Zency - sportsmassage Risskov - gravidmassage Risskov ved Vejlby - Fysiurgisk massage Risskov

Massage i Risskov, Aarhus

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Zency massør Aarhus Pelle Birch

Kontakt os i Aarhus C

Vestergade 48F 1. tv.
8000 Aarhus C.

Telefon: +45 7060 5900

Pelle Birch Nielsen 
Indehaver & behandler

Kontakt os i Viby, Aarhus

Kildegården 14
8000 Aarhus C

Telefon: +45 7060 5900

Janne Jeppesen
Indehaver & behandler

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Risskov, Aarhus

Har du enten fået en sportsskade, idrætsskade eller generelt noget, der begrænser dig i at dyrke motion og sport? Så kan det være aktuelt med en sportsmassage i vores klinik i Risskov tæt ved Egå Engsø .

Hos Zency Massage i Risskov tager vi dig alvorligt, når du kontakter os vedrørende en sportsskade. Vi ved, hvor vigtigt sporten er for vores klienter, hvorfor vi også konstant opdaterer os på den nyeste viden og massageteknikker for at kunne tilbyde dig den mest effektiv sportsmassage.

Vi indleder derfor altid med en personlig dialog, hvor vi hører ind til din sportsskade, hvad tilstanden er, samt hvor længe det har stået på. Herfra laver vi en klar handleplan og guider dig i de massageteknikker vi vil anvende under behandlingen, for at du får de bedste resultater. Her oplever vi mange af vores klienter fortælle, hvordan de allerede kan mærke en stor forskel allerede efter første behandling.

Det hænger som regel sammen med, at vores behandlere er uddannet fysiurgiske massører og er specialiseret i sportsmassage.

Hvornår bør du vælge sportsmassage?

Sportsmassage Risskov er velkendt for sportsatleter, der dyrker sport på eliteplan, da det som regel er en fast del af træningsprogrammet. Sportsmassage hos Zency Massage i Risskov henvender sig både til dig som er eliteudøver og til dig, som dyrker sport og motion i fritiden. Sportsmassage er faktisk også en god behandling for dig, som har gener eller spændinger i nakken og ryggen pga. dårlige arbejdsstillinger.

Sportsmassage kan hjælpe dig med syre- eller affaldsstoffer, der er ophobet sig i kroppen. Her går vi ind og løsner op for dette, så det nemmere kan komme ud af kroppen igen. Dér hvor sportsmassagen for alvor kan gøre godt for din krop er ved, at vi kan fjerne de spændte myoser, der typisk sætter sig i nakke og skuldre. Det sker typisk, hvis du har en stressende arbejdsuge foran computeren eller ved et fysisk krævende arbejde.

Book en tid til en sportsmassage hos os i Risskov

Vores sportsmassage er til dig, som ønsker en kvalitetsmassage, hvor der er fokus på faglighed, håndværk og effektive teknikker, der giver dig positive resultater allerede efter første behandling.

Vi oplever, at vores klienter typisk besøger os, når spændingerne i kroppen eller sportsskaden er blevet så slem, at det er ulideligt. Vi har derfor erfaring med at løse mange komplekse udfordringer og sportsskader gennem vores viden og avancerede massageteknikker. Her tilpasser vi den enkelte behandling efter vores klienters forskellige behov i kombination med, hvilken tilstand musklen er i, så du opnår et større velvære i kroppen. Du finder vores populære Sportmassage 3 steder i Aarhus. Sportsmassage Aarhus C, sportsmassage Viby og sportsmassage her i Risskov.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

• Du ønsker at forbedre din sportslige præstation.
• Du ønsker at forebygge skader.
• Du ønsker at få bugt med en sportsskade.

Gravidmassage i Risskov

Det er vidst ikke meget galt, hvis vi siger, det at vente et barn i maven er noget af det største og mest fantastiske, man kan opleve som kvinde og som par. Det er en livsbekræftende proces, hvor der er mange forventninger og forhåbninger til det kommende barn. Som kvinde er det derfor ekstra vigtigt at passe og pleje kroppen, så dit barn i maven har de mest optimale forhold at vokse i.

Under ens graviditet sker der en markant udvikling med kroppen. Du vil opleve, at maven vokser, du tager på i vægt, og der vil opstå væske i benene. Der vil derfor naturligvis også være nogle gener og smerter i forbindelse med ens graviditet, da der sker en balanceforskydning særligt i ryggen, bækken, nakken og skuldrene. Her kan du gennem gravidmassage genskabe den højere velvære i kroppen.

Hos Zency Massage i Ejstrup kan vi tilbyde en uddannet fysiurgisk massør, der er specialiseret i gravidmassage. Vi har derfor udstyret klinikken med kvalitetsolier, der hverken indeholder kemikalier, parfume eller andre dufte.

Det er de fineste rene olier, som er udviklet og fremstillet hos en dansk producent i Hobro. Herudover har klinikken udstyr, som særligt er godkendt til gravide kvinder, så du får den ultimative oplevelse, når du får en gravidmassage hos os.  

Øg fertiliteten hos mænd og kvinder gennem gravidmassage

 

Ja, du læste rigtigt. Vi kan ikke gøre jer gravide, men vi kan hjælpe kroppen med at øge fertiliteten, så der er større sandsynlighed for, at I kan blive gravide som par. Vores uddannet og specialiserede massør vil arbejde med et samsurium af massageteknikker, der vil påvirke og øge produktionen af oxytocin i blodbanerne.

Det er også kendt for at være kærligheds- og krammehormonet, som har en stor betydning for, hvilken sindstilstand kroppen er i. Ved at øge produktionen af disse kærlighedshormoner, bliver kroppen mere modtagelig overfor at blive befrugtet, så du øger dine chancer for at blive gravid.

Manden har også stor indflydelse på fertiliteten hos et par, derfor er det vigtigt ikke kun at fokusere på kvindekroppen. Vi tilbyder derfor hos Zency Massage i Risskov gravidmassage til mænd.

Her fungerer gravidmassagen på samme måde med fokus på at øge produktionen af kærlighedshormonet oxytocin i blodbanerne. Det vil samtidig hjælpe med at mindske stressniveauet i blodet helt op til 50 %, så du opnår en større tilfredshed, glæde og afslapning efter vores behandling.

Denne massagebehandling er ikke en garanti for, at vi kan gøre jer gravide. Men massagen er baseret på at gøre kroppen mere modtagelig og frugtbar, så det øger jeres chancer for at blive gravid i en kort periode.

Derfor skal du få en gravidmassage


• Du ønsker at lindre de gener, du har i forbindelse med din graviditet.
• Du ønsker at forberede kroppen til fødsel. 
• Du/I ønsker at blive gravide.

Fysiurgisk massage i Risskov

Fysiurgisk massage er en behandling, der kan være ideel for dig, som har en dårlig arbejdsstilling. Det kan både være, hvis du sidder meget på et kontor i en dårlig arbejdsstilling, eller hvis du har et job, der kræver tunge og svære løft for kroppen.

Her vil der typisk opstå spændinger og smerter i kroppen, som kan udvikle sig til en slem hovedpine, migræne eller måske smerter i nakken, ryggen eller lænden. Det kan i værste fald betyde, at du har sværere ved at sove om natten. Her vil en fysiurgisk massage kunne løsne op for musklerne i kroppen, så de spændte myoser bliver fjernet, og musklerne bedre kan slappe af.

Hvad består fysiurgisk massage af?

En fysiurgisk massage er en behandlingsform, der er stærkt inspireret af den fysioterapeutiske massagebehandling. Ordene stammer fra “fysiurgi” og “massage”, som er en kombination af de to massagebehandlinger.

Du kan derfor forvente, at vi i denne behandling arbejder os ned i kroppens væv, sener, muskler og bindevæv for at skabe den rette balance i kroppen og få løsnet op i de enkelte muskelgrupper. Det er med til at gøre musklerne mere bevægelige og fleksible at arbejde med sammenlignet med, når de er overspændte.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk massage i Risskov

Hos Zency Massage i Vejlby Risskov bliver du mødt af vores uddannet fysiurgiske massør. Vi sætter en ære i vores håndværk, hvorfor vi løbende opdaterer os på den nyeste viden og de mest effektive massageteknikker. Det gør vi for at give dig en ekstraordinær oplevelse, når du vælger en fysiurgisk massage hos os. For os handler det om at lære din krop at kende, så vi kan skabe positive resultater. Derfor indleder vi vores forløb eller behandling med en personlig dialog. Her sætter vi os ind i din konkrete problemstilling, hvilke gener det giver, samt hvilken tilstand din muskel er i.

Ud fra det strikker vi en massagebehandling sammen med massageteknikker, hårdhed og tryk, så du får den bedste effekt. Det har vi erfaret at mange af vores klienter har oplevet en positiv virkning ved, da de allerede efter første behandling oplever et større velvære i kroppen.

Gode grunde til at få en fysiurgisk massage


• Du ønsker at behandle en gammel skade i kroppen. 
• Du ønsker at forbedre din restitution.
• Du ønsker at øge mobiliteten i dine muskler.

Oliemassage i Risskov

Oliemassage er en af de mest populære massagebehandlinger, vi oplever at vores klienter booker i vores klinik i Risskov. En oliemassage er typisk en helkropsmassage, som du kan vælge i 3 forskellige varianter. Vi har valgt at opdele dem i 3 forskellige grader af hårdhed, så det bliver tilpasset efter ønske og behov.

Du kan derfor få en oliemassage i en blid, medium eller hård udgave, alt efter hvad der skal til for at løse den konkrete problemstilling, eller hvad du føler passer bedst til din egen smertetærskel.

Vi anvender en miljøvenlig og danskproduceret olie

Hos Zency Massage i Risskov går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og udstyr. Da oliemassagen er baseret på en olie, har vi udvalgt de 5 bedste og rene olier, som vi anvender i vores oliemassagebehandlinger. Her er stolte af at kunne fortælle, at vi anvender en danskproduceret olie, der er bæredygtig og med omtanke for miljøet.

Du finder hverken nogle kemikalier, parfumer eller andre dufte i vores olier. Vi har nøje udvalgt de 5 olier baseret på sunde ingredienser, som kroppen har behov for.  

Oliemassage er godt mod stress, angst og depression

Det er desværre sådan i dag, at stress, angst og depression er gået hen og blevet en folkesygdom. De seneste undersøgelser viser, at hver femte person i Danmark har været ramt eller er stadig præget af en disse lidelser i hverdagen. Det kommer måske af, at vi har fået en mere travl og stressfyldt hverdag, hvor der både er højere krav og forventninger til os og vores omgivelser.

Derfor har du nu mulighed for at vælge en oliemassage hos en af vores kyndige behandlere, der vil tage højde for at arbejde med din krop og sjæl. Vi indleder behandlingen med en personlig dialog, hvor vi hører ind til dig, dine gener, og hvor hårdt stress, angst eller depressionen fylder i din hverdag.

Her guider vi dig gennem den behandling, vi kan tilbyde, så du oplever et større velvære i kroppen efter selve behandlingen. Vi har på baggrund af vores faglighed og erfaring massageteknikker, der kan påvirke sindsstemninger, så du kan gå herfra med en positiv virkning allerede efter første behandling.

Derfor skal du vælge en oliemassage


• Du ønsker en afslappende helkropsmassage. 
• Du ønsker at få renset ud for affaldsstoffer i kroppen.
• Du ønsker at behandle stress i kroppen.

Deep Tissue massage i Risskov

En Deep Tissue Massage-behandling i Aarhus C eller Risskov tager dig med på en helt særlig rejse. Det er en af de mest hårde og effektive massagebehandlinger, som vi tilbyder hos Zency Massage i Risskov.

Her arbejder vi nede i det dybere muskellag, for at vi for alvor kan få løsnet op i dine muskler. Du vil derfor kunne mærke, hvordan vi har fat i din muskel og bindevævet, når vi udfører denne behandling. Det handler om, at vi har en god kommunikation under hele forløbet, da det en massage, der vil gå lige til grænsen af din smertetærskel.

For at kunne få det optimale ud af Deep Tissue Massage, kræver det, at du kan slappe af i musklerne, selv når vi trykker lidt hårdere end i de andre behandlinger.

Øg din muskelmasse og styrke gennem Deep Tissue Massage

Hvis du er en af dem, som styrketræner hyppigt med det formål at blive stærkere eller bygge muskler på din krop, kommer du naturligt til et punkt i træningsforløbet, hvor det bliver sværere at udvikle sig.

Der er naturligt et punkt, hvor musklerne bliver så pressede, at det kræver lidt ekstra for at skabe yderligere vækst og volumen. Det kan også være, at du generelt har svært ved at bygge muskler i bestemt muskelgrupper.

Her kan Deep Tissue Massage være et oplagt valg for at øge din præstation i fitnesscentret. Hos Zency Massage i Give hjælper vi med at løsne helt op i dine muskler, så du opnår en større mobilitet. Det betyder, at du allerede ved din næste træning, kan opleve en større bevægelighed i musklerne under de forskellige træningsøvelser.

Finder du ikke en tid i en af de 3 klinikker vi har her i Aarhus er de nærmeste byer med en Zency massør ikke lang væk. Du kan se her hvor du finder Zency massage.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

• Du ønsker at øge din muskelmasse.
• Du ønsker at behandle en gammel skade i kroppen.
• Du ønsker at fjerne spændte myoser.

Wellness massage i Risskov

Wellness massage er en enestående mulighed for, at du kan give dig selv den mest ultimative selvforkælelse. I en travl og stressfyldt hverdag hvor arbejde, familie og praktiske ærinder står for skud, er det vigtigt at kunne finde et pusterum, hvor du kan stoppe op og mærke dig selv.

Derfor tilbyder vi hos Zency Massage i Risskov byens bedste og mest afslappende wellness massage. Her vil vores uddannede og specialiserede behandler kræse og forkæle din krop gennem blide og lange masserende strøg, der får dig til at slappe af. Hos os kan du sænke paraderne og trække stikket i et øjeblik fra den travle hverdag.

Derfor skal du vælge wellness massage i Ejstrup

Der vil hos de fleste samle sig noget stress i kroppen. Det kan man blandt andet konstatere ud fra det kortisol, der er dannet i ens blodbaner. Stress kan ramme og påvirke en som person på forskellige måder, men ens for alle er, at det usundt for kroppen.

Hos Zency Massage I Risskov ved Vejlby kan vi gennem wellness massage halvere dit kortisolniveau i blodet gennem vores samsurium af massageteknikker, vi vil anvende under hele behandlingen.0

Hos Zency er vi eksperter i din krop. Vi er uddannet i kroppens anatomi og sammensætter dit behandlingforløb med den faglige viden og erfaring vi har med i bagagen. Det betyder du ikke behøver, at vælge hvilken massageform du bør vælge. Du skal blot booke din tid og så vil vi som det første til din konsultation, sammensætte dit forhandlingsforløb. Ønsker du alligevel at læse mere om vores forskellige massage behandlinger kan du gør det på linket.

Gode grunde til at få wellness massage


• Du vil forkæle dig selv med en afslappende massage. 
• Du ønsker at afstresse fra den travle hverdag.
• Du trænger til at få ladet energidepoterne op igen.

Zency
4.9
Baseret på 165 anmeldelser
×
js_loader