Zency Massage Holstebro v. Sonja Møller Andersen

Massage i Holstebro

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Hovedgaden 41
6973 Ørnhøj

Telefon: +45 7060 5900

Sonja Møller
Indehaver & behandler

Mandag 7:40-12 & 18-21
Tirsdag Lukket
Onsdag 7:00-12 & 18-20:30
Torsdag Lukket
Fredag 7-12
Lørdag Lukket
Søndag Lukket 

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Zency Massage Holstebro v. Sonja Møller Andersen
Zency Massage Holstebro v. Sonja Møller Andersen
Zency Massage Holstebro v. Sonja Møller Andersen

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage Holstebro.

Mit navn er Sonja Møller, og jeg er indehaver og behandler hos Zency Massage i Holstebro.

Søger du også en professionel faglig og effektiv behandling? Ja, så er du kommet til rette sted. Her vil din problemstilling blivet taget seriøst og behandlet med den største grundighed.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør, hvilket er din garanti for en faglig dygtig massage. Min uddannelse og erfaring med behandling af hundredevis af klienter er din garanti for en seriøs og effektiv konsultation, hver gang. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

De bedste hilsner
Sonja Møller, Zency Massage Holstebro

Zency Massage Holstebro v. Sonja Møller Andersen

Se næste ledige tid

Lille

30 minutter
245 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
400 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
595 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Holstebro

Sportsmassage

Sportsmassage er super godt til dig der dyrker sport enten på amatør niveau eller som professionel. En sportsmassage hjælper dig kvit af skader hvor eks. muskelfibre er revet over. Her giver behandlingen dig en øget mobilitet så du igen kan bevæge dig ugeneret.

En sportsmassage er ligeledes god hvis du ønsker at være på forkant med skader. Under sportsmassagen skaber din behandler øget blodgennem-strømning, udskiller affaldsstoffer der måtte have hobet sig op og skaber øget mobilitet. Alt sammen noget der er med til at forebygge skader i fremtiden. Sidst men ikke mindst så, er sportsmassage god til dig der skal performe dit bedste. En konstant spændt muskel er nemlig ikke velfungerende. Derfor kan en sportsmassage være god således musklen kan slappe af, restituere og være klar til næste fysiske udfoldelse.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

Sportsmasagen er for dig der allerede har en skade. Sportsmassage er for dig der ønsker at forebygge skader. Sportsmassage er ligeledes for dig der ønsker at yde dit bedste sådan helt generelt samt for dig der skal til konkurrence eller andet. Ved konkurrence anbefaler vi din behandling min. 48 timer før fysisk udfoldelse.

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

Gravidmassage i Holstebro

En gravidmassage er for dig der er gravid. Den er for dig der ønsker at være gravid og her gælder det for begge parter i forholdet.

Under en gravidmassage for dig der allerede er gravid arbejder vi med allerede opstået smerter eller med forbygning heraf. Ud over smerter arbejder vi med frigivelse af kærlighedhormonet Oxytosin. Ligeledes arbejder vi med at mindske det stof der skaber stress og her kan op til halvere dette. Dette er godt for dig og dit barn.

For jer der er i et forhold hvor i ønsker at blive gravide er det de samme mekanismer der gør sig gældende. Vi skaber de rigtige forhold til at i kan blive gravide.

På vores klinikker har vi gravidbrikse med plads til en gravidmave og evt. ømme bryster.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

En gravid massage er for dig, der er gravid eller ønsker at blive gravid.

Her arbejdes blidt og fysiologisk med din krop for at, enten afhjælpe og forebygge gener i din graviditet, behandling til fordel for din og dit barns sundhed, eller hvis du ønsker at blive gravid.

Derfor skal du vælge en gravidmassage hos vores behandlere i Holstebro:

 • Du ønsker de bedste forudsætninger for dig og dit barn.
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du ønsker at blive gravid.
 • Du har gener eller ønsker at forebygge disse ifm. din graviditet.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Holstebro

Fysiurgisk Massage er en lægeeksamineret uddannelse som alle vores behandlere besidder. Her bliver de uddannet og eksamineret i den lægevidenskabelig tilgang til kroppen herunder muskler, væv, hæftninger og meget mere.

Alle vores massører i Holstebro bliver ligeledes videreuddannet og dygtiggører sig konstant indenfor ny viden. Dette er din garanti for den bedste fysiurgiske massage.

En fysiurgisk behandling går i dybden af dit væv. Den arbejder i dybden af musklerne og har til formål at få bevægeapparatet til at fungere 100%. Dette betyder at, mange forskellige muskler vil komme under behandling under en fysiurgisk massage.

Fysiurgisk massage har en lang række fordele som f.eks.:

 • En bedre søvn
 • En lavere puls og blodtryk
 • Positiv effekt på centralnervesystemet, herunder frigivelse af lykke hormoner samt halvering af stress hormonet kortisol.
 • Styrker kroppens immunforsvar
 • Hjælper på fordøjelsen
 • Sænker kroppens kolesteroltal

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

En fysiurgisk massage er for dig, der har udfordringer med bevægelse af kroppen. Det kan være en arm du har svært ved at løfte, en knæ der driller når du bøjer det. Det kan ligeledes være du har smerter når du går, løber eller på anden måde træner.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk behandling:

 • Du har spændinger et sted på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed et givent sted på kroppen
 • Du har en specifik udfordring du ønsker løst

Oliemassage i Holstebro

Oliemassage er en af de mest populære og mest bookede behandlinger. Under din oliemassage gør vi brug af de lækreste special og danskproducere olier specielt til Zency Massage. Olierne gør det muligt at foretage dybe og mindre dybe gnidninger over muskler og væv.

Denne teknik tillader at bearbejde et større område eller sågar hele din krop over ellers længere tid. Behandlingen går ind og afspænder dine muskler, fjerener affaldsstoffer og skaber en øget mobilitet for din krop. Efter en oliemassage vil du føle større energi, nemmere bevægelse og en dejlig afslappet muskulatur.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

Oliemassage er til dig der ønsker en fullbody eller et større område af kroppen. Det kan være du har mindre spændinger over flere områder af kroppen og ønsker disse løst. Det kan være du sidder meget stille i hverdagen og ønsker løsnet op i kroppen.

 • Giver maksimalt velvære og wellness
 • Afspænder musklerne
 • Der kan på kort tid arbejdes med mange og store områder
 • Afgiver affaldsstoffer i kroppen

Deep Tissue massage i Holstebro

Deep Tissue betyder dybt væv og det er lige præcis hvad der under denne massagebehandling arbejdes med. Her går vi med en række teknikker dybt i dit væv. Der arbejdes både på langs og på tværs af dine muskelfibre.

Ud over at skabe øget blodgennemstrømning, udskille affaldsstoffer og meget mere, så er behandlingen specielt god til at arbejde i dybden med uregelmæssigheder der kan ligge i vævet. Det kan være du har en gammel skade hvor fibrene er blevet revet over og efterfølgende vokset uhensigtsmæssig sammen igen.

Dette giver dig en nedsat funtion i musklen som din krop vil kompensere andre steder i kroppen. Under behandlingen blive muskelfibrene bearbejdet på en måde således de vokser sammen bedre, til fordel for din bevægelse, performance og generelle helbred.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en meget dybdegående behandling der arbejder med vævet og muskulaturen i dybden. Din behandler fjerner myoser og mobiliserer din muskelfacia. Behandlingen er rolig og fokuserer i dybden.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage i Holstebro

En wellness massage hos vores uddannede og professionelle massører er for dig der fortjener et pusterum fra hverdagen. Her er du i de bedste hænder og din massør vil med forskellige massage teknikker bringe en ro og afslappethed over din krop og muskler.

Når massagen er ovre vil du gå derfor med skuldrene sænket og afslappet og du vil have fundet en ro og energi til igen at, vende tilbage til hverdagens travlhed. En Wellness massage tjener en masse gode formål som f.eks.:

 • Giver din krop de bedste forudsætninger for at optage næring fra kosten
 • Sænker dit stressniveau med op til 50%
 • Forbedrer din søvnkvalitet
 • Styrker din krops immunforsvar
 • Øger blodets indhold af Oxytosin som er kroppens lykke/kærlighedshormon

Hvornår skal jeg vælge en wellness massage?

n Wellness behandling er for dig der trænger til et pusterum. Den er for dig der trænger til fornyet energi til hverdagens travlhed. Derfor skal du vælge en Wellness Massage:
 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi

Se næste ledige tid