Indhold
91% af vores kunder

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Fysiurgisk massage

Uanset om du har problemer med spændinger i nakke og skuldre, lændesmerter, sportsskader eller bare ønsker at forkæle dig selv med en afslappende og givende behandling, kan fysiurgisk massage være svaret. Denne terapeutiske praksis er kendt for sine mange fordele, herunder smertelindring, øget fleksibilitet, forbedret muskelstyrke og øget velvære.

100% Kvalitetsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider.
Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Udddannet behandler

Alle vores massører er lokale kvalitetssikrede massører med uddannelsesrelevant uddannelse.

Det er din garanti for en effektiv behandling der gør en forskel. Find en behandler nær dig.

Indholdsfortegnelse

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en dybdegående og terapeutisk form for massage, der sigter mod at afhjælpe muskelrelaterede problemer og genoprette kroppens balance. Denne type massage fokuserer på specifikke muskler, væv og led og anvender forskellige teknikker og trykpunktsbehandling for at lindre spændinger, øge blodcirkulationen og forbedre musklernes bevægelighed.

Formålet med fysiurgisk massage er ikke kun at give en behagelig og afslappende oplevelse, men også at behandle specifikke fysiske problemer. Det kan omfatte muskelspændinger, stivhed, smerter, nedsat bevægelighed og ubalance i kroppen. Ved at fokusere på de berørte områder og anvende forskellige massageteknikker kan fysiurgisk massage hjælpe med at lindre smerte, øge fleksibiliteten og forbedre kroppens generelle funktion.

Under en fysiurgisk massage kan massøren anvende forskellige teknikker som strygninger, æltninger, tryk, stræk og triggerpunktbehandling for at løsne op for spændinger og forbedre blodcirkulationen. Massøren vil arbejde med dybde og præcision for at målrette de specifikke muskler og områder, der kræver opmærksomhed.

Fysiurgisk massage kan være gavnligt for mennesker i alle aldre og med forskellige behov. Det kan være nyttigt for personer med kroniske muskelsmerter, sportsskader, postural ubalance, muskelspændinger som følge af stress og mange andre tilstande. Behandlingen kan også være en forebyggende metode til at opretholde generel kropsfunktion og velvære.

Det er vigtigt at bemærke, at fysiurgisk massage udføres af veluddannede massører, der har en grundig forståelse af anatomi og fysiologi. De kan tilpasse behandlingen til individuelle behov og sikre, at den udføres på en sikker og effektiv måde.

Fysiurgisk massage er en holistisk tilgang til sundhed og velvære, der sigter mod at genoprette kroppens naturlige balance og optimere dens funktion. Det er en terapeutisk praksis, der kan have en dybtgående indvirkning på både kroppen og sindet og hjælpe med at forbedre livskvaliteten.

Hvad betyder Fysiurgisk massage?

Ordet “fysiurgisk” stammer fra det græske sprog og kombinerer ordene “fysikos” (fysisk) og “ergon” (arbejde). I forbindelse med massage refererer “fysiurgisk” til en behandlingsmetode, der har til formål at arbejde med kroppens fysiske tilstand og muskulære problemer.

Således betyder fysiurgisk massage en massageform, der er rettet mod at behandle og forbedre den fysiske krop. Den sigter mod at lindre muskelspændinger, afhjælpe smerte og forbedre kroppens funktion og bevægelighed. Fysiurgisk massage er mere fokuseret og terapeutisk sammenlignet med mere generelle former for afslappende massage.

I praksis indebærer fysiurgisk massage en dybdegående manipulation af muskler, væv og led ved hjælp af forskellige teknikker såsom strygninger, æltninger, tryk, stræk og triggerpunktbehandling. Massøren arbejder med specifikke muskelgrupper og problemområder for at lindre spændinger og gendanne kroppens naturlige balance.

Fysiurgisk massage kan tilpasses individuelle behov og mål. Det kan bruges til at behandle en bred vifte af tilstande, herunder muskelsmerter, stivhed, nedsat bevægelighed og ubalance. Målet er at forbedre musklernes tilstand, øge blodcirkulationen og genoprette kroppens optimale funktion.

I sammenligning med andre former for massage fokuserer fysiurgisk massage mere på behandling og rehabilitering af muskuloskeletale problemer. Den udføres af veluddannede fysiurgiske massører, der har en god forståelse af kroppens anatomi og fysiologi og kan tilpasse behandlingen til den enkelte klient.

Samlet set kan fysiurgisk massage ses som en terapeutisk tilgang til at forbedre den fysiske krops tilstand og fremme helbredelse, genopretning og velvære.

Fordele ved fysiurgisk massage

Zency Fysiurgisk Massage udført af en uddannet og kvalitetssikret massør

Den professionelle fysiurgiske massage vi tilbyder, har en lang række forebyggende og restituerende virkninger på kroppen. Fordelene viser sig både i selve bevægeapparatet og kroppens fysiologi. Bl.a. kan det nævnes:

 • Genoprettelse og genopbygning af vævets fysiologi
 • Afslappet og afspændt krop
 • Bedre søvn
 • Lavere puls og blodtryk
 • Positiv effekt på centralnervesystemet, herunder frigivelse af lykke hormoner og halvering af stresshormon.
 • Kroppens immunforsvar styrkes
 • Muskelsmerter, muskelspændinger og ømhed lindres
 • Din fordøjelse påvirkes positivt
 • Højere indre sundhed
 • Kolesteroltal sænkes

Hvordan foregår en Fysiurgisk Massage?

En Fysiurgisk massage foregår på følgende måde:

 1. Du bliver budt velkommen på vores professionelle klinik.
 2. Vi starter med hurtigt at identificere om du har nogle smerter/ skader vi skal have løst, om du ønsker at forebygge fremtidige skader eller om du ønsker en god holistiks massage behandling for hele kroppen. Disse ting kan naturligvis godt kombineres i behandlingen.
 3. Du kommer på briksen og ligge og behandlingen startes op.
 4. Ud fra samtalen skræddersyer din behandler dit behandlingsforløb således vi opnår størst muligt virkning. Under behandlinge spørger vi ind til hårhed og andre ønsker. Du er også altid velkommen til selv at komme med justeringer til din Fysiurgiske massage.
 5. Efter behandlingen får du en tår vand at drikke og såfremt det giver mening nogle gode råd med for at underbygge behandlingen.
 6. 2 dage efter behandlingen modtager du en besked hvor vi spørger ind til hvordan du har det efterfølgende.

Har du yderligere spørgsmål til forløbet på din Fysiurgiske massage er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller kontakt@zency.dk.

Hvordan hjælper Fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage hjælper på flere måder med at forbedre kroppens tilstand og fremme helbredelse og velvære. Her er nogle af de måder, hvorpå fysiurgisk massage kan være gavnlig:

 1. Løsner muskelspændinger: Fysiurgisk massage arbejder dybt ind i musklerne for at løsne op for spændinger, muskelknuder og muskelspændinger. Ved at anvende teknikker som æltning, tryk og stræk kan massøren hjælpe med at løsne og afspænde musklerne, hvilket kan reducere smerte og øge bevægeligheden.

 2. Øger blodcirkulationen: Gennem massagebevægelserne stimuleres blodcirkulationen i kroppen. Dette bidrager til at forbedre ilt- og næringsstoftilførslen til muskler og væv og hjælper med at fjerne affaldsstoffer og toksiner fra kroppen. Forbedret blodcirkulation kan også fremme heling af væv og muskler efter skader.

 3. Reducerer smerte: Fysiurgisk massage kan være effektiv til at lindre smerte forbundet med muskelspændinger, stivhed og skader. Ved at løsne op for spændinger og forbedre blodcirkulationen kan massage hjælpe med at reducere smerter og ømhed i muskler og led.

 4. Forbedrer bevægeligheden: Muskelspændinger og stivhed kan begrænse kroppens bevægelsesomfang og fleksibilitet. Ved at arbejde med muskler og led kan fysiurgisk massage bidrage til at forbedre bevægeligheden og øge fleksibiliteten. Dette kan være særligt gavnligt for personer med nedsat bevægelighed eller dem, der ønsker at optimere deres sportslige præstationer.

 5. Fremmer afslapning og stressreduktion: Fysiurgisk massage kan have en beroligende og afslappende effekt på kroppen og sindet. Ved at reducere muskelspændinger og frigive endorfiner (kroppens naturlige smertelindrende stoffer) kan massage bidrage til at reducere stress, angst og forbedre den generelle mentale velvære.

Det er vigtigt at bemærke, at resultaterne af fysiurgisk massage kan variere afhængigt af den enkelte persons tilstand og behov. En erfaren fysiurgisk massør vil kunne tilpasse behandlingen til den specifikke klient og deres mål for at opnå de bedste resultater.

Fremragende4.9Klára K. ★★★★★ Very calming and professional massage. Definitely recommend. My neck has never felt bettermette S. ★★★★★ Vil helt klart anbefale Zency. Dygtig og virkelig kompetent. Meget godt oplevelsePiahardrup@gmail.com P. ★★★★★ Rigtig god og dybdegående massage.Sanne L. ★★★★★ Fantastisk rådgivning og behandling.Bente B. ★★★★★ Meget professionel behandler. Er rigtig god til at lytte, til de problemer jeg har, og yder den bedste behandling, ud fra hendes vurdering. Har fået det bedre allerede efter 2 behandlinger. Vicky kan varmt anbefales til andre. Jeg kommer helt sikkert igen.Vibeke og Jannik Haahr A. ★★★★★ Virkelig dejlig behandling. Fik løsnet en masse spændinger og vil helt sikkert komme igen 🙂 Vibeke.Betina B. ★★★★★ Kom til Amita med en meget smertefuld og stiv nakke, og Amita har løsnet mine muskler så jeg nu kan vende hovedet næsten smertefrit. Glæder mig til på torsdag til min næste tid!!Viggo J. ★★★★★ Meget dejlig behandling, særdeles dygtig og kompetent massørCharlotte A. ★★★★★ Meget professionel behandling. Mine smerter er forsvundet efter et par behandlinger. Der gives også vejledning til øvelser.Lone Bundgaard L. ★★★★★ En god og grundig massage. Tilpas hård – man kunne stadig slappe af imens.Behagelig massør, der kan sit håndværk. 😉Mogens N. ★★★★★ En rigtig god oplevelse.Jeg er super godt tilfreds. Bliver lyttet til, taget seriøs og god faglig vurdering. Smertelindring og forkælelse.Jeg kommer helt sikkert igen.Alan Gottschalck S. ★★★★★ Så god en oplevelse. Kroppen blev som “ny” og ser frem til næste behandling 🙏Maria B. ★★★★★ Rigtig god massage! Kan anbefales 🙂Ulla K. ★★★★★ Fantastisk behandling. Jeg kom med smerter i lænd, men svævede derfra.Georg lyttede til mine udfordring, og fik afhjulpet mig mine smerter.Jeg kommer helt sikkert igen.Anitta J. ★★★★★ Kan på det kraftigste anbefale George. Kom med en meget muskelspændt låst ryg og stærke smerter, som gennem mange år var blevet opgivet af andre massører.Efter blot en enkel behandling hos George var smerterne til at holde ud, efter en uges tid var smerterne væk og hud og muskler var blevet bevægeligt.Ved anden behandling begyndte muskulaturen at give efter og George fik musklen til og løsne sig.George er imødekommende og lytter til det du fortæller.Og så er han bare virkelig dygtig.George giver ikke op på et problem.De varmeste anbefalinger herfra 👍FrkFenja ★★★★★ Venlig betjening og grundig massage. Jeg kan anbefale Zency BrammingMatias ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Alt spillede og der blevet trykket igennem.Mette Rostgaard E. ★★★★★ Så godt! For første gang har jeg fået en behandling, der har taget udgangspunkt i min egen beskrivelse af ‘ondet’. Det var en rigtig dejlig oplevelse, og massagen har allerede gjort en stor forskel !Hanne R. ★★★★★ Det er noget af det bedste, jeg gjort for mig selv. Kan kun varmt anbefale det. Utroligt professionel og sødt personale og prisen er rimelig.Lotte L. ★★★★★ Fantastisk😊Stephanie Reichl O. ★★★★★ Super god oplevelse. En af de bedste massager jeg længe har fået 😊 kan virkelig anbefalesSussie J. ★★★★★ Super god massage. Dygtig massør. Fine omgivelser. Parkering lige ved.Phillip K. ★★★★★ Professionel behandling af min fibersprængning. Får min anbefaling.Rikke H. ★★★★★ Fantastisk god oplevelse! Jeg kom til Christina med forfærdeligt ondt i lænden. Hun var meget nærværende, lyttende og behagelig, og hele oplevelsen var så god. Jeg gik derfra uden de smerter, jeg kom med. Kæmpe anbefaling 😊 jeg kommer helt sikkert igenLars Risager H. ★★★★★ God velkomst, afslappet atmosfære. God til at finde de rigtige steder. Længe siden jeg har været så smertefri som efter en times God massage ved StineDavid M. ★★★★★ Fuld anbefaling herfra ! – George er imødekommende, velovervejet og lyttende. Han har en masse viden og kan sit kram uden at skulle kigge på opslag og plakater på væggene. Gode behandlinger, med individuelle vurderinger og metoder fra gang til gang, afhængigt af problem områderne.Anne-Mette Ø. ★★★★★ Super god oplevelse og det var første gang jeg har benyttet mig af Zency. Jeg har tænkt mig at holde fast i deres massagebehandlinger da jeg kan mærke en betydelig forskel bare på en behandling. 👍👍👍Pernille Christine L. ★★★★★ Vildt dygtig. Var grundig, og fik fat i alle de ømme punkter. Stor anbefaling herfra👌Peder N. ★★★★★ En god oplevelse med en massør som kan sit kramNicholas van der V. ★★★★★ Alex er en dygtig massør og et behageligt menneske. En anbefaling herfra! Jeg fik behandling med henblik på lindring af spændingshovedpine og migræne, og jeg kunne allerede mærke en forskel et par dage efter første behandling.Ditlev S. ★★★★★ God massage. Massøren var god til at løsne de muskler man bad om.Søren ★★★★★ Virkelig god oplevelse. Jeg plejer normalt at bruge en anden behandler, men han er sygemeldt. Jeg var skeptisk fordi jeg har haft en del dårlige oplevelser andre steder. Men det var en super god og professionel behandling, og vi fik læst mit problem med en behandling.Annette G. ★★★★★ Behandler virker meget professionel, engageret ogvidendeLars H. ★★★★★ God modtagelse, fortrinlig service og kompetent massage 😊Stine L. ★★★★★ Da jeg flyttede til Horsens var det ikke en massør jeg tænkte, at jeg ville komme til at mangle mest. Men hold da op, hvor har jeg manglet en god en! Jeg har søgt Horsens tyndt, i alle prisklasser og specialer.. Og så pludselig var hun der bare! På et for mig lidt uventet sted, gennem en hjemmeside jeg fandt lidt tilfældigt – Carina fra Zency!Hun giver hvad jeg vil kalde for en fuldstændig perfekt massage, og det er næsten for billigt med det niveau hun arbejder på. Jeg sender 5 stjerner og en kæmpestor anbefaling herfra!Ellen B. ★★★★★ Virkelig behagelig og kyndig behandling, som løsnede godt opHans B. ★★★★★ Super godt man mærker forskellen fra behandling til behandlingMichel R. ★★★★★ Perfekt behandlingJens M. ★★★★★ Superbehageligt og løsnede virkelig op.Anne Kjær M. ★★★★★ God behandler- der er lytter “mærker” efter og arbejder målrettet ser frem til næste behandling.Maybritt Sloth L. ★★★★★ Dejlig oplevelse.Camilla er en super massør, hun oser af ro og for en til at slappe helt af.Frank K. ★★★★★ Super god massageHenrik og Ulla N. ★★★★★ Lyttende og kompetent behandlerfinn M. ★★★★★ Meget professionel behandling, Lars fik løst op for problemet ret hurtigt. Godt sted, god stemning og god behandling, der tør jeg godt komme igen 🙂Kenneth M. ★★★★★ Super god behandling.Lyttede til, hvor jeg havde ondt og brug for, at få løsnet op.Michelle Hornbæk J. ★★★★★ Enormt professionelt og rart at komme hos Nina i Åbyhøj. Man føler sig i trygge hænder hele vejen.Anna C. ★★★★★ Virkelig god oplevelse med rart og imødekommende personale. Kan varmt anbefale en behandling hos dem!Lotte T. ★★★★★ Dygtig massør. Jeg kom med et specifikt problem, og det gik han lige på. Nu er det løst.God oplevelse, god behandling.Kan varmt anbefalesKristine V. ★★★★★ Helt igennem skøn oplevelse. Dejlig massage. God service og information hele vejen igennem behandlingen. Vil klar både anbefale og selv benytte Zency igen.Morten E. ★★★★★ God behandlingIda B. ★★★★★ Det var en helt fantastisk oplevelse, med det samme jeg kom ind i rummet kom der en ro over mig. Jeg fik gode råd og en god snak efterfølgende for at kunne afstresse i hverdagen. Virkelig anbefalingsværdig 👌🏼✨️steen V. ★★★★★ Fantastisk behandling, effektiv, behagelig og grundig, alt alt en god oplevelseSimona A. ★★★★★ Det var en dejlig og behagelig oplevelse. 😊 Vicky er meget sød og giver mig det som jeg havde problemer med. Nemlig ømme skulder,nakke og ryg.🙌.Når man arbejder som fast nattevagt, kommer alle andre patienter først. 🙂Så jeg brugte min dag for at forkæle mig selv. 👏.Helt sikker et sted jeg vil anbefalde 🙂🙂Tuyen V. ★★★★★ God og professionel massage.Poul Erik R. ★★★★★ Meget grundig massage og klarlægning af hvor problemet erIna Clement S. ★★★★★ Dejlig behagelig oplevelseBenthe T. ★★★★★ God og effektiv massage og behagelig behandlerAlberte K. ★★★★★ Rigtig lækker og behagelig behandling, Vicky er super sød og tager tingene stilleog roligt i det tempo man har brug for. Kan helt klart anbefale hende og kommer helt sikket snart igen.Hoang M. ★★★★★ Fantastisk oplevelse! Kan kun anbefalesrasmus S. ★★★★★ Meget behagelig og i møde kommende, lyttede til mine behov og god massage. God til at informere om mine smerter og forbindelser.Vivian A. ★★★★★ Dygtig massørFlemming J. ★★★★★ super behandlingJan Berner R. ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Empatisk og dygtig massør!Kan kun anbefales.Christoffer M. ★★★★★ Yders professionel behandling i dejlig atmosfære, samt nemt at bestille tid. Fik behandling for spændinger i nakke/skuldre, ryg, lænd samt baller.Bo C. ★★★★★ Meget god og kompetent massage.Anita R. ★★★★★ Vågnede med begyndende hold i nakken, og fandt en Dygtig og behagelig behandler. Atmosfæren i rimet var behagelig og rolig. Fik løsnet de spændinger jeg havde, det er ikke sidste gang jeg benytter Zency.Morten A. ★★★★★ En helt fantastisk oplevelse, Vicky kan virkelig noget, og meget rolig. Kom med knæ problem efter at have fået et helt kunstigt knæ i maj og har haft smerter siden 2010 og efter følgende 7 operationer siden da. Og følesløshed og nerve smerter m.mMen bare 2 dage efter behandling var der bedring 🙏🏻Jeg har bestilt tid igen 😊Sten J. ★★★★★ Dejlig og god behandling. Fåes nok ikke bedre. 😀Victoria O. ★★★★★ Kjempeflink! Har hatt vondt i nakke og rygg over lengere tid, men zency fiksa. Det gjorde seg med 30 minutter massasje!Jette J. ★★★★★ God, effektiv og professionel behandlingMarna P. ★★★★★ Nu har jeg været der 4 gange og synes at det er super god massage. Har bestilt en ny tid.Signe H. ★★★★★ Super skøn behandlingRikke D. ★★★★★ Sød, behagelig og omhyggelig – kommer gerne igen😊Michael S. ★★★★★ Proffessionelt og Effektivt.Josefine P. ★★★★★ God massage. Meget professionelt og kan allerede mærke en forskel på min spændningshovedpineOlivia Pape R. ★★★★★ Rigtig sød og erfaren behandler. Ville varmt anbefale.birthe W. ★★★★★ Jeg havde meget ondt i ryg og ben da jeg kom. Men da jeg gik derfra, var det næsten forsvundet. Jeg var øm i kroppen næste dag, men på en god måde. Det er ikke sidste gang jeg kommmer. Kan varmt anbefale detCasper Lund C. ★★★★★ Det var god massage! Og en hyggelig snak. Ikke sidste gang jeg er hos Lars.Flemming M. ★★★★★ Rigtig behalig fyr.Ved hvad han laver, og ved lige hvor han skal trykke for at lindre smerter.Simone Ellegaard H. ★★★★★ super god service. har aldrig fået massage før og anneli mødte alle mine forventninger. jeg var super tilfreds med min oplevelse!mette W. ★★★★★ Fantastisk massage. Rar og imødekommende og styr på at få taget fat, så man kan mærke effektenmartin L. ★★★★★ Super godt. Rolige omgivelser.Claus A. ★★★★★ Rigtig god behandlingAnette Sødergran S. ★★★★★ Meget sød og venlig og omhyggelig, god oplevelseStefan H. ★★★★★ Super god behandling. Jeg fik løst mit hold i nakken. Kan varmt anbefales!marcus S. ★★★★★ Virkelig dygtig massør. Klar anbefaling her fraPer Lund M. ★★★★★ Venlig og interesseret modtagelse.God massage og orientering omkring denne.Jan N. ★★★★★ En fantastisk oplevelse, George er god til at vurdere helheden, og hvordan kroppen hænger sammen, at det måske ikke bare er den enkelte ting du kom for, der er problemet.Kom med store skulder problemer og var meget fikseret på denne grumme smerte, og her i behandlings processen, har jeg fået losnet op for min hofter, så har lettere ved at gå, mindre knæ/hofte smerter. Og armene er godt på vej.Gorge har min største og mest oprigtige anbefaling/ tillid.Tøv ikke, bestil tid, og lær og lyt, mærk hvordan dit krop bliver bedre.MVH Birgit NielsenMarlene J. ★★★★★ Lars er nok en af de mest grundige massører jeg har prøvet- han kommer i dybden og trykker på den gode måde – er ikke voldsom. Kan varmt anbefales.Charlotte T. ★★★★★ Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀Kristina H. ★★★★★ Super fint sted og utrolig god massage. Sød og imødekommende og bestemt et besøg værd.Birgit N. ★★★★★ FANTASTISK, intet mindre, kom med voldsomme smerter og en stor bedring efter bare 2 behandlinger, har fået losnet op for mine hofter, der smertede ved bevægelse, mine arme er der stadig lidt med, men en kæmpe ændring, han er så behagelig og omsorgsfuld George, den største anbefaling herfra. Tøv ikke bestil tid.Brit Lybech T. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. God velkomst, introduktion og ikke mindst behandling. Ikke en finger at sætte på noget. Kommer gerne igen.Johanna L. ★★★★★ Helt magisk! Var så dejligt afslappende at jeg næsten faldt i søvn 😍Kristian M. ★★★★★ En god 30 minutters massage, der løsnede op i nakke og skulder, så jeg kunne komme af sted til dans om aftenen.Stedet ligger praktisk med nærtliggende gratis parkering (i 2 timer)Martin J. ★★★★★ Hyggeligt sted, man bliver taget godt imod og godt behandlet 👍🏻Henrik J. ★★★★★ god oplevelse. meget effektivt.Rikke C. ★★★★★ Virkelig professionel og effektiv behandling i en afslappende atmosfære.Sofie S. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. Meget dygtig massør.Benedikte Stigkær L. ★★★★★ Super god og dybdegående massage.kirsten borup J. ★★★★★ Blev taget godt imod,og fik en halv times virkrlig go massage, som hjalp på mine gener og spændinger.Caroline D. ★★★★★ Virkelig god og dybdegående massage.Nina G. ★★★★★ Effektiv dybtgående massage i rolige omgivelser.Vil klart anbefale til andre.Louise M. ★★★★★ Virkelig behagelig, professionel og meget dygtig massør. Jeg kunne mærke stor virkning på mine spændinger allerede efter en behandling.BossiFTF ★★★★★ Du føler dig set og hørt, og han yder langt højere service end du forventer, fordi han er så klog på rigtig mange områder, og han er ikke beskeden på at dele ud om sin viden, som I går sessionen igennem. Altid fedt at blive klogere på sig selv!Vil klart komme der igen.Majbritt P. ★★★★★ Særdeles god behandling. Kan varmt anbefales.Daniel Dissing N. ★★★★★ Min kæreste fortæller at der var styr på det hele, hun følte sig tryg og hun kan mærke en forskel her 3 dage efterBirgitte Damgaard M. ★★★★★ Meget kompetent og behagelig oplevelse at få behandling hos Zency HedenstedPeter R. ★★★★★ God massage, som helt sikkert kan anbefales 😊Yasmin J. ★★★★★ Lækkert, og rigtig god behandling. Man følte virkeligt der var tid til én, og at mam blev hørtHenrik H. ★★★★★ It was a very pleasant experience to meet Lars. He had good insight into my problems and handled the whole treatment very professional.I felt very confident in the treatment and in the advices that Lars gave.I am looking forward for our next appointment.Flemming S. ★★★★★ Super afslappende, og god behandling.Generende smerter i lænden og nakken er forsvundet efter én behandling.Per J. ★★★★★ Dejlig rolig massør der havde gode hænder der kunne gå i dybden med mine problemer!Palle S. ★★★★★ Super professionel og dybdegående massage.Jeg kommer sikkert igen.Theis R. ★★★★★ Fantastisk behandlingJeg vil klart anbefale det til alleTak!Ann J. ★★★★★ Super faglig kompeten behandling.Kan klart anbefale at booke tid.Kommer gerne igen.🙏Ann-Iren B. ★★★★★ Fantastisk god og effektiv Deep tissue massasje som virkelig kan anbefales for at løse op spenninger og smertepunkter i kroppen.Jette P. ★★★★★ God og lyttende inden behandling startede. Fantastisk behandling med godt resultat og god vejledning bagefter med lette øvelser.Erich P. ★★★★★ En god behandling i dejligt miljø med dæmpet music til afslapning. Jeg har fast aftale om behandlingLena N. ★★★★★ God og professionel behandling.Annika J. ★★★★★ Rigtig god massørcecilie C. ★★★★★ Mere god oplevelse.Kom der hen fordi jeg havde smerter ved skulderen (muskel der var i klemme), allerede på 30 minutter var smerterne formindsket en god del.Vil anbefale stede til andre jeg kender.Michael Hørby P. ★★★★★ God dybdegående massage, med en professionel massør, der gav sig god tid til at komme ind hvor det virkeligt kunne mærkes, og til en fornuftig prisInge Tang C. ★★★★★ Fik en rigtig god behandling- fik en tid, luge da jeg havde aller mest brug for detsøren T. ★★★★★ Fantastisk proffdesionel og behagelig behandling , kommer gerne igenOle A. ★★★★★ Kan anbefale massage hos Zency, Horsens. Finder alle de steder hvor der er behov at blive taget fat. Om det er nakke, ryg, arme, ben, fødder, hænder, eller ansigt. Der er ikke noget der bliver glemt.Helene B. ★★★★★ Proffesionel og god massage, behandling tilpasses efter dine problematikker. Fik en times massage, primært af ryggen og lidt af benenecamilla K. ★★★★★ Dejlig massage i smukke omgivelserArne M. ★★★★★ Jeg kom med meget ømme lægmuskler og øm nakke og skuldre.Jeg gik derfra som jeg svævede på en sky og fri for smerter i nakke skuldre.Lea D. ★★★★★ Meget rar behandling og service:)Knud H ★★★★★ Tak for super god massage, de bedste anbefalinger fra mig.Alex H. ★★★★★ God service og super behandlingRudy ★★★★★ Solid massage, hvor der bliver lytter til dine ønskerJonas B. ★★★★★ God service! En dejlig oplevelse og god feedback. Vil klart anbefalde det til andrepeter S. ★★★★★ Super god oplevelse.Henrik C. ★★★★★ Fantastisk massage hjalp virkelig meget, havde fuldstændig ro i kroppen efterfølgende.Louise Kjær K. ★★★★★ Lige den massør jeg havde brug for! Dejlige omgivelser og en god oplevelse med gravidmassage, hvor der var fokus på ro og kroppen.morten J. ★★★★★ Rigtig god behandlingPrachi S. ★★★★★ Brilliant care and professionalism put into the practice. As a former ultramarathoner, I can say that this is one of the best massage therapy experiences I’ve had in my practice.I highly recommend : )Matilde S. ★★★★★ Meget kompetent og rolig massør. God oplevelse, og jeg vender helt sikkert tilbage!Nadia B. ★★★★★ Det er første gang jeg har fået en kropsmassage, det har virkelig været godt for kroppen. Glæder mig allerede til næste massage.Dorthe T. ★★★★★ God og behagelig atmosfære. behandlinger med massage der er velværende og man får et dejligt velbefindende.Max “D.” C. ★★★★★ Korrekt behandling, og fik gode råd med til egen behandling efterfølgende. Gik fra at være i smerte, til igen at kunne slappe af i musklerne.Lillian M. ★★★★★ God oplevelse.Priyadarshini B. ★★★★★ He is veryvery disciplined.I could sense her spirituality and authentic towards his work and responsible.I recommend to prioritise Zency for massage session. Thank youVibeke H. ★★★★★ Dejligt roligt , god information, pæne omgivelserVirkelig dygtigt til at komme ned i muskelerneSusanne J. ★★★★★ god og professionel behandling 🙂Jeanette K. ★★★★★ Gravid massage. Komforten var i top, hele behandlingen igennem. Det samme var kommunikation og kvaliteten af massagen.Kent K. ★★★★★ Super behagelig stemning og god service. Kommer helt sikkert igen hvis ryg og nakke klagerTim G. ★★★★★ Jeg fik løste op i min muskler og det var dejligt, kunne godt gør det igen da det var så godt og synes hun var god til det 🙂Clara Lucia R. ★★★★★ It is Nice place to be.Asmira B. ★★★★★ Professionel og god service 👍Kan helt klart anbefales.Anna Kristine J. ★★★★★ Hyggeligt sted, og dygtig behandler😊Susanne Sleiborg J. ★★★★★ God oplevelse, venlig og imødekommende modtagelse.God og grundig massage der løsnede mine spændte muskler.Jeg kommer helt sikkert igen 🙂Anne Skaarup L. ★★★★★ Skete en fejl under bookning, men blev håndteret rigtig professionelt og generelt en god behandling!Christine N. ★★★★★ Meget grundig og spørger ind til min smerter. Og havde ikke nær så ondt bagefter. Skal helt klart have massage der igen.wrynil ★★★★★ Meget tilfreds med den behandling jeg gik fra Helle. Blev så afslappet at jeg flere gange vågnede efter at være blundet hen. Behandlingen kom godt i dybden med flere års dårlige postiturer mm. Jeg skal bestemt have flere behandlinger.Aage H. ★★★★★ Haltede ind, gik opret udTorstein L. ★★★★★ Et rigtig godt sted til massage kan varmt anbefalesKent N. ★★★★★ Smilende og imødekommendeGiver sig tid, til at lytte til hvor problemet er :-)Rigtig god service, behandlingen bliver efter kundens behov og ønsker. Man føler sig hurtig i trykke hænder og godt tilpas, der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme, helt klart jeg vender tilbage for at få mere at den gode behandling 🙂 🙂Martin S. ★★★★★ Jeg vil gerne give stor ros til behandlingen. Da jeg ankom var min skulder og ryg (på grund af en skade) så anspændt, at jeg knap nok kunne tage en dyb indånding uden store smerter. Men da jeg efterfølgende satte mig ud i min bil var min første tanke :”kæft det hjalp sku da”. Massøren virkede meget, i mangel af bedre ord, tryghedsskabende. Han var god til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde det.Lucas G. ★★★★★ Rigtig god oplevelse 🙂Erich P. ★★★★★ Venlig betjening, effektivt massage, bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge ZencyKnud Åge S. ★★★★★ En god oplevelse helt igennem.Lis S F ★★★★★ Det var rigtig god og afslappende. Det kan jeg godt anbefale til andre.Tina R. ★★★★★ Meget fin oplevelse og lige hvad jeg trængte til. Jeg kunne få tid samme dag – fantastisk. Jeg kommer gerne igen 😊Michael A. ★★★★★ Professionel og behagelig massage.Bettina N. ★★★★★ Jeg er Bettina, og jeg arbejder IKKE for Zency og har ikke gjort det over et år. Det er IKKE mig, I ringer til her, men et firma i Århus, som åbenbart tjener på mit navn, billeder og anmeldelser.Jeg har Klinikken v./Bettina Noer.Jeg Har bedt Zency stoppe med at bruge mig, men det har de ikke imødekommet.Kirstine F. ★★★★★ Dejlig afslappende og grundig massage!Christian L. ★★★★★ God og dygtig massørTaniia N. ★★★★★ Meget dygtig, hun ved virkelig hvad hun laver, men desværre for dyrt til at jeg kan fortsætte. Med kroniske smerter har jeg brug for behandling ofte, så det bliver alt for dyrt hvis jeg skulle gå der fast.Caroline L. ★★★★★ Rigtig god massør og professionel!Roswitha W. ★★★★★ Venlig og professionel behandling .Kan klart anbefales.Karsten P. ★★★★★ Fint sted. Rent og venligt. God behandling.Eva Corneliussen K. ★★★★★ Yderst professionel og grundig behandling. Jeg fik forklaret undervejs, hvad der foregik. En virkelig god oplevelse, og jeg vil afgjort komme igen 😊Svend B. ★★★★★ Jeg må sige at der var fuld valuta for pengene.Der blev fundet punkter jeg ikke vidste skulle gøre ondt, men det blev ordnet på bedste vis.Meget meget tilfreds med behandling, virkelig god massageJørgen W. ★★★★★ Tak for en behandling ud over det forventede.Claus J. ★★★★★ Rigtig god og dygtig massørEn rigtig dejlig massage, til fornuftige pris, kan kun anbefalesHar bestilt næste tid. 😀Betina R. ★★★★★ Rigtig god service, behandlingen bliver efter eget/kundens behov og ønsker. Der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme.kenneth D. ★★★★★ Bettina er så god og professionel, ens krop er bare fornyet efter hun har behandlet den 🙂 samtidig er hun super sød:)Nicolai Friis S. ★★★★★ Bedste nogensinde! Intet mindre. Og jeg har prøvet mange behandlere gennem tiden.jacob M. ★★★★★ Super behandling, kommer rigtigt godt i dybden. Og lytter til dine behov og super imødekommende kan klart anbefales at prøve 👍Bettina K ★★★★★ Første gang jeg var hos Bettina, igennem Ilsø Massage. Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen. Bettina var både god med hænderne, og fik en til at føle sig hjemme.jette N. ★★★★★ God massage der virker og Bettina er nem at snakke med.Connie B. ★★★★★ Jeg har været til behandling hos Betina Noer, da jeg havde haft hovedpine i flere dage. Hun masserede min nakke og skulderparti, da jeg havde en masse muskel infiltrationer, fordi jeg hækler og strikker en del.Hun var meget grundig og jeg var øm bagefter men hovedpinen har ikke været der siden. Jeg kan varmt anbefale Betina.js_loader

Hvad kan behandles med Fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage kan anvendes til behandling af en bred vifte af tilstande og symptomer relateret til muskler, led og bevægeapparatet. Her er nogle af de tilstande, der ofte kan behandles med fysiurgisk massage:

 1. Muskelspændinger og muskelsmerter: Fysiurgisk massage er effektiv til at lindre muskelspændinger og muskelsmerter forårsaget af overanstrengelse, dårlig kropsholdning, stress eller fysisk aktivitet.

 2. Rygsmerter og nakkesmerter: Massage kan hjælpe med at lindre smerter og spændinger i ryggen og nakken, der kan være forårsaget af dårlig kropsholdning, muskelspændinger, skader eller myoser.

 3. Skader og sportsrelaterede problemer: Fysiurgisk massage kan bruges til at behandle og rehabilitere skader som forstuvninger, forstrækninger, muskelfibrebrud og løberknæ. Det kan også hjælpe med at forebygge sportsrelaterede skader ved at forbedre musklernes fleksibilitet og styrke.

 4. Fibromyalgi: Fysiurgisk massage kan give lindring til personer, der lider af fibromyalgi ved at lindre muskelsmerter, forbedre søvnkvaliteten og reducere stressniveauet.

 5. Hovedpine og migræne: Massage kan reducere spændinger i nakke- og skulderområdet, hvilket kan lindre spændingshovedpine og migræneanfald. Hos Zency er vi specialister i massage af hovedpine og migræne som du kan læse mere om.

 6. Arbejdsrelaterede belastninger: For personer, der oplever muskelspændinger og smerter som følge af gentagne bevægelser eller dårlige arbejdsstillinger som eks. musearm eller ondt i nakken, kan fysiurgisk massage hjælpe med at lindre symptomerne og forbedre kropsholdningen.

 7. Stress og angst: Massage har en beroligende virkning på kroppen og sindet, hvilket kan hjælpe med at reducere stress, angst og forbedre det generelle velvære.

Det er vigtigt at bemærke, at fysiurgisk massage ikke bør erstatte lægelig behandling, og det er altid bedst at konsultere en læge eller en veluddannet fysiurgisk massør for at få en korrekt diagnose og behandlingsplan.

Fysiurgisk massage mod hovedpine

Fysiurgisk massage kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre og forebygge hovedpine. Nogle af de måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe med hovedpine, inkluderer:

 1. Afslapning af muskelspændinger: Hovedpine kan ofte være forårsaget af muskelspændinger i nakken, skuldrene og hovedbunden. Ved at anvende forskellige massagebevægelser kan fysiurgisk massage hjælpe med at løsne og afslappe disse muskler, hvilket kan lindre spændinger og reducere hovedpine.

 2. Forbedring af blodcirkulationen: Fysiurgisk massage øger blodcirkulationen i kroppen, herunder til hoved- og ansigtsområdet. Forbedret blodcirkulation kan bidrage til at lindre hovedpine, da det øger ilt- og næringsstoftilførslen til vævet og hjælper med at fjerne affaldsstoffer.

 3. Frigivelse af endorfiner: Under fysiurgisk massage frigives endorfiner, kroppens naturlige smertelindrende og velvære-fremmende stoffer. Disse endorfiner kan bidrage til at reducere smerteoplevelsen og forbedre den generelle tilstand af velvære.

 4. Stressreduktion: Hovedpine kan være forværret af stress og spændinger i kroppen. Fysiurgisk massage har en beroligende og afslappende virkning på kroppen og sindet, hvilket kan hjælpe med at reducere stress og lindre hovedpine, der er forårsaget af stressrelaterede faktorer.

Det er vigtigt at bemærke, at årsagerne til hovedpine kan variere, og det er vigtigt at få en korrekt diagnose fra en læge, hvis hovedpinen er vedvarende eller alvorlig. En kvalificeret fysiurgisk massør kan tilpasse behandlingen til at målrette specifikke områder og teknikker, der er mest effektive for at lindre din hovedpine.

Fysiurgisk massage mod stress

Fysiurgisk massage kan være en effektiv metode til at reducere stress og fremme afslapning i kroppen. Her er nogle måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe med at modvirke stress:

 1. Afslapning af muskelspændinger: Fysiurgisk massage kan hjælpe med at løsne og afslappe spændte muskler, der ofte opstår som reaktion på stress. Ved at løsne muskelspændinger kan massagen reducere fysisk ubehag og forbedre kropsbevidstheden.

 2. Forbedring af blodcirkulationen: Massage stimulerer blodcirkulationen i kroppen, hvilket kan bidrage til at forbedre ilt- og næringsstoftilførslen til vævet samt fjerne affaldsstoffer. Den forbedrede blodcirkulation kan hjælpe med at lindre fysiske symptomer forbundet med stress og forbedre den generelle kropsfunktion.

 3. Stimulering af nervesystemet: Fysiurgisk massage kan stimulere det parasympatiske nervesystem, som er ansvarlig for at skabe en tilstand af afslapning og ro. Dette kan hjælpe med at reducere stress og angst samt forbedre den generelle mentale tilstand.

 4. Frigivelse af endorfiner: Under fysiurgisk massage frigives endorfiner, kroppens naturlige “lykkehormoner” og smertelindrende stoffer. Disse endorfiner kan bidrage til at forbedre humøret, reducere stress og skabe en følelse af velvære.

 5. Øget kropsbevidsthed: Massage kan forbedre kropsbevidstheden ved at skabe en forbindelse mellem sindet og kroppen. Dette kan hjælpe med at reducere stress ved at skabe en følelse af tilstedeværelse og fokus på nuet.

Fysiurgisk massage mod smerter og hold i nakke og skulderZency massage - Fysiurgisk massage mod smerter i kroppen

Fysiurgisk massage kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre smerter og hold i nakke- og skulderområdet. Her er nogle af de måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe:

 1. Løsning af muskelspændinger: Fysiurgisk massage fokuserer på at løsne og afslappe spændte muskler i nakke og skuldre. Ved at anvende forskellige massageteknikker kan massøren målrette specifikke muskler og væv for at løsne spændinger og forbedre muskelens fleksibilitet.

 2. Forbedring af blodcirkulationen: Massage stimulerer blodcirkulationen i området, hvilket kan hjælpe med at øge ilt- og næringsstoftilførslen til musklerne og fjerne affaldsstoffer. Den forbedrede blodcirkulation kan bidrage til at lindre smerter og fremme helingsprocessen i det berørte område.

 3. Reduktion af inflammatoriske reaktioner: Fysiurgisk massage kan bidrage til at reducere inflammation i muskler og væv. Dette kan være nyttigt, hvis smerter og stivhed skyldes betændelse eller irritation i området.

 4. Forbedring af kropsholdning: Massage kan hjælpe med at forbedre kropsholdningen ved at løsne stramme muskler, der kan bidrage til dårlig holdning. Ved at forbedre kropsholdningen kan spændinger og stress i nakke- og skulderområdet mindske.

 5. Stressreduktion: Nakke- og skuldersmerter kan være forværret af stress og spændinger. Fysiurgisk massage har en beroligende og afslappende virkning, der kan hjælpe med at reducere stress og spændinger i musklerne, hvilket kan lindre smerten.

Det er vigtigt at konsultere en kvalificeret fysiurgisk massør, der kan evaluere dine specifikke symptomer og tilpasse behandlingen til dine individuelle behov. De kan bruge forskellige massageteknikker og øvelser til at målrette de berørte områder og hjælpe med at lindre smerten og forbedre mobiliteten i nakke og skuldre.

Fysiurgisk massage mod ondt i lænden og iskiassmerter

Fysiurgisk massage kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre smerter i lænden og iskiassmerter. Her er nogle af de måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe:

 1. Løsning af muskelspændinger: Massage kan målrette de dybe muskler i lænden og balderne, der ofte er involveret i iskiassmerter. Ved at løsne spændinger i disse muskler kan massagen lindre smerten og forbedre bevægelsesfriheden.

 2. Forbedring af blodcirkulationen: Massage stimulerer blodcirkulationen i området, hvilket kan øge ilt- og næringsstoftilførslen til musklerne og hjælpe med at reducere betændelse og lindre smerter.

 3. Frigivelse af nervekompression: Iskiassmerter opstår ofte som følge af en kompression af iskiasnerven. Ved at løsne muskelspændinger omkring nerven kan massagen bidrage til at reducere kompressionen og lette smerterne.

 4. Forbedring af kropsholdning og biomekanik: Massage kan hjælpe med at forbedre kropsholdningen og justere biomekanikken i ryggen og hofterne. Dette kan reducere belastningen på lænden og iskiasnerven og lindre smerterne.

 5. Stressreduktion: Stress og spændinger kan forværre smerter i lænden og iskiassmerter. Fysiurgisk massage har en beroligende og afslappende virkning, der kan hjælpe med at reducere stress og spændinger i musklerne, hvilket kan lindre smerten.

Det er vigtigt at søge hjælp fra en kvalificeret fysiurgisk massør, der kan evaluere dine specifikke symptomer og tilpasse behandlingen til dine individuelle behov. De kan anvende forskellige massageteknikker, strækøvelser og trykpunktsbehandling for at målrette de berørte områder og lindre smerten og ubehaget i lænden og iskiassmerterne.

Fysiurgisk massage mod skader

Fysiurgisk massage kan være en gavnlig behandlingsmetode i rehabiliteringen af forskellige typer skader. Her er nogle af de måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe med skader:

 1. Fremme heling og vævsgendannelse: Massage kan stimulere blodcirkulationen i det skadede område, hvilket øger tilførslen af ilt og næringsstoffer til vævet. Dette kan fremskynde helingsprocessen og hjælpe med at genopbygge og reparere beskadigede væv.

 2. Løsne arvæv og forbedre fleksibiliteten: Efter en skade kan der dannes arvæv, som kan begrænse bevægeligheden og forårsage ubehag. Fysiurgisk massage kan hjælpe med at løsne og blødgøre arvævet, hvilket kan forbedre fleksibiliteten og genoprette normal bevægelse i det berørte område.

 3. Reducere muskelspændinger og kompensation: Ved skader kan musklerne omkring det berørte område kompensere ved at blive overaktive eller spændte. Fysiurgisk massage kan hjælpe med at reducere muskelspændinger og genoprette balance og symmetri i muskulaturen.

 4. Smertelindring: Massage kan have en smertelindrende effekt ved at stimulere frigivelsen af endorfiner, kroppens naturlige smertelindrende stoffer. Dette kan hjælpe med at reducere smerten og ubehaget forbundet med skaden.

 5. Forbedring af mobilitet og funktion: Ved at løsne spændte muskler og forbedre fleksibiliteten kan fysiurgisk massage hjælpe med at genoprette normal bevægelse og funktion i det berørte område. Dette kan være særligt gavnligt i rehabiliteringsprocessen efter en skade.

Det er vigtigt at arbejde sammen med en kvalificeret fysiurgisk massør, der har erfaring med behandling af skader. De vil kunne evaluere skadens omfang og udvikle en individuel behandlingsplan, der passer til dine behov og mål.

Fysiurgisk massage mod spændinger i muskler og led

Fysiurgisk massage kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre spændinger i muskler og led. Her er nogle af de måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe:

 1. Løsning af muskelspændinger: Fysiurgisk massage fokuserer på at løsne og afslappe spændte muskler i kroppen. Ved at anvende forskellige massageteknikker, såsom dybdegående massage og tværgående friktion, kan massøren arbejde på at løsne stramme muskler og reducere spændinger.

 2. Forbedring af blodcirkulationen: Massage stimulerer blodcirkulationen i muskler og væv, hvilket kan øge ilt- og næringsstoftilførslen og hjælpe med at fjerne affaldsstoffer. Den forbedrede blodcirkulation kan bidrage til at lindre muskelspændinger og reducere ømhed og stivhed.

 3. Øget fleksibilitet og bevægelighed: Ved at arbejde med muskler og led kan fysiurgisk massage hjælpe med at forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden. Ved at løsne stramme muskler og forbedre ledfunktionen kan massagen hjælpe med at reducere begrænsninger og øge rækkevidden af bevægelse.

 4. Reducering af inflammation og hævelse: Massage kan bidrage til at reducere inflammation og hævelse i muskler og led. Ved at stimulere lymfesystemet kan massagen hjælpe med at dræne overskydende væske og reducere inflammation, hvilket kan lindre smerter og ubehag.

 5. Stressreduktion: Spændinger i muskler og led kan være forårsaget af stress og spændinger i kroppen. Fysiurgisk massage har en beroligende og afslappende virkning, der kan hjælpe med at reducere stress og spændinger, hvilket igen kan lindre muskelspændinger og øge komforten.

Fysiurgisk massage som behandling mod smerter dybt i muskulaturen

Fysiurgisk massage kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre smerter dybt i muskulaturen. Her er nogle måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe:

 1. Dybdegående massage: Fysiurgisk massage involverer ofte dybdegående teknikker, hvor massøren bruger fast tryk og strøg for at nå ned i de dybere lag af muskulaturen. Denne form for massage kan hjælpe med at løsne spændinger og knuder, der kan være kilden til dybe smerter.

 2. Øget blodcirkulation: Massage øger blodcirkulationen til det behandlede område, hvilket bidrager til øget ilt- og næringsstoftilførsel til musklerne. Den forbedrede blodgennemstrømning kan lindre smerter ved at reducere muskelspændinger og fremme helingsprocessen.

 3. Frigivelse af triggerpunkter: Triggerpunkter er stramme, ømme områder i musklerne, der kan forårsage dybe smerter. Fysiurgisk massage kan hjælpe med at identificere og behandle disse triggerpunkter ved at anvende trykpunktsmassage og tværgående friktionsteknikker. Dette kan resultere i smertelindring og øget bevægelsesfrihed.

 4. Øget fleksibilitet: Dybe smerter kan være forbundet med nedsat fleksibilitet i musklerne. Gennem strækning og blødgørende teknikker kan fysiurgisk massage hjælpe med at forbedre musklernes fleksibilitet og bevægelsesområde, hvilket kan reducere smerterne.

 5. Stressreduktion: Stress og spændinger kan forværre dybe smerter. Fysiurgisk massage har en afslappende virkning, der kan hjælpe med at reducere stress og spændinger i muskulaturen. Dette kan bidrage til smertelindring og forbedret velvære.

Fysiurgisk massage mod langvarige smerter

Fysiurgisk massage kan være en gavnlig behandlingsmetode for personer med langvarige smerter. Her er nogle måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe:

 1. Smertelindring: Fysiurgisk massage kan bidrage til at lindre smerter ved at stimulere frigivelsen af endorfiner, kroppens naturlige smertelindrende stoffer. Massagen kan også reducere muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen, hvilket kan lindre smerten forbundet med langvarige tilstande som fibromyalgi, kronisk rygsmerter eller muskuloskeletale lidelser.

 2. Forbedring af blodgennemstrømning: Massage øger blodcirkulationen til de berørte områder, hvilket kan forbedre ilt- og næringsstofforsyningen samt fjerne affaldsstoffer. Dette kan bidrage til at reducere inflammation og fremme heling i vævet, hvilket kan være gavnligt for personer med langvarige smerter.

 3. Reduktion af muskelspændinger og triggerpunkter: Langvarige smerter kan være forbundet med muskelspændinger og triggerpunkter, der kan forårsage smerte og ubehag. Fysiurgisk massage kan hjælpe med at løsne spændinger i musklerne og frigøre triggerpunkter ved hjælp af forskellige teknikker som dybdegående massage og tværgående friktion. Dette kan lindre smerten og forbedre bevægelsesfriheden.

 4. Stressreduktion og afslapning: Langvarige smerter kan have en betydelig indvirkning på en persons mentale og følelsesmæssige tilstand. Fysiurgisk massage har en afslappende virkning, der kan hjælpe med at reducere stress og spændinger i kroppen. Ved at fremme afslapning kan massagen bidrage til at forbedre søvnkvaliteten og reducere følelsen af angst eller depression, der kan være forbundet med langvarige smerter.

Fysiurgisk massage til forebyggelse af skader

Fysiurgisk massage kan spille en vigtig rolle i forebyggelsen af skader. Her er nogle måder, hvorpå fysiurgisk massage kan hjælpe:

 1. Forbedret muskelbalance og kropsholdning: Fysiurgisk massage kan hjælpe med at identificere og rette muskulære ubalancer og holdningsproblemer. Ved at arbejde med spændte eller svage muskler kan massagen hjælpe med at genoprette en korrekt muskelbalance og forbedre kropsholdningen. Dette kan reducere risikoen for overbelastning og skader.

 2. Øget fleksibilitet og bevægelighed: Regelmæssig fysiurgisk massage kan bidrage til at forbedre fleksibiliteten i muskler og led. Ved at løsne spændinger og øge musklernes smidighed kan massagen hjælpe med at bevare en optimal bevægelsesfrihed og forebygge muskelspændinger og stivhed.

 3. Reducering af muskelspændinger og triggerpunkter: Fysiurgisk massage kan hjælpe med at løsne spændte muskler og reducere forekomsten af triggerpunkter, som er ømme og stramme områder i musklerne. Ved at løsne disse spændinger kan massagen mindske risikoen for muskulære overbelastninger og skader.

 4. Forbedret blodcirkulation og vævsfunktion: Massage kan forbedre blodcirkulationen og øge ilt- og næringsstoftilførslen til muskler og væv. Den øgede blodgennemstrømning hjælper med at opretholde sunde og velfungerende muskler, sener og ledbånd, hvilket reducerer risikoen for skader.

 5. Stressreduktion og afslapning: Stress og spændinger i kroppen kan øge risikoen for skader. Fysiurgisk massage har en beroligende virkning og hjælper med at reducere stressniveauet. Ved at fremme afslapning og velvære kan massagen hjælpe med at forebygge stressrelaterede skader.

Det er vigtigt at huske, at fysiurgisk massage som forebyggende foranstaltning bør kombineres med en sund livsstil, regelmæssig træning og korrekt træningsteknik. En erfaren fysiurgisk massør kan hjælpe med at udvikle en individuel behandlingsplan, der tager hensyn til dine specifikke behov og mål for at forebygge skader og opretholde en optimal fysisk tilstand.

Er der nogle bivirkninger ved Fysiurgisk massage?

Generelt set er fysiurgisk massage en sikker behandlingsform med få bivirkninger. Dog kan der i nogle tilfælde opstå visse reaktioner eller bivirkninger, selvom de er sjældne. Disse kan omfatte:

 1. Ømhed eller ømhed i musklerne: Efter en fysiurgisk massage kan det være normalt at opleve en vis ømhed eller ømhed i de behandlede områder. Dette skyldes ofte den dybe manipulation af muskler og væv under massagen. Ømheden er normalt midlertidig og aftager normalt inden for et par dage.

 2. Træthed eller døsighed: Nogle mennesker kan føle sig trætte eller døsige efter en fysiurgisk massage. Dette skyldes den beroligende og afslappende virkning af massagen på nervesystemet. Det anbefales at hvile og hydrere efter massagen for at hjælpe kroppen med at komme sig.

 3. Svimmelhed eller svaghed: I sjældne tilfælde kan nogle mennesker opleve svimmelhed eller svaghed efter en fysiurgisk massage. Dette kan skyldes ændringer i blodtrykket eller en reaktion på den dybe fysiske manipulation. Hvis disse symptomer opstår, anbefales det at sidde ned, drikke vand og kontakte en sundhedsperson, hvis de vedvarer.

 4. Sårhed eller blå mærker: I sjældne tilfælde kan der opstå sårhed eller blå mærker efter en fysiurgisk massage. Dette kan forekomme, hvis der anvendes for meget tryk eller hvis der behandles følsomme områder. Det er vigtigt at informere massøren om eventuel ubehag under massagen for at undgå unødvendig smerte eller skade.

Det er vigtigt at kommunikere åbent med din massør om eventuelle bekymringer, følsomme områder eller tidligere skader, så de kan tilpasse behandlingen til dine individuelle behov. Hvis du har en underliggende medicinsk tilstand eller er gravid, skal du altid konsultere din læge, før du modtager fysiurgisk massage.

Fysiurgisk massage priser

Zency Fysiurgisk Massage udført af en uddannet og kvalitetssikret massør

Priserne for fysiurgisk massage kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder placering, massørens erfaring og ekstra tjenester eller specialiseringer, der tilbydes.

Generelt set kan priserne for fysiurgisk massage ligge inden for følgende områder:

 • Enkelt session: Priserne kan variere fra omkring 450 kr. til 700 kr. for en enkelt session på 60 minutter.

Husk, at priserne kan variere afhængigt af din placering og det specifikke sted eller massør, du vælger. Her på siden kan du se prisen for din Fysiurgiske massør i dit nærområde.

Fremragende4.9Klára K. ★★★★★ Very calming and professional massage. Definitely recommend. My neck has never felt bettermette S. ★★★★★ Vil helt klart anbefale Zency. Dygtig og virkelig kompetent. Meget godt oplevelsePiahardrup@gmail.com P. ★★★★★ Rigtig god og dybdegående massage.Sanne L. ★★★★★ Fantastisk rådgivning og behandling.Bente B. ★★★★★ Meget professionel behandler. Er rigtig god til at lytte, til de problemer jeg har, og yder den bedste behandling, ud fra hendes vurdering. Har fået det bedre allerede efter 2 behandlinger. Vicky kan varmt anbefales til andre. Jeg kommer helt sikkert igen.Vibeke og Jannik Haahr A. ★★★★★ Virkelig dejlig behandling. Fik løsnet en masse spændinger og vil helt sikkert komme igen 🙂 Vibeke.Betina B. ★★★★★ Kom til Amita med en meget smertefuld og stiv nakke, og Amita har løsnet mine muskler så jeg nu kan vende hovedet næsten smertefrit. Glæder mig til på torsdag til min næste tid!!Viggo J. ★★★★★ Meget dejlig behandling, særdeles dygtig og kompetent massørCharlotte A. ★★★★★ Meget professionel behandling. Mine smerter er forsvundet efter et par behandlinger. Der gives også vejledning til øvelser.Lone Bundgaard L. ★★★★★ En god og grundig massage. Tilpas hård – man kunne stadig slappe af imens.Behagelig massør, der kan sit håndværk. 😉Mogens N. ★★★★★ En rigtig god oplevelse.Jeg er super godt tilfreds. Bliver lyttet til, taget seriøs og god faglig vurdering. Smertelindring og forkælelse.Jeg kommer helt sikkert igen.Alan Gottschalck S. ★★★★★ Så god en oplevelse. Kroppen blev som “ny” og ser frem til næste behandling 🙏Maria B. ★★★★★ Rigtig god massage! Kan anbefales 🙂Ulla K. ★★★★★ Fantastisk behandling. Jeg kom med smerter i lænd, men svævede derfra.Georg lyttede til mine udfordring, og fik afhjulpet mig mine smerter.Jeg kommer helt sikkert igen.Anitta J. ★★★★★ Kan på det kraftigste anbefale George. Kom med en meget muskelspændt låst ryg og stærke smerter, som gennem mange år var blevet opgivet af andre massører.Efter blot en enkel behandling hos George var smerterne til at holde ud, efter en uges tid var smerterne væk og hud og muskler var blevet bevægeligt.Ved anden behandling begyndte muskulaturen at give efter og George fik musklen til og løsne sig.George er imødekommende og lytter til det du fortæller.Og så er han bare virkelig dygtig.George giver ikke op på et problem.De varmeste anbefalinger herfra 👍FrkFenja ★★★★★ Venlig betjening og grundig massage. Jeg kan anbefale Zency BrammingMatias ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Alt spillede og der blevet trykket igennem.Mette Rostgaard E. ★★★★★ Så godt! For første gang har jeg fået en behandling, der har taget udgangspunkt i min egen beskrivelse af ‘ondet’. Det var en rigtig dejlig oplevelse, og massagen har allerede gjort en stor forskel !Hanne R. ★★★★★ Det er noget af det bedste, jeg gjort for mig selv. Kan kun varmt anbefale det. Utroligt professionel og sødt personale og prisen er rimelig.Lotte L. ★★★★★ Fantastisk😊Stephanie Reichl O. ★★★★★ Super god oplevelse. En af de bedste massager jeg længe har fået 😊 kan virkelig anbefalesSussie J. ★★★★★ Super god massage. Dygtig massør. Fine omgivelser. Parkering lige ved.Phillip K. ★★★★★ Professionel behandling af min fibersprængning. Får min anbefaling.Rikke H. ★★★★★ Fantastisk god oplevelse! Jeg kom til Christina med forfærdeligt ondt i lænden. Hun var meget nærværende, lyttende og behagelig, og hele oplevelsen var så god. Jeg gik derfra uden de smerter, jeg kom med. Kæmpe anbefaling 😊 jeg kommer helt sikkert igenLars Risager H. ★★★★★ God velkomst, afslappet atmosfære. God til at finde de rigtige steder. Længe siden jeg har været så smertefri som efter en times God massage ved StineDavid M. ★★★★★ Fuld anbefaling herfra ! – George er imødekommende, velovervejet og lyttende. Han har en masse viden og kan sit kram uden at skulle kigge på opslag og plakater på væggene. Gode behandlinger, med individuelle vurderinger og metoder fra gang til gang, afhængigt af problem områderne.Anne-Mette Ø. ★★★★★ Super god oplevelse og det var første gang jeg har benyttet mig af Zency. Jeg har tænkt mig at holde fast i deres massagebehandlinger da jeg kan mærke en betydelig forskel bare på en behandling. 👍👍👍Pernille Christine L. ★★★★★ Vildt dygtig. Var grundig, og fik fat i alle de ømme punkter. Stor anbefaling herfra👌Peder N. ★★★★★ En god oplevelse med en massør som kan sit kramNicholas van der V. ★★★★★ Alex er en dygtig massør og et behageligt menneske. En anbefaling herfra! Jeg fik behandling med henblik på lindring af spændingshovedpine og migræne, og jeg kunne allerede mærke en forskel et par dage efter første behandling.Ditlev S. ★★★★★ God massage. Massøren var god til at løsne de muskler man bad om.Søren ★★★★★ Virkelig god oplevelse. Jeg plejer normalt at bruge en anden behandler, men han er sygemeldt. Jeg var skeptisk fordi jeg har haft en del dårlige oplevelser andre steder. Men det var en super god og professionel behandling, og vi fik læst mit problem med en behandling.Annette G. ★★★★★ Behandler virker meget professionel, engageret ogvidendeLars H. ★★★★★ God modtagelse, fortrinlig service og kompetent massage 😊Stine L. ★★★★★ Da jeg flyttede til Horsens var det ikke en massør jeg tænkte, at jeg ville komme til at mangle mest. Men hold da op, hvor har jeg manglet en god en! Jeg har søgt Horsens tyndt, i alle prisklasser og specialer.. Og så pludselig var hun der bare! På et for mig lidt uventet sted, gennem en hjemmeside jeg fandt lidt tilfældigt – Carina fra Zency!Hun giver hvad jeg vil kalde for en fuldstændig perfekt massage, og det er næsten for billigt med det niveau hun arbejder på. Jeg sender 5 stjerner og en kæmpestor anbefaling herfra!Ellen B. ★★★★★ Virkelig behagelig og kyndig behandling, som løsnede godt opHans B. ★★★★★ Super godt man mærker forskellen fra behandling til behandlingMichel R. ★★★★★ Perfekt behandlingJens M. ★★★★★ Superbehageligt og løsnede virkelig op.Anne Kjær M. ★★★★★ God behandler- der er lytter “mærker” efter og arbejder målrettet ser frem til næste behandling.Maybritt Sloth L. ★★★★★ Dejlig oplevelse.Camilla er en super massør, hun oser af ro og for en til at slappe helt af.Frank K. ★★★★★ Super god massageHenrik og Ulla N. ★★★★★ Lyttende og kompetent behandlerfinn M. ★★★★★ Meget professionel behandling, Lars fik løst op for problemet ret hurtigt. Godt sted, god stemning og god behandling, der tør jeg godt komme igen 🙂Kenneth M. ★★★★★ Super god behandling.Lyttede til, hvor jeg havde ondt og brug for, at få løsnet op.Michelle Hornbæk J. ★★★★★ Enormt professionelt og rart at komme hos Nina i Åbyhøj. Man føler sig i trygge hænder hele vejen.Anna C. ★★★★★ Virkelig god oplevelse med rart og imødekommende personale. Kan varmt anbefale en behandling hos dem!Lotte T. ★★★★★ Dygtig massør. Jeg kom med et specifikt problem, og det gik han lige på. Nu er det løst.God oplevelse, god behandling.Kan varmt anbefalesKristine V. ★★★★★ Helt igennem skøn oplevelse. Dejlig massage. God service og information hele vejen igennem behandlingen. Vil klar både anbefale og selv benytte Zency igen.Morten E. ★★★★★ God behandlingIda B. ★★★★★ Det var en helt fantastisk oplevelse, med det samme jeg kom ind i rummet kom der en ro over mig. Jeg fik gode råd og en god snak efterfølgende for at kunne afstresse i hverdagen. Virkelig anbefalingsværdig 👌🏼✨️steen V. ★★★★★ Fantastisk behandling, effektiv, behagelig og grundig, alt alt en god oplevelseSimona A. ★★★★★ Det var en dejlig og behagelig oplevelse. 😊 Vicky er meget sød og giver mig det som jeg havde problemer med. Nemlig ømme skulder,nakke og ryg.🙌.Når man arbejder som fast nattevagt, kommer alle andre patienter først. 🙂Så jeg brugte min dag for at forkæle mig selv. 👏.Helt sikker et sted jeg vil anbefalde 🙂🙂Tuyen V. ★★★★★ God og professionel massage.Poul Erik R. ★★★★★ Meget grundig massage og klarlægning af hvor problemet erIna Clement S. ★★★★★ Dejlig behagelig oplevelseBenthe T. ★★★★★ God og effektiv massage og behagelig behandlerAlberte K. ★★★★★ Rigtig lækker og behagelig behandling, Vicky er super sød og tager tingene stilleog roligt i det tempo man har brug for. Kan helt klart anbefale hende og kommer helt sikket snart igen.Hoang M. ★★★★★ Fantastisk oplevelse! Kan kun anbefalesrasmus S. ★★★★★ Meget behagelig og i møde kommende, lyttede til mine behov og god massage. God til at informere om mine smerter og forbindelser.Vivian A. ★★★★★ Dygtig massørFlemming J. ★★★★★ super behandlingJan Berner R. ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Empatisk og dygtig massør!Kan kun anbefales.Christoffer M. ★★★★★ Yders professionel behandling i dejlig atmosfære, samt nemt at bestille tid. Fik behandling for spændinger i nakke/skuldre, ryg, lænd samt baller.Bo C. ★★★★★ Meget god og kompetent massage.Anita R. ★★★★★ Vågnede med begyndende hold i nakken, og fandt en Dygtig og behagelig behandler. Atmosfæren i rimet var behagelig og rolig. Fik løsnet de spændinger jeg havde, det er ikke sidste gang jeg benytter Zency.Morten A. ★★★★★ En helt fantastisk oplevelse, Vicky kan virkelig noget, og meget rolig. Kom med knæ problem efter at have fået et helt kunstigt knæ i maj og har haft smerter siden 2010 og efter følgende 7 operationer siden da. Og følesløshed og nerve smerter m.mMen bare 2 dage efter behandling var der bedring 🙏🏻Jeg har bestilt tid igen 😊Sten J. ★★★★★ Dejlig og god behandling. Fåes nok ikke bedre. 😀Victoria O. ★★★★★ Kjempeflink! Har hatt vondt i nakke og rygg over lengere tid, men zency fiksa. Det gjorde seg med 30 minutter massasje!Jette J. ★★★★★ God, effektiv og professionel behandlingMarna P. ★★★★★ Nu har jeg været der 4 gange og synes at det er super god massage. Har bestilt en ny tid.Signe H. ★★★★★ Super skøn behandlingRikke D. ★★★★★ Sød, behagelig og omhyggelig – kommer gerne igen😊Michael S. ★★★★★ Proffessionelt og Effektivt.Josefine P. ★★★★★ God massage. Meget professionelt og kan allerede mærke en forskel på min spændningshovedpineOlivia Pape R. ★★★★★ Rigtig sød og erfaren behandler. Ville varmt anbefale.birthe W. ★★★★★ Jeg havde meget ondt i ryg og ben da jeg kom. Men da jeg gik derfra, var det næsten forsvundet. Jeg var øm i kroppen næste dag, men på en god måde. Det er ikke sidste gang jeg kommmer. Kan varmt anbefale detCasper Lund C. ★★★★★ Det var god massage! Og en hyggelig snak. Ikke sidste gang jeg er hos Lars.Flemming M. ★★★★★ Rigtig behalig fyr.Ved hvad han laver, og ved lige hvor han skal trykke for at lindre smerter.Simone Ellegaard H. ★★★★★ super god service. har aldrig fået massage før og anneli mødte alle mine forventninger. jeg var super tilfreds med min oplevelse!mette W. ★★★★★ Fantastisk massage. Rar og imødekommende og styr på at få taget fat, så man kan mærke effektenmartin L. ★★★★★ Super godt. Rolige omgivelser.Claus A. ★★★★★ Rigtig god behandlingAnette Sødergran S. ★★★★★ Meget sød og venlig og omhyggelig, god oplevelseStefan H. ★★★★★ Super god behandling. Jeg fik løst mit hold i nakken. Kan varmt anbefales!marcus S. ★★★★★ Virkelig dygtig massør. Klar anbefaling her fraPer Lund M. ★★★★★ Venlig og interesseret modtagelse.God massage og orientering omkring denne.Jan N. ★★★★★ En fantastisk oplevelse, George er god til at vurdere helheden, og hvordan kroppen hænger sammen, at det måske ikke bare er den enkelte ting du kom for, der er problemet.Kom med store skulder problemer og var meget fikseret på denne grumme smerte, og her i behandlings processen, har jeg fået losnet op for min hofter, så har lettere ved at gå, mindre knæ/hofte smerter. Og armene er godt på vej.Gorge har min største og mest oprigtige anbefaling/ tillid.Tøv ikke, bestil tid, og lær og lyt, mærk hvordan dit krop bliver bedre.MVH Birgit NielsenMarlene J. ★★★★★ Lars er nok en af de mest grundige massører jeg har prøvet- han kommer i dybden og trykker på den gode måde – er ikke voldsom. Kan varmt anbefales.Charlotte T. ★★★★★ Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀Kristina H. ★★★★★ Super fint sted og utrolig god massage. Sød og imødekommende og bestemt et besøg værd.Birgit N. ★★★★★ FANTASTISK, intet mindre, kom med voldsomme smerter og en stor bedring efter bare 2 behandlinger, har fået losnet op for mine hofter, der smertede ved bevægelse, mine arme er der stadig lidt med, men en kæmpe ændring, han er så behagelig og omsorgsfuld George, den største anbefaling herfra. Tøv ikke bestil tid.Brit Lybech T. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. God velkomst, introduktion og ikke mindst behandling. Ikke en finger at sætte på noget. Kommer gerne igen.Johanna L. ★★★★★ Helt magisk! Var så dejligt afslappende at jeg næsten faldt i søvn 😍Kristian M. ★★★★★ En god 30 minutters massage, der løsnede op i nakke og skulder, så jeg kunne komme af sted til dans om aftenen.Stedet ligger praktisk med nærtliggende gratis parkering (i 2 timer)Martin J. ★★★★★ Hyggeligt sted, man bliver taget godt imod og godt behandlet 👍🏻Henrik J. ★★★★★ god oplevelse. meget effektivt.Rikke C. ★★★★★ Virkelig professionel og effektiv behandling i en afslappende atmosfære.Sofie S. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. Meget dygtig massør.Benedikte Stigkær L. ★★★★★ Super god og dybdegående massage.kirsten borup J. ★★★★★ Blev taget godt imod,og fik en halv times virkrlig go massage, som hjalp på mine gener og spændinger.Caroline D. ★★★★★ Virkelig god og dybdegående massage.Nina G. ★★★★★ Effektiv dybtgående massage i rolige omgivelser.Vil klart anbefale til andre.Louise M. ★★★★★ Virkelig behagelig, professionel og meget dygtig massør. Jeg kunne mærke stor virkning på mine spændinger allerede efter en behandling.BossiFTF ★★★★★ Du føler dig set og hørt, og han yder langt højere service end du forventer, fordi han er så klog på rigtig mange områder, og han er ikke beskeden på at dele ud om sin viden, som I går sessionen igennem. Altid fedt at blive klogere på sig selv!Vil klart komme der igen.Majbritt P. ★★★★★ Særdeles god behandling. Kan varmt anbefales.Daniel Dissing N. ★★★★★ Min kæreste fortæller at der var styr på det hele, hun følte sig tryg og hun kan mærke en forskel her 3 dage efterBirgitte Damgaard M. ★★★★★ Meget kompetent og behagelig oplevelse at få behandling hos Zency HedenstedPeter R. ★★★★★ God massage, som helt sikkert kan anbefales 😊Yasmin J. ★★★★★ Lækkert, og rigtig god behandling. Man følte virkeligt der var tid til én, og at mam blev hørtHenrik H. ★★★★★ It was a very pleasant experience to meet Lars. He had good insight into my problems and handled the whole treatment very professional.I felt very confident in the treatment and in the advices that Lars gave.I am looking forward for our next appointment.Flemming S. ★★★★★ Super afslappende, og god behandling.Generende smerter i lænden og nakken er forsvundet efter én behandling.Per J. ★★★★★ Dejlig rolig massør der havde gode hænder der kunne gå i dybden med mine problemer!Palle S. ★★★★★ Super professionel og dybdegående massage.Jeg kommer sikkert igen.Theis R. ★★★★★ Fantastisk behandlingJeg vil klart anbefale det til alleTak!Ann J. ★★★★★ Super faglig kompeten behandling.Kan klart anbefale at booke tid.Kommer gerne igen.🙏Ann-Iren B. ★★★★★ Fantastisk god og effektiv Deep tissue massasje som virkelig kan anbefales for at løse op spenninger og smertepunkter i kroppen.Jette P. ★★★★★ God og lyttende inden behandling startede. Fantastisk behandling med godt resultat og god vejledning bagefter med lette øvelser.Erich P. ★★★★★ En god behandling i dejligt miljø med dæmpet music til afslapning. Jeg har fast aftale om behandlingLena N. ★★★★★ God og professionel behandling.Annika J. ★★★★★ Rigtig god massørcecilie C. ★★★★★ Mere god oplevelse.Kom der hen fordi jeg havde smerter ved skulderen (muskel der var i klemme), allerede på 30 minutter var smerterne formindsket en god del.Vil anbefale stede til andre jeg kender.Michael Hørby P. ★★★★★ God dybdegående massage, med en professionel massør, der gav sig god tid til at komme ind hvor det virkeligt kunne mærkes, og til en fornuftig prisInge Tang C. ★★★★★ Fik en rigtig god behandling- fik en tid, luge da jeg havde aller mest brug for detsøren T. ★★★★★ Fantastisk proffdesionel og behagelig behandling , kommer gerne igenOle A. ★★★★★ Kan anbefale massage hos Zency, Horsens. Finder alle de steder hvor der er behov at blive taget fat. Om det er nakke, ryg, arme, ben, fødder, hænder, eller ansigt. Der er ikke noget der bliver glemt.Helene B. ★★★★★ Proffesionel og god massage, behandling tilpasses efter dine problematikker. Fik en times massage, primært af ryggen og lidt af benenecamilla K. ★★★★★ Dejlig massage i smukke omgivelserArne M. ★★★★★ Jeg kom med meget ømme lægmuskler og øm nakke og skuldre.Jeg gik derfra som jeg svævede på en sky og fri for smerter i nakke skuldre.Lea D. ★★★★★ Meget rar behandling og service:)Knud H ★★★★★ Tak for super god massage, de bedste anbefalinger fra mig.Alex H. ★★★★★ God service og super behandlingRudy ★★★★★ Solid massage, hvor der bliver lytter til dine ønskerJonas B. ★★★★★ God service! En dejlig oplevelse og god feedback. Vil klart anbefalde det til andrepeter S. ★★★★★ Super god oplevelse.Henrik C. ★★★★★ Fantastisk massage hjalp virkelig meget, havde fuldstændig ro i kroppen efterfølgende.Louise Kjær K. ★★★★★ Lige den massør jeg havde brug for! Dejlige omgivelser og en god oplevelse med gravidmassage, hvor der var fokus på ro og kroppen.morten J. ★★★★★ Rigtig god behandlingPrachi S. ★★★★★ Brilliant care and professionalism put into the practice. As a former ultramarathoner, I can say that this is one of the best massage therapy experiences I’ve had in my practice.I highly recommend : )Matilde S. ★★★★★ Meget kompetent og rolig massør. God oplevelse, og jeg vender helt sikkert tilbage!Nadia B. ★★★★★ Det er første gang jeg har fået en kropsmassage, det har virkelig været godt for kroppen. Glæder mig allerede til næste massage.Dorthe T. ★★★★★ God og behagelig atmosfære. behandlinger med massage der er velværende og man får et dejligt velbefindende.Max “D.” C. ★★★★★ Korrekt behandling, og fik gode råd med til egen behandling efterfølgende. Gik fra at være i smerte, til igen at kunne slappe af i musklerne.Lillian M. ★★★★★ God oplevelse.Priyadarshini B. ★★★★★ He is veryvery disciplined.I could sense her spirituality and authentic towards his work and responsible.I recommend to prioritise Zency for massage session. Thank youVibeke H. ★★★★★ Dejligt roligt , god information, pæne omgivelserVirkelig dygtigt til at komme ned i muskelerneSusanne J. ★★★★★ god og professionel behandling 🙂Jeanette K. ★★★★★ Gravid massage. Komforten var i top, hele behandlingen igennem. Det samme var kommunikation og kvaliteten af massagen.Kent K. ★★★★★ Super behagelig stemning og god service. Kommer helt sikkert igen hvis ryg og nakke klagerTim G. ★★★★★ Jeg fik løste op i min muskler og det var dejligt, kunne godt gør det igen da det var så godt og synes hun var god til det 🙂Clara Lucia R. ★★★★★ It is Nice place to be.Asmira B. ★★★★★ Professionel og god service 👍Kan helt klart anbefales.Anna Kristine J. ★★★★★ Hyggeligt sted, og dygtig behandler😊Susanne Sleiborg J. ★★★★★ God oplevelse, venlig og imødekommende modtagelse.God og grundig massage der løsnede mine spændte muskler.Jeg kommer helt sikkert igen 🙂Anne Skaarup L. ★★★★★ Skete en fejl under bookning, men blev håndteret rigtig professionelt og generelt en god behandling!Christine N. ★★★★★ Meget grundig og spørger ind til min smerter. Og havde ikke nær så ondt bagefter. Skal helt klart have massage der igen.wrynil ★★★★★ Meget tilfreds med den behandling jeg gik fra Helle. Blev så afslappet at jeg flere gange vågnede efter at være blundet hen. Behandlingen kom godt i dybden med flere års dårlige postiturer mm. Jeg skal bestemt have flere behandlinger.Aage H. ★★★★★ Haltede ind, gik opret udTorstein L. ★★★★★ Et rigtig godt sted til massage kan varmt anbefalesKent N. ★★★★★ Smilende og imødekommendeGiver sig tid, til at lytte til hvor problemet er :-)Rigtig god service, behandlingen bliver efter kundens behov og ønsker. Man føler sig hurtig i trykke hænder og godt tilpas, der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme, helt klart jeg vender tilbage for at få mere at den gode behandling 🙂 🙂Martin S. ★★★★★ Jeg vil gerne give stor ros til behandlingen. Da jeg ankom var min skulder og ryg (på grund af en skade) så anspændt, at jeg knap nok kunne tage en dyb indånding uden store smerter. Men da jeg efterfølgende satte mig ud i min bil var min første tanke :”kæft det hjalp sku da”. Massøren virkede meget, i mangel af bedre ord, tryghedsskabende. Han var god til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde det.Lucas G. ★★★★★ Rigtig god oplevelse 🙂Erich P. ★★★★★ Venlig betjening, effektivt massage, bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge ZencyKnud Åge S. ★★★★★ En god oplevelse helt igennem.Lis S F ★★★★★ Det var rigtig god og afslappende. Det kan jeg godt anbefale til andre.Tina R. ★★★★★ Meget fin oplevelse og lige hvad jeg trængte til. Jeg kunne få tid samme dag – fantastisk. Jeg kommer gerne igen 😊Michael A. ★★★★★ Professionel og behagelig massage.Bettina N. ★★★★★ Jeg er Bettina, og jeg arbejder IKKE for Zency og har ikke gjort det over et år. Det er IKKE mig, I ringer til her, men et firma i Århus, som åbenbart tjener på mit navn, billeder og anmeldelser.Jeg har Klinikken v./Bettina Noer.Jeg Har bedt Zency stoppe med at bruge mig, men det har de ikke imødekommet.Kirstine F. ★★★★★ Dejlig afslappende og grundig massage!Christian L. ★★★★★ God og dygtig massørTaniia N. ★★★★★ Meget dygtig, hun ved virkelig hvad hun laver, men desværre for dyrt til at jeg kan fortsætte. Med kroniske smerter har jeg brug for behandling ofte, så det bliver alt for dyrt hvis jeg skulle gå der fast.Caroline L. ★★★★★ Rigtig god massør og professionel!Roswitha W. ★★★★★ Venlig og professionel behandling .Kan klart anbefales.Karsten P. ★★★★★ Fint sted. Rent og venligt. God behandling.Eva Corneliussen K. ★★★★★ Yderst professionel og grundig behandling. Jeg fik forklaret undervejs, hvad der foregik. En virkelig god oplevelse, og jeg vil afgjort komme igen 😊Svend B. ★★★★★ Jeg må sige at der var fuld valuta for pengene.Der blev fundet punkter jeg ikke vidste skulle gøre ondt, men det blev ordnet på bedste vis.Meget meget tilfreds med behandling, virkelig god massageJørgen W. ★★★★★ Tak for en behandling ud over det forventede.Claus J. ★★★★★ Rigtig god og dygtig massørEn rigtig dejlig massage, til fornuftige pris, kan kun anbefalesHar bestilt næste tid. 😀Betina R. ★★★★★ Rigtig god service, behandlingen bliver efter eget/kundens behov og ønsker. Der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme.kenneth D. ★★★★★ Bettina er så god og professionel, ens krop er bare fornyet efter hun har behandlet den 🙂 samtidig er hun super sød:)Nicolai Friis S. ★★★★★ Bedste nogensinde! Intet mindre. Og jeg har prøvet mange behandlere gennem tiden.jacob M. ★★★★★ Super behandling, kommer rigtigt godt i dybden. Og lytter til dine behov og super imødekommende kan klart anbefales at prøve 👍Bettina K ★★★★★ Første gang jeg var hos Bettina, igennem Ilsø Massage. Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen. Bettina var både god med hænderne, og fik en til at føle sig hjemme.jette N. ★★★★★ God massage der virker og Bettina er nem at snakke med.Connie B. ★★★★★ Jeg har været til behandling hos Betina Noer, da jeg havde haft hovedpine i flere dage. Hun masserede min nakke og skulderparti, da jeg havde en masse muskel infiltrationer, fordi jeg hækler og strikker en del.Hun var meget grundig og jeg var øm bagefter men hovedpinen har ikke været der siden. Jeg kan varmt anbefale Betina.js_loader

FAQ Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en terapeutisk form for massage, der fokuserer på at løsne muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og øge kroppens bevægelighed.

Under en fysiurgisk massage vil massøren bruge forskellige teknikker som dybdegående massage, strækning og trykpunktsmassage for at løsne spændinger i musklerne og forbedre din krops funktion.

Fysiurgisk massage kan være intens, især når der arbejdes med dybe spændinger eller triggerpunkter. Massøren vil kommunikere med dig og justere trykket efter dine behov og toleranceniveau.

Varigheden af en fysiurgisk massage varierer normalt mellem 60 og 90 minutter, afhængigt af dine individuelle behov og problemområder.

Fysiurgisk massage er generelt velegnet til de fleste mennesker, men der kan være kontraindikationer for visse medicinske tilstande. Det er vigtigt at informere massøren om eventuelle helbredsproblemer eller medicinske tilstande, du måtte have, inden du modtager behandlingen.

Frekvensen af fysiurgisk massage afhænger af dine individuelle behov og mål. Nogle mennesker kan have gavn af regelmæssige sessioner hver uge eller hver anden uge, mens andre kan have brug for mindre hyppige behandlinger.

Du vil normalt blive bedt om at klæde dig af til dit komfortniveau og dække dig selv med et håndklæde eller en dyne. Massøren vil sørge for, at du er behageligt og diskret dækket under behandlingen.

Ja, fysiurgisk massage kan være effektiv til at reducere stress og fremme afslapning. Massagen hjælper med at lindre spændinger i musklerne og frigive endorfiner, hvilket kan forbedre dit generelle velbefindende.

De fleste mennesker oplever ingen bivirkninger ved fysiurgisk massage, men nogle kan opleve ømhed eller let træthed efterefter en fysiurgisk massage. Dette er normalt og vil normalt aftage inden for et par dage. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter massagen for at hjælpe med at udskille affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen.

Fysiurgisk massage kan være en effektiv behandlingsmetode til at lindre smerter og forbedre muskelfunktionen, men det kan ikke garantere en fuldstændig helbredelse af alle problemer. Resultaterne afhænger af den specifikke tilstand, individuelle respons og andre faktorer. Det er vigtigt at have realistiske forventninger og diskutere dine mål og behov med massøren for at opnå de bedst mulige resultater.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Akut massage - Find en effektiv massage her og nu

Akut massage

Skuldermassage - Effektiv afslappende massage​

Skuldermassage

Svensk Massage af uddannede massører

Svensk Massage

Svensk Massage af uddannede massører

Abduktion

Gravidmassage

Gravidmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Adduktion

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler