Massage i Viborg

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Mød din behandler

Zency massage Viborg v. Johnny Dyrhøj

Johnny D,

Kun 345,-

5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 12.00 – 17.00
 Tirsdag: 12.00 – 19.00
Onsdag: 12.00 – 18.00
Torsdag: 12.00 – 17.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: Lukket
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 684 anmeldelser
Birgitte L.
Birgitte L.
Jeg er glad for at komme der, det er super professionelle
Thea Stauning Breuer (.
Thea Stauning Breuer (.
Jeg fik den bedste behandling af Helle hos Zency Ringsted. Hun er vidende om kroppen og kunne hurtigt finde ud af hvor der skulle masseres i dybden. Jeg har allerede bestilt min næste behandling.
Therese S.
Therese S.
Dejlig sportsmassage! Jelena var meget lyttende 🙌🏼💫
js_loader

Den hurtige

30 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 345,-

Den populære

60 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 445,-

Den luksuriøse

90 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 700,-

Sportsmassage i Viborg

Er du iblandt danmarks atletgruppe eller motionister, hvor det at være begrænset i sin krop bare ikke er en mulighed? Så er du landet på den helt rigtige side.

Zency sportsmassage Viborg tilbyder professionel sportsbehandling udført af en af vores yderst kompetente sportsmassører i Viborg. Hos os er du i erfarne og professionelle hænder. Vi har nogle af landets bedste og dygtigeste sportsmassører i Viborg. Vi er specialister i sportsskader, restitutionsmassage, akutteskader, forbyggende atletmassage og endda præsentationsfremmende sportsmassage.

Vores sportsmassører gør meget ud af at få alle klienter på benene igen hurtigst muligt og selvfølgelig med sikkerheden for øje. Du vil hos os altid få korrekt faglig og kompetent sparring med muligheder for vejledning med udgangspunkt i dig og din krop.

Vi er yderst kompetente indenfor både sportsskader, akutte skader, restitutions-, præstationsfremmende- og forbyggende atletmassage. Som sportsmassør hos Zency Massage Viborg har vi altid et mål for at få vores klienter sikkert og hurtigt på “benene” igen. Hos os vil du altid få kompetent sparring, råd og vejledning med udgangspunkt i dig og din krop.

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

Hvis du oplever problematikker og begrænsninger i din krop eller hvis du har deciderede skader, så er sportsmassage noget for dig. Det er også noget for dig, hvis du ønsker at forbedre din performance under din sport, ønsker at restitutionfremme eller forebygge nye skader.

Når en af vores dygtige sportsmassører i Viborg behandler dig, vil du opleve en behandling, hvor der bliver arbejdet i dybden med muskelvævet. Endvidere vil du opnå en øget blodgennemstrømning og gennemskyldning af muskulaturen, som er fordelagtig fordi muskelvævet forsynes med ny energi og får ryddet ophobede affaldsstoffer af vejen.

Du opnår en bedre mobilitet og at din krop kan arbejde mere effektivt under sport fremadrettet. Sportsbehandling hos en af vores dygtige sportsmassører i Viborg vil også bidrage til øget muskelkontakt og præcision.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Viborg

Er du selv, eller måske en du har kært, i de lykkelige omstændigheder, at være gravid og venter sig en lille? Så kender du til, eller har sikkert også hørt omkring nogle af de mange komplikationer, som kan forekomme under en graviditet.

Nogle gravide oplever graviditetgener helt fra første trimester. Andre kan gennemgå hele graviditeten næsten ubemærket i forhold til fysiske gener- og udfordringer. Hos vores klinik i tilbyder vi kyndig og professionel behandling af gravide under en fantastisk og afslappende graviditetsmassage Viborg.

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

Gravidmassage er fertilitetstimulerende. Faktisk er graviditetmassage fertilitetstimulerende for både kvinder og mænd. Det skal forstås således, at kroppen under en gravidmassage i Viborg stimuleres til at frigive en masse kærligheds- og kramme hormoner, hvilket helt fysiologisk øger chancerne for at undfange.

Hvis du som kvinde allerede er i de lykkelige omstændigheder at være gravid så vil behandlingen i Viborg være god for dig på ualmindelig mange andre områder. Gravidmassage Viborg er, smertelindrende hvis du er plaget af nakkespændinger, bækken- og lændesmerter.

Det kan være at du er den uheldige ejer af væske ansamlinger i benene, hvor denne behandling er gavnlig for lymfe- og kredsløbssystemet. Måske har du bemærket, at det er sværere at komme på toilettet og at du føler dig forstoppet, det er desværre også en helt almindelig graviditetsgene men ikke noget som gravid massagen ikke kan hjælpe på. Sidste eksempel kunne være at du føler dig hjemsøgt af Ole Lukøje, som stjæler alt din dybe søvn. Uanset, så er denne behandling noget du og din krop vil have gavn af.

Gravidmassage for dig og din baby

Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at du fortjener det. Du er ved at gro jeres eget lille menneske, og vidste du, at du allerede fra fosteruge 10 kan styrke din relation og tilknytning til barnet? Det kan du ford,i at din baby allerede fra uge 10 er følelsesmæssigt forbundet til dig. Hormonet som udskilles under den professionelle gravidmasssage i Viborg bidrager til en god, dyb følelsesmæssig kontakt til fosteret, som senere i din babys liv kan og vil påvirke dit barns evne til at udvise empati, kærlighed og omsorg.

Selve graviditetsmassagen i Viborg foregår naturligvis med blide strøg og berøringer på kroppen og muskulaturen. Under konsultationen arbejder massøren med din krop og skaber øget blodgennemstrømning.

Dette vil føles meget afslappende og opløftende. Det vil også påvirke en forøgelse af lykkehormoner og kærlighedshormon. Du vil opnå op til 50% nedsættelse af stresshormon i kroppen. Dette er fantastisk godt, hvis du allerede er gravid men så sandelig også, hvis du forsøger at blive gravid da det øger din fertilitet.

Hvis du allerede er gravid, kan gravidmassagen Viborg bidrage til at fødselsmodne dig. Det vil altså sige, at behandlingen kan hjælpe dig og din krop med at blive klar og indstillet til fødsel. Ligesom når fødslen går i gang, så er blide berøringer og blid graviditetsmassage vestimulerende. Du kan få nogle teknikker af din behandler, som du kan lære din mand til når i er i gang med fødslens tidlige stadier.

Derfor skal du vælge en gravidmassage

 • Du oplever smerter under graviditet eller ønsker at forebygge disse
 • Du ønsker at optimere tilknytningen mellem dig og dit baby
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til omsorg, kærlighed og empati
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel
 • Du/i ønsker at fertilitetstimulere så i kan blive gravide
 • Du oplever en af de mange graviditetgener og komplikationer
 • Du trænger til et psykisk energi og humør boost.
 • Du trænger til at blive afslappet i krop og sind

Fysiurgisk massage i Viborg

Er du på udkig efter professionel fysiurgisk massage i Viborg så er du absolut landet det helt rigtige sted. Vi har flere års erfaringer indenfor tidligere studier og erhverv som sygeplejersker, personlig trænere og ernæringskonsulenter, sportsbehandlere, skadesbehandlere og selvfølgelig fysiurgiske massører .

Vi har en kæmpestor viden omkring hele kroppen og dens fysiologi og sammenhæng til diverse problemstillinger. Hos vores massører i Viborg er du i de bedste hænder uanset om det er en ny eller gammel skade, om det er akut eller overbelastning.

Det kunne f.eks. være du er ejer af en kedelig frossen skulder, intensiverende rygsmerter, hovedpinefremkaldende nakkesmerter, smertefuldt løberknæ, kedelig mussearm, irriterende tennisalbue, altoverskyggende iskiassmerter eller ja, noget helt, helt andet. Uanset, så kan du være meget fortrøstningsfuld.

Fysiurgisk massage foretaget af vores fysiurgiske massører og skadesbehandlere sikrer dig høj kvalitet og tunge kompetencer samlet et sted. Vi er meget bevidste omkring vores mange kompetencer og tager derfor altid udgangspunkt i lige netop dig som klient og de problemstillinger du kommer med. Ingen kroppe, ingen sind og ingen liv er ens.

Din behandling være unik og det rigtige for dig. Det betyder ligeledes at den behandling du modtager ikke nødvendigvis er det rigtige for din søster, far eller ven med samme problem. Book din tid til konsultation nu og bliv udredt grundigt og professionelt.

Fysiurgisk massage er desuden godt for følgende punkter:

 • Bedre søvn
 • Lavere puls og blodtryk
 • Har en positiv indflydelse på centralnervesystemet som leder til større frigivelse af lykkehormoner
 • Nedsætter stress hormonet kortisol op til 50%
 • Forbedrer din fordøjelse
 • Sænker kolesteroltallet

Derfor skal du vælge en fysiurgisk massage

 • Du har muskelspændinger i kroppen du ønsker at få løst
 • Smerter eller skader i nakke, skulder, ryg eller andre steder på kroppen
 • Ønsker øget mobilitet og bevægefrihed
 • Har et tilbagevendene problem du ønsker løst en gang for alle

Oliemassage i Viborg

Kunne du tænke dig en bedre søvn og et lavere stressniveau i kroppen? Kunne du godt trænge til at få løsnet op i din krop og er du måske plaget af diverse muskelspændinger? Så er Zency Massage klinik i Viborg helt afgjort stedet for dig.

Oliemassagen tilbydes af en af vores kompetente og professionelle massører, som vil gøre sit ypperste for at finde frem til, i samråd med dig, hvad netop du lige har brug for og behandle dig herefter. Alle vores massører er kvalitetsikret, hvilket betyder du trygt kan overlade dig og din velvære til deres kyndige hænder. De har alle en høj faglig baggrund og flere års erhvervserfaring.

Oliemassagen tilbydes i forskellige hårdheder og aftales med massøren alt efter dine problematikker og ønsker. Du kan booke tid til konsultationen online i vores bookingsystem eller du kan ringe til os på 60626566, så skal vi være behjælpelige med at booke dig ind, besvare eventuelle spørgsmål eller hvis du har brug for yderligere vejledning.

En oliemassage er det rigtige valg for dig, hvis du leder efter en behandling, hvor du opnår generel velvære og muskelafslapning. Oliemassagen fjerner affaldsstoffer og smidiggør muskelvævet. Dette skaber et bedre kredsløb lokalt i muskulaturen. Resultatet af dette vil du mærke som øget overskud og velvære i kroppen, skuldrene føles lettere og hovedet bliver mere klart.

Når kun det bedste er godt nok!

Olierne vi benytter til behandlingen er danskproduceret og vi har personligt selv været i produktionen for at sætte os ind i indholdet. Det var ganske nemt, da olierne er produceret på ganske få, men reneste ingredienser. Så naturligt at det også bruges til babyer.

Det er vigtigt for os at vide, hvad den olie vi arbejder med består af fordi, din hud og krop kun fortjener det bedste – det samme gør sig selvfølgelig gældene i forhold til vores massører. Derfor var valget meget nemt at træffe. Alle vores klinikker bruger Medisis kvalitetsolier.

Under behandlingen vil du opleve forskellige teknikker, som giver massøren adgang til at arbejde med dine muskelspændinger- og stivheder på en god og behaglig måde.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

 • Du ønsker et øget velvære både fysisk og psykisk
 • Du ønsker specielle problemområder/muskelspændinger løsnet
 • Du ønsker en helkropsmassage med stor virkning allerede efter kun 1 behandling
 • Du ønsker at få detoxet kroppen for affaldsstoffer.

Deep Tissue massage i Viborg

Som professionelle massører Viborg tilbyder vi selvfølgelig også deep tissue behandling. Deep tissue betyder dybt væv og er en massageteknik, hvor vi, nærmest selvsagt, arbejder i det dybe muskelvæv.

Deep tissue behandlingen består af dybe, længerevarende tryk og strøg samt helt specielle bindevævs mobilitetsteknikker. Deep tissue hos vores massører i Viborg er en af de allermest effektive og efterspurgte behandlinger vi har, om end det gælder spændinger, overbelastningsskader eller akutte skader, af den simple årsag – det virker!

Deep tissue teknikker kan kræve sin mand eller kvinde at stå model til. Denne behandlingsform er inden for den hårde kategori. Massøren arbejder specifikt og koncentreret på infiltreringer i dit væv, hvorfor du kan opleve at behandlingen arbejder sig på imod din smertegrænse.

Behandlingen kræver en god kemi mellem dig og din behandler så i kan kommunikere og opnå bedst muligt udbytte af massagen. Massøren er nemlig afhængig af, at du samtidig kan slappe af og trække vejret således i samarbejder i stedet for at modarbejde. Det betyder selvfølgelig også, at det ikke overstiger din smertegrænse. Kommunikation er derfor nøgleordet. Din massør i Viborg har naturligvis erfaring og uddannelse herindenfor således du er i gode hænger.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

Svaret er kort og godt; du skal vælge en deep tissue massage, hvis du oplever et specifikt problem i din krop eller har et problemområde i kroppen, du trænger til at få løsnet op. Deep tissue behandling i Viborg er en af markedets mest eftertragtede behandlinger fordi dem som vælger denne behandlingsform, ved at de blot skal stå konsultationen igennem for at opnå det største og mest effektive resultat. Det lyder måske hårdt, men det er egentlig simpel nok at forklare.

Under en deep tissue behandling Viborg gør din massør brug af kroppen som den fantastiske mekanisme den nu en gang er. Under behandlingen er massørens fokus på at hidkalde kroppens eget beredskab (immunsystem) for at fortsætte behandlingen eller du forlader klinikken.

En Deep Tissue massage i Viborg er en behandling for dig der ønsker vi arbejder helt ned i vævet på din krop. Du har måske en ny eller gammel skade der driller dig. Bemærk at skaden skal være 48 timer gammel før du må modtage deep tissue massage.

Under konsultationen vil behandleren gå dybt i vævet og løsne muskelinfiltrationerne eller det gamle arvæv som begrænser din mobilitet og bevægelighed i et område. Det vil resultere i bedre performance og smertefri bevægelser efterfølgende. I de førstkommende dage efter behandlingen er det vigtigt du indtager ekstra væske i form af vand eller saftevand. Det vil hjælpe blodet til at skylle vævet godt igennem for affaldsstoffer.

Når du vælger at få foretaget en deep tissue massage behandling, skal du være opmærksom på, at du kan risikere at få blå mærker og ømhed i de efterfølgende dage. Ømheden er et bevidst trick fra massørens side, da kroppen reagerer på smerte og dermed vil have et øget fokus på at heale området. Det er faktisk lige præcis derfor er deep tissue så populært.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du har en ny eller gammel skade, der udfordrer dig og måske skaber smerte eller nedsat bevægelighed.
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker en øget mobilitet i kroppen

Wellness massage i Viborg

Som landets mest foretrukne massørkæde ved vi at hverdagen ude i de danske hjem er travl og fyldt med en masse praktiske gøremål. Viborg er her ingen undtagelse. Til gengæld ved vi også, hvor meget danskere værdsætter en omgang selvforkælelse i form af en wellness massage i Viborg.

Wellness i Viborg er en af de førende behandlinger og jeres tilbagemeldinger fortæller, at i elsker den fantastiske afspændende behandling i får af en af vores professionelle wellnessmassører.

Hos Zency kan du ånde lettet op, lægge dig godt til rette på en af vores bløde luksusbrikse og bare nyde 60 eller 90 minutters afslapning og velvære. Wellness massage er en lækker område – eller helkropsbehandling, der er tilpasset dig og det du søger. Behandlingens hårdhed er mild til medium alt efter, hvordan du ønsker det. Din massør kan arbejde mere eller mindre på bestemte områder af kroppen, alt dette bliver tilrettelagt med dig i begyndelsen af konsultationen. Det betyder, at hvis du føler dig ekstra spændt i nakkeområdet, kan du oplyse dette til din behandler som planlægger konsultationen med udgangspunkt i dette.

Trænger du til at få fødderne solidt plantet i jorden igen? Et lille pusterum fra hverdagens mange pligter og gøremål? Skal du forkæle din kæreste, veninde eller svigermor med den helt perfekte gave? Så er wellness i Viborg et rigtig godt bud.

Med en wellness behandling i Viborg vil du få den absolutte mulighed for at lukke hverdagens stress og jag ude og for en stund kun nyde tilværelsen. Du vil få denne oplevelse i professionelle, hyggelige og hygiejniske omgivelser. Du vil i klinikken blive mødt af rolig og afslappende musik og en massør, der vil gøre sit ypperste for at gøre din oplevelse perfekt. Vi glæder os meget til at se dig i klinikken i Viborg til din wellnessmassage behandling.

Hvornår skal jeg vælge en wellness massage?

 • Du ønsker total afsplaning
 • Du ønsker at afstresse din krop
 • Du ønsker at nedsætte kortisol niveau i din krop
 • Du ønsker en forøgelse af lykkehormonet i kroppen