Om Zency

Vi sørger for, at du kan få massage i din by.
Hos Zency er vi alle certificerede massører, og det betyder for dig, at du kan være sikker på en god massage formet af høj faglighed – uanset om du har ondt i ryggen, en sportsskade eller hvis du er gravid.

oliebehandling
Zency Behandlerrum Århus

Hvem er vi?

Hos Zency møder du 30 højtuddannede massører, der hver dag står klar til at gøre en forskel for dig. Du finder din lokale og uddannede massør i dit nær område som står klar til at hjælpe dig. 

Gennem tæt dialog, sparring og ikke mindst løbende videreuddannelse sikrer vi det højest muligt faglige niveau, der gør os i stand til, at hjælpe dig med netop din problemstilling. 

Hos Zency er du dækket af vores landdækkende og kvalitets stemplede 100% tilfredshedgaranti. Det er din garanti for en fremragende behandling – hver gang.

Se næste ledige tid

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Zency giver vi dig højkvalitets behandlinger special designede til din krop. Vi vil du skal føle glæden ved en krop der kan de ting du ønsker og som samtidig understøtter dig i at få det meste ud af dit liv.
Så enkelt kan det siges!

Hos Zency ved vi hvad det gør ved livskvaliteten med fysiske skavanker i dagligdagen. Vi afhjælper dig disse skavanker og giver dig en sund og rørelig krop tilbage der er klar til at tage mod alt hvad livet bringer.

Vi ikke bare afhjælper dig dine skavanker, gennem øvelser og viden klæder vi dig på til selv i fremtiden, at undgå dine problematikker opstår igen. Behandlingen er nemlig først en succes når du fremadrettet er skadesfri og har fået din sunde og fuldt funktionelle krop tilbage.

Sportsmassage hos Zency

Det siger vores klienter

Hvorfor gør vi hvad vi gør?

1.455.000 danskere har indenfor de seneste 14 dage været plaget af nakke- og skuldersmerter. Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at 880.000 danskere dagligt lever med ondt i ryggen. 

Skaderne kan være mange, men siden du er her på siden kender du det garanteret fra din egen krop. Kroppen er ikke som den har været og den driller, så ved du også hvor drænende det kan for energien. 

Det kan også være du har pådraget dig en sportsskade der holder dig fra, at dyrke præcis den motion som du gerne vil. Det være sig på hobbyplan eller på eliteniveau. 

Ideen opstod da markedet tilbød en bred vifte af massører, men ikke mange var uddannede og løste fysiske problemer. Mange plagede danskere endte derfor ved en massører der gav en dejlig men knap så effektfuld massage. Det besluttede vi os for at gøre noget ved og i dag har mere end 5000 danskere besøgt os på vores klinikker rundt omkring i Danmark.

Behandlerrum Zency Næstved v. Bettina Noer

Hos Zency får du
100% tilfredshedsgaranti

Din behandling skal leve op til dine forventninger hver gang. Skulle den mod forventning ikke gøre det får du, uden beregning, en ny behandling på vores regning.

Behandlingen kan du bruge ved samme massør eller en anden massør efter eget ønske. Det er din garanti for en behandling af højeste kvalitet hver gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange klinikker landet over.

Se næste ledige tid

Zency Lokationer