Aarhus C. >> Viby

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Massagepriser i Viby

Du behøver ikke at vælge din behandling inden booking. Vælg blot længden af din behandling ved booking.

 • 30 min. Sportsmassage fra 345,-
 • 60 min. Sportsmassage fra 530,-
 • 90 min. Sportsmassage fra 735,-
 • 30 min. Fysiurgisk Massage fra 345,-
 • 60 min. Fysiurgisk Massage fra 530,-
 • 90 min. Fysiurgisk Massage fra 735,-
 • 30 min. Gravidmassage fra 345,-
 • 60 min. Gravidmassage fra 530,-
 • 30 min. Oliemassage fra 345,-
 • 60 min. Oliemassage fra 530,-
 • 90 min. Oliemassage fra 735,-
 • 30 min. Dybdegående Massage fra 345,-
 • 60 min. Dybdegående Massage fra 530,-
 • 90 min. Dybdegående Massage fra 735,-
 • 30 min. Wellness Massage fra 345,-
 • 60 min. Wellness Massage fra 530,-
 • 90 min. Wellness Massage fra 735,-

Fysioterapi i Viby

 • 30 min. Fysioterapi fra 345,-

  Kun udvalgte behandlere

 • 60 min. Fysioterapi fra 530,-

  Kun udvalgte behandlere

 • 90 min. Fysioterapi fra 735,-

  Kun udvalgte behandlere

 • 45 min. Cupping 450,-

  Kun ved Pelle i Vestergade

Behandlere i Viby, Aarhus

Pelle B.

Behandleren er RAB godkendt

Kun 345,-

5/5

Jelena P.

Læs om Jelena her

Kun 345,-

5/5

Amalie D.

Jægergårdsgade 14, 
8000 Aarhus C.

Læs om Amalie her

Kun 345,-

5/5

Michael S.

Læs om Michael

Kun 395,-

5/5

Simon V.

Ryesgade 29 3. tv.
8000 Aarhus C.

Kun 495,-

5/5
Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Sportsmassage Viby

Er du sportsudøver eller meget aktiv i din fritid? Så kan en massage i Viby, en massage i Aahus Centrum eller massage i Risskov være lige det, din krop har brug for. Sportsmassage er en behandling, som kan hjælpe med at forbedre din performance og holde dig skadefri, alt imens du får en dybdegående massage af en erfaren sportsmassør.

Du er også mere end velkommen til at række ud til os, hvis du har døjet med en skade i længere tid, eller hvis du står med en akut sportsskade. Når du træder ind i vores massageklinik i Viby, bliver du altid taget ekstra godt imod, og der vil tilrettelægges et forløb, som tilgodeser dig og dine behov. Vores sportsmassør har erfaring med en række forskellige komplekse sportsskader – du kan derfor forvente den bedst mulige hjælp.

Forebyg fremtidige skader med sportsmassage

En sportsmassage kan være et vigtigt tilvalg for dig, som gerne vil undgå fysiske skader i forbindelse med din sport. En skade kan nemlig blive en klods om benet, når du gerne vil yde dit bedste. Derfor er det heller ikke så underligt, at sportsmassage ofte står på træningsprogrammet for sportsudøvere, der dyrker en sportsgren på højt eller professionelt plan.

Når du som sportsudøver presser og arbejder meget med din krop, så kan musklerne blive trætte og overbelastede. Du oplever måske også, hvordan du i perioder kan være mindre mobil og smidig i din muskulatur – og det er her, det kan være vigtigt med en sportsmassage.

Vores sportsmassør vil arbejde med, at der løsnes godt op i dine spændte muskler. Vi går blandt andet ind og strækker vævet, da det bidrager til, at musklerne slapper mere af. Denne måde at arbejde på kan bidrage til, at din krop restituerer bedre, og at sportsskader relateret til trætte og ømme muskler kan undgås, da musklerne bliver mere smidige og mobile. Sportsmassage kan altså være en vigtig prioritering, når du vil undgå skader, så du ikke skal bruge ekstra tid på restitution og genoptræning.

Sportsmassage der tilpasses til dig

Med sportsmassage hos Zency kan du altid forvente, at vi sammensætter massageteknikker, som er tilpasset netop dig, din sport, de gener du oplever og tilstanden af dine muskler. Når du træder ind i vores klinik, laves der derfor først en screening af din krop, så der kan sammensættes en sportsmassage, der bliver så effektiv som muligt for dig. På den måde kan du også gå fra vores massageklinik i Viby og allerede mærke en forskel efter første behandling. 

Når du booker sportsmassage i Viby ved Zency, kan du få mere end bare en sportsmassage. Vi kan også tilbyde vejledning omkring træningsdosering, stress, kost, søvn m.m., da vi også ønsker at være en sparringspartner, når du vil have flere redskaber til, hvordan du kan optimere din træning.

Derfor skal du vælge sportsmassage i klinikken i  Viby

 • Sportsmassage kan være med til at forebygge sportsskader.
 • Sportsmassage kan behandle akutte sportsskader.
 • Sportsmassage er med til at styrke din performance.

Gravidmassage i Viby

Hvis du er gravid, så går du uden tvivl en spændende tid i møde. Inden længe udvides familien, og du skal tage imod et nyt og spændende familiemedlem. Det at være gravid er dog også forbundet med, at kroppen gennemgår store forandringer, nogle mere behagelige end andre. Efterhånden som din mave vokser, kan du opleve forskellige balanceforskydninger, som kan mærkes i alt fra lænden, ryggen, nakken m.m., som kan være ubehagelige. Samtidig kan de forskellige forandringer også påvirke kvaliteten af din søvn, dit energiniveau og dit overskud.

Hvis du har en graviditet, som er præget af gener eller smerter, eller du bare gerne vil give dig selv ekstra selvforkælelse, så kan en gravidmassage i Viby være lige det, din krop har brug for.

Hos Zency Massage i Viby bliver du mødt af en erfaren massør, som har flere års erfaring med massage tilpasset gravide kvinder. Derudover kender vores massør også til mange af de gener, en graviditet kan byde på og hvilke effektive massageteknikker, der kan tages i brug. Du kan derfor gå fra en behandling og mærke øget velvære, afslapning og fornyet energi.

Gravidmassage kan give større velvære

I vores massageklinik har vi gjort meget ud af at sikre din komfort, når du skal have en massage. Klinikken er derfor også udstyret med en massagebriks, som er særligt egnet og godkendt til dig, der er gravid. Du kan derfor ligge ekstra komfortabelt under din gravidmassage.

Når du vælger en gravidmassage, er der ekstra meget fokus på at få din krop til at slappe af. Af den grund har vi sammensat forskellige massageteknikker, som er med til at mindske dit kortisolniveau. Det vil sige, at der er ekstra fokus på, at kroppens stresshormoner sænkes, så du kan komme helt ned i gear, samtidig med at du oplever større velvære i kroppen. Flere af vores kunder oplever også, hvordan en gravidmassage kan være med til at skabe endnu større tilknytning til dit barn, hvilket vi også har fokus på, når vi arbejder med din krop.

Under en gravidmassage kan du også nyde ekstra godt af udvalgte massageolier. Olierne er selvfølgelig uden parfume og andre unaturlige ingredienser, så olierne er bedst mulige for din krop og hud.  

Fertilitetsstimulerende massage kan øge chancen for at blive gravid

Har du et ønske om at blive gravid? Men er din tålmodighed ved at være opbrugt? Så kan du med fordel vælge en fertilitetsstimulerende massage i Viby. Behandlingen kan både anbefales for dig og din partner, og det er der en grund til.

Når du kommer i vores behandling, arbejder vi med at påvirke de psykiske og fysiske faktorer, der kan spille ind på det at blive gravid. Det foregår ved, at vores dygtige massør blandt andet arbejder med at sænke kroppens stressniveau. Når din krop er stresset, vil dens naturlige reaktion være, at den skal passe ekstra godt på dig. Kroppen kan i disse tilfælde arbejde mod, at du skal være gravid lige nu.

Gennem en fertilitetsstimulerende behandling kommer din krop helt ned i gear, din krop afstresses og der er plads til at få genopladet dine energidepoter. Du kan på en måde sammenligne denne behandling med den tilstand, din krop kommer i, når dig og din partner er på en uges ferie. Du vil opleve større velvære, og massagen kan øge dig og din partners chancer for at blive gravide.

Derfor skal du vælge gravidmassage hos Zency i Viby, Aarhus

 • Du får en behandling der kan lindre gener og smerter i din graviditet.
 • Oplev større velvære i kroppen.
 • Du kan øge chancerne for at blive gravid.

 

Fysiurgisk massage i Viby

Det at være en fysiurgisk massør, er en titel, som er beskyttet i Danmark. Der er nemlig krav om, at massøren har været gennem et uddannelsesforløb, hvor kravene er høje ift. at forstå kroppen og menneskets muskulatur. Når du besøger Zency i Viby er vi ekstra stolte over, at fysiurgisk massage er en af de behandlinger, vi kan tilbyde.

Det effektive ved en fysiurgisk massage er, at den både kan hjælpe dig, som er udfordret med overspændte muskler, spændingshovedpine, migræne eller måske en langvarig arbejdsskade. Generelt så kan en fysiurgisk massage være det rette match ved forskellige skader, ubehag og smerter i kroppens muskulatur.

Før hver behandling laves der en grundig screening af din krop, så du kan få skræddersyet en massage, der giver dig den bedste effekt, når du træder ud af klinikken igen.

Få hjælp til komplekse arbejdsskader med en fysiurgisk massage

Dårlige arbejdsstillinger er noget, som flere og flere er udfordret med. Det kan være, du har et meget stillesiddende arbejde, eller måske skal du håndtere tunge løft, som kroppen nu begynder at reagere på. I begge tilfælde kan dine arbejdsstillinger give gener i kroppens muskulatur, som måske opleves i din ryg, lænd eller som spændinger i din nakke. Hvis du står i en lignende situation, så kan en fysiurgisk massage klart anbefales.

Gennem en fysiurgisk massage, får du en dybdegående massage, hvor vores dygtige massør kan løsne mere op for muskler, som er spændte, så din mobilitet og bevægelighed forbedres. På den måde kan du også undgå det ubehag, der kan følge med, når musklerne bliver kolde.

Da vores fysiurgiske massør både har særlig erfaring med arbejdsskader, diverse sportsskader m.m., kan du få hjælp til selv komplekse skader, som du døjer med. Du kan derfor også forvente, at du efter første behandling oplever et bedre flow, og ikke mindst balance i kroppen.

Derfor skal du vælge fysiurgisk massage i Kildegården 14, Viby

 • Du får effektiv behandling af en arbejdsskade
 • Din mobilitet og bevægelighed forbedres.
 • Du får en massage, der arbejder i dybden med dine muskler.

 

Kranio Sakral Terapi Viby

Oplev dyb afslapning og helbredelse med kranio sakral terapi på massageklinikken i Viby, Aarhus. Kranio sakral terapi er en unik behandlingsform, der løser en bred vifte af fysiske og mentale ubalancer.

Gennem Kranio Sakral Terapi kan jeg genoprette kroppens naturlige balance ved at arbejde med det kranio-sakrale system, som omfatter hjernen, rygmarven og kraniet. Gennem blide tryk og berøringer hjælper terapeuten med at frigøre spændinger og blokeringer i dette system, hvilket kan have en positiv indvirkning på hele kroppen.

Kranio sakral terapi er effektiv til at lindre forskellige former for smerte, herunder hovedpine, migræne, nakke- og rygsmerter samt muskelspændinger. Terapien kan også forbedre søvnkvaliteten, lindre stress og angst samt styrke immunsystemet.

Ved at booke en kranio sakral terapi behandling får du mulighed for at opleve dyb afslapning og en følelse af indre ro. Terapien kan hjælpe med at genoprette kroppens naturlige balance og fremme en generel sundhedstilstand.

Jeg arbejder i en tryg og professionel atmosfære, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og lade terapien udfolde sig. Uanset om du har konkrete fysiske problemer eller blot ønsker at forbedre dit velvære, kan en kranio sakral terapi behandling være den helt rigtige løsning for dig.

Så tøv ikke med at booke en kranio sakral terapi behandling i dag og bliv dine smerter kvit, så du kan nyde et sundt og harmonisk liv.

Oliemassage i Viby

Har du et ønske om at få en ekstra lækker og afslappende massage? Så er en oliemassage i Viby v. Hasselager det helt rette match. Vores massør har særlig erfaring med at anvende massageteknikker, som kan få din krop helt ned i gear.

Hvis du ser på alle de forskellige massagebehandlinger, vi tilbyder, så er oliemassage den eneste, hvor der vil være fokus på hele din krop. Du har derfor de bedste forudsætninger for at gå fra vores klinik og opleve større velvære og fornyet energi.

Du er selv med til at bestemme, hvor dybdegående der skal arbejdes under din oliemassage. Behandlingen vil nemlig tilpasses efter, om du foretrækker en hård, medium eller mild massage.

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen med oliemassage

Det er langt fra alle, som er gode til at stoppe op tage et afbræk fra hverdagens travlhed. Hvis du er iblandt dem, vi snakker om her, så er der ekstra god grund til at booke en oliemassage i Viby.

Med en oliemassage har du den bedste mulighed for at få en massage, som har den afstressende massage effekt. Undervejs har vi nemlig særligt fokus på at pleje din krop og at skabe et endnu bedre flow i dit blodomløb.

Gode grunde til at få en oliemassage

 

 • Du får en helkropsmassage, der er afslappende.
 • Du får et afbræk fra hverdagens stress.
 • Der skabes et endnu bedre flow i kroppen.

 

Deep Tissue Massage i Viby

Hvis du er på udkig efter en massage, som er utrolig effektiv, så bør du vælge Deep Tissue Massage. Det særlige ved Deep Tissue Massage/ dybdegående massage er, at der arbejdes mere dybdegående og koncentreret med dine forskellige muskellag og bindevæv. Det betyder også, at der kan løsnes godt op for diverse myoser, du måtte døje med.

Under denne behandling vil det være nødvendigt, at der tages ekstra godt fat. Deep Tissue Massage kan derfor også føles som om, at den går på grænsen af din smertetærskel. Når det er sagt, så kan det være til stor gavn, hvis du har begrænset bevægelighed, du har fået hold i nakken, ryggen, døjer med hovedpine eller lignende.

Jeg brænder for at give dig den bedste behandling. Derfor arbejder jeg og resten af Zency altid med 100% tilfredshedsgaranti som sikrer dig en erstatningsmassage hos jeg selv eller en anden massør, såfremt du mod forventning ikke skulle være tilfreds. Dog er jeg meget glad for min mange glade klienter der dagligt giver mig 5 stjernede Google anmeldelser

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

 • Du får en effektiv massage, der arbejder i de dybere muskellag.
 • Få løsnet op for myoser.
 • Få større bevægelighed efter en behandling.

Wellness massage i Kolding

Wellness massage i Hasselager og Viby v. Aarhus er nok blandt de massagebehandlinger, som langt de fleste danskere kender til – og det er nu heller ikke så underligt. En wellness massage giver god mulighed for, at du kan få ekstra selvforkælelse ind i din hverdag. Det er selvfølgelig også tilfældet, når du booker en tid til wellness massage hos Zency.

Når du træder ind hos Zency Massage i Viby, Aarhus, kan du få ladet dine energidepoter op, så du kan gå fra behandlingen og opleve øget velvære. Du kan forvente, at vores erfarne og specialiseret behandler skræddersyr en massage til netop dig. Det vil også resultere i, at der løsnes ekstra godt op i din krop og diverse spændte muskler.

Prioriter en wellness massage og få mere overskud i hverdagen

Med en wellness massage i Viby, kan vores massør være med til at påvirke din kropslige tilstand og psykiske tilstand positivt. Gennem et samsurium af avancerede massageteknikker er vi inde og arbejde med, at dit kortisolniveau og dit blodtryk sænkes, så du kan gå fra massagen med et fornyet overskud og energiniveau.

Gode grunde til at få en wellness massage i Viby

 • Du vil have en afstressende massagebehandling.
 • Der løsnes godt op i din krop.
 • Du vil give dig selv ekstra selvforkælelse og have fornyet overskud.

Kontakt os hos Zency Viby

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.