Om Zency

Vi sørger for, at du kan få massage i din by.
Hos Zency er vi alle certificerede massører, og det betyder for dig, at du kan være sikker på en god massage formet af høj faglighed – uanset om du har ondt i ryggen, en sportsskade eller hvis du er gravid.

Her på siden kan du læse mere om os, hvem vi er og hvorfor vi gør som vi gør.

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller på Kontakt@zency.dk.

Om os hos Zency Massage (2)
Indholdsfortegnelse

Hvem er vi?

Zency er startet tilbage i 2020 af uddannede behandlere. Vi ønskede at bruge mere tid med vores klienter og mindre tid på det administrative der var og er forbundet med at drive en klinik.

Hos Zency møder altid højtuddannede behandler som massører, kropsterapeuter, fysioterapeuter og meget mere. Hver dag står vi klar til at gøre en forskel for dig. Du finder din lokale og uddannede behandler i dit nær område som står klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere om hvad det kræver at være Zency massør her.

Gennem tæt dialog, sparring og ikke mindst løbende videreuddannelse sikrer vi det højest muligt faglige niveau, der gør os i stand til, at hjælpe dig med netop din problemstilling. 

Hos Zency er du dækket af vores landdækkende og kvalitets stemplede 100% tilfredshedgaranti. Det er din garanti for en fremragende behandling – hver gang.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Zency giver vi dig højkvalitets behandlinger special designede til din krop. Vi vil du skal føle glæden ved en krop der kan de ting du ønsker og som samtidig understøtter dig i at få det meste ud af dit liv.
Så enkelt kan det siges!

Hos Zency ved vi hvad det gør ved livskvaliteten med fysiske skavanker i dagligdagen. Vi afhjælper dig disse skavanker og giver dig en sund og rørelig krop tilbage der er klar til at tage mod alt hvad livet bringer.

Vi ikke bare afhjælper dig dine skavanker, gennem øvelser og viden klæder vi dig på til selv i fremtiden, at undgå dine problematikker opstår igen. Behandlingen er nemlig først en succes når du fremadrettet er skadesfri og har fået din sunde og fuldt funktionelle krop tilbage.

Hvorfor gør vi hvad vi gør?

1.455.000 danskere har indenfor de seneste 14 dage været plaget af nakke- og skuldersmerter. Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at 880.000 danskere dagligt lever med ondt i ryggen. 

Skaderne kan være mange, men siden du er her på siden kender du det garanteret fra din egen krop. Kroppen er ikke som den har været og den driller, så ved du også hvor drænende det kan for energien. 

Det kan også være du har pådraget dig en sportsskade der holder dig fra, at dyrke præcis den motion som du gerne vil. Det være sig på hobbyplan eller på eliteniveau. 

Ideen opstod da markedet tilbød en bred vifte af massører, men ikke mange var uddannede og løste fysiske problemer. Mange plagede danskere endte derfor ved en massører der gav en dejlig men knap så effektfuld massage. Det besluttede vi os for at gøre noget ved og i dag har mere end 6000 danskere besøgt os på vores klinikker rundt omkring i Danmark.

Zency er dit netværk af uddannede behandlere når du har muskulære problemer med kroppen

Vores vision

Vi er den foretrukne og faglige dygitge behandler når du oplever smerte i kroppen. En behandling hos Zency er en behandling af høj faglighed med den nyeste viden. Vi bringer dig tilbage så du igen kan nyde livet 100%, uden smerter.

Vores mission

Gennem en enkel og intuitiv behandlerplatform gør vi det nemt for dig at vælge  mellem og booke tid hos en række uddannede, kvalitetssikrede og lokale behandlere. Behandlere du er sikker på har den nyeste viden og kan give dig en effektiv behandling.

100% tilfredshedsgaranti

Hos Zency er vi dedikerede til at sikre, at du som klient er fuldt ud tilfreds med vores løsninger og service. Derfor er vi stolte over at tilbyde 100% tilfredshedsgaranti på alle vores behandlinger.

Denne garanti er et bevis på vores engagement i høj kvalitet og fremragende kundeservice.

Hvis du på noget tidspunkt føler, at de løsninger eller den service, du har modtaget fra os, ikke lever op til dine forventninger, er vi her for at rette op på det.

Derfor giver vi dig, indenfor 30 dage, en erstatningsbehandling hos den samme behandler eller en anden behandler, af eget valg. Her vil vi, sammen med dig, rette op på din behandling og sikre du får den behandling og oplevelse du fortjener. Smart ikk?

Du er altid velkommen til at konakte os på telefon 70605900 hvis du ønsker at høre mere eller gøre brug af din tilfredshedsgaranti.

RAB godkendte behandlere

Hos Zency er alle behandlere uddannede og kvalitetssikrede. Alle behandlere yder på alle deres behandlinger 100% tilfredsgaranti. Det er din garanti for en god og faglig behandling hver gang. Alle behandlere sørger desuden for hele tiden at videreuddanne sig og der bliver løbende sparret internt omkring problemstillinger, nye behandlingmetoder osv. Alt sammen noget der er med til at gøre din behandling hos Zency til den bedste på markedet.

Nogle behandlere i Zency har ligeledes valgt at være en del af RAB foreningen. Det kan du læse meget mere om her RAB godkendte behandlere.

Mød en af vores behandlere

En af vores massører der har været med fra start er Kim Nielsen fra Aalborg.

Kim har mange glade klienter der hver dag kommer i hans klinik på Brettevillesgade i Aalborg.

Kim er uddannet massør og har flere tusinder timers erfaring med behandling af klienter gennem massage i Aalborg.

Gennem en grunig screening med dig i fokus sammensætter han dit behadnlingforløb. Her gør han brug af forskellige teknikker. Alt sammen noget der er med til at bring dig hurtigt tilbage til den absolut bedste version af dig selv.

Du finder din massør her. Og på hver side kan du læse mere om din behandler. Vi håber du vil tage dig 5 min. til at møde os og at vi ses i klinikkerne landet over.

Mød en uddannet Zency massør

For dig der er behandler

Er du uddannet massør eller går du rundt med en drøm om at blive det? Så læs med her.

Hos Zency er vi en samling af glade kollegaer der hver dag har en masse glade klienter gennem vores klinikker. Vi samarbejder om at have en fuld kalender som vi kan leve af. Samtidig med dette skal vi ikke tænke på alt det administrative da der er taget hånd om dette. Du kan læse meget mere om det at være massør hos Zency her. Vi nævner dog alligelve nogle af fordelen her:

Hos Zency er du garanteret en lang række fordele:

  • Masser af klienter til din klinik
  • Fuld fleksibilitet
  • Professionelt setup
  • Ingen administration
  • Support og sikkerhed
  • Videreuddannelse
  • Tilfredse kunder
  • God betaling
  • Du kan arbejde hjemmefra eller klinik og sparer derfor transporttid og udgifter hertil.

Vi ser frem til at høre fra dig på kontakt@zency.dk eller eller telefon 70605900.

Lige nu søger vi behandlere i store dele af Danmark.

Kontakt os hos Zency

Har du spørgsmål til lokationer, behandlinger eller andet, skal du være velkommen til at kontakte os.

Zency ring til os

Ring til os

70605900

Zency send os en mail

Skriv til os

Skriv til os

Zency massage anatomi nørd og behandler Morten Andersen

Hvem står bag indholdet på siden

Hos Zency er indholdet på siden udarbejdet af anatominørd og uddannet behandler Morten Wolter Andersen.

Alt fagligt indhold er skabt blandt vores behandlere og du kan derfor vide dig sikker på der har været adskillige dygtige behandlere inde over.

Vi faktatjekkker og opdaterer løbende alt indhold så du finder indhold med den nyeste viden.

Du kan læse mere om forfatter og behandler Morten Wolter Andersen her.

Besøg os på de sociale medier ved at klikke på ikonerne.

Du er også velkommen til at kontakte mig, anatominørd, behandler og direktør Morten Wolter Andersen på Morten@zency.dk eller mit private nummer på 60626525.

Vores redaktionelle indhold

Vi går op i vores indhold er kvalitetsmæssigt iorden og du kan regne med det du læser. Derfor har vi beskrevet vores retningslinjer og hvordan vores indhold bliver til lige her: Vores redaktionelle proces.

Zency virksomhedsinformation

Zency Aps
Poppelvej 25A, 8930 Randers NØ
CVR: 41760745
Telefon: 70605900
Generel kontakt: Kontakt@zency.dk
Personlig kontakt: Morten@zency.dk
Økonomisk kontakt: Bogholderi@zency.dk

Zency anmeldelser

Alle anmeldelser du finder på www.zency.dk er indhentet af klienter der har haft en behandling på en af vores klinikker i hele landet.

Det vigtigste for os er at, den behandling du har haft på en af vores klinikker i hele landet er af den bedste kvalitet. Derfor får alle vores klinter en mail 2 dage efter deres behandling. I denne mail spørger vi hvordan din behandling har været og om du ønsker at give os feedback.

Denne feedback samler vi på alle vores Google My Business profiler. Her kan alle frit læse alle vores anmeldelser.

Alle anmeldelser bliver besvaret

Vi tager os tid til at besvare alle anmeldelser. Vi mener nemlig det er vigtigt med en god dialog hvor vi sikrer vi hele tiden lærer og bliver endnu dygtigere.

Hvad hvis der er en klient der ikke er tilfreds?

Vi gør altid alt hvad vi kan for alle vores klienter får en behandling bedre end forventet. Skulle det alligevel ske dette ikke lykkedes, så tilbyder vi det vi kalder 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder at alle klienter får en erstatningsbehandling på vores regning hvor vi sammen kan rette op på tingen og sikre et tildredsstilledende resultat. Erstatningsbehandlinge kan naturligvis bruges ved den samme behandler eller en anden behandler af eget valg. Deft kalder vi 100% service!

Trustpilot anmeldelser

Hos Zency samler vi på glade klienter. Derfor værdsætter vi alle anmeldelser.

Vi har mange glade klienter der har givet deres mening til kende på Trustpilot. Du kan læse deres anmeldelser ved at klikke på linket her: www.trustpilot.dk/zency

Massør uddannelse

Hos Zency tilbyder vi videreuddannelse til alle vores massører.

Vi tilbyder også uddannelse til dig der ønsker at starte din karriere som proffessionel behandler. Hvad enten det er fuldtid eller deltid.

På følgende side kan du læse alt hvad du skal vide om vores forskellige massør uddannelser.