Massage & Fysioterapi Hjørring

4,9 STJERNER
4.9/5

100% Kvalitetsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Mød din behandler

Vicky B.

Kun 319,-

4,9 stjerner
5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 09.00 – 16.00
Tirsdag: 09.00 – 18.00
Onsdag: 09.00 – 16.00
Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Sportsmassage Hjørring

Vi tilbyder en effektiv sportsmassage her i Hjørring, der er målrettet behandling af smerter og skader i muskler og led. Ved at benytte en dybdegående tilgang kan vi lindre eksisterende smerter og forebygge nye skader. Under behandlingen vil du opleve, at jeg fokuserer på at arbejde i dybden af det specifikke område og anvender min styrke til at behandle dette område.

Grunde til at vælge en sportsmassage i klinikken i Hjørring

 • Du har en skade på nuværende tidspunkt
 • Du ønsker at forebygge fremtidige skader
 • Du ønsker at forbedre din præstation

Fysioterapeut Hjørring

Jeg er en erfaren fysioterapeut med specialisering inden for genoptræning og behandling af muskel-, led- og sene smerter. Mine behandlinger er skræddersyet til dine individuelle behov og problemstillinger. Mit mål er at finde årsagen til dine smerter og tilbyde en effektiv løsning på kortest mulig tid.

Jeg starter altid med en grundig undersøgelse af dine smerter og problemområder for at få et helhedsbillede. Ved at tage hensyn til din livsstil og specifikke behov kan jeg tilbyde en personlig tilgang, der bedst muligt hjælper dig.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at opnå dine mål. Derfor tilbyder jeg individuelle behandlingsplaner, der er tilpasset dine unikke mål. Uanset om du har brug for genoptræning efter en skade eller ønsker at styrke dine muskler, finder vi den rette behandling for dig. Min erfaring inden for forebyggelse gør det muligt for mig at hjælpe mennesker på alle niveauer. Book allerede i dag og slip af med dine smerter!

Som fysioterapeut kan jeg også hjælpe med rehabilitering efter operation eller skade samt kroniske smerter og lidelser som eks. fibromyalgi.

Jeg fokuserer på at finde årsagen til dine smerter for at give den rette behandling og genoptræning. Mit mål er ikke blot at behandle symptomerne, men også at identificere de underliggende årsager for at forebygge fremtidige skader.

Med mine behandlinger får du det bedste fra begge verdener. Jeg kombinerer fysioterapiens ekspertise med manuel behandling gennem massage. Så book din tid allerede i dag, så vi sammen kan afhjælpe dine smerter og genoprette din krops bevægelighed.

Gravidmassage Hjørring

Hvis du er gravid og oplever smerter eller gener, så kan gravidmassage være en god løsning for dig. Min behandling fokuserer effektivt på det område, hvor du oplever ubehag.

En graviditet medfører store forandringer i kroppen, og belastningen på kroppen øges i takt med graviditeten. Vi hos Zency Massage i Hjørring har stor erfaring med at behandle gravide kvinder og deres smerter, gener og træthed. 

Gravidmassage i klinikken i Hjørring har følgende virkninger:

 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du har gener eller ønsker at forebygge disse ifm. din graviditet.
 • Du ønsker at fremme din fertilitet

Fysiurgisk massage Hjørring

Min fysiurgiske massage tager udgangspunkt i den anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd. Jeg anvender en holistisk tilgang, hvor anatomien er grundlaget for behandling af dine smerter.

Jeg benytter denne behandlingsform i alle mine behandlinger, da den har dokumenteret god effekt. Denne teknik er særligt velegnet til behandling af hovedpine, migræne, ryg- og nakkesmerter, skulderproblemer, knæsmerter, lændesmerter, iskiassmerter, fibersprængninger og meget mere. jeg er specialiseret inden for fysiurgisk massage, da effekten er så god.

Fysiurgisk massage Hjørring

 • Du har spændinger et sted på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed et givent sted på kroppen
 • Du har en specifik udfordring du ønsker løst

Oliemassage i Hjørring

Ved oliemassage anvender jeg olier i behandlingen, hvor jeg primært fokuserer på pres og tryk (akupressur). Olien påføres for at kunne arbejde dybt ind i dine muskler og led, hvilket giver øget mobilitet og styrke i din krop. Ved at afspænde spændte muskler kan de igen arbejde optimalt og effektivt. Massagen hjælper derfor med at afspænde musklerne, så de kan arbejde 100% igen.

Oliemassage i klinikken i Hjørring

 • Giver et fantastisk velvære
 • Afspænder musklerne og skaber mobilitet
 • Der kan på kort tid arbejdes med mange og store områder
 • Fjerner affaldsstoffer i kroppen

Deep Tissue massage Hjørring

Deep tissue massage er en massageform, der fokuserer på at arbejde dybt nede i vævet. Denne massageform bruges særligt til at behandle problemer i bevægeapparatet, der kan stamme fra overbelastning og sportsskader.

Ved deep tissue massage anvender jeg vedvarende og dybe tryk og langsomme strøg i muskelvævet. Dette fokuserer jeg mod de dybe lag i dine muskler og dit bindevæv. På denne måde kan jeg løsne op for spændinger og stive områder i dybden, hvor andre massageformer ikke når ned i vævet på samme måde.

Deep tissue massage Hjørring

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage hjørring

Ved wellness massagen på vores klinik i centrum af Hjørring er det dig, der er i fokus. Her får du en pause fra hverdagens travlhed og kan slappe af.

I de rolige omgivelser arbejder vi med langsomme og blide strøg, som sænker pulsen og bringer sindstilstanden helt ned. Jeg fokuserer på at udløse endorfiner og sænke cortisol- og stressniveauet i din krop gennem massagen.

Derfor skal du vælge en Wellness massage

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling med en pause fra hverdagen
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi