København >> Amager

Massage & Kropsterapi Amager

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Mød din behandler

Arno Steen Andreasen

Behandleren er RAB godkendt

Kun 295,-

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Lukket
Torsdag: 15.00 – 19.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00 – 15.00
Metro: Vestamager station
Parkeringshus: Robert Jacobsens Vej 71
Betalingsmuligheder: Kontant og Mobilepay

Behandlingspriser på Amager

Lille behandling

30 minutter
295 kr første behandling
 • Velvære massage
 • Ansigtsmassage
 • Regionsspecifik behandling
 • Samt afklaring af behandlingsforløb

Almindelig behandling

45 minutter
595 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Generel smertelindring
Favorit

Luksus behandling

60 minutter
795 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Kroniske smerter
 • Længerevarende sygdomsforløb
 • Udbrændthed

Book din tid her

Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Kontakt os hos Zency på Amager

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

FAQ Massage & Kropsterapi Amager

Zency tilbyder professionelle massagebehandlinger og kropsterapi med 100% kvalitetsgaranti. Vores behandlinger er designet til at opfylde dine forventninger og behov.

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid online her på siden. Tryk blot her for at booke din til.

Vores behandlere har vekslende og fleksible åbningstider for at imødekomme din travle hverdag. Se vores åbningstider her på siden.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder lindring af forskellige symptomer og smerter. Besøg vores hjemmeside for at se en detaljeret liste over behandlinger.

En behandling koster 295,- for 30 min. første behandling. 45 min. koster 595,- og 60 min. koster 795,-.

Ja, vi tilbyder fleksible og akutte åbningstider. Kontakt os for at høre om mulighederne for en akut tid. Klik her for at se de nuværende ledige og akutte tider.

Absolut! Vores behandlere er eksperter i at tilpasse behandlingen til dine specifikke behov og ønsker.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Vi beder om, at du giver os besked mindst 24 timer før din aftalte tid, hvis du skal afbestille eller ombooke din behandling.

Sportsmassage på Amager

Døjer du med en gammel sportsskade, overbelastning af dine muskler generelt, eller har du fået en akut skade, der gør at du ikke kan dyrke sport og motion? Så kan det være aktuelt med en effektiv sportsmassage hos Zency Massage på Amager. 

Her hjælper vi i dag både klienter, der dyrker sport på eliteplan, og klienter der har en aktiv fritid. I vores klinik på Amager er vi specialiseret i at kunne tilbyde en sportsmassage, der kan lindre og behandle forskellige sportsskader. Med årene har vi oplevet flere komplekse sportsskader, hvilket gør, at vi er i stand til at behandle mange forskellige skader. Der har endnu ikke været en sportsskade, som vi ikke har kunne behandle.

Det kan skyldes, at vi er en massageklinik, der sætter en stor ære i vores håndværk. Vi uddanner os derfor konstant i de bedste og mest effektive massageteknikker og sætter os ind i den nyeste viden. Du kan derfor altid forvente en uddannet behandler, der er fagligt kompetent til at svare på dine spørgsmål til forskellige behandlinger af sportsmassage.

Sportsmassage hjælper kroppen med at øge sin præstation

Når du løber, cykler, svømmer eller spiller fodbold, håndbold eller tennis belaster du dine muskler under et hårdt træningspas. Det er derfor normalt, at du vil opleve, at dine muskler er spændte og trætte, hvorfor kroppen har sværere ved at restituere, hvis du træner hyppigt. Her vil vores sportsmassage, gennem et samsurium af massageteknikker, hjælpe dine muskler med at restituere bedre og få fornyet energi.

Det betyder, at dine muskler bliver løsnet op, så de er mere mobile og kan performe deres ypperste til næste træningspas. Du vil også opleve, at dine muskler kan performe i længere tid, før de bliver trætte, end hvis de er overspændte.

Sportsmassage forebygger sportsskader

Hvis du har en aktiv hverdag eller dyrker sport på eliteplan, er det vigtigt at undgå skader. Det kan give større tilbagefald i ens træningsforløb og form. Vores erfaring fortæller, at de fleste sportsskader opstår, når ens muskler er overspændte eller trætte, da du ikke kan bruge musklerne optimalt. Der sker derfor enten et vrid eller forkert ryk i musklen, som gør, at det sætter sig som smerter.

Heldigvis kan du med fordel forebygge sportsskader ved at booke sportsmassage med jævne tidsrum. Dermed bliver der løsnet op for de spændinger, der er i dine muskler og du får ny energi.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

Derfor skal du vælge en sportsmassage på Amager:

 • Du ønsker at forbedre din sportslige præstation.
 • Du ønsker at forebygge skader.
 • Du ønsker at behandle en sportsskade.

Fysiurgisk massage på Amager

Der er rigtig mange, som har dårlige arbejdsstillinger eller hårde løft på deres arbejde. Det sætter naturligvis sine præg på kroppen med tiden. Det kan hurtigt udvikle sig til spændingshovedpine eller andre smerter, som gør det svært at sove om natten. Her er det vigtigt at få det behandlet gennem en fysiurgisk massage.

Hos Zency Massage på Amager kan vi tilbyde en uddannet og specialiseret fysiurgisk massør, der kan give dig en professionel behandling. Vi sætter en ære i vores håndværk og gør os derfor umage for at forstå din konkrete problemstilling, samt hvilken tilstand dine muskler er i.

Herefter anvender vi de mest effektive massageteknikker for at løsne op i den enkelte muskel eller for at behandle de smerter, du oplever i kroppen.

Få bugt med din gamle skade gennem fysiurgisk massage

Vi har i vores klinik på Amager specialiseret os i forskellige typer af skader. Vi har gennem årene derfor også haft klienter med mange forskellige komplekse skader, som de har døjet med længe.

Efter en personlig samtale og en skræddersyet behandlingsplan, har vi skabt positivt indvirkninger på den gamle skade. Vi har endnu ikke oplevet, at vi ikke har kunne behandle en skade i kroppen.

Har du derfor en knæskade, en lænd du døjer med eller andre smerter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sætter en ære i vores håndværk, hvorfor vi gør vores ypperste for at hjælpe dig gennem din skade og klæde dig så godt på som muligt. Vi lever af, at vores klienter får positive virkninger af vores massagebehandlinger.

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

En fysiurgisk massage er for dig der går med spændinger, ondt et sted på kroppen, skader eller problemer med at bevæge en given del af kroppen. Det er for dig der ønsker en masage der går i dybden og arbejder med bevægelsesbanerne i kroppen og optimerer herpå.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk behandling: 

 • Du ønsker at lindre smerter og gener i kroppen.
 • Du ønsker at få bugt med din gamle skade.
 • Du ønsker at øge bevægeligheden og mobiliteten i musklen.

Oliemassage på Amager

Hvis du er på jagt efter en helkropsmassage, som løsner op i dine muskler og giver dig et større velvære, skal du vælge en oliemassage. Hos Zency Massage på Amager tilbydes 3 forskellige grader af oliemassage. Her kan du vælge en blid-, medium eller hård oliemassage alt efter, hvad du selv har det bedst med.

Oliemassage baseret på dansk kvalitetsolie

Vi er stolte af, at vi hos Zency Massage på Amager kan tilbyde oliemassage baseret på en af de bedste massageolier, du kan finde på markedet. Vi har nøje udvalgt vores massageolie ud fra høje standarder og krav.

Her har vi blandt andet fokus på, at det skal være miljøvenligt, uden parfume, dufte eller andre kunstige stoffer. Du får dermed en 100 % ren vegetabilsk olie, der er produceret af en dansk virksomhed i Hobro.

Bekæmp stress med en effektiv oliemassage

Stress er noget, hver femte dansker enten er plaget af eller har mærket i kroppen på et tidspunkt. Det er derfor noget, de fleste kender til, da vi oftest har en travl hverdag med studie, arbejde, børn eller andre praktiske ærinder, som hurtigt sluger tiden.

Der er oftest for få timer i døgnet, og der er derfor sjældent tid til at stoppe op for at afstresse eller mærke sig selv. Med en oliemassage, kan du få en helkropsmassage, der er helt afstressende.

Vores uddannet behandler vil med blide strøg massere hele din krop, så du vil opleve et større velvære i kroppen. Vi vil gå ind og pille ved dine stresshormoner i blodbanerne, så dit kortisolniveau bliver halveret.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

En oliemassage er som udgangspunkt en helkropsmassage af forskellige varighed. Der kan dog sagtens arbejdes med specifikke områder, hvis du ønsker dette. Dette nævner du blot ved bookingen eller ankomst.

Behandlingen er til dig, der ønsker en god mellemting mellem en velvære massage, hvor den lækre olie skaber de optimale betingelser for at arbejde med musklerne. Ligeledes er den til dig, der har spændinger og ønsker at blive løsnet op.

– Du ønsker at få maksimalt velvære i kroppen.
– Du ønsker at få renset ud i dårlige affaldsstoffer i kroppen.
– Du ønsker at nedsætte stresshormonerne i blodbanerne.

Deep Tissue massage på Amager

Hvis du leder efter den mest effektive massagebehandling, er der ingen tvivl om, at du skal vælge en Deep Tissue Massage i vores klinik på Amager.

Det er en massagebehandling, hvor vi går et dybere lag ned i dine muskler, sener og bindevæv. Det gør vi ved hårde og lange tryk, som går ind og arbejder med den enkelte muskel. Det er en behandling, der kræver, at vi arbejder lige på grænsen af din smertetærskel. Det er derfor vigtigt, at du er forberedt på en hård massagebehandling, når du vælger Deep Tissue Massage.

Fjern spændte myoser gennem Deep Tissue Massage

Uanset om du har en aktiv fritid eller hårde arbejdsstillinger på din arbejdsplads, vil der opstå spændinger i musklerne. Her kan du gennem en Deep Tissue Massage fjerne de spændte myoser og løsne op for de affaldsstoffer, der bliver dannet i kroppen. Du vil dermed opleve et større velvære allerede efter første behandling.

Hvornår bør jeg få Deep Tissue massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en meget dybdegående behandling der arbejder med vævet og muskulaturen i dybden. Din behandler fjerner myoser og mobiliserer din muskelfacia. Behandlingen er rolig og fokuserer i dybden.

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker at forbedre din performance.

Wellness massage på Amager

De fleste har i dag en tætpakket kalender, hvor der ofte er alt få timer i døgnet. Der er derfor sjældent tid til at passe og pleje sin egen krop, da tiden flyver afsted.

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv, eller en du holder af, med en wellness massage. Det er din mulighed for at tage et afbræk fra hverdagen, og nyde at det kun handler om dig og din krop.

Hos Zency Massage på Amager ser vi frem til at forkæle dig med den ultimative wellness massage. Her plejer vi din krop og sjæl, så du efter behandlingen har fået fyldt helt op i dine energidepoter igen.

Vi går ind og arbejder med blide og lange strøg, så din krop kommer til at stresse af fra den travle hverdag. I vores behandling går vi ind og kræser om din kropslige og mentale tilstand, så du opnår et større velvære efter vores behandling.

Wellness massage behandler stress i kroppen

Hvis du oplever, at du er stresset eller har haft en stressende periode i dit liv, kan du nu give dig selv den ultimative selvforkælelse gennem en wellness massage i vores klinik på Amager.

Her vil vores uddannet massør sørge for, at du får en ekstraordinær oplevelse, hvor der er fokus på at halvere stressniveauet i kroppen. Det gør vi gennem avancerede massageteknikker, der nedsætter dit kortisolniveau op til 50 %.

Du vil derfor opleve, hvordan din krop kommer til at slappe helt af, når vi med rolige bevægelser masserer din krop og sjæl. I vores behandling har vi fokus på at skabe et større velvære i din krop allerede efter første behandling.

Gør derfor dig selv og din krop den tjeneste at bekæmpe stress i kroppen med en omgang wellness massage.

Hvornår bør jeg få en wellness massage?

 • Du ønsker at pleje din krop og sind.
 • Du ønsker et større velvære i kroppen.
 • Du ønsker at halvere kortisolniveauet.

Cupping på Amager

Cupping på Amager

Oplev fordelene ved cupping på Amager. Vores professionelle behandlere tilbyder cupping behandlinger, der kan hjælpe med at lindre smerter og fremme afslapning.

Cupping er en ancient behandlingsmetode, der har været brugt i århundreder til at lindre smerter og forbedre kroppens velvære. Hos Zency på Amager kan du opleve fordelene ved cupping i hænderne på vores erfarne behandlere.

Cupping er en terapeutisk teknik, hvor vakuum skabes ved hjælp af kopper placeret på forskellige områder af kroppen. Dette vakuum hjælper med at øge blodgennemstrømningen, løsne muskelspændinger og lette smerte. Det kan være en effektiv metode til at lindre muskelsmerter, ledsmerter og sportsrelaterede skader.

Vores cupping behandlinger tilbyder ikke kun smertelindring, men kan også bidrage til at fremme afslapning og velvære. Under behandlingen vil vores professionelle behandler tage hensyn til dine specifikke behov og mål. De vil anvende den rette teknik og tryk for at sikre den bedst mulige oplevelse for dig.

Hvad er Cupping på Amager godt for?

Cupping er godt for en række forskellige formål. Ud over at lindre smerter og fremme afslapning, kan cupping også have følgende fordele:

 • Forbedring af blodcirkulationen: Cupping hjælper med at øge blodgennemstrømningen i kroppen. Dette kan være gavnligt for personer med dårlig blodcirkulation eller dem, der ønsker at forbedre deres generelle sundhedstilstand.
 • Reducering af inflammation: Ved at skabe vakuum i kopperne kan cupping reducere inflammation i kroppen. Dette kan være til gavn for personer med inflammatoriske tilstande som leddegigt eller muskelskader.
 • Løsning af muskelspændinger: Cupping kan hjælpe med at løsne spændte muskler og forbedre fleksibiliteten. Dette kan være nyttigt for at forbedre sportspræstationer eller for at lindre muskelspændinger efter træning.
 • Stimulering af detox-processer: Cupping kan hjælpe med at stimulere lymfesystemet, som er ansvarligt for at fjerne affaldsstoffer og toksiner fra kroppen. Dette kan være gavnligt for at forbedre kroppens naturlige detox-processer.

Vores erfarne behandlere på Zency på Amager kan hjælpe med at identificere, hvilke specifikke områder eller tilstande du ønsker at behandle, og designe en cupping behandling, der passer til dine behov. Kontakt os i dag for at booke din cupping behandling og opleve fordelene ved denne ancient behandlingsmetode.