Zency Behandlerrum Århus

Massage i Århus

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Vestergade 48F 1. tv.
8000 Aarhus C.

Telefon: +45 7060 5900

Pelle Birch Nielsen
Indehaver & behandler

Mandag: 9.00 – 20.00
Tirsdag: 9.00 – 20.00
Onsdag: 9.00 – 20.00
Torsdag: 9.00 – 20.00
Fredag: 9.00 – 18.00
Lørdag: 9.00 – 12.00
Søndag: 9.00 – 12.00

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage      Firmamassage

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage Århus.

Mit navn er Pelle Birch Nielsen, og jeg er indehaver og behandler hos Zency Massage i Århus.

Søger du også en professionel faglig og effektiv behandling? Ja, så er du kommet til rette sted. Her vil din problemstilling blivet taget seriøst og behandlet med den største grundighed.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør, hvilket er din garanti for en faglig dygtig massage. Min uddannelse og erfaring med behandling af hundredevis af klienter er din garanti for en seriøs og effektiv konsultation, hver gang. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

De bedste hilsner
Pelle Birch Nielsen, Zency Massage Århus

Behandler Århus, Pelle

Se næste ledige tid

Lille

30 minutter
319 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
545 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
700 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Århus

Sportsmassage

En sportsmassage hos en af vores behandlere er primært rettet mod dig, der dyrker sport på alle niveauer. Teknikken vores Århus behandlere bruger er et samsurium af forskellige teknikker, som giver dig den optimale behandling af netop din skade.

Sportsbehandlingen er ikke kun for dig, der har en skade men også for dig der ønsker at forbedre din præstationsevne. En sportsmassage går nemlig ind og arbejder med musklerne, frigiver affaldsstoffer og spænder dine muskler ud. Dette vil du kunne mærke i din præstation.

Ligeledes vil det kraftigt nedsætte risikoen for, at du pådrager dig en ny skade.

Med andre ord er sportsmassage hos vores behandlere for dig, der vil give din krop de allerbedste betingelser.

 

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

En sportsmassage er for dig, der enten har en skade eller for dig der vil undgå at pådrage dig en skade. Under behandlingen arbejder vi i dybden og kommer ned i de dybtliggende muskler. Her får vi hjulpet dem af med deres affaldsstoffer samt løsnet dem godt og grundig op, således er de klar til en ny fysisk udfoldelse.

Derfor skal du vælge en sportsmassage hos vores behandlere i Århus:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Århus

Graviditetsmassage er en blid fysiologisk massagebehandling som tjener flere forskellige formål. Er du allerede gravid, vil din behandling gå ind og arbejde med smerter og gener, der kan opstå under din graviditet.

Det er påvist at fra 10. fosteruge har massagen en positiv indvirkning på fosteret. Jeg anbefaler derfor alle gravide at modtage massage. I de sidste 2 uger op mod termin anbefaler jeg at sætte hyppigheden op, da dette er fødsels-modnende og ve-stimulerende.

Er du på nuværende tidspunkt ikke gravid, men ønsker at blive det er gravidmassage ligeledes en god idé.

Gennem gravidmassage arbejder din behandler nemlig med dit nervesystem der har en positiv indvirkning på jeres chancer for at blive gravide. Dette gælder altså også mænd og deres nervesystem.

Vores behandlere er alle uddannet og kvalificeret til at give dig og din mave de allerbedste forudsætninger. Ligeledes gør alle behandlere brug af graviditetsbrikse, der giver plads til mave og bryster. Du er med andre ord i rigtig gode hænder.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

En gravid massage er for dig, der er gravid eller ønsker at blive gravid.

Her arbejdes blidt og fysiologisk med din krop for at, enten afhjælpe og forebygge gener i din graviditet, behandling til fordel for din og dit barns sundhed, eller hvis du ønsker at blive gravid.

Derfor skal du vælge en gravidmassage hos vores behandlere i Århus:

 • Du ønsker de bedste forudsætninger for dig og dit barn.
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du ønsker at blive gravid.
 • Du har gener eller ønsker at forebygge disse ifm. din graviditet.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Århus

Navnet Fysiurgisk udspringer fra navnet fysiurgi. Ordet fysiurgi er græsk og betyder natur og afledning af ergon som betyder arbejde. Fysiurgi er tidligere brugt indenfor lægevidenskaben som den betegnelse, der dækker over bevægelsesfunktionens fysiologi og sygdomme.

Den fysiurgiske teknik du modtager af vores behandlere er opbygget ud fra bevægefunktionens anatomi og fysiologi. Uddannelsen er lægeeksamineret for at sikre at, massøren har tillært sig den korrekte viden for at behandlede mest hensigtsmæssigt.

Ligeledes er der en brancheforening bag, som stiller krav til uddannelse, forløb, omfang, varighed, pensum og niveau. Dette er for dig som klient et kvalitetsstempel.

Fysiurgisk teknik er den mest brugte i vesten, når det kommer til lindring af smerter. Metoden er altså super effektiv og kombinerer det bedste fra flere verdener.

Ud over at afhjælpe dine evt. skader har fysiurgisk en lang række andre fordele som eks.:

 • Du opnår bedre søvn
 • Lavere puls og blodtryk
 • Positiv effekt på centralnervesystemet, herunder frigivelse af lykke hormoner samt halvering af stress hormonet kortisol
 • Styrkelse af kroppens immunforsvar
 • Positiv indvirkning på fordøjelsen
 • Sænkning af kolesteroltal

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

En fysiurgisk massage er for dig der går med spændinger, ondt et sted på kroppen, skader eller problemer med at bevæge en given del af kroppen. Det er for dig der ønsker en masage der går i dybden og arbejder med bevægelsesbanerne i kroppen og optimerer herpå.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk behandling hos vores behandlere i Århus:

 • Du har spændinger et sted på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed et givent sted på kroppen
 • Du har en specifik udfordring du ønsker løst

Oliemassage i Århus

Denne behandling er den mest bookede behandlingsform, og vi forstår godt hvorfor. Her bruges de lækreste dansk-producerede kvalitetsolier fra Medisis til din behandling.

Vores uddannede massører er, ved hjælp af olierne, i stand til at give dig en dejlig af afstressende behandling med den hårdhed du ønsker. Din behandling skal nemlig være lækker og behagelig samtidig med den afhjælper evt. skader eller andre udfordringer.

Du kan her i Århus vælge vores populære oliemassage i 3 forskellige varigheder, nemlig:

 • 30 min.
 • 60 min.
 • 90 min.

Der findes derfor en oliemassage til en hver smag. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Zency Massage og vores professionelle behandlere her i Århus.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

En oliemassage er som udgangspunkt en helkropsmassage af forskellige varighed. Der kan dog sagtens arbejdes med specifikke områder, hvis du ønsker dette. Dette nævner du blot ved bookingen eller ankomst.

Behandlingen er til dig, der ønsker en god mellemting mellem en velvære massage, hvor den lækre olie skaber de optimale betingelser for at arbejde med musklerne. Ligeledes er den til dig, der har spændinger og ønsker at blive løsnet op. Derfor skal du vælge en oliemassage hos vores behandlere i Århus:

 • Giver maksimalt velvære og wellness
 • Afspænder musklerne
 • Der kan på kort tid arbejdes med mange og store områder
 • Afgiver affaldsstoffer i kroppen

Deep Tissue massage i Århus

Deep tissue betyder dybt væv og er en teknikform, der går i dybden og arbejder med musklerne. Her vil din behandler bruge forskellige former for teknikker for at ramme musklerne helt i dybden. 

Den dybdegående massage hos din behandler er et samarbejde mellem dig som klient og massøren. Der arbejdes nemlig meget dybt i vævet, og det stiller derfor krav til at i sammen finder frem til niveauet for din smerteterskel, således du er i stand til at slappe af i muskulaturen, samtidig med der arbejdes i dybden. 

Hvis ikke dette lykkedes, vil i blot modarbejde hinanden med en ringere resultat til følge.

Din behandler vil arbejde med muskulatur og have til mål at infiltrere skeletmuskulaturen, altså den muskulatur som du selv kan bruge. Her arbejdes der med myoser som er kugler i vævet, der er fyldt med affaldsstoffer. Disse kan ligeledes opstå ved lagring af fedt, kroniske muskelspændinger og tilskadekomst.

Under din Deep Tissue hos vores dygtige behandlere vil der blive arbejdet i dybden af dit væv for at omlægge de dybe muskellag. Dette vil have en afspændende effekt på de spændinger du har. Ligeledes arbejdes der for at mobilisere muskelfaciaen, som er det væv der omkranser muskerne.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en meget dybdegående behandling der arbejder med vævet og muskulaturen i dybden. Din behandler fjerner myoser og mobiliserer din muskelfacia. Behandlingen er rolig og fokuserer i dybden.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage hos vores behandlere i Århus:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage i Århus

Wellness massage hos vores dygtige behandlere her i Århus er for dig, der ønsker et break fra hverdagen. Her kan du lukke dine øjne, sænke skuldrene og nyde en fantastisk lækker Wellness behandling.

Denne foregår af en af vores dygtige og professionelle behandlere i Århus med nogle dejlige og behagelige omgivelser. Wellness massagen dækker som udgangspunkt over hele kroppen, men kan naturligvis ændres hvis du dette ønskes. Når behandlingen er ovre, kan du vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.

En wellness omgang er ikke kun lækker og afslappende. Denne er ligeledes god for følgende punkter:

 • Fremmer din optagelse af næringsstoffer fra kosten
 • Sænker dit stressniveau med op til 50%
 • Forbedrer din søvnkvalitet
 • Styrker din krops immunforsvar
 • Indeholdet af Oxytosin (kærligheds- og kramme hormon) i blodet øges med op til 50%

Hvornår skal jeg vælge en wellness massage?

Derfor skal du vælge en Wellness Massage hos vores behandlere i Århus:

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi

Firmamassage i Århus

Hos Zency Massage i Århus ved jeg hvor meget et godt arbejdsmiljø og trivsel betyder på en arbejdsplads. Jeg ved også hvor meget arbejdsskader kan betyde for den daglige trivsel og drift i form at sygemeldinger eller nedsat effektivitet.

Derfor tilbyder jeg de mest effektive behandlinger til dine medarbejdere eller kollegaer i en fleksibel løsning. Min professionelle uddannelse, viden og erfaring med behandling af flere tusinde klienter, gør mig i stand til at sikre dine medarbejders og kollegaers trivsel.

Jeg tilbyder firmamassage på jeres adresse, men også en løsning hvor dine medarbejdere i eller udenfor arbejdstiden kan komme forbi klinikken og blive deres arbejdsskader kvit.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe med at sænke sygefravær og øge trivsel? Så tøv ikke med at kontakte mig på 7060 5900. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvornår skal jeg vælge firmamassage?

 • Du ønsker øge trivslen på arbejdspladsen
 • Du ønsker at afhjælpe medarbejdere og kollegaer med deres arbejdsskader
 • Du ønsker at forebygge arbejdsskader
 • Du ønsker at øge produktiviteten
 • Du ønsker at begrænse sygefraværet

Du kan læse meget mere på siden firmamassage.

Se næste ledige tid