Book tid til behandling

Har du ondt i ryg eller nakke, eller trænger du til en afstressende wellness eller graviditetsmassage?
Vi tilbyder en lang række af massageformer. Indtast blot dit postnummer og se hvilke massører vi har nær dig.

Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader
Zency massage tilbyder en bred vifte af massageformer til din krop

Hvilken massageform skal jeg vælge?

Vi forstår det kan være en jungle at finde rundt i hvilken massage form du skal vælge. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre er, at booke en tid hos en af vores behandlere. Når du kommer i klinikken du sammen med din behandler fastlægge dit behandlingsforløb.

Hos Zency er vi nemlig alle uddannede massører. Det er derfor en af vores vigtigste opgaver, at sammensætte et behandlingsforløb til dig der er effektfuldt og får dig tilbage i den bedste verison, hurtigst muligt. Skulle du alligevel have lyst til at læse mere om vores behandlinger har du mulighed for at læse mere om dem som du eks. kan under fysiurgisk massage.

kranio-sakral-terapi-kropsterapi-zency-massage

Din foretrukne massagebehandler

Alle behandlere hos Zency er uddannede massører. Det betyder de er eksamineret i det at give en anatomisk rigtig og effektfuld behandling. Med andre ord, vi ved hvad vi laver! Det er din garanti for en fantastisk massage, hver gang!

Vi arbejder hele tiden på at finde nye massører nær dig med en høj faglig viden og en erfaring der kan sættes i spil. Skulle du ikke finde en massør nær dig, så tøv ikke med at kontakt os. På den måde ved vi du mangler og vi vil sætte ind på at finde en dygtig lokal massør til dig. Du kan se vores lokationer her.

Behandling mod nakkesmerter, hovedpine, hold i ryggen, lændesmerter, fibersprængninger m.m.

Massage på dine vilkår

I en travl hverdag er det vigtig at nærheden og fleksibiliteten i din behandling er der. Det betyder du skal kunne få en tid når det passer dig og hvor det passer dig.

Det skal også være muligt for dig at overraske en du holder af med en lækker massage. Derfor har vi lavet vores populære massage gavekort som du kan bestille.

Du får gavekoretet tilsendt på din email allerede indenfor 24 timer i et flot design. Klar til at forære til en du holder af. 

På hver side for massøren kan du læse om behandleren som eks. på massage Aalborg.