Massage gavekort

Forkæl en som du holder af med en lækker massagebehandling

Hos Zency har vi et stort udvalg af effektive og skønne behandlinger, så der er noget for enhver smag og behov. Vi kan eksempelvis tilbyde:

Gavekort til uddannede massører i hele Danmark

Gavekort til en massageoplevelse

Udfyld formular og overfør beløbet med MobilePay til 28302082 “Zency”.
Du modtager gavekortet indenfor 24 timer i hverdagene.

Zency massage gavekort til en du holder af
Eksempel på gavekort hos Zency Massage

Det med småt

  • Gavekort gælder i alle klinikker
  • Gælder i 2 år fra udstedelsesdatoen
  • Gavekortet bliver tilsendt indenfor 24 timer på mail i alle hverdage
Zency massage tilbyder en bred vifte af massageformer til din krop

Gavekort med 100% tilfredshedsgaranti

Hos Zency forstår vi, at din gave skal bringe glæde og gode minder. Derfor finder du kun uddannede og dygtige massører hos os. Vi brænder for at gøre en forskel og give den bedste oplevelse, hver gang!

Skulle modtager af gavekortet mod forvening alligevel ikke være tilfreds med behandlingen, så giver vi et nyt gavekort helt uden omkostninger. Det nye gavekort kan bruges i alle klinikkerne landet over efter eget ønske. Vores mange super anmeldelser lyver dog ikke og vi er sikre på en god behandling hver gang.

kranio-sakral-terapi-kropsterapi-zency-massage

Din foretrukne massagebehandler

Hos Zency finder du kun uddannede massører. Vi har alle en massagerelevant uddannelse. Oven i dette har flere af os erfaring indenfor personlig træning, kostvejledning, sygeplejerske osv. Det er derfor med en bred viden vi går ind til din behandling.

Det er din garanti for en effektiv behandling hvor du, og i dette tilfælde modtageren af dit massage gavekort, er i trygge hænder hver gang. Vi glæder os til at byde dig eller modtageren af massageoplevelsen velkommen i klinikken til en god og faglig behandling.

Behandling mod nakkesmerter, hovedpine, hold i ryggen, lændesmerter, fibersprængninger m.m.

Massage på dine vilkår

Hos Zency er du garanteret den allerbedste behandling. Vi går ikke på kompromis med kvalitetetn. Alle vores behandlere er uddannet og uddannet på forskellig vis. Du kan læse mere om den enkelte behandler under den pågældende by. Det klæder dig på til at vælge det helt rigtige massage gavekort til en du holder af.

Vi ved også at det i en travl hverdag kan være svært at finde tid til det hele. Derfor finder du en lokal masøsr nær dig med fleksible åbningstider. Dette sikrer der er en tid der passer til alle og modtageren af gavekortet.

Din uddannede massage behandler

Hoz Zency massage møder du uddannede og engagerede massage behandlere.

Gennem faglighed og dedikation arbejder vi hver dag for danskerne sundhed. Når du får en massage hos en af vores dygtige behandlere i hele Danmark kan du være sikker på en behandling af øverste kvalitet. Gennem videreuddannelse og tilefning af ny vide behandler vi dig med de nyeste teknikker og metoder indenfor sundhesverdenen.

Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med behandlingen, ja så får du 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du får et gavekort til en ny behadnling ved den samme eller en anden massør efter eget valg.

Zency
4.9
Baseret på 165 anmeldelser
×
js_loader