Zency - sportsmassage Randers - gravidmassage Randers - Fysiurgisk massage Randers

Massage i Randers

Er du stresset på arbejdet og trænger til en afstressende oliemassage? Eller måske har du en sportsskade som kræver at blive løsnet op?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Kavalerivej 16, Bygning 112
8930 Randers 

Telefon: +45 7060 5900

Mette Schell
Indehaver & behandler

Mandag 9-21
Tirsdag 9-21
Onsdag 9-21
Torsdag 9-21
Fredag 9-21
Lørdag 10-17
Søndag 10-17

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage i Randers.

Hvem er jeg?
Jeg er fysioterapeut uddannet massør, personlig træner og kostvejleder med speciale i børn, unge og familier. Det er vigtig for mig at give kunden den rette behandling, dvs. jeg symptombehandler ikke, men leder efter årsagen til smerterne. på den måde, kan jeg oftest afhjælpe de fleste problematikker.

Hvordan er jeg som person? Smilende, positiv, lyttende og ærlig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

De bedste hilsner
Mette

Zency Massage Randers v. indehaver og behandler Mette Schell

Lille

30 minutter
295 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
695 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Randers

Sportsmassage er en populær behandling hos både professionelle sportsatleter, og for dem som har en aktiv fritid. Sportsmassage er en effektiv behandling mod sportsskader, eller hvis du ønsker at forebygge sportsskader i kroppen. Det er derfor også en fast del af træningsprogrammet hos langt de fleste sportsatleter, fordi behandlingen gør noget godt for kroppen i forhold til restitution, mobilitet og sportsskader.

De fleste sportsskader opstår, når musklerne er udmattede og trætte. Hvis du derfor træner din krop hårdt, kan du have en større chance for at få en sportsskade. Der sker typisk det, at når musklerne er trætte og overspændte efter forrige træningspas, mister du en stor del af mobiliteten. De fleste har dermed tendens til at bruge musklerne forkert eller endnu værre, at de begynder at kompensere ved at bruge andre muskler i kroppen. Det er her, de fleste akutte sportsskader opstår.

Når du besøger Zency Massage i Randers, bliver du mødt af vores uddannet sportsmassør, som selv har erfaring med elitesport gennem mange år. Du får dermed en professionel massagebehandler, der kan sætte sig ind i, hvor vigtig den enkelte muskel er for din træning. du kan også forvente en massagebehandler, der forstår vigtigheden af, at du kommer tilbage fra din skade så hurtigt som muligt.

Hvad består sportsmassage af hos Zency Massage Randers?

Sportsmassage er en massagebehandling, som vi primært tilbyder sportsfolk, elitesportsudøvere samt til dig, som har en aktiv fritid. Vores uddannet og specialiseret massør har fokus på at sammensætte en behandling, der matcher din krop samt, hvilken sport du dyrker.

I vores behandling, har vi dermed fokus på at forbedre din præstationsevne. Det gør vi gennem avancerede massageteknikker, der løsner op for dine muskler, så du har den fulde mobilitet og bevægelighed i musklerne. Det gør, at kroppen er i stand til at yde 100 % til dit næste træningspas.Når ens musklerne er spændte, har du sværere ved at få den optimale præstation ud af din muskel. Den vil både være træt og dermed miste sit overskud hurtigere. Ved at løsne op i musklerne, vil du opleve en hurtigere restitution i de enkelte muskler. Behandlingen vil dermed tilføre musklerne den optimale energi og udholdenhed som gør, at du vil få det maksimale ud af din træning eller konkurrence næste gang. Derfor bør du vælge sportsmassage hos vores massageklinik i Randers.

Få kroppen til at yde sit bedste til en konkurrence

Vi har flere klienter, som bestiller en tid til sportsmassage hos os op til 48 timer før, de skal deltage i en vigtig konkurrence. Her kan vores specialiseret massør gå ind og arbejde med kroppen, så alle muskler og led kommer til at yde 100 %. Det gør vi blandt andet ved at forbedre restitutionsprocessen gennem et samsurium af massageteknikker. Det bidrager til, at kroppen får genopfyldt energidepoterne, og musklerne er modstandsdygtige overfor evt. akutte skader.

Forebyg og behandl sportsskader gennem sportsmassage

Sportsmassage er den ideelle behandling for dig, som ønsker at forebygge sportsskader. Dermed sagt er det ikke til at undgå, at der vil opstå en skade i ny og næ, hvis du motionerer hyppigt.

Ved at vælge sportsmassage hos os, er vi opmærksomme på tilstanden af de enkelte muskler, og vi kan dermed planlægge en behandling, der både er effektiv og skånsom over for dine muskler. På denne måde får du den optimale behandling, der bidrager til at beskytte din krop mod evt. kommende skader i kroppen.

Hvis du skulle få en sportsskade, er det lige så vigtigt for dig at få den rette behandling, så du kan komme hurtigt i gang igen. Her er det ideelt at vælge os, da vi screener din krop, inden vi sammensætter den optimale sportsmassage til dig. Du vil dermed kunne forvente, at når du vælger Zency Massage i Randers, vil du opleve større velvære i kroppen, som også betyder at, du får en bedre restitution og søvn.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

 

 • Fordi vi kan hjælpe dig med at forebygge sportsskader.
 • Fordi vi kan hjælpe dig med at komme igennem din sportsskade.
 • Fordi vi kan hjælpe med at øge din præstation til den næste konkurrence.

 

Gravidmassage i Randers

Hvis du er gravid, er du sikkert enig med os i, at det er den mest fantastiske proces og følelse at have i kroppen. Det er fascinerende at se og følge den udvikling, som der sker med barnet i maven. Den store udvikling gør naturligvis også, at der sker utrolig mange forandringer med kroppen gennem de 9 måneder, hvor du er gravid.

Da det sker ret hurtigt, oplever de fleste, at der naturligvis opstår gener og ubehag i kroppen under ens graviditet. Det kan både være i dele af eller under hele graviditeten, at man oplever disse gener. Den største årsag til spændingshovedpine, ubehag og smerter i lænden, ryggen og nakken er, at der sker en balanceforskydning. Balanceforskydningen sker i forbindelse med at maven vokser, og barnet i maven begynder at tage på i vægt over kort tid.

Hos Zency Massage i Randers har du muligheden for at lindre de gener og smerter, som du oplever under din graviditet. Vi kan tilbyde en specialiseret massør, der har stor viden og passion indenfor dette fagområde. Vi har derfor også udstyret klinikken med de bedste produkter for at give dig den bedste oplevelse.

Forkæl dig selv med en lindrende gravidmassage

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv, eller overraske din partner ved at vælge gravidmassage. Hos Zency Massage i Randers har vi skabt rammerne for, at du kan få en ekstraordinær oplevelse i forbindelse med din graviditet. Under din behandling, vil du ligge komfortabelt på vores massagebriks, som er særligt godkendt til gravide kvinder. Her vil vores behandling bestå udelukkende af forskellige lokale massageolier, som er 100 % rene og vegetabilske. Det vil sige, at de hverken indeholder parfume eller andre usunde ingredienser. I stedet har vi sørget for at udvælge en massageolie, der er fyldt med sunde mineraler og vitaminer, der både er gode for din hud, krop og sjæl.

Vælg en fertilitetsstimulerende gravidmassage for par

Hvis du enten har udfordringer med at blive gravid, eller jeres tålmodighed er ved at slippe op, så er det noget, som vi hos Zency Massage i Randers kan hjælpe med. Vi oplever, at der er flere par, som gennem længere tid har forsøgt at blive gravide uden held. Ved at vælge en fertilitetsstimulerende gravidmassage, kan I øge jeres chancer for at blive gravide.

Det er vigtigt at påpege, at det ikke er en garanti, men at vores uddannet behandler har specialiseret sig i kroppens anatomi samt, hvor stor grad kroppens sindsstemning påvirker, om man kan blive befrugtet eller ej. I vores behandling har vi derfor fokus på at påvirke centralnervesystemet, som sidder i hjernen. Her går vi ind og arbejder med avancerede massageteknikker, der frigør de lykkehormoner, som løber i dine blodbaner. Det vil betyde, at I for en kort periode er i stand til at øge jeres chancer for at blive gravide sammen.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?


 • Fordi vi kan hjælpe med at lindre dine gener og smerter under graviditeten.
 • Fordi vi kan styrke din krop til fødslen.
 • Fordi vi kan hjælpe med at øge jeres chancer for at blive gravide.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Randers

Hvis du er på jagt efter en effektiv massagebehandling, der går i dybden for at løsne op i dine muskler og led, skal du vælge fysiurgisk massage. Det er en massagebehandling, som grundlæggende er inspireret af det bedste fra en fysioterapeutisk behandling og en professionel massage. Denne kombination er fantastisk, hvis du har spændinger i kroppen eller ømme musklerne. Det kan også være en ideel behandling, hvis du oplever at have fået hold i nakken.

Det er en behandling, som kun må udføres af en uddannet fysiurgisk massør, hvorfor det også er en beskyttet titel. For at kunne udføre denne behandling, skal man være specialiseret i kroppens anatomi og mestre kunsten i at arbejde i det dybere muskellag.

Vores massører hos Zency Massage i Randers, har tillært sig den lægefaglige måde at massere klienter på gennem den nødvendige uddannelse. Du kan derfor forvente en høj faglighed og effekt af vores fysiurgiske massage.


Vidste du, at fysiurgisk massage er den mest udbredte og faktisk mest efterspurgte massage i Europa. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig denne behandling for at lindre smerter, lidelser og andre skader i bevægelsesapparatet.

Vi starter som udgangspunkt med at screene din krop, og de aktuelle gener som du oplever. Herefter skræddersyer vi en behandling bestående af et samsurium af massageteknikker, der har fokus på at løse din problemstilling. Her er vi særligt gode til at løsne op for overspændte muskler, ophobede affaldsstoffer, eller hjælpe dig med at komme igennem en gammel skade, som stadig generer dig.

Derfor skal du vælge fysiurgisk massage

 • Fordi vi kan genoprette balancen i kroppens muskler og led.
 • Fordi kan løsne op for overspændte og ømme muskler.
 • Fordi vi kan øge mobiliteten og bevægeligheden i muskulaturen.

Oliemassage i Randers

Oliemassage er vores eneste helkropsmassage, hvor vi anvender en lokal bæredygtig massageolie, som er 100 % vegetabilsk. Oliemassage er en af de mest valgte massagebehandlinger i Danmark, da det er en afslappende og afstressende massage, hvor hele din krop er i fokus. Det er derfor den ideelle behandling at vælge, hvis du ønsker at pleje og vedligeholde din krop og sjæl.

I en travl og stressende hverdag glemmer de fleste at mærke deres krop. De fleste har fokus på det mentale overskud, men man ikke bare kan skære kroppen fra i ligningen.

En oliemassage hos Zency Massage i Randers er din mulighed for at give dig selv den ultimative selvforkælelse. Her kan du vælge mellem tre forskellige grader af hårdheden for oliemassagen. Valget afhænger både af, hvad du selv foretrækker, samt hvilken tilstand din krop og muskler er i. Her er der garanti for, at du vil opleve et større velvære i kroppen efter vores første behandling.


Oliemassage forebygger stress, angst og depression

Stress, angst og depression er alle tre folkesygdomme i Danmark. Der er i dag mange, der enten har haft en af disse lidelser, eller er udfordret i hverdagen på grund af en af disse lidelser i dag. Hvis du derfor oplever, at du har symptomer på enten stress, angst eller depression, kan det have en positiv indvirkning at vælge oliemassage.

Hos Zency Massage i Randers kan vi tilbyde en oliemassage, der både arbejder med kroppen og den mentale tilstand gennem centralnervesystemet. Dermed går vi ind og påvirker kroppens sindsstemning, så du oplever en positiv lindring af de symptomer, du har. Her er det vigtigt, at du tager dit helbred i opløbet, så dine symptomer ikke ophober sig. De fleste glemmer desværre at lytte til kroppen. Her opdager de det først, når skaden er sket og kroppen for alvor siger fra.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?


 • Fordi vi kan hjælpe med at lindre stress, angst og depression.
 • Fordi vi kan give dig en afstressende helkropsmassage.
 • Fordi vi kan skabe et større velvære for dig.

Deep Tissue massage i Randers

Har du enten migræne, spændingshovedpine eller begrænset bevægelighed i din muskulatur, kan vi klart anbefale dig at vælge Deep Tissue Massage. Det er uden sammenligning den mest koncentrerede og dybdegående massagebehandling, som vi kan tilbyde. Her vil vores specialiseret massør i Randers arbejde i det dybere muskellag og bindevæv for at skabe genskabe din fulde bevægelighed.

Vær opmærksom på at denne behandling kræver, at du kan slappe af i kroppen, når vores behandler arbejder på grænsen af din smertetærskel.

Har du længe gået med en arbejdsskade i ryggen, lænden eller skuldrene, kan det have stor betydning for din hverdag. Det kan være svært at sove godt om natten, hvis du har gener og smerter i kroppen. Her kan vi hjælpe dig med et behandlingsforløb gennem Deep Tissue Massage. Vi har gennem årene haft mange klienter, der enten har haft skader, fordi de dyrker sport på højt niveau, eller fordi de har været udsat for en kompleks arbejdsskade.


Vi har endnu ikke oplevet, at vores forskellige behandlinger ikke har givet en positiv indvirkning på deres smerter og gener. Det kan skyldes, at vi sætter en ære i vores faglighed og lytter til vores klienter. Vi skræddersyer altid en behandling individuelt bestående af et samsurium af massageteknikker, så du får den bedste Deep Tissue Massage.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage


 • Fordi vi kan give dig den mest dybdegående massagebehandling.
 • Fordi vi kan behandle en gammel skade i din muskulatur.
 • Fordi vi kan løsne op for spændte myoser og affaldsstoffer.

Wellness massage i Randers

Nu har du muligheden for at give dig selv eller en du holder af den ultimative selvforkælelse. Hos Zency i Randers tilbyder vi rammerne for den mest afslappende og afstressende wellness massage. Her har du mulighed for at trække stikket fra din travle hverdag og i stedet få ladet batterierne op.En wellness massage hos os byder på mange gode egenskaber. Vi har blandt andet fokus på at sænke dit stressniveau i kroppen. Det gør vi gennem avancerede massageteknikker, der frigør kroppens lykkehormoner. De vil dermed bekæmpe kortisolniveauet i blodbanerne, som indikerer, hvor stresset du er. Her kan du forvente, at vi kan sænke dit stressniveau med op til 50 %.

Derfor skal du få en wellness massage

 • Fordi vi kan hjælpe med at forkæle dit sind og krop.
 • Fordi vi kan hjælpe dig med at trække stikket fra din travle hverdag.
 • Fordi vi kan passe på dit blodtryk og stress i kroppen.

Se næste ledige tid