Zency - sportsmassage Haderslev - gravidmassage Haderslev - Fysiurgisk massage Haderslev

Massage i Haderslev

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Massør starter snart

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Haderslev

Sportsmassage er den helt ideelle behandling, både for dig som dyrker sport og motion på eliteplan og på fritidsbasis. Det er en massagebehandling, der er obligatorisk for mange sportsatleter, da det fremmer din præstation og kan forebygge nye skader. På denne måde kan du holde din gode form, samtidig med at du træner for at blive bedre.

Sportsmassage er en god behandling til at løsne op i de spændte muskler, hvilket også fremmer kroppens naturlige restitution. De fleste akutte sportsskader opstår typisk, når musklerne er trætte eller overbelastede. Her kan du have en større tendens til at bruge musklerne forkert eller kompensere ved at bruge kroppens andre muskler. Det kan give skader i muskulaturen.

Hos Zency Massage i Haderslev er vi stolte af at kunne tilbyde en af landets dygtigste behandlere til sportsmassage. På baggrund af uddannelsen som fysiurgisk massør, samt erfaringen som kostvejleder, personlig træner og viden om komplekse sportsskader, er Zency Massage i stand til at tilbyde dig den bedste behandling. Udover at vores professionelle behandler skræddersyer en massagebehandling efter din krop og problemstilling, kan du også forvente at få en god sparring omkring, hvordan du kan forebygge nye sportsskader.

Forebyg og behandl sportsskader med sportsmassage

Det er til stor frustration at få en sportsskade, uanset om du dyrker sport på eliteplan eller på fritidsbasis. Det kan være ødelæggende for den grundform, som du netop har opbygget. Er skaden dog sket, er det vigtigt, at du ikke overbelaster din skade yderligere, da det kan forværre skaden, så du vil være ude i længere tid.

Du bør i sådan en situation kontakte vores klinik i Haderslev, der kan hjælpe dig med at behandle din sportsskade. Ved at få professionel behandling, kan du hurtigere komme gennem din skade, så du igen kan deltage i træningen eller den næste konkurrence.

Når du vælger at booke en tid til sportsmassage hos os, tager vi os tiden til at screene din krop og muskler. Det gør vi både, hvis du har problemer med en sportsskade eller ønsker at forebygge skader. Screeningen giver os et indblik i tilstanden på de enkelte muskelgrupper, så vi kan tilpasse behandlingen herefter. På denne måde får du den mest effektive massagebehandling mod skader eller for at forebygge sportsskader.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 

 • Fordi det er en behandling, der kan forebygge nye sportsskader.
 • Fordi det er en behandling, der kan behandle komplekse sportsskader.
 • Fordi behandlingen kan fremme kroppens restitution.

 

Gravidmassage i Haderslev

Det er en helt særlig oplevelse at være gravid. Det er for mange en fantastisk og fascinerende proces. Der sker naturligvis en stor forandring med kroppen i løbet af de 9 måneder. Her oplever langt de fleste, at der kan opstå gener og smerter, i takt med at maven vokser. Det kan betyde, at du har sværere ved at få din gode nattesøvn eller i det hele taget være i din egen krop, på grund af de store forandringer der sker.

Disse gener og smerter opstår typisk ved, at der sker en balanceforskydning i nakken, ryggen eller lænden. Det kan sætte sig som spændinger, som i værste fald også kan medføre spændingshovedpine eller migræne. Det kan heldigvis behandles, samtidig med at det er skånsomt for fosteret i din mave.

Du kan med fordel bestille en tid til gravidmassage i vores klinik i Haderslev. Her kan vi tilbyde en erfaren, professionel og uddannet fysiurgisk massør, der kan behandle dine smerter og gener under graviditeten.

Skab bedre velvære i kroppen med gravidmassage

Hvis du oplever ubehag, smerter eller gener i kroppen i forbindelse med din graviditet, kan du med fordel besøge Zency Massage i Haderslev. Her vil vores specialiseret massør skræddersy et samsurium af massageteknikker, der vil give en positiv effekt allerede efter den første behandling.

Vi har udstyret klinikken med massagebrikse og massageolier, der er særligt godkendte til gravide kvinder. Du vil dermed få en ekstraordinær oplevelse, når du vælger vores massageklinik i Haderslev.

Den særlige massageolie vi bruger, er fra en lokal dansk producent, som vi nøje har udvalgt efter de højeste standarder. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller ingredienserne, når det kommer til vores klienter og deres kroppe. Derfor er der hverken parfume eller andre kemiske stoffer i, som kan være til skade for fosteret i maven.

Bliv gravid med en fertilitetsstimulerende gravidmassage

Vores gravidmassage er ikke kun for dig eller jer, som er gravide. Vi tilbyder også denne fertilitetsstimulerende behandling for par, som er utålmodige med at blive gravide. Der er mange par, som har udfordringer med at blive gravide, eller som har svært ved at vente på, at det sker. Her kan du fremskynde processen eller nærmere øge dine chancer for at blive gravid ved at modtage en fertilitetsstimulerende massage.

Når det er sagt, skal det naturligvis nævnes, at massagen ikke er en garanti for, at I bliver gravide, selvom begge parter har modtaget denne massagebehandling. Det er en behandling, der afstresser kroppen, så den bliver mere modtagelig overfor en evt. forplantning. Det der sker med kroppen, når vi er stressede, eller har meget om ørene er, at kroppen fortæller centralnervesystemet, at den ikke har overskud til en baby nu. Det kan være med til at blokere en graviditet.

Vores behandling kan på mange måder sammenlignes med de par, som tager på ferie og ender med at blive gravide, når de kommer hjem igen. I vores behandling har vi fokus på at sænke stresshormonerne i blodbanerne ved at frigøre kroppens lykkehormoner. På denne måde øger vi chancerne for, at I kan blive gravide sammen i en kort periode efter behandlingen.

Derfor skal du vælge en gravidmassage

 • Fordi det kan lindre de smerter og gener, som du oplever under graviditeten.
 • Fordi det kan skabe bedre velvære i kroppen.
 • Fordi det kan øge sandsynligheden for, at I bliver gravide.

Fysiurgisk massage i Haderslev

Hvis du leder efter en dybdegående massagebehandling, der kan løsne op i dine overspændte eller ømme muskler, skal du vælge fysiurgisk massage. Det er en professionel massagebehandling, som kun må udføres en uddannet massør. Det er en behandling, der udspringer fra den lægefaglige fysiurgi og den professionelle massagebehandling.

Tilsammen kan det behandle flere at de typiske arbejdsskader, vi ser i ryggen, skuldrene, nakken eller lænden. De fleste arbejdsskader opstår ved overbelastninger eller spændinger, som kommer ved arbejde på et kontor, eller hvis du har et arbejde med tunge løft. Det sætter sig ofte som overbelastninger i kroppen, som kan give gener, når musklerne bliver kolde. Her kan det som regel påvirke ens søvn og overskud, da musklerne er ude af balance.

Hos Zency Massage i Haderslev kan vi tilbyde en specialiseret og uddannet fysiurgisk massør. Det betyder, at vores behandler har en lægefaglig baggrund til at kunne lindre de smerter og gener, du oplever i muskulaturen.

Gennem avancerede massageteknikker kan vi hjælpe med løsne op i de overspændte og ømme muskler. Her renser vi blandt andet kroppen for affaldsstoffer, som danner grundlag for de ømme muskler og led.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk massage

 

 • Fordi det er en effektiv behandling mod begrænset bevægelighed.
 • Fordi det løsner op i ømme og overspændte muskler.
 • Fordi det kan behandle en kompleks arbejdsskade.

 

Oliemassage i Haderslev

Oliemassage er en af de mest populære massagebehandlinger i Danmark. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig en professionel oliemassage af vores specialiseret behandler. Oliemassagen er en helkropsmassage, der vil sikre dig større velvære i hele kroppen.

Det er en afslappende og afstressende massagebehandling, der giver dig mulighed for at forbinde hovedet med kroppen. Det er dermed sagt en sund måde at pleje din krop og sjæl på, hvis du i en periode har meget om ørene.

I vores behandling bruger vi en lokal og danskproduceret massageolie, der er 100 % vegansk. Det er en massageolie, vi nøje har udvalgt efter høje standarder, hvorfor der hverken er parfume eller andre kemiske stoffer i.

Oliemassage kan forebygge stress og depression

Stress og depression er gået hen og er nærmest blevet en folkesygdom i Danmark. Derfor ser man også, hvordan mange i dag enten har været ramt eller er ramt af stress eller depression. I en stresset og travl hverdag kan det være svært at lytte til kroppens signaler, før kroppen for alvor siger fra.

Men når først din krop rammes af enten stress eller depression, kan det være svært at overskue hverdagen. Derfor anbefaler vi, at du tager tiden til at pleje din krop og sjæl.

Hvis du oplever symptomer på stress eller depression i en periode, hvor du har travlt, kan du med fordel booke en tid hos Zency Massage i Haderslev. Her kan vi gennem avancerede massageteknikker påvirke kroppen og din mentale tilstand.

Vi går blandt andet ind og arbejder med centralnervesystemet, hvor vi påvirker kroppens sindsstemning. Det vil blandt andet betyde, at vi halverer dine stresshormoner i blodbanerne og frigør de lykkehormoner, du har i kroppen.

Derfor skal du vælge en oliemassage


 • Fordi det er en afslappende helkropsmassage.
 • Fordi det er en behandling, der kan forebygge stress og depression.
 • Fordi det skaber et sundere kredsløb.

Deep Tissue massage i Haderslev

Deep Tissue Massage er en effektiv behandling mod migræne, spændingshovedpine, eller hvis du f.eks. har fået hold i nakken eller ryggen. Det er en behandling, hvor vi typisk arbejder i det dybere muskellag og bindevæv, hvorfor du skal forvente, det er en effektiv behandling, der vil foregå på grænsen af din smertetærskel. Det er dermed vigtigt, at du kan slappe af og nyde den hårde massage, før den kan anbefales.

Hos Zency Massage i Haderslev er vi stolte af at kunne tilbyde dig Deep Tissue Massage af vores uddannet og specialiseret massør. Vi har erfaring med flere komplekse sportsskader og arbejdsskader, som vi kan behandle med udgangspunkt i denne massagebehandling. Har du derfor har en gammel skade, som du ønsker at få bugt med, kan du med fordel kontakte os for at skræddersy et behandlingsforløb.

Vi har med årene dannet os en stor viden om og erfaring med forskellige skader i muskulaturen, hvorfor vi som regel allerede kan give dig en positiv indvirkning efter første behandling. Vi vil samtidig kunne fjerne de spændte myoser og affaldsstoffer, som har dannet sig i kroppen.

Behandl en gammel arbejdsskade gennem Deep Tissue Massage

Hvis du har gået længe med en arbejdsskade eller anden skade i kroppen, som er til gene for dig, er der stadig en mulighed for at få bugt med den gamle skade. Vi er i Haderslev specialiseret i at behandle komplekse skader og er derfor i stand til at genoprette balancen i muskulaturen.

Det vil dermed betyde, at du har mulighed for at kunne arbejde igen eller dyrke den sport, som du brænder for. Hvis din skade blandt andet påvirker din nattesøvn pga. gener eller smerter, kan du få stor gavn af vores Deep Tissue Massage.

Når du træder ind i vores klinik, bliver du mødt af vores specialiseret behandler. Vi vil indledningsvist tage en kort dialog med dig omkring dine gener og smerter, samtidig med at vi mærker efter, hvilken tilstand dine muskler er i. Det giver os det bedste grundlag for at skræddersy de massageteknikker, som egner sig bedst til at løse den aktuelle problemstilling.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 

 • Fordi det er den mest effektive behandling mod begrænset bevægelighed.
 • Fordi det kan behandle en gammel skade i muskulaturen.
 • Fordi det kan fjerne spændte myoser og affaldsstoffer i kroppen.

 

Wellness massage i Haderslev

Wellness massage er for dig, som ønsker at give dig selv den ultimative selvforkælelse. De fleste har en travl hverdag, hvor der som regel er for få timer i døgnet.

Det betyder dermed også, at langt de fleste har for lidt tid til at pleje deres krop og sind. Når du bestiller tid til wellness massage hos Zency Massage i Haderslev, giver det dig muligheden for at trække stikket fra din travle hverdag for et øjeblik.

Vores behandler vil give dig den mest afstressende og afslappende massagebehandling, som genoplader din krop på ny. Vi vil gennem avancerede massageteknikker frigøre kroppens lykkehormoner, så dine flade batterier bliver genopladet og efterlader din krop med bedre velvære.

I vores behandling har vi fokus på at halvere kortisolniveauet i blodbanerne, som indikerer, hvor stresset kroppen er. En wellness massage hos os er derfor en ikke bare en afslappende behandling, men en sund investering i din krop og helbred. Du vil blandt andet opleve et lavere blodtryk, puls og et styrket immunforsvar.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 

 • Fordi det er en afslappende behandling mod stress.
 • Fordi det giver dig mulighed for at trække stikket fra din travle hverdag.
 • Fordi det er den bedste investering i din krop og sind.