Gravidmassage

Gravidmassage

Er du gravid og går med smerter/gener? Eller ønsker I at blive gravide?Så er gravidmassage helt sikkert noget for jer. Hos Zency arbejder vi med forskellige teknikker, der gør dig og jeres kommende barn godt.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad er en gravidmassage?

Graviditetsmassage er en blid fysiologisk massagebehandling, som hjælper til at forebygge og behandle de smerter og gener, der kan opstå under graviditeten.

Hos Zency er vi uddannede og specialiserede i massagebehandling og fysisk træning af pre- og post gravide kvinder. Er du i tvivl om, hvorvidt, og hvordan, vi kan gøre en forskel for dig, efter du har læst informationspunkterne på denne side, er du altid meget velkommen til at ringe til os. Vi tager alle spørgsmål og henvendelser om gravidmassage alvorligt og vi vil altid komme med vores professionelle vurdering med udgangspunkt i de oplysninger som du giver os.

Det korte af de mange lange svar er, at gravid massage kun har positive virkninger allerede fra starten af graviditeten. Det vil altså sige, at gravid massage egner sig til gravide kvinder i både 1., 2., og 3., semester.

Allerede fra 10. fosteruge får det også betydning for dit barn, hvorfor vi absolut anbefaler alle gravide at modtage behandling, ligesom vi anbefaler hyppigere behandling de sidste 2 uger op mod termin som en hjælp til fødselsmodning og ve-stimulering. Allerede i pre-graviditeten, perioden hvor du forsøger at blive gravid, har denne massageform en positiv effekt. 

Hvordan foregår en gravidmassage?

En gravidmassage foregår på følgende måde:

 1. Du bliver budt velkommen på vores professionelle klinik.
 2. Vi starter med hurtigt at identificere om du har nogle smerter vi skal have løst, om du kommer for en mere wellness behandling eller om du ønsker at forebygge evt. gener ifbm. din graviditet.
 3. Du kommer på briksen og ligge. Briksen er enten indrettet med plads til din mave således du kan ligge behageligt på maven. Alternativt, så er din uddannede uddannet og erfaren i behagelig aflåste sideleje stillinger, så du kan ligge godt.
 4. Ud fra samtalen skræddersyer din behandler dit behandlingsforløb således vi opnår størst muligt virkning. Under behandlinge spørger vi ind til hårhed og andre ønsker. Du er også altid velkommen til selv at komme med justeringer til din gravidmassage.
 5. Efter behandlingen får du en tår vand at drikke og såfremt det giver mening nogle gode råd med for at underbygge behandlingen.
 6. 2 dage efter behandlingen modtager du en besked hvor vi spørger ind til hvordan du har det efterfølgende.

Har du yderligere spørgsmål til forløbet på din gravidmassage er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller kontakt@zency.dk.

Hvorfor skal jeg have massage som gravid?

Der er faktisk kun fordele ved at du modtager graviditetsmassagen. Vi vil gerne anbefale dig det, fordi de mange ændringer vi kan påvirke, kan påvirke din graviditet meget positivt. Det gælder for sig, men i særdeleshed også dit kommende barn.

Fordele ved gravidmassage

Fx lindrer gravidbehandlingen smerter, ømhed og spændinger i muskler, ligesom graviditetsmassagen også sænker stressniveauet, forbedrer søvnen og er både fertilitetøgende og fødselsmodende for bare at nævne nogle af dem.

Samlet set er fordelene:

 • Kroppens immunforsvar styrkes
 • Indholdet af stresshormonet kortisol i blodet halveres
 • Indholdet af Oxytosin “kærlighedshormonet” øges med op til 50%
 • Indholdet af serotinin og dopamin “lykkehormonerne” øges med 28-31%
 • Sænker total kolesteroltallet
 • Sænker blodtrykket og pulsen
 • Smertetærsklen øges som du vil opleve som smertelindrende
 • Mave-tarmsystemet og hele fordøjelsen stimuleres og forbedres
 • Fremmer optagelsen af næringsstoffer fra kosten i kroppen
 • Post graviditets fordele så som at sårhelingstiden halveres (her tænker jeg på såret efter moderkagen og vaginale bristelser efter fødslen) og livmoderen hurtigere trækkes sammen
 • Sænker ængstelighed, angst, irritation og bekymringer
 • Sænker tendenser til aggressivitet og følelsen af vrede
 • Generelt mere afslappet og rolig
 • Større velvære og glæde
 • Større kreativitet
 • Styrkende tilknytning til fosteret

Er massage farligt for gravide?

Kort og godt er svaret nej. Overhovedet ikke.

Alt evidens på området peger kun i positiv retning. En gravid krop har enormt godt af velvære og omsorg, som jo er hele essenssen af gravid massagen.
Forskningsresultaterne er enstemningt enige om at myterne og skræmmehistorierne omkring, at du ikke må modtage massage i graviditets første 12 uger, er noget sludder.

Ufrivillig abort, kroppens naturlige reaktion på et skadet foster

Når det så er sagt, så ligger belæget for de udtalelser, behandlerne kommer med, i, at der i ALLE graviditeter er størst sansynlighed for ufrivillig abort i graviditetens første 12 uger. Kroppen vil typisk frastøde fosteret, som en naturlig del af processen, hvis fostret er skadet/fejler noget.

Forskning og evidens på området viser at der ellers kun er få ting der kan påvirke kroppen til abort. Det vil være tung (stressfyldt) styrketræning kunne, ligesom dårlig søvn og stress kan påvirke kroppen til at tænke “Det her er en dårlig ide – her er ikke tid og overskud til at blive forældre” og chancen for at din krop frastøder barnet er dermed højere end ellers. Hvilket igen kun taler for, at vælge gravidmassage i graviditets første uger, for at sænke niveauet af kortisol i kroppen og opnå bedre søvn.

Massage for gravide skal ske ved en uddannet massør

En gravidmassage skal ske ved en uddannet massør der ved hvad han eller hun laver. Kun på denne måde kan du være sikret en massage der rent faktisk virker og bidrager positivt til din graviditet.

Det kan være afslappende og fuld af velvære med frigivelse af kærlighedshormonet og lykkehormonerne samt med halvering af stresshormonet (som den professionelle massage som vi tilbyder under wellness massage, blid oliemassage eller denne gravidmassage her), eller det kan være en massage, der arbejder for dybt, stresser kroppen og immunforsvaret som du vil kunne ske at blive udsat for, hvis du går til en klinik, som ikke specifikt er uddannet til massage af gravide. Og det ønsker du ikke, da stress er en af de få faktorer du selv kan påvirke i forhold til ufrivillig abort.

Så til den eneste, virkelige,  ulempe ved gravidmassagen;
Der er overhængende fare for at udvikle afhængighed!

Hos Zency laver vi eks. gravidmassage i Ringsted samt gravidmassage i Aalborg.

Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Smertelindringsmassage for gravide

Under en gravid massagebehandling på en af vores klinikker, vil vi bruge teknikker, der øger din smertetærskel.  Det betyder, at vi mindsker dine smerter ved bl.a. at gøre din oplevelse af smertesignalerne mindre.

Det gør vi ved hjælp af specifikke massagemetoder og teknikker, der via vores arbejde skaber stimulering i dit nervesystem til udskillelse af hormonet oxytocin.

Noget andet, som vi gør under behandlingen er, at løsne dine spændte muskler på en blid og professionel måde, der hjælper til opheling af muskelskade forårsaget af forkerte bevægelser, uhensigtsmæssige og konstante muskelspændinger eller af myoser/infiltreringer.

Zency Gravidmassage ved uddannet massør

Gravidmassage er fertilitet stimulerende

Hvis du og din partner er et af de par, der enten har udfordringer ved at blive gravide eller ikke har en specielt god tålmodighed. Så kan det være rigtig gavnligt for jer at modtage fertilitetmassage/ gravidmassage i en af vores klinikker.

I fertilitetsmassage bruges de samme metoder og teknikker som under en gravidmassage. Ordet fertilitetsmassage er ikke særlig udbredt, men det er rent faktisk en ting. Nu skal vi forsøge at forklare, hvordan det helt fysiologisk udspiller sig.

Du kan forstå processen således

Kroppen tænker “hvis du/i er stresset, farer rundt, har meget om ørerne og ikke har overskud til afslapning og selvforkælelse, så er i helt sikkert heller ikke klar til at blive forældre”. Kroppen forsøger altså på bedste vis blot, at passe på dig som kommende forældre og på dit kommende barn. Men når I så laver omgivelserne afslappet, fx med fertilitetsmassage hos Zency Massage tænker kroppen “vi er klar til en baby, vi har overskud og tid”.

Det er langt fra alle der bare lige kan rejse væk – det gælder heller ikke kun for perioden omkring ægløsning desværre. Derfor er fertilitetsmassage til mænd og kvinder en helt unik mulighed for at snyde kroppen. Fordi måske synes I selv at alt er som det skal være, det er det måske også, men at I blot er blandt de uheldige med nedsat fertilitet og forplantningsevne. Vi er fortrøsningsfulde og vi vil meget gerne hjælpe alt det vi kan, for at I bliver gravide.

Hvad sker der i kroppen under og efter fertilitetsmassage?

Alle mennesker har et centralnervesystem i hjernen. Dette styres af to systemer der styrker, fremmer og stimulerer alle de autonome processer i kroppen.

Det parasympatiske nervesystem (styresystem) styrker, stimulerer og fremmer de reaktioner, som sker indeni kroppen når den er i hvile. Stadiet hvor kroppen genopbygges. Det parasympatiske nervesystem er kroppens anti-stress system.
Modsætningen, det sympatiske nervesystem, er det styresystem der er dominantaktiv når du oplever angst, farer eller stress.

Når du/I har et ønske om at blive gravide, er det, det parasympatiske nervesystem I ønsker skal være det dominantaktive. Det vil I fordi parasympaticus har en afgørende og styrende rolle i mulighederne for en god og sund fertilitet og forplantningsevne.

Det er her vigtigt for jer at forstå, at når sympaticus er primær aktivt og parasympaticus sekundær, så er dine muligheder og odds for en sund og god fertilitet og forplantning total nedprioriteret.

I har sikkert hørt de mange søde fertilitetshistorier, hvor par er blevet gravide på ferien eller weekendopholdet væk fra dagligdagen. Det kan jeg på et fysiologisk niveau godt forklare for dig. Når man som par tager et afbræk fra hverdagen, så skruer man ned for sympaticus og op for parasympaticus.

Det er noget kroppen gør helt autonomt når du slapper af og nyder tilværelsen. Idét man som par skaber disse dejlige rammer sammen så øges muligheden for forplantning og fertilitet.

Kroppen er vanvittig klog, og suprise – surprise, du er din krop. Mange af processerne i kroppen fungerer bare ubevidst da du ellers vil blive overstimuleret hvis du fx hele tiden skulle huske på at slå dit hjerte, trækkevejret, temperaturregulere osv.

Det gør sig også bare lige gældende for fertiliteten.
Kroppen vil under disse afslappede forhold pludselig tillade øget fertilitet.

Fordøjelsesfremmende gravidmassage

Ved gravidmassage fremmes fordøjelsen. Fordøjelsen er, ligesom så mange andre processer i kroppen, en proces, der er autonom styret.

Fordøjelsen reguleres altså via påvirkninger fra sympaticus og parasympaticus. Fordøjelsen aktiveres af parasympaticus og har de bedste forudsætninger for, at fungere optimalt når parasympaticus er højere end sympaticus på styringsvippen.

På dansk betyder det, at fordøjelsen arbejder når du slapper af og befinder dig i hvile. I og med graviditetsmassagen hos os frigiver hormonet oxytocin, der påvirker aktiveringen af parasympaticus, vil du efter behandlingen opleve, at din fordøjelsesproces er forbedret.

Hvorfor er det vigtigt med en sund fordøjelse?

Det er vigtigt fordi det er gennem fordøjelsen og mavetarmkanalen, at vi optager de vigtige næringsstoffer fra maden som kroppen har brug for. Det er også i fordøjelsen at kroppen ændrer det “ubrugte” mad til affald (fæces/afføring) via en kemisk proces, som vi ikke vil komme mere ind på her.

En sund og velfungerende fordøjelse er derfor klart at foretrække, for ikke at nævne alle de komplikationer der kan følge med den dårlig fordøjelse. For bare at nævne et par stykker er oppustethed, forstoppelse, diarre, kvalme og mavesmerter.

En sund og velfungerende fordøjelse er derfor også helt afgørende for et langt liv med sundhed.

Gravidmassage fremmer din sundhed

Sundheden sidder nemlig i tarmen. Du kan træne nok så meget i fitness centeret, men hvis din fordøjelse ikke fungerer, kan du ikke optage de livsnødvendige og essentielle næringsstoffer. Du træner ja, men du er ikke sund. Ikke indeni.

Den seneste forskning viser, at stort set alle sygdomme lige fra autoimmune lidelser til mere kendte folkesygdomme som migræne, overvægt og autisme kan have deres udspring fra en dårligt fungerende fordøjelse og en uafbalanceret tarm.

Inde i tarmen er der en livsnødvendig tarmfloraen. Den er involveret i rigtig mange af kroppens processer, fx som signaleringen til stort set alle kroppens celler, til hormonsystemet, til nervesystemet og til immunforsvaret.

Vidste du godt, at hele 80% af dit immunforsvar er tilknyttet tarmen? Skræmmende, ikke? Du kan altså bogstavelig talt i mange tilfælde påvirke din sygdom enten med massage eller sund kost & væske. Hvis du finder dette emne interessant og ønsker at blive klogere på området kan jeg anbefale dig at læse bogen “tarme i topform”.

Hvis du ikke selv er gravid men kender en som er, og som kunne have godt af lidt forkælelse. Så har du mulighed for at give et gavekort til massage.

Gravidmassage sænker kolesterol i blodet

Som en anden vidunderlig faktor ved denne behandlingsform er, at kolesteroltallet får grobund til at sænkes. Det betyder, at du sænker din risiko for at få alvorlige hjerte-kar sygdomme.

Fysiologien bag er at tarmen og fordøjelsen har bedre levevilkår når kroppen afspændes og der skabes frie passager ude i micro-blodbanerne.

Er alt kolesterol farligt for min graviditet?

Det korte svar er nej. Overhovedet ikke.

Kolesterol bliver omtalt og opdelt i forskellige underkategorier af kolesterol. Ofte når der tales om kolesterol menes der den samlede mængde af kolesterol også kaldet “totalkolesterol”.

Totalkolesterol består af sammenlægningen af de 2 undertyper. Der findes LDL kolesterol og HDL kolestrol. LDL-kolesterol er det der kan øge risikoen for åreforkalkning og hjerte-kar sygdomme. HDL-kolesterol bliver omtalt som det gode kolesterol da det er bevist, at det beskytter mod selvsamme sygdomme.

Blodbanens skraldemand passer på dit foster

HDLs funktion i blodet bevirker, at det beskytter mod hjerte-kar sygdomme. Det er ikke alene HDLs eksistens der gør det, men det arbejde HDL udfører i kroppen.

LDL er et skovsvin og kaster om sig med skrald alle steder det kommer (hele vejen rundt i kroppen med blodet, også det der forsyner din ufødte baby). HDL er blodbanens skraldemand. Alle steder HDL kommer samler det skrald med tilbage til lossepladsen (lever og fordøjelsen).

Et tip til at huske hvilket kolesterol der er godt og skidt kommer her.
HDL: Det herlige kolesterol
LDL: Det lede kolesterol

Hvor finder jeg det gode kolesterol?

Det gør du i de monu – eller flerumættede fedtsyrer.

Vi husker det altid ved at det er de umættede = mums jeg kan spise flere. Hvor i mod de mættede fedtsyre (animalsk fedt for eksempel) = der er jeg allerede mæt, jeg kan ikke få flere.

De bedste levevilkår for din baby inde i livmoderen

Massagen er derfor ikke kun gavnligt for dig, men også for dit kommende barn. Fosteret ernæres gennem dit blod og derfor er det væsentligt du forsyner det med fornuftig næring for at skabe de bedste vilkår for dit barn, at vokse sig klar til verden i.

Hos Zency sætter vi kvalitet og kompetencer meget højt. Derfor er afgørende at alle vores massører har de fornødne kompetencer til at varetage en gravidmassage. Af samme årsag er det ikke alle massører der tilbyder en gravidmassage. Du kan finde din lokale massør samt læse mere om deres massage priser her.

Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Sænk stressniveauet med graviditetsmassage

Når du modtager din gravidmassage i klinikken, er det under helt afslappede og rolige forhold. Jeg bruger mine kompetencer og viden til at udføre graviditetsmassage med de bedste og blideste teknikker. Et bevist og målbart resultat heraf er, at stresshormonet kortisol sænkes med halvtreds procent i blodet på den gravide.

Ikke alene påvirkes angst og bekymring, faktisk er det også bevidst at denne blide massageform nedsætter depressive symptomer.

Kroppen har brug for kortisol for at kunne fungere. Det betyder altså at kortisol først bliver problematisk når det findes i for store mængder over længere tid. Du ved du har et forhøjet kortisolniveau i kroppen hvis du føler uro indeni, sover dårligt og har svært ved at falde i søvn ligeledes som mange bekymringer også er et tegn herpå.

Endvidere vil kroppens immunforsvar have nedsat funktion og med tid kan der komme alvorlige skader på kroppen. Det der fysiologisk sker, er at sympaticus konstant er aktiveret. Det betyder altså at alle de gode og livsnødvendige processer, der sker når kroppen er i hvile, ja de sker pludselig kun i meget begrænset grad. Med professionel massagebehandling hos os, vil jeg kunne hjælpe din krop til at skrue ned for de sympatiske processer og i stedet op for de parasympatiske.

Et resultat af massagen vil være en indre følelse af ro og velvære. Helt fysiologisk har vi efter behandlingen påvirket din krop til at nedsætte produktionen af kortisol betydeligt i en rum tid. Lidt de samme positive virksninger man kan få af en helt almindelig wellness massage hos Zency.

 

Blodtryks- og puls sænkende massage til gravide

Er du plaget af tendens til højt blodtryk og høj puls? Så læser du med det helt rigtige sted. Jeg tilbyder gavid massage som har en positiv indvirkning på både blodtrykket og pulsen.

Via vores professionelle massageteknikker under gravidmassage vil vi under en behandling halvere mængden af kortisol i dit blod. Kortisol er også det hormon der er bedre kendt som “stresshormonet”. Kortisol påvirker dit blodtryk og din puls til at stige. Det er uhensigtsmæssigt med mindre der er fare på færde.

Når vi behandler dig med graviditetsmassage eller wellness massage sænkes som førnævnt dit kortisolniveau i kroppen med 50%. Der findes en del forskning på området og alle resultater er enige om, at massagen faktisk kan gøre så stor en forskel. Er det ikke fantastisk?

Massage til gravide i 1. trimester

Gravidmassage til gravide kvinder i 1. trimester er en rigtig god idé. Faktisk taler alt forskning og evidens, på området, for at graviditetsmassage allerede kan gøre en forskel for moderen og fosteret i de tidligere uger af graviditeten.

Men inden vi siger mere herom, vil jeg bede dig læse afsnittet “Er massage farligt for gravide?” længere oppe på denne side.

Hvis du er indstillet på at modtage behandlingen efter at have læst afsnittet, forventer vi en klarhed og forståelse omkring, at uanset hvad, så kan graviditets massage hos os ikke forårsage en ufrivillig abort mere end hvis du slår en prut.

I graviditetens første 12 uger er der generelt, fra naturens side, højere risiko for at at kroppen frastøder fosteret og det kan der være flere grunde til. Er du det mindste i tvivl, vil jeg gerne have at du konsultere med din jordemor eller blot venter med at modtage behandling før graviditetsuge 13.

Fordele af gravidmassage 1. trimester

Hvis du stadig ønsker at få gravidmassage i dit 1. trimester, og fuldt ud forstår kroppens naturlige proces, så er følgende noge

t du vil kunne få ud af behandlingen:

Gravid massage 1. trimester lindrer fysiske spændinger, smerter og muskelømhed. Behandlingen påvirker dig også psykisk ved at sænke niveauet af stresshormon i kroppen og dermed din stressfaktor, den hjælper til at skabe forbedret og dybere søvn. Endvidere vil du i dit 1. graviditets trimester få følgende udbytte af gravidbehandlingen:

 • Du vil opleve smertelindring
 • Dit immunforsvar styrkes
 • Indholdet af serotinin og dopamin stimuleres og øges med hele 28-31%
 • Indholdet af kortisol i blodet halveres og sænker dit stressniveau med 50%
 • Dit totalkolesterol tal falder
 • Dit blodtryk falder
 • Din puls falder
 • Du får en højere smertetærskel
 • Mave-tarmkanalen og fordøjelsen fremmes
 • Din krops evne til at optagelse næringsstoffer fra kosten fremmes
 • Du vil opleve psykiske ændringer så som; mindre ængstelighed, angst, irritation, bekymringer, tendens til aggressivitet og vrede
 • Du vil generelt føle mere/være mere velvære og glæde / afslappet og rolig
 • Du vil opleve dine kreative evner forbedres
 • Sidst men ikke mindst, den helt essentielle massagefordel i trimester 1
 • Styrkende tilknytning til fosteret som et resultat af at indholdet af Oxytosin i blodet stimuleres og øges med helt op til 50%.

Ud fra det biologiske grundlag for den menneskelige tilknytning ses der målbar effekt hos fosteret allerede fra 10. graviditetsuge. Forskningsresultaterne viser at gravid massage har en meget positiv indvirkning på din babys evne til tilknytning og udvikling af sociale kompetencer.

Dit barn vil også allerede fra den 10. foster uge være fødselsmæssigt forbundet til dig, hvorfor det er væsentligt at tænke over dine følelser. Er du ked af det, glad,

stresset eller andet, så føler din baby det rent faktisk. Graviditetsmassagen er derfor en rigtig god ting og din måde, hvorpå du kan “kommunikere” med din baby meget tidligt i din graviditet.


Massage til gravide i 2. trimester

Massage til gravide kvinder i 2. trimester gør mange gode ting for kroppen. Det er en udbredt, rigtig god måde at afhjælpe forskellige problematikker og graviditetsgener. Så som lænde- bækken- og hoftesmerter. Maven begynder i dette trimester at tyngde og kroppen er begyndt at give godt efter for de hormoner, der produceres for at få led og sener til at bløde op.

Du vil altså opleve ekstra mobilitet i dine led, og sammen med at baby vokser vil mange kvinder typisk få tendens til at svaje mere i ryggen. Det kan give forskellige komplikationer som jeg kan hjælpe dig med at løse.

Før første gang i graviditeten mærker du påvirkninger i lymfesystemet, bækkenet og musklerne.  Endvidere vil en graviditetsmassage gavne dig på følgende områder:

 • Kroppens immunforsvar styrkes
 • Smerter, ømhed og spændinger musklerne lindres
 • Stressniveauet sænkes og søvnen forbedres
 • Bedste levevilkår for fosteret
 • Udvikler sociale og empatiske evner hos fostret
 • Styrker mor-barn tilknytningen
 • Du bliver gladere og får mere overskud af behandlingen da lykkehormonerne ( dopamin og serotonin) frigives med en stigning på hele 28-31%
 • Stresshormonet kortisol halveres under behandlingen
 • Frigivelsen af “kærlighedshormonet” oxytocin stiger med 50%
 • Behandlingen påvirker dit samlede kolesteroltal til at sænkes
 • Behandlingen påvirker dit blodtyk og din puls til at falde
 • Behandlingen er smertelindrende
 • Generelt mere afslappet og rolig
 • Behandlingen påvirker din fordøjelse positivt så den forbedres
 • Din krop vil opnå højere indre sundhed
 • Smertetærsklen øges gennem behandlingen
 • Behandlingen forbedrer kroppens evne til at optage næringsstofferne fra det du spiser
 • Din selvtillid og dit selvværd øges i og med behandlingen sænker følelserne der følger med bekymringer, irritation, angst og generel ængstelighed
 • Behandlingen afhjælper aggressivitet og følelsen af vrede


Massage til gravide i 3. trimester

Gravid massage til kvinder der er i 3. trimester er en vidunderlig ting. Vi kan afhjælpe smerter du måtte have i forbindelse med graviditets bækkenløsning, lændesmerter eller hævede ben, fødder og hænder.

Foruden alle de fordele der allerede er nævnt i de to ovenstående afsnit (1. trimester & 2. trimester) så vil påvirkningen, som den øgede mængde oxytocin som behandlingen frigiver, være med til at øge dit kommende barns evner til at være empatisk, omsorgsfuld, social- og psykisk begavet.

Døjer du med generelt ondt i ryggen og ønsker at læse mere herom har vi lavet Den ultimative guide til ondt i ryggen hvor du kan finde meget mere information om emnet. Ønsker du blot at høre mere om Zency og vores massøre er du også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysniger her.

Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

FAQ om gravidmassage

En gravidmassage har mange gode effekter. Den mindsker allerede opståede smerter, forebygger smerter, nedsætter stresshormonet , booster lykkehormononerne, danner relation mellem mor og baby og mange flere gode effekter.

Nej! Gravidmassage er ikke farligt når det udføres af en uddannet massør der ved hvad han/hun laver. Alle massører er uddannet hos Zency Massage.

En gravidmassage vil gavne dig og dit barn under hele graviditeten.

Vi anbefaler at du booker 1 times gravidmassage.

 Ja. En gravidmassage har mange gode effekter som du ønsker dig når du gerne vil blive gravid.

Hos Zency Massage elsker vi gravidmassage og de gode effekter. Derfor har alle vores massører en briks med plads til din gravide mave og ømme bryster.

 Ja. En gravidmassage hjælper dit barn med senere i livet at danne sociale relationer, empati og udvikler dets emotionelle evner.

Du kan booke en tid med det samme og ofte har vi tider samme dag eller dagen efter.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Svensk Massage af uddannede massører

Digiti manus

Akut massage

Akut massage

Skuldermassage - Sænk skuldrene med en afslappende massage - Kopi

Skuldermassage

Svensk Massage af uddannede massører

Svensk Massage

Svensk Massage af uddannede massører

Abduktion

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler