Rygmassage hos Zency

Massage i Vejle

Spændinger i nakken? Ondt i ryggen? Stresset på job? Gravid og øm lænd?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt os

Møllevænget 3A,
7140 Stouby

Telefon: +45 7060 5900

Annette Harpsøe
Indehaver & behandler

Mandag: 15.00 – 21.00
 Tirsdag: 15.00 – 21.00
Onsdag: 15.00 – 21.00
Torsdag: 15.00 – 21.00
Fredag: Lukket
Lørdag+søndag: Lukket

Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din massagebehandler, Vejle

Mit navn er Annette Harpsøe, og jeg har fået uddannelse som Zoneterapeut og Massør fra Zoneterapeutskolen, Kolding i 2016 og Massørskolen Fyn i 2018. Desuden er jeg Skadesterapeut og Muskelterapeut og RAB-godkendt.

Jeg er af den overbevisning, at kroppen kan helbrede sig selv, hvis den får den nødvendige hjælp og tid, så det var et selvfølgeligt valg for mig at drive en behandlingsform, såsom Zoneterapi og Massage, som kan støtte kroppens helingsproces.

Målet er at give dig som klient en effektiv og resultatorienteret behandling. Hvis der skulle opstå en situation, hvor jeg ikke har nok kompetencer til at hjælpe, er jeg selvfølgelig nød til at henvise til et andet fagligt ekspertise eller læge. Alle mine klientbehandlinger logges i en lovpligtig journal.

I mine behandlinger bruger jeg rene og naturlige produkter, da det er yderst vigtigt, ikke at skabe yderligere gener eller ubalancer i kroppen.

Zency massage Vejle, din massør mod hovedpine, migræne, ondt i ryggen, hold i ryggen og meget mere

Lille massage

30 minutter
375 kr pr. behandling
 • Opfølgende behandling
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig massage

45 minutter
475 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus massage

60 minutter
575 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Vejle

Sportsmassage er nærmest et kendt fænomen hos professionelle sportsudøvere, da det oftest fremgår som en fast del af træningsprogrammet. Det skyldes, at sportsmassage på mange måder er sundt og godt for dig, som enten dyrker sport på eliteplan eller har en aktiv fritid. Sportsmassage bidrager til både en sund blodcirkulation i kroppen, til at få løsnet op i de spændte muskler samt til at kroppen bedre kan restituere efter et hårdt træningspas.

Hos Zency Massage tilbyder vi flere forskellige typer af professionel sportsmassage i Vejle. Her tilpasser vi den enkelte behandling efter, om det er en sportsskade, der skal behandles, kroppen der skal fremskynde sin restitution, eller hvis det er for at forebygge skader i kroppen.

Du bliver derfor mødt af en professionel og uddannet massør, der tager en dialog om dit ønske med en sportsmassage. Her tilpasser vi behandlingen efter at realisere dine ønsker, så du får en positiv virkning allerede efter første behandling.


Forebyg sportsskader gennem professionel sportsmassage

 

Hvis du er meget aktiv med din sport eller dyrker det professionelt, har det stor betydning, at du undgår sportsskader. Det er både ødelæggende for din form, men kan også sætte en begrænsning i forhold til din træning.

Typisk sker de fleste sportsskader, hvis musklerne er trætte eller overspændte fra forrige træningspas. Det er her, hvor vi måske ikke er opmærksomme i et øjeblik, eller musklerne mister deres mobilitet, at man kan ende med ærgerlige sportsskader.

Det kan du heldigvis forebygge, ved jævnligt at booke sportsmassage hos vores massageklinik i Vejle. Her hjælper vi dig med at forebygge skader ved at løsne op i dine muskler og sener, så de er klar til at præstere deres ypperste til næste træningspas.

Når vi gennem et samsurium af massageteknikker får løsnet op for dine overspændte muskler, genopretter vi den fulde mobilitet i dine muskler og led. Det gør dermed også, at du altid kan præstere dit bedste og dine muskler har fået fornyet energi til at arbejde i længere tid før trætheden melder sig.

Boost din krop klar til konkurrence eller kamp 48 timer før

Står du og skal til at spille en vigtig kamp, løbe et halvmaraton eller et maraton, så er det vigtigt, at kroppen er 100 % klar til at yde sit bedste. Her kan du forberede din kropslige og mentale tilstand, så du er klar til at fuldføre en vigtig milepæl for dig.

Vi kan gennem avancerede massageteknikker øge mobiliteten, bevægeligheden og gøre kroppen klar til at yde sit maksimale, 48 timer efter selve sportsmassagen.

Derfor skal du vælge sportsmassage

 

 • Du ønsker at kroppen er klar til at præstere til et løb eller en kamp.
 • Du ønsker at forebygge sportsskader.
 • Du ønsker at behandle en sportsskade.

Gravidmassage i Vejle

Det at være gravid som kvinde i dag, er måske noget af det største og mest livsbekræftende du kommer til at opleve. Det er noget, som ikke kan beskrives, men som helt sikkert skal opleves.

Det er dog desværre ikke altid, at graviditeten føles rart for kroppen. Under graviditeten sker der både en balanceforskydning i nakke, skuldre og ryggen, da du begynder at få en større og større mave. Derudover vil der danne sig væske i benene, som gør, at du føler dig ophævet. På grund af disse forandringer i kroppen, kan det for mange gravide kvinder medføre gener og smerter i enten lænden, dit bækken eller ryggen. Det kan også medføre slemme spændingshovedpiner eller migræne, der kan være ubehagelige at gå med.

Vi tilbyder en professionel gravidmassage i vores klinik i Vejle, som sætter ind på at lindre de ovenstående gener og smerter, der typisk opstår under en graviditet. I vores behandling sætter vi fokus på dig og din graviditet, så du opnår et større velvære i kroppen allerede efter første behandling.

Fordele ved en gravidmassage

Der er flere fordele ved at vælge en gravidmassage. Hos Zency Massage i Vejle sætter vi en stor ære i vores håndværk, hvorfor vi netop har specialiseret os i at udføre en gravidmassage. I vores behandling har vi blandt andet fokus på at skabe et større velvære i kroppen ved at stimulere oxytocin i blodbanerne, som er kroppens lykkehormoner.

Du kan derfor forvente en behandling, der har fokus på de kropslige gener, men også en behandling der har fokus på at styrke din mentale tilstand. Gennem avancerede massageteknikker skaber vi en stærkere tilknytning mellem dig og dit barn. Vores behandling bidrager til at øge din evne til at udvise omsorg og glæde.

Øg dine chancer for at blive gravid med en gravidmassage

Er du eller I et af de par, hvor jeres tålmodighed er ved at slippe i forhold til at blive gravide? Så kan I nu øge jeres chancer gennem en gravidmassage. Vi tilbyder gravidmassage til par, som enten har svært ved at blive gravide, eller som ønsker at fremskynde processen. I vores behandling har vi fokus på at anvende massageteknikker, der øger jeres fertilitet. Vi kalder den derfor også en fertilitetsmassage.

Her går vi ind og påvirker mekanismer, som spiller ind på det psykiske, når I ønsker at blive gravide. Du har sikkert hørt om de par, som længe har forsøgt sig at blive gravide, og lige pludselig opgiver de tanken og tager på ferie. Når de så kommer hjem fra ferie, viser det sig, at de er blevet gravide.

Det handler i bund og grund om at skabe overskud i kroppen, så det øger fertiliteten hos kvinden og forstærker mandens sædkvalitet. Det er derfor ideelt at begge i forholdet vælger en gravidmassage på samme tid.

Vi anbefaler, at du ikke kun under perioden, hvor kvinden har ægløsning vælger en gravidmassage, men får det bestilt med jævne tidsrum, så det får sin fulde effekt, når I forsøger at blive gravide sammen. Her kan vi anbefale 2-3 gange om ugen eller mere for at øge jeres chancer bedst muligt.

Derfor skal du vælge gravidmassage


 • Du ønsker at fjerne de gener og smerter, du oplever under din graviditet.
 • Du ønsker at skabe større velvære for din krop og dit barn i maven.
 • Du ønsker at øge chancerne for at blive gravid.

Fysiurgisk massage i Vejle

Fysiurgisk massage er en behandling, der er stærkt inspireret fra fysioterapien i kombination med effektive massagebehandlinger. Du kan derfor forvente en massagebehandling, der behandler idrætsskader, overbelastninger, neurologiske sygdomme, eller hvis du har gigt i kroppen.

Hos Zency Massage i Vejle anbefaler vi denne massagebehandling, hvis du enten har et arbejde med dårlige arbejdsstillinger, eller hvis du har en kompleks skade, der har været til gene gennem længere tid. Her har vores uddannet fysiurgiske massør specielle massageteknikker for at afhjælpe dine belastede muskler og andre lidelser i bevægelsesapparatet.

Du kan på baggrund af vores speciale og uddannelse forvente et højt fagligt niveau i vores klinik i Vejle. Vi tilbyder denne massagebehandling både med og uden massageolie alt efter, hvilken skade eller muskel der skal behandles.

I vores klinik i Vejle bestræber vi på at bruge vores faglighed og ekspertise til at skabe gode historier. En god historie for os er, når vores klienter kommer tilbage igen, fordi vores behandling har været effektiv eller gjort en forskel. Vi arbejder derfor 100 % på at tilbyde dig den bedste og mest effektive behandling hver gang. 


Det er uanset, om du kommer ind med en akut skade, smerter i kroppen eller hvis du oplever, at en længerevarende skade bliver værre og værre med tiden. Her kan vi qua vores erfaring med komplekse udfordringer, skader og ikke mindst vores faglighed hjælpe dig med en effektiv behandling, der skaber markante resultater.

Derfor skal du få fysiurgisk massage

 

 • Du ønsker at fjerne affaldsstoffer og myoser i kroppen.
 • Du ønsker at behandle en kompleks skade i kroppen.
 • Du ønsker en effektiv behandling, der løsner op i dine overspændte muskler.

Oliemassage i Vejle

Oliemassage som helkropsmassage er en utrolig populær behandling, som flere af vores klienter i Vejle vælger. Det er en behandling, som har fokus på din kropslige og mentale tilstand.

Hos Zency Massage i Vejle tilbyder vores uddannet og specialiseret behandler oliemassage i 3 forskellige typer. Du kan enten vælge en blid, medium, eller hård oliemassage, alt efter hvad du mest er til, samt hvad du ønsker at opnå gennem behandlingen.


Et af de stærke argumenter for at vælge en oliemassage er, at det er en fantastisk massage, der går ind og påvirker sindsstemninger i kroppen. Hvis du derfor kæmper med stress, depression eller angst, kan du opnå positive virkninger af en oliemassage allerede efter første behandling.

I vores klinik i Vejle bliver du mødt af en specialiseret massør, der starter med en screening af dig som person, samt hvilke massageteknikker der skal anvendes for at stimulere dit nervesystem, så det lindrer følelsen af stress, depression og angst i kroppen. Her går vi blandt andet ind øger produktionen af oxytocin i kroppens blodbaner, hvilket giver dig en indre afslapning og tilfredshed i kroppen.

Gode grunde til at få en oliemassage

 • Du ønsker en helkropsmassage, som giver større velvære i kroppen.
 • Du ønsker at sænke dit kortisolniveau og blodtryk.
 • Du ønsker en afslappende massage, der fjerner affaldsstoffer i kroppen.

Deep Tissue massage i Vejle

Deep Tissue Massage er den mest effektive massagebehandling mod skader og spændinger i kroppen. I denne behandling har vores uddannede behandlere fokus på at påvirke og omlægge de dybe muskellag i kroppen. Her arbejder vi på at løsne op i de spændte muskler, myoser og at rense kroppen for affaldsstoffer. Du kan forvente en massagebehandling med hårde og lange tryk, der vil være lige på grænsen af din smertetærskel.

Hos vores massageklinik i Vejle, kan vi tilbyde dig at behandle komplekse skader og idrætsskader i kroppen. Vi kan tilbyde at mobilisere dine muskler, så du opnår en større bevægelighed, så musklen kan udfolde sig og arbejde optimalt. Hvis du har dårlige arbejdsstillinger på dit arbejde, kan du opleve en stram muskelfascie.

Det kan blandt andet medføre dårlig blodtilførsel og langsommere restitution af kroppen. Ved at vælge en Deep Tissue Massage kan vi afhjælpe en stram muskelfascie og skabe et større velvære i kroppen.

Oplever du spændingshovedpine, kan det ofte være en følgevirkning af spændte muskler i nakke, skuldre eller ryg. Her kan vores Deep Tissue Massage løsne op i den infiltrerede muskulatur med dybe og kraftige tryk i muskelvævet.

Vi anvender specielle teknikker til de forskellige muskler og områder på kroppen, så det har den bedste effekt. Teknikken er blandt andet langsom, koncentreret og med dybe påvirkninger, hvor muskelspændingerne typisk er størst.

Der vil dermed være stor sandsynlighed for, at vi kan fjerne eller lindre din spændingshovedpine allerede efter første behandling.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

 

 • Du ønsker at få behandlet en længerevarende skade.
 • Du ønsker at vækst en bestemt muskelgruppe.
 • Du ønsker at behandle spændingshovedpine.

Wellness massage i Vejle

Stress, depression og angst er desværre nærmest gået hen og blevet en folkesygdom i dag. Undersøgelser viser, at hver femte person i Danmark enten er ramt eller har været påvirket af en af disse lidelser. Det fortæller noget om, at vi skal blive bedre til at passe og pleje vores krop på samme måde, som vi måske passer på vores bil og bolig, som løbende også skal serviceres og vedligeholdes.

Vores krop og velvære har stor betydning for vores livskvalitet. Derfor tilbyder vi hos Zency Massage i Vejle en fantastisk afstressende og afslappende wellness massage. Her får du muligheden for at trække stikket fra din travle hverdag.

Wellness massage er den ideelle behandling, hvis du har brug for at mærke din krop igen. Her kan du forvente den ultimative afslapning i muskulaturen. Der er flere fordele ved at vælge en wellness massage. For at fremhæve nogle få ud af de mange, så kommer du til at sænke stressniveauet i kroppen med op til 50 %.

Derudover kommer du til at sove bedre og tungere om natten. Når vi i vores wellness massage går ind og frigør oxytocin i blodbanerne, vil du opleve et større velvære i kroppen. Dit blodtryk og din puls vil falde, fordi kroppen langsomt finder en indre ro.


Med alle de fordele og mere til, kan vi kun anbefale dig at booke en tid til den ultimative selvforkælelse gennem wellness massage hos Zency Massage i Vejle.

Gode grunde til at få en wellness massage


 • Du ønsker en afstressende massage, der plejer krop og sind.
 • Du ønsker at halvere dit stressniveau i kroppen.
 • Du ønsker at forkæle dig selv.

Zency
4.9
Baseret på 165 anmeldelser
×
js_loader