Nakkemassage

Massage i Hvidovre

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Grænsevej 33
2650 Hvidovre

Telefon: +45 7060 5900

Mikkel Frost
Indehaver & behandler

Mandag 15:30-22:00
Tirsdag 15:30-22:00
Onsdag 15:30-22:00
Torsdag 15:30-22:00
Fredag 15:30-22:00
Lørdag 9:00-22:00
Søndag 9:00-22:00

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage i Hvidovre.

Jeg har uddannelsen fysiurgisk massør og sportsbehandler, og jeg har praktiseret siden jeg blev færdig uddannet i september 2019.

Jeg forsøger altid at tilpasse massagen til dig og dine behov og jeg er sikker på vi sammen finder løsningen på dit problem uanset om det er smerter, spændinger eller stress i din krop.

Kendetegnet for mine behandlinger er varme hænder som føles afslappende under massagen.

De bedste hilsner
Mikkel Frost, Zency Massage Hvidovre

Mikkel Frost, Zency Hvidovre

Se næste ledige tid

Lille

30 minutter
319 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

45 minutter
395 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Hvidovre

Sportsmassage er måske mest kendt inden for sportsverden, hvor professionelle sportsatleter typisk anvender sportsmassage, som en fast del af træningsprogrammet.

Hos Zency Massage i Hvidovre tilbyder vi både sportsmassage for dig, som dyrker sport på eliteplan, samt for dig som har en aktiv fritid. Her er det ikke til at undgå, at der vil komme sportsskader med tiden, når man presser sin krop og muskler ud til det yderste i sine træningspas. Derfor ser vi også sportsmassage som en fast del i træningsprogrammerne hos professionelle sportsatleter, da det er effektivt til at forebygge sportsskader.

Det sker typisk det, når musklerne er trætte eller overspændte, at der lettere opstår sportsskader. Ved at vælge en sportsmassage, hjælper du dine muskler med at blive løsnet op, og de får fornyet energi til næste gang, de skal performe. Det kan lige så vel være sundt at vælge en sportsmassage, hvis du netop lige har haft et hårdt træningspas. En sportsmassage hjælper nemlig også kroppen med bedre og hurtigere at restituere.

Undgå sportsskader med sportsmassage
Uanset om du dyrker sport på eliteplan, eller om du dyrker sport hyppigt, er det vigtigt at holde sig i form og undgå skader. Det kan være ødelæggende for de fleste at få en sportsskade, da man oftest er ude i længere tid og dermed kommer bagud med de mål, man typisk har sat sig for.

Hos Zency Massage i Hvidovre oplever vi derfor, at der med jævne mellemrum bliver booket sportsmassage af de samme klienter for at forebygge sportsskader. Her hjælper vi med at arbejde ned i de overanstrengte muskler, eller dem du bruger mest for at få dem løsnet op. Det giver dig både en bedre restitution og mobilitet i den enkelte muskel.

Er du i tvivl, om sportsmassage er det rette for dig? Så kan du med fordel kontakte os pr. telefon eller mail med spørgsmål, som vi glædeligt hjælper dig med at få svar på.

Forbered kroppen 48 timer før en konkurrence med sportsmassage
Skal du spille en vigtig fodboldkamp, håndboldkamp, til en svømmekonkurrence eller løbe et maraton, er det vigtigt, at du både fysisk og mentalt er klar. Her kan vi hos Zency Massage i Hvidovre tilbyde dig en særlig sportsmassage, der forbereder dine muskle til at kunne yde deres bedste til den kommende begivenhed. Det er dog vigtigt, at massagebehandlingen foregår min. 48 timer før dagen, du skal performe.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

En sportsmassage er for dig, der enten har en skade eller for dig der vil undgå at pådrage dig en skade. Under behandlingen arbejder vi i dybden og kommer ned i de dybtliggende muskler. Her får vi hjulpet dem af med deres affaldsstoffer samt løsnet dem godt og grundig op, således er de klar til en ny fysisk udfoldelse.

Derfor skal du vælge en sportsmassage:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Hvidovre

Det at være gravid og bære rundt på et liv i maven, er noget ganske særligt. Det er en oplevelse, man ikke kan beskrive, men som helt klart skal opleves. Det forhold og den tilknytning man får til sit barn under ens graviditet, er helt fantastisk.

Desværre er der også rigtig mange kvinder, der oplever, at der opstår smerter eller gener i kroppen i forbindelse med deres graviditet. Det sker som regel i takt med, at maven vokser, og der dermed sker en balanceforskydning i nakke, skuldre, ryg og lænd. Det kan enten sætte sig som spændingshovedpine eller som smerter, der kan gøre det sværere at sove om natten.

Det er der heldigvis en løsning på, hvis du vælger en gravidmassage hos Zency Massage i Hvidovre. Her er vores uddannet og specialiseret behandler klar til at give dig og dit barn den ultimative selvforkælelse. Her vil vi anvende avancerede massageteknikker, der tager hensyn til dit barn, samtidig med at det effektivt lindrer dine smerter og gener i kroppen. Vi har efterhånden en del års erfaring og får dermed jævnligt gravide kvinder ind til denne massageform. Her oplever vi, at de fleste får en positiv virkning allerede efter første behandling.


Kun den bedste massageolie er god nok for en gravid kvinde

Vi har udstyret vores massageklinik med særligt godkendt udstyr til gravide kvinder. Du kommer derfor til at ligge behageligt under hele behandlingen. Derudover har vi nøje håndplukket nogle rene massageolier, som er gode for din hud, din krop og ikke mindst dit barn i maven. Vi har valgt en lokal, dansk producent i Hobro, der blandt andet har udviklet en miljøvenlig mandelolie. Du finder hverken parfume, dufte eller andre kemikalier i vores massageolier.

Øg dine chancer for at blive gravid med gravidmassage
Hos Zency Massage i Hvidovre tilbyder vi ikke kun massage til gravide kvinder. Vi har også specialiseret os i, hvordan vi påvirker sindstilstande, således vi kan øge dine chancer for at blive gravid. Det betyder at både mænd og kvinder, der ønsker at blive gravide kan få stor gavn af vores gravidmassage.

Du tænker sikkert på, hvordan vi gennem gravidmassage kan øge jeres fertilitet og dermed mulighed for at blive gravid. Det kan måske bedst sammenlignes med, at du sikkert har hørt om det par, som i længere tid har forsøgt at blive gravid.

Til sidst ender de med at tage på ferie for at kunne koble af fra hverdagen og for at komme på lidt andre tanker end at blive gravid. Når de så kommer hjem fra ferien, så opdager de, at de er blevet gravide.

Det der sker, når man kobler af og afstresser fra hverdagen er, at ens kortisolniveau i blodbanerne sænkes. Det er det typiske stresshormon, som ophober sig op med tiden, når der er noget, du stresser over.

Stresshormonet kortisol har vi mulighed for at halvere i dine blodbaner gennem forskellige massageteknikker og tryk, som vi har specialiseret os i. Dermed vil du både opleve et større velvære, tilfredshed og glæde i kroppen, da det også aktiverer lykkehormonerne oxytocin i kroppen. Det giver jer som par mulighed for at øge sandsynligheden for at blive gravid i en kort periode efter behandlingen.

Derfor skal du vælge gravidmassage

 • Du ønsker at lindre eller forebygge smerter under din graviditet.
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du ønsker en fertilitetsbehandling.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Hvidovre

Hos Zency Massage i Hvidovre er vi uddannede og specialiserede fysiurgiske massører. Vi tilbyder dig derfor en af byens mest effektive massagebehandlinger for gamle skader. Har du derfor svært ved at komme i gang med at dyrke motion, sport eller dit arbejde pga. en gammel skade, som varer ved? Så kan du med fordel booke en tid hos os, hvor vi giver dig en ekstraordinær fysiurgisk massagebehandling, der får bugt med din gamle skade.

Med årene har vi oplevet, at mange af vores klienter har haft dårlige arbejdsstillinger på kontoret eller ved fysisk krævende job, og at det har sat sit præg på kroppen. Du slider og overanstrenger dine muskler, hvis du enten har en dårlig siddestilling, eller hvis du har tunge løft på arbejdet. Det sætter sig enten som spændingshovedpine, migræne eller som smerter i kroppen, når musklerne bliver kolde. Her kan mange af vores klienter have svært ved at sove om natten pga. de smerter, stød og gener, der sætter sig i kroppen.

Fysiurgisk massage behandler gamle skader
I vores klinik i Hvidovre har vi med årene behandlet mange forskellige, komplekse skader gennem længere tid. Der har endnu ikke været en skade, som vi ikke har kunne behandle. Vi oplever endda, at flere af vores klienter giver udtryk for en positiv indvirkning allerede efter første behandling. Det kommer måske af, at vi gør det på en anderledes måde end mange andre massageklinikker.

Vi er en massør, der tager vores fag og håndværk alvorligt. Derfor sætter vi en ære i at uddanne og specialisere os løbende, så du altid kan forvente den bedste og mest effektive fysiurgiske massagebehandling hos Zency Massage.

Vi sætter os ind i din situation og studerer din skade, før vi beslutter os for, hvilket samsurium af massageteknikker vi vil anvende for at behandle din skade.

Derfor skal du vælge fysiurgisk massage

 • Du ønsker at øge mobiliteten og bevægeligheden af dine muskler.
 • Du ønsker at behandle en gammel skade i kroppen.
 • Du ønsker at sænke kolesteroltallet.

Oliemassage i Hvidovre

En oliemassage hos Zency Massage i Hvidovre er utrolig populær som helkropsmassage. Det er en af de få massagebehandlinger, hvor vi anvender olie under hele behandlingen. Når vi anvender olie under massagebehandlingen, bliver massagen mere behagelig og afstressende for dig. Det giver samtidig vores behandler mulighed for at arbejde med musklerne på en anden måde. Derfor anvender vi avancerede massageteknikker, der både har en positiv indvirkning på din kropslige og mentale tilstand.

Danskproduceret kvalitetsolie til en full body oliemassage
Hos Zency Massage i Hvidovre går vi hverken på kompromis med vores oliemassage eller den olie, som vi anvender under behandlingen. Derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at vi anvender en af de mest rene massageolier, som er produceret i Danmark.
Her har vi nøje udplukket 5 forskellige vegetabilske olier, som hverken indeholder spor af parfume, dufte eller andre kunstige ingredienser.

Oliemassage er godt mod stress i kroppen
Stress er noget, de fleste oplever på den ene eller anden måde i kroppen. I en travl hverdag kan det være svært at mærke, om man er mere stresset, end man plejer at være. Der hvor det først bliver et problem er, hvis stress ophober sig så meget i kroppen, at den begynder at sige fra. Derfor er det vigtigt at forebygge stress.

Det kan du gøre ved at vælge en oliemassage hos os. Her kan vi tilbyde særlige massageteknikker, der vil sænke stresshormonet, kortisol, i kroppen samt andre elementer, der påvirker din sindsstemning. Dermed forebygger du stress i kroppen, som langsomt ophober sig i de travle perioder.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

En oliemassage er som udgangspunkt en helkropsmassage af forskellige varighed. Der kan dog sagtens arbejdes med specifikke områder, hvis du ønsker dette. Dette nævner du blot ved bookingen eller ankomst.

Derfor skal du vælge en oliemassage:

 • Giver maksimalt velvære og wellness
 • Afspænder musklerne
 • Der kan på kort tid arbejdes med mange og store områder
 • Afgiver affaldsstoffer i kroppen

Deep Tissue massage i Hvidovre

Deep Tissue Massage er uden sammenligning den mest effektive behandling, hvis du skal løsne op for dine muskler i kroppen. Det er en massageform, hvor behandleren primært arbejder gennem lange og hårde tryk, der vil være på grænsen af din smertetærskel. Det er dermed en lækker og effektiv massagebehandling, der kan behandle komplekse sportsskader, rense din krop for affaldsstoffer samt øge mobiliteten i musklerne.

Hos Zency Massage i Hvidovre vil vores specialiseret behandler sikre sig en god kommunikation under hele behandlingen, så du får den bedste oplevelse af din Deep Tissue Massage.

Vækst dine muskler gennem Deep Tissue Massage
Når du styrketræner hyppigt, eller for at blive stærkere, kommer du helt normalt til et punkt, hvor du har svært ved at vækst dine muskler. Det kan være utrolig frustrerende, da dine muskler måske ikke restituerer hurtigt nok til, at du kan skabe bedre resultater.

Her kan du gennem en Deep Tissue Massage-behandling hos Zency Massage i Hvidovre få hjælp til at øge din performance i fitnesscentret. Her har vi nogle fantastisk effektive massageteknikker, der øger din mobilitet i musklerne, så du kan strække og trække dem mere, end du normalvis kan gøre dagen efter et hårdt træningspas.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

 • Du ønsker at behandle en skade, du for længe har opgivet.
 • Du ønsker at forebygge overspændte muskler.
 • Du ønsker at rense kroppen for affaldsstoffer.

Wellness massage i Hvidovre

I en verden hvor vi konstant er i fremgang og skal være mere effektive, i de timer vi har i døgnet, kan det være stressfyldt for mange. Der er oftest alt få timer i døgnet, og der er sjældent nok tid til at stoppe op og mærke sig selv.

De fleste er måske bedre til at overholde, at bilen får service, end de er til at pleje deres egen krop. Nu kan du gøre bod på det ved at give dig selv den ultimative selvforkælelse.

En wellness massage i vores klinik i Hvidovre giver dig mulighed for at trække stikket fra den travle hverdag. Her vil vores uddannet massør sørge for, at du får en ekstraordinær oplevelse, når vi med lange og blide strøg masserer hele din krop.

Sænk dit stressniveau i kroppen gennem wellness massage
I vores wellness massage har vi fokus på at kræse for din krop og velvære. Vi går derfor ind og piller ved din kropslige og mentale tilstand ved blandt at frigive dine lykkehormoner. Det gør vi gennem et samsurium af massageteknikker, der øger produktionen af oxytocin.

Det betyder samtidig, at dit stressniveau i blodet kan blive sænket med op til 50 %. Du opnår dermed et markant større velvære i kroppen allerede efter første behandling.

Hvornår skal jeg få en wellness massage?

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi

Se næste ledige tid