Om Zency

Vi sørger for, at du kan få massage i din by.
Hos Zency er vi alle certificerede massører, og det betyder for dig, at du kan være sikker på en god massage formet af høj faglighed – uanset om du har ondt i ryggen, en sportsskade eller hvis du er gravid.

oliebehandling

Hvem er vi?

Hos Zency møder altid højtuddannede massører, der hver dag står klar til at gøre en forskel for dig. Du finder din lokale og uddannede massør i dit nær område som står klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere om hvad det kræver at være Zency massør her.

Gennem tæt dialog, sparring og ikke mindst løbende videreuddannelse sikrer vi det højest muligt faglige niveau, der gør os i stand til, at hjælpe dig med netop din problemstilling. 

Hos Zency er du dækket af vores landdækkende og kvalitets stemplede 100% tilfredshedgaranti. Det er din garanti for en fremragende behandling – hver gang.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Zency giver vi dig højkvalitets behandlinger special designede til din krop. Vi vil du skal føle glæden ved en krop der kan de ting du ønsker og som samtidig understøtter dig i at få det meste ud af dit liv.
Så enkelt kan det siges!

Hos Zency ved vi hvad det gør ved livskvaliteten med fysiske skavanker i dagligdagen. Vi afhjælper dig disse skavanker og giver dig en sund og rørelig krop tilbage der er klar til at tage mod alt hvad livet bringer.

Vi ikke bare afhjælper dig dine skavanker, gennem øvelser og viden klæder vi dig på til selv i fremtiden, at undgå dine problematikker opstår igen. Behandlingen er nemlig først en succes når du fremadrettet er skadesfri og har fået din sunde og fuldt funktionelle krop tilbage.

Sportsmassage hos Zency

Hvorfor gør vi hvad vi gør?

1.455.000 danskere har indenfor de seneste 14 dage været plaget af nakke- og skuldersmerter. Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at 880.000 danskere dagligt lever med ondt i ryggen. 

Skaderne kan være mange, men siden du er her på siden kender du det garanteret fra din egen krop. Kroppen er ikke som den har været og den driller, så ved du også hvor drænende det kan for energien. 

Det kan også være du har pådraget dig en sportsskade der holder dig fra, at dyrke præcis den motion som du gerne vil. Det være sig på hobbyplan eller på eliteniveau. 

Ideen opstod da markedet tilbød en bred vifte af massører, men ikke mange var uddannede og løste fysiske problemer. Mange plagede danskere endte derfor ved en massører der gav en dejlig men knap så effektfuld massage. Det besluttede vi os for at gøre noget ved og i dag har mere end 5000 danskere besøgt os på vores klinikker rundt omkring i Danmark.

Zency er dit netværk af uddannede behandlere når du har muskulære problemer med kroppen

Hos Zency får du
100% tilfredshedsgaranti

Din behandling skal leve op til dine forventninger hver gang. Skulle den mod forventning ikke gøre det får du, uden beregning, en ny behandling på vores regning.

Behandlingen kan du bruge ved samme massør eller en anden massør efter eget ønske. Det er din garanti for en behandling af højeste kvalitet hver gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange klinikker landet over.

Mød en af vores behandlere

En af vores massører der har været med fra start er Kim Nielsen fra Aalborg.

Kim har mange glade klienter der hver dag kommer i hans klinik på Brettevillesgade i Aalborg.

Kim er uddannet massør og har flere tusinder timers erfaring med behandling af klienter gennem massage i Aalborg.

Gennem en grunig screening med dig i fokus sammensætter han dit behadnlingforløb. Her gør han brug af forskellige teknikker. Alt sammen noget der er med til at bring dig hurtigt tilbage til den absolut bedste version af dig selv.

Du finder din massør her. Og på hver side kan du læse mere om din behandler. Vi håber du vil tage dig 5 min. til at møde os og at vi ses i klinikkerne landet over.

Mød en uddannet Zency massør

For dig der er massør

Er du uddannet massør eller går du rundt med en drøm om at blive det? Så læs med her.

Hos Zency er vi en samling af glade kollegaer der hver dag har en masse glade klienter gennem vores klinikker. Vi samarbejder om at have en fuld kalender som vi kan leve af. Samtidig med dette skal vi ikke tænke på alt det administrative da der er taget hånd om dette. Du kan læse meget mere om det at være massør hos Zency her. Vi nævner dog alligelve nogle af fordelen her:

Hos Zency er du garanteret en lang række fordele:

  • Masser af klienter til din klinik
  • Fuld fleksibilitet
  • Professionelt setup
  • Ingen administration
  • Support og sikkerhed
  • Videreuddannelse
  • Tilfredse kunder
  • God betaling
  • Du kan arbejde hjemmefra eller klinik og sparer derfor transporttid og udgifter hertil.

Vi ser frem til at høre fra dig på kontakt@zency.dk eller Telefon: +45 7060 5900.

Lige nu søger vi massører i hele Danmark.

RAB godkendt behandler

Hos Zency er alle behandlere uddannede og kvalitetssikrede. Alle behandlere yder på alle deres behandlinger 100% tilfredsgaranti. Det er din garanti for en god og faglig behandling hver gang. Alle behandlere sørger desuden for hele tiden at videreuddanne sig og der bliver løbende sparret internt omkring problemstillinger, nye behandlingmetoder osv. Alt sammen noget der er med til at gøre din behandling hos Zency til den bedste på markedet.

Nogle behandlere i Zency har ligeledes valgt at være en del af RAB foreningen. Det kan du læse meget mere om her RAB godkendte behandlere.

Hos Zency behandler vi dine oplysninger med respekt og indenfor gældende lovgivning. På siden her kan du læse mere om vores privatlivspolitik.

Zency Lokationer