100% Kvalitetsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Mød din behandler

Karin B.

Læs om Karin

Kun 295,-

(36)
5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 8.30 – 18.00
Tirsdag: 8.30 – 18.00
Onsdag: 8.30 – 18.00
Torsdag: 8.30 – 18.00
Fredag: 8.30 – 18.00
Lørdag: Åben efter aftale
Søndag: Åben efter aftale
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader
Zency i Aars
Zency massager i Aars v. Karina Bengtsen
Zency massage i Aars v. Karin

Lille massage

30 minutter
345 kr pr. behandling
 • Opfølgende behandling
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig massage

60 minutter
545 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus massage

90 minutter
700 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling
Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Sportsmassage i Aars

Døjer du med sportsskader? Enten skader der er opstået pludseligt, eller skader som du har haft længe, så er sportsmassage løsningen. Sportsmassage er en dybdegående massage, der arbejder målrettet på at løsne op i dine muskler i det område, hvor du har smerter, gener eller hvor skaden er.

Hos Zency Massage i Aars kan du forvente, at vi hjælper både professionelle sportsatleter og dig som er aktiv i fritiden med at forbedre din performance gennem sportsmassage. Som uddannede sportsmassører i Aars, kan vi også hjælpe din krop til at forbedre sin restitution, så du lettere kan komme over din skade, eller forebygge kommende skader.

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er noget, stort set alle sportsfolk kender til. Det er ikke til at komme uden om skader eller større belastninger i kroppen, når man dyrker motion og sport. Det er uanset, hvilket niveau det er på, og hvilken alder man har. 

Her bruger man sportsmassage gennem forskellige massageteknikker til at forbedre ens præstationsevne, og samtidig hjælper det med at holde kroppen fri for skader.

Når du dyrker sport, bliver kroppen eller dele af kroppen udsat for stress og belastning. Her vil du kunne opleve, at dine muskler på et tidspunkt bliver overanstrengte, hvis du dyrker sport mere intenst, end kroppen måske er vant til. Ved at vælge sportsmassage til din krop, kan du få løsnet op i musklerne, så du får det fulde potentiale ud af dine muskler næste gang, du skal dyrker sport igen.

Her går sportsmassage ind og arbejder med de enkelte muskler, så du opnår en langt større fleksibilitet, fordi musklerne ikke vil være så stramme eller ophævede, som de ellers vil være, når de er overbelastede. Det er blandt andet også derfor, at sportsatleter har sportsmassage som en fast rutine i deres træningsprogram.

 

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

Generelt er der flere gode argumenter for, at du skal vælge sportsmassage til din krop. Det gælder både for dig, som dyrker sport og motion på professionel plan, samt for dig som dyrker det i fritiden. Hos Zency Massage i Aars tilbyder vi sportsmassage for at pleje din krop, så du oplever et fantastisk velvære i kroppen efterfølgende.

Vi sætter os ind i din krop, og hvilke gener eller spændinger du typisk oplever. Her går vi ind og arbejder specifikt med den enkelte muskel eller område, så du opnår gode resultater allerede efter første behandling.

Vi har gennem årene hjulpet flere af vores klienter i Aars, som både har haft små og større skader gennem et intensiv forløb med sportsmassage. Dermed har vi kunne få klienterne tilbage til sporten, uden at de skulle opleve smerter og spændinger, som de tidligere har døjet med. Her har vi uddannet os i mange forskellige teknikker, hvor vi justerer greb, hårdhed og hvor dybt vi skal arbejde ned i de enkelte muskler, så det giver den bedste effekt.

Gravidmassage i Aars

Det er noget helt særligt, når du har et lille liv i din mave. Det en følelse og oplevelse, som slet ikke kan beskrives, men som skal opleves. Der sker også store forandringer med kvindekroppen, når du er gravid.

Din mave begynder at vokse, og du tager typisk på i vægt. Der vil derfor være en større last for nakke, skulder og ryg, end kroppen normalt er vant til. Det kan ofte give en lettere hovedpine eller spændinger i musklerne, som du blandt andet kan få løsnet op for ved at vælge en gravidmassage hos din lokale massør i Aars. 

Hos Zency Massage i Aars er vi specialiseret i gravidmassage. Vi har derfor udstyret klinikken med professionelt udstyr og en massagebriks, der er beregnet til dig, som er gravid. Du får dermed den ultimative oplevelse under din gravidmassage, hvor der bliver kræset om dig.

Her vil du få maksimalt udbytte af vores faglighed og forskellige øvelser, for din gravide kvindekrop, så du opnår en fantastisk følelse og velvære i kroppen efter selve behandlingen.

Hvornår bør du få gravidmassage?

Uanset om du er gravid eller gerne vil være det, kan det være sundt og godt med gravidmassage under forløbet. I Aars tilbyder vi også gravidmassage for dig, som forsøger at blive gravid. Her går vi ind og arbejder med kvindekroppen og dens oxytocin hormoner. Det er måske bedre kendt som kærlighedshormonet. Når det bliver aktiveret, vil der være bedre sandsynlighed for, at I kan opleve at blive gravide sammen. 

De samme øvelser kan vi også lave for manden, så I får den fulde effekt af behandlingen.

Det er naturligvis vigtigt at påpege, at det ikke er en garanti for, at I kan blive gravide, da det blot øger chancer i et kort tidsrum efter selve behandlingen.

Fysiurgisk massage i Aars

Fysiurgisk massage er måske den mest avanceret massageform i Danmark. Selve navnet stammer fra sammenkoblingen mellem “fysiurgi” og “massage”. Det er en massagetype, hvor vi hos Zency Massage arbejder i et dybere lag i vævet. Her anvender vi forskellige massageteknikker, som vi er specialiseret i til kroppens muskler, sener, bindevæv og ledbånd for at få den bedste effekt.

Typisk anbefaler vi en fysiurgisk massage til dig, som oplever en overbelastning i særlige områder på kroppen. Her ser vi mange af vores klienter i Aars kommer ind med store muskelspændinger i ryg, nakke og skuldre, hvis de har dårlige arbejdsstillinger enten ved almindeligt kontorarbejde, eller fra et fysisk krævende arbejde med mange tunge løft for kroppen.

Fysiurgisk massage har vist sig at være den mest effektiv behandlingsmetode, hvis du har spændinger eller decideret hovedpine pga. overbelastede muskler i kroppen. Det er en behandling, der tillader massøren at komme ned i et dybere lag, hvor det lindrer dine spændinger og smerter allerede efter første behandling.

Her er vores massører uddannet i kunne tilbyde dig den ultimative fysiurgiske massage. Her vil du opleve, at vi hjælper din krop med at udskille de affaldsstoffer, som naturligt danner sig i kroppen.

Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk, hvorfor vi altid indleder med en personlig dialog, inden vi starter på behandlingen. Det gør vi for at sikre os, hvilke gener, smerter eller spændinger, som du selv oplever i kroppen. Herefter tilpasser vi vores teknikker og viden for at give din krop den bedste massage, så du oplever en større mobilitet og velvære efter den fysiurgiske massage hos os.

Hvornår bør du få fysiurgisk massage?

Hvis du oplever, at du har smerter i kroppen, som enten er kommet pludseligt, eller som har været i kroppen i længere tid, kan det tyde på en større overbelastning. Her vil det være ideelt at vælge en fysiurgisk massage. Det kan også være oplagt for dig, som døjer med migræne eller en slem hovedpine.

Vi har heldigvis gjort det nemt og enkelt for dig, når du besøger Zency Massage i Aars. Her møder vi dig med en personlig samtale for at præcisere dine gener eller smerter, så vi vælger den rette massage til din krop.

Oliemassage i Aars

En oliemassage hos Zency Massage i Aars foregår ved brug af forskellige kvalitetsolier, som hverken indeholder parfume eller andre duftstoffer. Olien gør det nemmere for behandleren at give dig en helkropsmassage, hvor man kan arbejde i dybden. Derudover gør olien massagen mere behagelig for dig.

I vores behandling af oliemassage bruger vores massør hænder, albue og arme for at løsne op i musklerne i kroppen.

Vi har nogle fantastiske teknikker til at tilføre kroppen en fornyet energi og velvære, som du kan nyde godt af efterfølgende. Det er klart anbefalingsværdigt med en oliemassage, hvis du oplever stress, angst, depression eller generelt har problemer med at sove om natten.

Opnå et lavere stressniveau i kroppen gennem oliemassage

Hos Zency Massage er vi uddannet og specialiseret i at udføre en professionel oliemassage. Her har vi flere teknikker at anvende for at mindske træthed og gener i kroppen. Vi sætter en ære i vores håndværk og at forstå din krop. Derfor tager vi en dialog med dig for at forstå din kropslige og psykiske tilstand, inden vi starter på selve oliemassagen. Det gør vi for at give dig den fulde energi og effekt af vores behandlingsform.

Vi oplever, at flere af vores klienter går herfra med et lavere stressniveau efter selve behandlingen. Det er en behandling, hvor du er i trygge hænder hos vores specialiserede massør, som sørger for at pleje din krop med ny energi.

Deep Tissue massage i Aars

Hvis du styrketræner eller dyrker sports flere gange om ugen, kan du hurtigt opleve, at der opstår spændinger i dine muskler. Det kommer typisk til udtryk ved, at du har en mindre mobilitet i dine muskler og bevægelser. Det kan for mange sætte en begrænsning for ens performance.

Ved at vælge Deep Tissue Massage-behandling kan du forvente en større mobilitet i kroppen bagefter. Det en effektiv massageform, hvor man arbejder i hårdt ned i vævet i et fokuseret område. Her vil vores uddannede massør i Aars tage godt fat i dine muskler og arbejde på grænsen af din smertetærskel, for at du får den bedste effekt. Vi gør derfor en ekstra indsats for, at der er en god kommunikation under hele behandlingen, så du går herfra med en god oplevelse under hele forløbet. Når vi dyrker sport eller har et fysisk krævende arbejde, vil der med tiden danne sig myoser og affaldsstoffer i vores kroppe. Hos Zency Massage i Aars er vi specialiserede teknikken Deep Tissue Massage, som hjælper kroppen af med disse affaldsstoffer og myoser, der er i kroppen.

Er du nysgerrig på, hvad Deep Tissue Massage-behandling kan gøre for din krop, kan du booke en uforpligtende samtale med vores uddannet massør. Her kan du få svar på dine spørgsmål eller løsninger til, hvordan vi kan hjælpe dig med din konkrete problemstilling.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en meget dybdegående behandling der arbejder med vævet og muskulaturen i dybden.  Behandlingen er rolig og fokuserer i dybden.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage i Aars

Vi lever i en travl hverdag, hvor dagene ofte er tætpakkede med arbejde, børn eller praktiske ærinder, som gør, at tiden flyver afsted. Der er derfor oftest kun ganske få øjeblikke, hvor man har tid til at stoppe op og mærke sig selv, og hvordan kroppen har det. Ved at forkæle dig selv eller en du holder af med en omgang wellness massage, er der endelig tid til at slappe af.

Her vil vores professionelle massør give dig den ultimative wellness massage, hvor der bliver kræset for dig og din krop. Du kan forvente at blive mødt med et stort smil og en massør, der vil sørge for at kræse om din krop og sind, så du går herfra med fornyet energi og velvære i kroppen.

Hos Zency i Aars hjælper vi dig med at trække stikket fra hverdagens stress og travlhed, og vi skaber et rum, hvor det kun handler om afslapning, velvære og din krop.

Når du træder ind i vores massageklinik i Aars, kan du forvente, at vi giver dig den mest eksklusive wellness massagebehandling. Vi vil med blide og lange strøg sørge for at forkæle din krop fra top til tå. Her sætter vi fokus på, at du kan afstresse og mærk din krop igen.

Stress kan for mange være svært at mærke i kroppen, når dagene bare løber afsted. Når du kommer op på vores massagebriks og kommer i hænderne på vores professionelle og specialiserede massør, hjælper vi din krop med at afstresse. Det gør vi ved at fokusere behandlingen på at reducere kortisolniveauet, som er et typisk stresshormon. Her har vi hjulpet flere af vores klienter i Aars med at reducere op til 50 % af kortisolniveauet i kroppen.

Book tid til en wellness behandling

Nu er du ikke mere end et skridt fra at kunne give dig selv, eller en du holder af, ekstraordinær selvforkælelse. Kontakt os endelig, hvis du har brug for en uforpligtende samtale med spørgsmål til vores wellness behandling, eller hvis du ønsker at booke en tid.

For os går der sport i at give dig så effektiv og god en behandling, at du går herfra med den bedste følelse i kroppen. Vi sætter derfor en stor ære i vores håndværk og at forstå din krop, så du er fit og fight til at fortsætte din dag efter den bedste omgang wellness massage.