. ★★★★★ Super faglig kompeten behandling.Kan klart anbefale at booke tid.Kommer gerne igen.🙏Ann-Iren B. ★★★★★ Fantastisk god og effektiv Deep tissue massasje som virkelig kan anbefales for at løse op spenninger og smertepunkter i kroppen.Erich P. ★★★★★ En god behandling i dejligt miljø med dæmpet music til afslapning. Jeg har fast aftale om behandlingLena N. ★★★★★ God og professionel behandling.Annika J. ★★★★★ Rigtig god massørcecilie C. ★★★★★ Mere god oplevelse.Kom der hen fordi jeg havde smerter ved skulderen (muskel der var i klemme), allerede på 30 minutter var smerterne formindsket en god del.Vil anbefale stede til andre jeg kender.Michael Hørby P. ★★★★★ God dybdegående massage, med en professionel massør, der gav sig god tid til at komme ind hvor det virkeligt kunne mærkes, og til en fornuftig prisInge Tang C. ★★★★★ Fik en rigtig god behandling- fik en tid, luge da jeg havde aller mest brug for detsøren T. ★★★★★ Fantastisk proffdesionel og behagelig behandling , kommer gerne igenOle A. ★★★★★ Kan anbefale massage hos Zency, Horsens. Finder alle de steder hvor der er behov at blive taget fat. Om det er nakke, ryg, arme, ben, fødder, hænder, eller ansigt. Der er ikke noget der bliver glemt.camilla K. ★★★★★ Dejlig massage i smukke omgivelserArne M. ★★★★★ Jeg kom med meget ømme lægmuskler og øm nakke og skuldre.Jeg gik derfra som jeg svævede på en sky og fri for smerter i nakke skuldre.Lea D. ★★★★★ Meget rar behandling og service:)Alex H. ★★★★★ God service og super behandlingpeter S. ★★★★★ Super god oplevelse.Henrik C. ★★★★★ Fantastisk massage hjalp virkelig meget, havde fuldstændig ro i kroppen efterfølgende.morten J. ★★★★★ Rigtig god behandlingPrachi S. ★★★★★ Brilliant care and professionalism put into the practice. As a former ultramarathoner, I can say that this is one of the best massage therapy experiences I’ve had in my practice.I highly recommend : )Nadia B. ★★★★★ Det er første gang jeg har fået en kropsmassage, det har virkelig været godt for kroppen. Glæder mig allerede til næste massage.Dorthe T. ★★★★★ God og behagelig atmosfære. behandlinger med massage der er velværende og man får et dejligt velbefindende.Lillian M. ★★★★★ God oplevelse.Priyadarshini B. ★★★★★ He is veryvery disciplined.I could sense her spirituality and authentic towards his work and responsible.I recommend to prioritise Zency for massage session. Thank youVibeke H. ★★★★★ Dejligt roligt , god information, pæne omgivelserVirkelig dygtigt til at komme ned i muskelerneSusanne J. ★★★★★ god og professionel behandling 🙂Jeanette K. ★★★★★ Gravid massage. Komforten var i top, hele behandlingen igennem. Det samme var kommunikation og kvaliteten af massagen.Kent K. ★★★★★ Super behagelig stemning og god service. Kommer helt sikkert igen hvis ryg og nakke klagerTim G. ★★★★★ Jeg fik løste op i min muskler og det var dejligt, kunne godt gør det igen da det var så godt og synes hun var god til det 🙂Asmira B. ★★★★★ Professionel og god service 👍Kan helt klart anbefales.Anna Kristine J. ★★★★★ Hyggeligt sted, og dygtig behandler😊Susanne Sleiborg J. ★★★★★ God oplevelse, venlig og imødekommende modtagelse.God og grundig massage der løsnede mine spændte muskler.Jeg kommer helt sikkert igen 🙂Anne Skaarup L. ★★★★★ Skete en fejl under bookning, men blev håndteret rigtig professionelt og generelt en god behandling!Christine N. ★★★★★ Meget grundig og spørger ind til min smerter. Og havde ikke nær så ondt bagefter. Skal helt klart have massage der igen.wrynil ★★★★★ Meget tilfreds med den behandling jeg gik fra Helle. Blev så afslappet at jeg flere gange vågnede efter at være blundet hen. Behandlingen kom godt i dybden med flere års dårlige postiturer mm. Jeg skal bestemt have flere behandlinger.Aage H. ★★★★★ Haltede ind, gik opret udTorstein L. ★★★★★ Et rigtig godt sted til massage kan varmt anbefalesKent N. ★★★★★ Smilende og imødekommendeGiver sig tid, til at lytte til hvor problemet er :-)Rigtig god service, behandlingen bliver efter kundens behov og ønsker. Man føler sig hurtig i trykke hænder og godt tilpas, der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme, helt klart jeg vender tilbage for at få mere at den gode behandling 🙂 🙂Martin S. ★★★★★ Jeg vil gerne give stor ros til behandlingen. Da jeg ankom var min skulder og ryg (på grund af en skade) så anspændt, at jeg knap nok kunne tage en dyb indånding uden store smerter. Men da jeg efterfølgende satte mig ud i min bil var min første tanke :”kæft det hjalp sku da”. Massøren virkede meget, i mangel af bedre ord, tryghedsskabende. Han var god til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde det.Lucas G. ★★★★★ Rigtig god oplevelse 🙂Erich P. ★★★★★ Venlig betjening, effektivt massage, bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge ZencyKnud Åge S. ★★★★★ En god oplevelse helt igennem.Lis S F ★★★★★ Det var rigtig god og afslappende. Det kan jeg godt anbefale til andre.Michael A. ★★★★★ Professionel og behagelig massage.Taniia N. ★★★★★ Meget dygtig, hun ved virkelig hvad hun laver, men desværre for dyrt til at jeg kan fortsætte. Med kroniske smerter har jeg brug for behandling ofte, så det bliver alt for dyrt hvis jeg skulle gå der fast.Caroline L. ★★★★★ Rigtig god massør og professionel!Roswitha W. ★★★★★ Venlig og professionel behandling .Kan klart anbefales.Karsten P. ★★★★★ Fint sted. Rent og venligt. God behandling.Eva Corneliussen K. ★★★★★ Yderst professionel og grundig behandling. Jeg fik forklaret undervejs, hvad der foregik. En virkelig god oplevelse, og jeg vil afgjort komme igen 😊Jørgen W. ★★★★★ Tak for en behandling ud over det forventede.Claus J. ★★★★★ Rigtig god og dygtig massørEn rigtig dejlig massage, til fornuftige pris, kan kun anbefalesHar bestilt næste tid. 😀Betina R. ★★★★★ Rigtig god service, behandlingen bliver efter eget/kundens behov og ønsker. Der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme.js_loader