Zency - sportsmassage Slagelse - gravidmassage Slagelse - Fysiurgisk massage Slagelse

Massage i Slagelse

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Zency massage Slagelse - din uddannede og professionelle massagebehandler med 100% tilfredshedsgaranti

Kontakt os

Klokkesteøbergade 12
4200 Slagelse

Telefon: +45 7060 5900 

Lajla Stockfleth
Indehaver & behandler

Mandag: 08:00 – 19.00
Tirsdag: 08:00 – 19.00
Onsdag: 08:00 – 19.00
Torsdag: 08:00 – 19.00
Fredag: 08:00 – 19.00
Lørdag: 08:00 – 14.00

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Lille massage

30 minutter
345 kr pr. behandling
 • Opfølgende behandling
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig massage

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus massage

90 minutter
675 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Slagelse

Uanset om du dyrker sport på eliteplan eller på fritidsbasis, kan du få stor gavn af sportsmassage. Sportsmassage forebygger og behandler sportsskader, som typisk opstår i den sport, du dyrker. Ved at modtage sportsmassage med jævne mellemrum, kan du undgå nye sportsskader eller at en overbelastning i din muskulatur forværres. På denne måde kan du øge din præstation og holde dig skadefri.

Folk som dyrker elitesport, har sportsmassage som en fast del af deres træningsprogram. Det er med god grund, da de seneste resultater, viser at sportsmassage ikke kun forebygger og behandler sportsskader i kroppen. Den bidrager også til en hurtigere restitution og bedre performance, da musklerne konstant er smidige og mobile. Det er en stor fordel sammenlignet med overspændte muskler, som kan begrænse din performance. Hvis dine muskler ikke er 100 % klar, vil du også opleve, at kroppen hurtigere bliver træt.

Sportsmassage tilpasset til dig og sporten

Hos Zency Massage i Slagelse tilpasser vi sportsmassagen efter, hvilken sport du dyrker, hvilke gener og smerter du oplever, samt hvilken tilstand dine muskler er i. Her starter vi indledningsvist med at screene din krop og muskulatur. Det gør vi for at sammensætte den mest effektive sportsmassage, så du allerede kan mærke en positiv indvirkning efter første behandling.

Vi er stolte af, at vi i vores massageklinik i Slagelse kan tilbyde en uddannet og specialiseret massør, der har erfaring med både professionelle sportsfolk, samt flere der har en aktiv fritid. Det betyder, at vi er i stand til at hjælpe dig med at forbedre din sportslige præstation til konkurrence, hvis du har behov for det. Det gør vi ved at fokusere behandlingen på at optimere din restitution af de aktuelle muskelgrupper, som du primært bruger. Hvis du har skader eller andre skavanker, kan vi lindre de smerter, som du oplever ved at genskabe balancen i din muskulatur.

Sportsmassage behandler akutte sportsskader

Uanset om du dyrker sport på eliteplan eller på fritidsbasis, kan det være til stor frustration at få en akut sportsskade. Det kan blandt andet ødelægge din form eller gøre, at du er ude i længere tid, så du ikke kan deltage i en vigtig kamp eller konkurrence.

De fleste sportsskader opstår, når musklerne er trætte eller overbelastede. Det kan være i en periode, hvor du træner hyppigere eller hårdere end normalt. Her opstår de akutte sportsskader, da du ikke er så smidig og mobil i muskulaturen, som du ellers normalt vil være. 

Ud fra hvilken sportsskade du døjer med, sammensætter vi et samsurium af massageteknikker med fokus på at lindre og behandle din sportsskade. Med vores brede faglighed og baggrund inden for sygepleje, fysiurgisk massage og personlig træning, kan vi tilbyde en specialiseret sportsmassage, der skaber resultater for dig. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, og brænder for at gøre en forskel for dig. Når du derfor kontakter os med en sportsskade, tager vi dig alvorligt. Vi vil på tværs af vores faglighed altid skræddersy den mest effektive sportsmassage for vores klienter.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Fordi du på denne måde kan undgå sportsskader.
 • Fordi det er en effektiv behandling til at forebygge sportsskader.
 • Fordi du kan få behandlet en akut sportsskade.

Gravidmassage i Slagelse

Gravidmassage er som udgangspunkt en blid massagebehandling, der har fokus på at forebygge og lindre de smerter og gener, som du typisk vil opleve i forbindelse med din graviditet.

Det er både skønt og fantastisk at være gravid. Hvis du som mange andre oplever smerter og gener i kroppen, vil det kunne overskygge det, der ellers skulle være en dejlig oplevelse under graviditeten. Her vil en gravidmassage kunne behandle disse gener og smerter, så du i stedet kan nyde din graviditet under hele forløbet. Det vil også betyde, at du får en god nattesøvn igen, hvilket også er godt for barnet.

Hos Zency Massage i Slagelse tilbyder vores uddannet og specialiseret massør behandling for både gravide kvinder samt for dig ønsker at blive gravid. Vi er stolte af at have udstyret klinikken med udstyr, der er godkendt til gravide kvinder. Du vil dermed komme til at ligge på en briks, som er komfortabel for dig og babyen i maven. Herudover bruger vi en lokal danskproduceret massageolie, som hverken er med parfume og andre kemiske stoffer. Her kan du vælge mellem flere veganske olier, som er gode for din hud.

Hvilke fordele er der ved at vælge en gravidmassage?

Der er flere stærke fordele ved at vælge en gravidmassage. Da der sker en stor forandring med kroppen under de 9 måneder, vil der naturligvis også opstå en balanceforskydning i nakken, skuldrene, lænden og ryggen. Det kan for mange give spændinger, smerter eller ømhed i musklerne, som blandt andet gør det sværere at sove om natten. Det kan oftest også stresse kroppen, da det er drænende med disse smerter og gener i løbet af en dag. Her er gravidmassagen en effektiv behandling, fordi der er fokus på at lindre disse gener og smerter i kroppen. Det gør vi ved at løsne op i dine overspændte muskler og led. På denne måde undgår du også spændingshovedpine.

Vi har sammensat et samsurium af massageteknikker, der har fokus på at halvere kortisolniveauet i blodet, så du på denne måde også sænker stresshormonerne i kroppen. Det vil blandt andet efterlade din krop med større velvære og et lavere blodtryk.

I vores behandling har vi også fokus på at styrke din tilknytning til fosteret i maven.

Vi anbefaler derfor, at du vælger denne behandling, når du er 10 uger henne og indtil 2 før, du har termin.

Øg chancen for at blive gravid gennem en fertilitetsstimulerende behandling

Hvis du gennem længere tid har prøvet at blive gravid, har mistet tålmodigheden med at vente eller ønsker at sætte skub i tingene, kan du med fordel vælge vores fertilitetsstimulerende gravidmassage. Det er en effektiv behandling for jer, som ønsker at øge chancer for at blive gravide.

Hvis du undrer dig over, hvordan det kan lade sig gøre, kan vi kort forklare, hvad der egentlig sker med kroppen. Kroppens naturlige reaktion på stress er at passe på din krop. Hvis du har en stressende hverdag med meget om ørene, vil din krop skifte over i en beskyttende tilstand, hvor den er opmærksom på, at du ikke har meget overskud og tid i hverdagen. Det kan blandt andet også betyde, at kroppen blokerer dine chancer for at blive gravid.

Ved at afstresse kroppen og genoplade dine energidepoter med overskud og velvære, kan du øge dine chancer for at blive forplantet. I vores fertilitetsstimulerende behandling, har vi derfor fokus på at sænke dit stressniveau i kroppen og skabe større velvære. Det kan på mange måder sammenlignes med, at vi sender dig og din krop på en uges ferie, hvor der er plads til, at du kan stresse af fra din travle hverdag.

Derfor skal du få en gravidmassage:

 • Fordi du ønsker at lindre de smerter og gener, du oplever under graviditeten.
 • Fordi du ønsker større velvære i kroppen.
 • Fordi du ønsker at blive gravid.
 •  

Fysiurgisk massage i Slagelse

Fysiurgisk massage er en professionel massagebehandling, som udspringer af fysiurgi, som også er en betegnelse for det speciale indenfor lægeverdenen, der handler om muskulaturens bevægelse og funktionalitet. I kombinationen med en professionel massage er en fysiurgisk massage en af de mest effektive behandlinger mod muskelspændinger, skader i muskulaturen eller ved overbelastninger. Det vil sige, at fysiurgisk massage er ideel for dig, som oplever lidelser i bevægelsesapparatet.

Du skal være opmærksom på, at fysiurgisk massage kun må udføres af en uddannet og specialiseret massører. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde denne behandling hos Zency Massage i Slagelse. Her har vores massør erfaring med idrætsskader, overbelastningsskader, neurologiske sygdomme, ortopædkirurgiske sygdomme samt gigtsygdomme. Vi har gennem årene behandlet mange forskellige klienter med deres vanskeligheder ved brug af vores viden og erfaring med fysiurgisk massage.

Fysiurgisk massage genopretter balancen i muskulaturen

Vores specialiserede og fysiurgiske massør vil ikke bare behandle dig ud fra viden og teori. Massøren vil grundigt screene din krop med både øjnene og fingrene, for at have den bedste fornemmelse af tilstanden på din krop og muskulatur. På denne måde kan vi arbejde og behandle dine muskler og væv hensigtsmæssigt, hvis der er skader eller overbelastninger. Vi skræddersyer derudfra en avanceret massagebehandling med fokus på at behandle den konkrete problemstilling. Det er måske også grunden til, at mange af vores klienter allerede kan mærke en positiv indvirkning efter første behandling.

Hvis du er i tvivl, om vi kan behandle dine smerter eller gener i kroppen, kan du med fordel og uforpligtende kontakte vores fysiurgiske massør hos Zency Massage i Slagelse.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Fordi det kan genskabe balancen i din muskulatur.
 • Fordi det er en dybdegående behandling mod spændinger og ømhed.
 • Fordi det er en effektiv behandling mod en skade i muskulaturen.

Oliemassage i Slagelse

Oliemassage er en populær massagebehandling hos Zency Massage i Slagelse. Her tilbyder vi en professionel fullbody oliemassage, som kommer omkring alle kroppens muskler og led. Du kan som udgangspunkt vælge mellem 3 forskellige varianter af oliemassage, alt efter om du foretrækker en blid, medium eller hård massagebehandling. Vi har naturligvis også mulighed for at tilpasse det løbende efter, hvad du selv foretrækker undervejs i behandlingen.

Forebyg stress med oliemassage

De fleste danskere har en stressende hverdag med studie, arbejde og daglige opgaver privat derhjemme. Der er derfor sjældent timer nok i døgnet eller i det hele taget tid til at mærke sin krop. Det er oftest først når kroppen siger fra, at vi først opdager, hvor stresset kroppen egentlig har været.

Ved at vælge oliemassage hos vores massageklinik i Slagelse, kan du forebygge stress og forkæle din krop. I vores behandling har vi fokus på at halvere kortisolniveauet i blodbanerne, som blandt andet indikerer, hvor stresset du er. Du vil derfor kunne mærke en fornyet energi og større velvære i kroppen allerede efter en behandling.

Deep Tissue Massage i Slagelse

Hvis du har fået hold i nakken, ryggen eller oplever begrænset bevægelighed i muskulaturen, kan du få stor gavn af Deep Tissue Massage. Denne dybdegående massage er en af de mest effektive behandlinger mod overspændte muskler, eller hvis du døjer med spændingshovedpine.

Hos Zency Massage i Slagelse sætter vi en stor ære i vores håndværk, når vi anvender Deep Tissue Massage. Det er en avanceret massageform, hvor vi arbejder i det dybere muskellag og bindevæv. Det er derfor en behandling, der kræver, at vi tager godt fat, hvilket betyder at behandlingen foregår på grænsen af din smertetærskel.

Deep Tissue Massage er også en effektiv behandling, hvis du ligesom mange andre oplever, at du har svært ved at vækste en bestemt muskelgruppe. Her kan vi løsne op i den aktuelle muskel, så den bliver mere smidig og mobil under de næste træningspas.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 • Fordi det er den mest koncentrerede behandling mod skader.
 • Fordi det fjerner spændte myoser i kroppens muskulatur.
 • Fordi det kan forbedre dine præstationer i fitnesscentret.

Wellness massage i Slagelse

Wellness massage er for dig, som ønsker at give dig selv den ultimative selvforkælelse. Hos Zency Massage i Slagelse har vi skabt de bedste rammer for, at du kan forkæle dig selv og lade kroppen op på ny. Vores specialiseret behandler vil skræddersy en wellness massagebehandling, som passer til dig og din krop. Du vil kunne mærke, hvordan vi afstresser din krop ved at løsne op i dine spændte muskler og fjerne de affaldsstoffer, som har dannet sig i kroppen.

 

 

Få overskud og bedre velvære i kroppen gennem wellness massage

Vores uddannede og specialiserede massør vil gennem wellness massage positivt påvirke din kropslige og psykiske tilstand. Det vil ske gennem avancerede massageteknikker på tværs af vores viden og erfaring med de forskellige massagebehandlinger, der findes. Her vil vi arbejde konkret på at styrke dit immunforsvar og sænke dit blodtryk. Det vil efterlade kroppen med mere overskud til hverdagen.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Fordi det er en afstressende massagebehandling.
 • Fordi du ønsker at give dig selv den bedste selvforkælelse.
 • Fordi du ønsker at genoplade din krop med overskud og bedre velvære.
Zency
4.9
Baseret på 203 anmeldelser
×
js_loader