Zency Ringsted v. Helle Dreiager - Din professionelle massage

Massage i Ringsted

Zency Ringsted v. Helle Dreiager - Din professionelle massage

Med en mange års erfaring indenfor massagefaget samt indenfor professionel fodbold, har jeg den fornødne erfaring og kompetencer til at være din massør.

Gennem en grundig og faglige god massage kan vi sammen gøre dig dine smerter kvit.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for dig og ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Kontakt os Ringsted

Sct. Hansgade 33,
4100 Ringsted

Telefon: +45 7060 5900

Helle Dreiager
Indehaver & behandler

Mandag 10-18
Tirsdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lørdag efter aftale

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Lille massage

30 minutter
275 kr pr. behandling
 • Opfølgende behandling
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Gravidmassage eks. ligamentsmerter m.m.
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig massage

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus massage

90 minutter
700 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Ringsted

Sportsmassage er det ideelt for dig, som ønsker en dybdegående behandling, der hjælper med at forebygge skader i kroppen under sportslige aktiviteter. Det er også en behandling, der kan hjælpe dine muskler og krop med at behandle en akut sportsskade, som forhindrer dig i at dyrke den sport, du elsker. Sidst men ikke mindst er det en populær behandlingsform, som hjælper dine muskler med at performe bedre.

Hos Zency Massage i Ringsted tilbyder vi en professionel sportsmassage, der kan hjælpe med at forbedre din præstationsevne og holde kroppen så vidt muligt skadefri. Her har vi fokus på dig og din krop for at give dig den bedste og mest effektive behandling. Derfor indleder vi altid med en personlig samtale, hvor du kan sætte ord på, hvad du ønsker at opnå gennem sportsmassage.

I samarbejde med vores uddannet fysiurgiske massør, der også er specialiseret i sportsmassage, vil der sammensættes forskellige massageteknikker, der tager udgangspunkt i at løse den udfordring, du står med.

Hvad er grunden til, at du skal vælge sportsmassage hos Zency Massage?

 

Grundlæggende består en sportsmassage af et samsurium af massageteknikker, der er skræddersyet efter den sport, du dyrker, hvor i musklerne skaden sidder samt tilstanden på den enkelte muskel.

Hos Zency Massage i Ringsted kan du forvente at blive mødt af en professionel og specialiseret behandler, der selv har dyrket sport på eliteplan samt har erfaring med at behandle flere topatleter gennem årene. Du kan derfor forvente en ekstraordinær ekspertise i forskellige teknikker og behandlingsmetoder for at forebygge sportsskader eller behandle komplekse sportsskader.
På baggrund af vores erfaring og ekspertise inden for sportens verden ved vi også, hvor vigtigt det er med søvn, kost, fordøjelse, stress og de rette træningsøvelser. Vi kan som noget særligt derfor også tilbyde professionel sparring i forhold til træningsøvelser og et kostprogram, som du kan drage nytte af.

Få behandlet komplekse sportsskader gennem sportsmassage

Uanset om du dyrker sport på eliteplan eller har en aktiv fritid, kan det være svært at undgå, at der vil opstå skader med tiden. En skade kan enten være langsomt tiltagende eller opstå som en akut smerte, hvis du laver en forkert bevægelse, eller dine muskler generelt er overbelastede.

Typisk forekommer de fleste skader, når musklerne er ømme og trætte. Det bliver sværere at fuldføre bevægelserne med den rette kraft, og mange kommer til at kompensere ved at bruge andre muskler i kroppen.

Heldigvis kan du gennem sportsmassage hos Zency Massage få behandlet din komplekse sportsskade. Vi sætter en ære i vores håndværk og tager din kontakt alvorlig. Vi ved, hvor frustrerende det kan være at have en skade i kroppen, som du ikke selv kan få til at forsvinde.

Vi vil derfor i samråd med dig sammensætte forskellige avancerede massageteknikker med fokus på den muskel eller område, som du oplever gener eller smerter i. Her oplever vi, at mange af vores klienter allerede oplever en positiv indvirkning fra dag 1.

Derfor skal du vælge sportsmassage

 
– Sportsmassage hjælper med at forebygge skader i kroppen.
– Sportsmassage kan behandle en akut sportsskade.
– Sportsmassage bidrager til at øge din præstationsevne. 

Gravidmassage i Ringsted

Går du og overvejer, om gravidmassage er noget for dig? Hvis du oplever, at du har smerter eller gener i forbindelse med din graviditet, kan en professionel gravidmassage hjælpe med at lindre de ubehag, du oplever i kroppen. Det er dermed også en massagebehandling, der gør noget godt for jeres kommende barn.

Hvad er gravidmassage?

Grundlæggende er en gravidmassage en blid form for massagebehandling, hvor vi gennem avancerede massageteknikker hjælper kroppen med at forebygge og behandle de gener, du måtte opleve under din graviditet. Det er meget naturligt, at der vil kunne opstå smerter eller spændinger i kroppen, da kroppen forandrer sig meget i løbet af ens graviditet.

I takt med at maven vokser, vil du opleve, at der også kan opstå en balanceforskydning i lænden, ryggen, nakken eller skuldrene. Det kan i værste fald give spændingshovedpine, migræne eller smerter i de overspændte muskler.

Hos Zency Massage i Ringsted, kan vi tilbyde en professionel gravidmassage. Her bliver du mødt af en uddannet og specialiseret behandler, der tager udgangspunkt i, hvem du er, den krop du har, samt hvilke gener du oplever i forbindelse med din graviditet. Her sætter gør vi en dyd ud af at lytte til dig og skræddersy en massagebehandling, der tager afsæt i at lindre de smerter og ubehag, du oplever.

Forkæl kvindekroppen med en professionel gravidmassage

Når du besøger vores massageklinik i Ringsted, vil du kunne forvente den ultimative selvforkælelse. Vores massagebehandler, der er uddannet fysiurgisk massør, sætter en stor ære i sit håndværk og faglighed, hvorfor du kan forvente en ekstraordinær oplevelse, når du bestiller tid til en gravidmassage.
En gravid krop har både behov for og godt af at opleve velvære og omsorg, som egentlig også er grundtanken bag en gravidmassage. Vi har derfor udstyret massageklinikken med en massagebriks, der er særlig godkendt til gravide kvinder. Du kan derfor forvente at ligge komfortabelt under hele behandlingen.

Herudover har vi nøje udvalgt en lokal massageolie, som er 100 % vegetabilsk og ren. Der er dermed ingen tilsætningsstoffer, parfume eller andet der kan være til gene for kvindekroppen eller det kommende barn.

Øg dine chancer for at blive gravid gennem gravidmassage

Gravidmassage er ikke kun aktuelt for dig, som er gravid. Hvis I som par ønsker at blive gravide, eller er ved at miste tålmodigheden for at blive gravide sammen, kan det være ideelt med gravidmassage. Hos Zency Massage tilbyder vi en professionel fertilitetsstimulerende behandling, der i en kort periode kan øge jeres chancer for at blive gravide sammen.

Det er en behandlingsform, som på mange måder minder en almindelig gravidmassage. Det er ikke en garanti for, at I bliver gravide sammen, men det øger jeres chancer, når I alligevel prøver. Det er en behandling, der blandt andet er med til at sænke kortisolniveauet i kroppen. Der er undersøgelser, der viser, at hvis du er stresset, vil kroppen blokerer for forplantning, som forsøg på at beskytte dig.

Du kan derfor sammenligne det med de par, som lægger tankerne om at blive gravide fra sig og i stedet rejser ud i verden. Når de kommer tilbage, opdager de, at de er blevet gravide sammen, fordi de ikke stresser kroppen. Det er den samme effekt, du kan opleve gennem vores fertilitetsstimulerende gravidmassage

Derfor skal du vælge gravidmassage


– Gravidmassage lindrer smerter og ubehag under graviditeten.
– Forkæl din gravide krop gennem gravidmassage.
– Gravidmassage øger sandsynligheden for at blive gravid.

Fysiurgisk massage i Ringsted

Fysiurgisk massage er kun noget, en uddannet fysiurgisk massør må udøve. Det er en dybdegående behandling, som består af et samsurium af massageteknikker, der lindrer ømme muskler samt løsner op i dine muskler, så du genopretter den fulde mobilitet.

Selve behandlingen er inspireret af fysiurgi og massage, som kombinerer de to verdener for at skabe den mest effektive behandling mod idrætsskader, overbelastninger i muskulaturen samt, hvis du skulle opleve at få gigtsygdomme.

Hos Zency Massage i Ringsted på Sjælland bliver du mødt af en erfaren fysiurgisk massør. En fysiurgisk massage er en lægeeksamineret uddannelse, som blandt andet sikrer, at behandleren har den nødvendige viden og ekspertise inden for den lægefaglige korrekte måde at behandle klienter på. Du kan derfor forvente at være i trygge hænder, når vores specialiseret massør behandler din komplekse skade eller smerter i kroppen.

Hvis du oplever, at dine muskler er overspændte, eller du har store smerter i kroppen, er det aktuelt at overveje fysiurgisk massage. Det er en af de mest efterspurgte massagebehandlinger mod overbelastningsskader i bevægelsesapparatet.

Her vil vores uddannet massør sammensætte de nødvendige massageteknikker for at genskabe et naturligt flow i dit bevægelsesapparat. Dermed vil du opleve, at du får en langt større mobilitet og velvære i kroppen.

Hos Zency Massage i Ringsted har vi fokus på at skabe de bedste resultater for vores klienter, så det er en behandling, der reelt set gør en forskel. Vi brænder derfor for at lære og undersøge de nyeste teknikker, der bliver anvendt rundt i verden for at kunne tilbyde dig en behandling, der allerede vil give en positiv indvirkning efter første behandling.

Vi har gennem årene hjulpet mange mennesker med at behandle forskellige idrætsskader, overbelastningsskader og generelt det at klienter kommer herfra med en smertefri hverdag igen.

Derfor skal du få fysiurgisk massage

 
– Fysiurgisk massage lindrer gener og smerter i muskulaturen.
– Fysiurgisk massage er effektiv mod overbelastningsskader.
– Fysiurgisk massage øger mobiliteten i dine muskler. 

Oliemassage i Ringsted

Oliemassage er den helt ideelle behandling for dig, som har en travl og stressende hverdag. Det kan være svært at finde tiden til at passe og pleje sin egen krop, når hverdagen går med arbejde, børn og at pleje sit netværk.

Det kan derfor også være svært at mærke, hvordan man har det, og om man egentlig føler sig stresset. De fleste opdager det desværre for sent, når kroppen viser alvorlige symptomer eller siger helt fra. Her kan det kræve et større behandlingsforløb for at sænke stressniveauet i kroppen, end hvis du tager det i forkøbet.

Undgå stress i kroppen med en professionel oliemassage

Når du besøger Zency Massageklinik i Ringsted, kan du forvente nogle fantastiske rammer for at afstresse fra den travle hverdag. Hos os kan du trække stikket helt, imens vi udfører en afslappende massagebehandling med den skønneste massageolie af en uddannet og kompetent massør.

Vi sætter en ære i at forkæle din krop med de bedste produkter. Derfor har vi nøje udvalgt en massageolie, som er fra en lokal dansk producent. Det er en massageolie, der er 100 % vegetabilsk og derfor hverken indeholder parfume eller andre usunde ingredienser.

I vores massagebehandling bruger vi massageolien for at give dig den bedste behandling. Her kan du nyde vores blide tryk, strøg og gnidninger over hele kroppen, som blandt andet øger blodcirkulationen i kroppen. Det er med til at sænke dit stressniveau, og du vil dermed opleve større velvære i kroppen.

Gode grunde til at få en oliemassage

 • Oliemassage giver større velvære i kroppen.
 • Oliemassage bekæmper og forebygger stress.
 • Oliemassage giver dig en bedre nattesøvn og et lavere blodtryk.

 

Deep Tissue massage i Ringsted

Hvis du har en høj smertetærskel og udelukkende går efter den mest effektive massagebehandling, som vi tilbyder, skal du vælge Deep Tissue Massage. Det er en dybdegående massage, hvor vi arbejder nede i det dybere muskelvæv. Det er ideelt at vælge denne behandlingsform, hvis du har større muskelspændinger i kroppen, eller hvis du har en kompleks skade i kroppen.

Hos Zency i Ringsted tilbyder vores uddannede og specialiserede fysiurgisk massør en effektiv behandling for at behandle dine skade i kroppen, eller for at få løsnet helt op din muskulatur.

Under behandlingen vil vi arbejde på grænsen af din smertetærskel, hvorfor det er vigtigt, at du kan slappe af under de hårde tryk i muskelvævet. Med de avancerede massageteknikker vi bruger i denne behandling, kan du forvente en positiv indvirkning allerede efter første behandling.

Har du en ældre skade, som du har døjet med i noget tid eller en skade, som du ikke kan komme af med igen, kan Deep Tissue Massage være din sidste gyldne mulighed. Vi har gennem årene oplevet, at flere af vores klienter kommer til os, når de har en skade, som giver større smerter, eller som de ikke kan få behandlet på anden vis.

Hos Zency har vores behandler specialiseret sig i avancerede massageteknikker i de forskellige muskelgrupper. Vi er der i stand til at kunne forstå og håndtere forskellige typer af sportsskader og arbejdsskader.

Hvis du er i tvivl, om en Deep Tissue Massage kan behandle din skade, kan du med fordel kontakte vores massageklinik i Ringsted, for at vi kan komme det nærmere.

Wellness massage i Ringsted

Vil du give dig selv eller en du holder af den ultimative selvforkælelse, skal du booke en tid til wellness massage hos Zency i Ringsted. Her vil du blive taget imod af vores specialiseret massør, der vil sørge for at give dig den mest afstressende og afslappende massage.

I vores massagebehandling har vi fokus på at sammensætte massageteknikker, der vil sænke dit blodtryk og halvere dit kortisolniveau i kroppen, som indikerer, hvor stresset du er. Du vil opleve større velvære i kroppen, som blandt andet gør, at du vil komme til at opnå en langt bedre nattesøvn.

Forebyg stress og depression med wellness massage

Hos Zency i Ringsted har vi specialiseret os i at forstå den kropslige tilstand, og hvordan vi gennem avancerede massageteknikker kan påvirke den psykiske tilstand i kroppen.

Hvis du derfor ønsker at forebygge stress eller depression, som i dag næsten er blevet en folkesygdom i Danmark, skal du vælge vores wellness massage. I vores behandling har vi fokus på at frigøre de lykkehormoner, du har i kroppen. Det vil blandt andet betyde, at dit immunforsvar styrkes, og du vil komme ud af klinikken med et større overskud og energi til at klare hverdagens udfordringer.

Hvis du søger en dygtig massør i Ringsted er Zency stedet at gå til og vi vil glæde os til at tage mod dig i vores professionelle og behagelige klinik i hjertet af Ringsted.

Gode grunde til at få en wellness massage


 • Wellness massage er den ultimative afstressende massagebehandling.
 • Wellness massage giver større velvære i kroppen.
 • Wellness massage forebygger stress og depression.

Zency
4.9
Baseret på 165 anmeldelser
×
js_loader