Zency Massage Frederiksberg. Sportsmassage. Gravidmassage. Fysiurgisk massage.

Massage Frederiksberg

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Vi oplever lige nu stor efterspørgsel på en dygtig massør på Frederiksberg og søger derfor lige nu en samarbejdspartner hertil. Er du interesseret i at høre mere er du meget velkommen til at kontakt os på 70605900.

Søger du en massør i dit nærområde kan du finde en af vores andre dygtige samarbejdspartnere her.

Zency Massage Frederiksberg

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage på Frederiksberg

Sportsmassage er måske bedst kendt for at være aktuelt for professionelle sportsfolk, da man i mange sportsgrene har det som en fast del af ugens træningsprogram. Sportsmassage er utrolig ideelt, hvis du ønsker at forebygge akutte sportsskader, øge din performance og fremme restitutionen. Du kan både få stor gavn og glæde af sportsmassage som professionel sportsudøver og som privatperson, der har en aktiv fritid.

Hos Zency Massage på Frederiksberg tilbyder vi professionel sportsmassage ved en af vores uddannede og specialiserede behandlere. Her kan vi hjælpe dine muskler og led med at blive løsnet op efter et hårdt træningspas. Gennem avancerede massageteknikker kan vi øge din mobilitet i musklerne. Hvis du har trætte eller ømme muskler, kan vores sportsmassage være ideel, da den også udrenser de affaldsstoffer, som har ophobet sig i kroppen. 

Sportsmassage fremmer din præstation

Uanset om du dyrker sport på eliteplan eller du har en aktiv fritid, bestræber de fleste sig på at forbedre sig løbende. Men – ved at presse din krop og muskler hårdere, vil du også opleve, at de hurtigere syrer til eller bliver spændte. Det kan sætte en begrænsning på din præstation, hvorfor sportsmassage kan hjælpe dig godt på vej mod det nye mål, du arbejder for at nå.

Sportsmassage kan have det formål at hjælpe kroppen med at restituere, så den bliver hurtigere klar til at præstere sit maksimale. Her bliver de overspændte muskler løsnet op. Det gør, at musklerne ikke bliver trætte nær så hurtigt, og at du har den fulde bevægelighed i din muskulatur. Det skal selvfølgelig også fremhæves, at en sportsmassage kan være en god prioritering, hvis du er bange for at få akutte sportsskader.

Sportsmassage forebygger akutte sportsskader

Går du og frygter at skulle få en fibersprængning, overbelastning eller en anden akut sportsskade som gør, at du ikke kan dyrke sport i en kortere eller længere periode? Så kan du med fordel booke en tid til sportsmassage i vores lokale massageklinik på Frederiksberg. Vi holder til tæt ved Det Ny Teater, hvilket gør det let at komme til.

Her skræddersyer vi en massagebehandling, der tager udgangspunkt i den sportsgren, du dyrker, og hvilke muskler du primært bruger dertil. Vi sætter en ære i vores faglighed og håndværk, hvorfor vi tager os tid til at screene din krop for at se og mærke tilstanden på de forskellige muskler du bruger. Det gør, at vores behandling bliver langt mere effektiv og oftest allerede viser sig at have en positiv indvirkning efter første massage. 

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Det hjælper dig med at fremme din præstation
 • Det hjælper dig med at forebygge akutte sportsskader
 • Det fremmer din restitution

Gravidmassage på Frederiksberg

Er du gravid, så er det en helt særlig oplevelse, som kan være svær at beskrive. Samtidig kan en graviditet være meget forskellig fra person til person. Langt de fleste har måske en meget romantisk forestilling om det at være gravid, hvilket det også kan være.

Det er uden sammenligning en af de mest livsbekræftende oplevelser, men samtidig også 9 hårde måneder for kroppen. Der sker en stor udvikling og forandring med ens kvindekrop i løbet af de 9 måneder. I takt med at maven vokser sker der en naturlig balanceforskydning i ryggen og lænden. Det kan give smerter, gener eller ubehag, som man helst gerne vil være fri for.

Hos Zency Massage på Frederiksberg, ved Planetariet, tilbyder vi en professionel gravidmassage. En gravidmassage lindrer de smerter og gener, du kan opleve i kroppen. Her vil vores uddannet og specialiseret behandler løsne op i dine muskler og led med en behagelig massagebehandling. Som gravid kvinde er det vigtigt at hvile og afstresse kroppen, hvorfor denne behandling er givende under en graviditet.

Gravidmassage skaber større velvære i kroppen

Når du er højgravid, kan du have svært ved at sove ordentligt og godt om natten, som du sikkert plejer. Du er konstant opmærksom på din flotte mave, og du kan have en baby i maven, som er urolig om natten. Det kan være afkræftende og frustrerende ikke at kunne sove ordentligt.

Det er her, en gravidmassage kommer ind i billedet. Vores massør kan skræddersy en massagebehandling, hvor forskellige massageteknikker er med til at løsne op dine spændte og ømme muskler og led. Det vil give dig større velvære i kroppen og en langt bedre nattesøvn.

Hos Zency Massage på Frederiksberg har vi skabt de bedste rammer for gravide kvinder. Her kommer du blandt andet til at ligge på en massagebriks, der er særligt godkendt til gravide. Vi anvender derudover kun en 100 % vegansk olie, som er uden parfume i. Du vil dermed kunne forvente lækker selvforkælelse under din graviditet, når du bestiller tid til gravidmassage.

Gravidmassage øger jeres chancer for at blive gravide

Gravidmassage er ikke kun for dig, som er gravid. Det er også for parret, som ønsker at blive gravide. Det går nemlig ikke altid lige hurtigt for alle at blive gravide, og det kan bare tage længere tid for nogle end andre. Her er gravidmassage ideelt for dig, som er blevet utålmodig med processen eller som ønsker at øge chancerne for at blive gravid.

I vores massageklinik ved Frederiksberg Have tilbyder vi en fertilitetsstimulerende behandling. I denne behandling har vi blandt andet fokus på at påvirke den kropslige og mentale tilstand gennem avancerede massageteknikker. Det gør vi ved at sammensætte massageteknikker, der påvirker dit eller jeres centralnervesystem. Det vil vi gøre ved at frigive de lykke- og kærlighedshormoner, du har i blodbanerne. Det vil blandt andet bekæmpe kortisolniveauet i kroppen, som indikerer hvor stresset du er.

Hvis kroppen er stresset, vil det automatisk være sværere at blive gravide. Det er nemlig kroppens naturlige reaktion på stress, at der blokeres for at blive gravid. Det er en forsvarsmekanisme, når kroppen mener, den ikke har overskud til børn.

Ved at vælge vores fertilitetsstimulerende massagebehandling kommer din krop til at afstresse og slappe af på samme måde, som når I er på ferie. Det vil i en kortere periode øge jeres chancer for at blive gravide.

Derfor skal du få en gravidmassage:

 • Det lindrer smerter og gener, som du oplever under graviditeten.
 • Det skaber større velvære for kroppen.
 • Det øger jeres chancer for at blive gravide.

Fysiurgisk massage på Frederiksberg

Fysiurgisk massage er en særlig massagebehandling, som er sammensat af både en fysioterapeutisk behandling og en professionel massage. Det er dermed en teknisk massage, som er utrolig effektiv. Det er en behandling, som kun må udføres af en uddannet og specialiseret fysiurgisk massør, da den stiller større krav til viden om kroppens anatomi og de enkelte muskelgrupper.

Hos Zency Massage på Frederiksberg ved Frederiksberg Allé er vi stolte af at kunne tilbyde dig fysiurgisk massage ved vores uddannet behandler. Her har vi flere års erfaring med adskillige komplekse arbejdsskader. Vi har derfor hjulpet mange gennem årene med små og langvarige arbejdsskader i hele kroppen.

Der er mange i dag, der har en dårlig arbejdsstilling enten på kontoret eller gennem et fysisk krævende arbejde. Det kan sætte sit præg på kroppen med tiden. Det kan enten sætte sig som muskelspændinger i nakken, skuldre eller ryggen. Det kan også opstå, hvis du løfter noget tungt eller laver en forkert bevægelse. Her er det vigtigt, at du opsøger en professionel massør, hvis du oplever store gener eller ømheder i de spændte muskler.

Vores fysiurgiske massør vil være i stand til at løsne op i dine muskler og led, så du ikke oplever smerter eller gener. Du kan også opleve en stor lindring gennem denne behandling, hvis du har spændingshovedpine eller migræne.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Det hjælper med at få bugt med en gammel skade.
 • Det hjælper mod spændingshovedpine eller migræne.
 • Det hjælper mod muskelspændinger i hele kroppen.

 

Oliemassage på Frederiksberg

De fleste kender til en oliemassage, da det også er en de mest populære behandlinger, når det kommer til massage. Oliemassagen er en afslappende og afstressende massagebehandling, hvor der bruges olie under hele behandlingen.

Det gør den mere behagelig og giver den professionelle massør mulighed for at arbejde med et større flow. Oliemassagen er en helkropsmassage. Det er derfor en ideel massagebehandling for dig, som ønsker at passe og pleje din krop og sjæl. Det er en effektiv behandling, som hjælper kroppen med at genoplade batterierne eller trække stikket fra den travle hverdag for en kort stund.

Hos Zency Massage på Frederiksberg tilbyder vi oliemassage i tre forskellige varianter. Her kan du vælge en blid, medium eller hård variant alt efter, hvad du er mest komfortabel med. Det handler i største grad om, at dine muskler skal slappe af under hele behandlingen. Vores professionelle og uddannede massør vil her løsne op i alle muskler og led. Du vil opnå et større velvære allerede efter første behandling.

 

Oliemassage er effektiv mod stress i kroppen

Stress er noget, hver femte dansker har mærket eller er ramt af i dag. De fleste kan derfor nikke genkende til at have en stresset og travl hverdag med studie, arbejde og andre pligter i hjemmet. Der kan derfor være behov for at trække stikket eller stoppe op for et øjeblik for at kunne mærke sig selv. Det er her, oliemassagen kommer ind i billedet.

Oliemassage er en behandling, hvor der er fokus på at sænke kortisolniveauet i kroppen. Det gør vi ved at kombinere et samsurium af massageteknikker, der får din puls og blodtryk til at falde. Herudover stimulerer vi blodcirkulationen i kroppen, så det skaber et bedre flow i kroppens indre system. Det vil også styrke dit immunforsvar.

Deep Tissue Massage på Frederiksberg

Deep Tissue Massage er en effektiv massagebehandling mod hold i nakken, ryggen eller store muskelspændinger. Det er uden sammenligning den mest effektive behandling mod begrænset bevægelig i muskulaturen, eller hvis du har en kompleks skade et bestemt sted. Det er en dybdegående massageteknik, hvor der arbejdes i det dybere muskellag og bindevæv. Det vil derfor være på grænsen af din smertetærskel under hele behandlingen.

Denne behandling er derfor udelukkende for dig, som kan slappe af under hårde tryk.

Hos Zency Massage på Frederiksberg tilbyder vores uddannede og specialiseret massør Deep Tissue Massage. Det er uden tvivl den rette behandling for dig, som ønsker den bedste og mest effektive behandling mod overspændte muskler eller ubalance i kroppens muskulatur.

Få bugt med en gammel skade med Deep Tissue Massage

Har du erhvervet dig en gammel skade, som stadig er til stor gene for dig i dagligdagen, kan vores Deep Tissue Massage med stor sikkerhed hjælpe. Vi har gennem årene haft flere klienter med komplekse sportsskader og arbejdsskader, som denne effektive behandling har kunne lindre. 

For at skabe det bedste resultat starter vi altid med at screene din krop, mens vi hører om de gener og smerter, som du oplever. Her går vi også ind og mærker på tilstanden af de enkelte muskler. Det gør vi for at skræddersy en behandling med massageteknikker, der tager hensyn til muskulatur og skade. Det ender som regel med, at de fleste oplever en positiv indvirkning allerede efter første behandling.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 • Det er den mest effektive og resultatgivende massagebehandling.
 • Det er en god behandling mod overspændte muskler og led.
 • Massagen kan lindre eller behandle en gammel skade.

Wellness massage på Frederiksberg

Wellness massage er udelukkende for dig, som trænger til at forkæle dig selv. Hos Zency Massage på Frederiksberg har vi skabt de perfekte rammer for, at du kan trække stikket fra din travle hverdag og lade batterierne op igen. Her vil vores uddannede og specialiseret massør skræddersy en massagebehandling, som passer til dig og din krop. I vores behandling har vi fokus på at sænke dit blodtryk og puls, så du kommer helt ned i gear. Her går vi ind med et samsurium af massageteknikker, der vil stimulere blodcirkulationen og dermed styrke immunforsvaret.

Når du bestiller tid til wellness massage hos os, tager vi dig alvorligt. Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk, hvorfor vi gør os umage med at skabe den bedste oplevelse for dig. Her går vi til værks med avancerede massageteknikker for at løsne op i dine muskler og led. Vi har fokus på at genopfylde dine energidepoter, så du kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og overskud i kroppen.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Det er en unik mulighed for at forkæle dig selv.
 • Det er en afstressende og afslappende massage.
 • Det er en professionel behandling, som skaber et sundere flow i dit indre system.
 •