Zency Massage Skive - Din foretrukne uddannede massør

Massage i Skive

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Klingenbergsgade 50
7900 Nykøbing mors

Telefon: +45 7060 5900 

Steen Thorsø
Indehaver & behandler

Mandag: 08.30 – 17.00
Tirsdag: 08.30 – 17.00
Onsdag: 08.30 – 17.00
Torsdag: 08.30 – 17.00
Fredag: 08.30 – 17.00
Lørdag: 12:00 – 16:00
Søndag: Lukket 

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din behandler

Velkommen til Zency Massage i Skive.

Gennem faglig relevant uddannelse og et højt engagement står jeg klar til at gøre en forskel for dig.

I hver behandling tager jeg udgangspunkt i dig og dine problematikker samt ønsker til behandlingen.

Jeg brænder for at afhjælpe dine skader og gener og det kan du mærke i hver behandling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

De bedste hilsner
Steen Thorsø

fotografen-vej-Zency

Almindelig

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
750 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Skive

Sportsmassage er en populær og effektiv massagebehandling, som både kan være aktuelt for dig som dyrker sport på eliteplan, men lige så aktuelt for dig som motionerer i din fritid.

Faktisk viser flere undersøgelser, at flere og flere danskere har fokus på sport og motion, hvorfor mange i dag har en aktiv fritid. Det sætter naturligvis større pres på kroppen, når den skal præstere og restituere. Det er her, sportsmassage kommer ind i billedet.

Sportsmassage er ideelt at prioritere løbende. Faktisk er det sådan, at professionelle sportsfolk får sportsmassage lagt ind som en fast del af deres træningsprogram. Det er en massagebehandling, der har fokus på at fremme din præstation, restitution og forebygge sportsskader.

Forebyg sportsskader gennem sportsmassage

Sportsskader er noget, de fleste helst gerne vil undgå. Det er uanset, om du dyrker elitesport eller har en aktiv fritid. Sportsskader slår nemlig de fleste tilbage i formen og gør det sværere at komme tilbage til sin topform igen.

De fleste sportsskader opstår typisk, når musklerne enten er trætte, udmattede eller overbelastede. I disse situationer kan der lettere ske vrid, som ender ud i en akut sportsskade. Her er det vigtigt at tage din skade i forkøbet, så du ikke fortsætter ved at kompensere med de andre muskelgrupper. Det vil kun forværre overbelastningen eller skaden, da bevægelserne ikke er optimale for kroppen.

Hos Zency Massage i Skive kan du få professionel sportsmassage både som privatperson og som professionel sportsatlet. I vores massageklinik i Skive bliver du mødt af vores uddannede og specialiseret sportsmassør. I vores behandling har vi fokus på at få løsnet op i dine spændte muskler samt hjælpe kroppen med at fremme restitutionen, så du ikke får de mest typiske sportsskader. Vi screener som udgangspunkt altid dine muskler og krop forinden, for at du får den mest effektive behandling.

Sportsmassage fremmer din sportslige præstation

De fleste forbinder måske sportsmassage med en effektiv behandling og forebyggelse af sportsskader. Sportsmassage kan beskrives som begge dele, men er samtidig også en effektiv behandling for dig, som ønsker at få kroppen til at yde sit ypperste. Ved at vores uddannede og specialiserede behandler løsner op i dine muskler og led, vil du opleve, at kroppen hurtigere restituerer.

Det vil blandt andet betyde, at du efter behandlingen får din fulde mobilitet i musklerne og masser energi i kroppen til at præstere. Når musklerne ikke let syrer til eller bliver overspændte, kan du få det maksimale ud af din præstation. Det gælder både for dig der løber, cykler, svømmer eller bruger kroppen på andre måder.

Hvis du har en vigtig konkurrence, hvor du gerne vil have kroppen til at præstere sit bedste, kan det være en fordel at booke en sportsmassage 48 timer før selve dagen, du skal præstere. Det giver vores specialiseret behandler mulighed for at bruge sin ekspertise og viden om kroppens anatomi til at skabe en behandling, du får den bedste effekt af.

Helt ekstraordinært har vores sportsmassør i Skive også erfaring med kost, træningsplaner og søvn, så vi kan klæde dig bedst muligt på til, at du kan forbedre dine præstationer løbende.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Fordi det fremmer restitutionen af ømme muskler og overbelastede muskler
 • Fordi det forebygger typiske sportsskader
 • Fordi det fremme din sportslige præstation

Gravidmassage i Skive

Gennem de 9 måneder hvor du er gravid, vil du opleve store forandringer med din krop som en naturlig del af graviditeten. Der sker en stor forvandling i takt med, at barnet vokser i maven. De store forandringer med kroppen under graviditeten kan for mange giver smerter, gener eller ubehag. Selvom det er smukt at være gravid, kan det være ulideligt til tider at være i sin egen krop. Det er her, gravidmassage kommer ind i billedet.

En gravidmassage er ideel for dig, som er gravid. Selvom søvn og hvile er nogle af de vigtigste parametre for dit barns udvikling i maven, er det svært, når du ikke kan være i kroppen. Her kan gravidmassage lindre de smerter og gener du oplever, så du får et større velvære. Det gør, at du kan få sovet godt om natten, hvilke vil stresse både dig og barnet mindre.

Hos Zency Massage i Skive er vi stolte over vores uddannede og specialiseret behandler i gravidmassage. Når du booker en tid hos os, ved vi, at din krop sikkert er øm, træt eller utilpas. Vi har derfor skabt de bedste rammer for, at du kan give dig selv den ultimative selvforkælelse. Hos os kommer du til at ligge i på en massagebriks, som er særligt godkendt til gravide kvinder.

Før din behandling screener vi som udgangspunkt altid først din krop og lytter til de gener og smerter, som du oplever. Da der opstår en naturlig balanceforskydning i nakke, skuldre og lænd, er det typisk de steder, vi har fokus på i vores gravidmassage.

Gravidmassage lindrer smerter og ubehag i kroppen

En graviditet kan føles forskellig fra person til person. Det kan også opleves forskelligt fra første gang til anden gang. Der er derfor sjældent en graviditet, der er helt ens. Her kan der også være forskellige grader af, hvor øm, træt og utilpas du føler sig i kroppen. Den bedste måde du kan forberede kroppen til selve fødslen på, er ved at give den hvile og ro, så du kan samle kræfter. Her er en professionel gravidmassage utrolig effektiv, da du vil opleve større velvære i kroppen allerede efter første behandling.

Hos Zency Massage i Skive bruger vi en særlig massageolie til gravide kvinder. Det er en 100 % vegansk olie, som er dansk produceret. Der er hverken kemiske stoffer, parfumer eller andre usunde ingredienser i, som kan genere kroppen og din hud.

I vores behandling har vi fokus på at aktivere kærlighedshormonet oxytocin, som løber i dine blodbaner. Det vil blandt andet bekæmpe stress og ubehag i kroppen og dermed give dig følelsen af en større tilfredshed og overskud i hverdagen.

Øg jeres chancer for at blive gravide med en gravidmassage

Gravidmassage er ikke kun for dig som er gravid. I vores massageklinik i Skive tilbyder vi også en professionel fertilitetsstimulerende gravidmassage. Det er en ideel behandling for dig, som ønsker at blive gravid eller har mistet tålmodigheden med at blive det.

Her vil vores specialiseret behandling gå ind og arbejde med centralnervesystemet, så det får kroppen til at afstresse. Som regel er det fordi, kroppen er stresset, at I har svært ved at blive gravide. 

Her vil vi gennem avancerede massageteknikker få kroppen til at finde ro og overskud. Det øger jeres chancer for at blive gravide i en kort periode. Det er klart en fordel, hvis begge parter vælger at booke gravidmassage.

Derfor skal du få en gravidmassage:

 • Fordi du ønsker at lindre smerter og ubehag i kroppen.
 • Fordi du ønsker en bedre nattesøvn under graviditeten.
 • Fordi dig og din partner har mistet tålmodigheden med at blive gravide.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Skive

Fysiurgisk massage er en massagebehandling, som kun må udføres af en uddannet fysiurgisk massør. Det er en professionel behandling, der er særlig effektiv mod smerter, gener og skader i kroppen.

Det er dermed både aktuelt for dig som motionerer eller har et fysisk krævende arbejde. Det kan også være ideelt for dig, som arbejder på et kontor til hverdag, da der nemt kan sidde spændinger i nakke og skuldre, som giver spændingshovedpine eller andre gener.

Når du besøger Zency massageklinik i Skive, vil du blive mødt af en uddannet og specialiseret fysiurgisk massør. Her starter vi som udgangspunkt altid med at screene din krop og muskler. Det gør vi for at forstå de gener og smerter, som du oplever i kroppen.

Ved at screene musklerne, kan vi også få et bedre indblik i tilstanden af de enkelte muskler. Dermed kan vi bedre skræddersy en fysiurgisk massagebehandling, der passer til de smerter, gener og ubehag, som du oplever i kroppen. Med denne behandlingsform kan vores behandler genskabe balancen i din krop ved at løsne op for de overspændte muskler og led.

Fysiurgisk massage øger mobiliteten af dine muskler og led

Uanset hvad du arbejder med, kan du opleve, at kroppen er stiv, øm eller udmattet efter en arbejdsdag. Det kan enten skyldes en overbelastning i muskulaturen eller at nogle af dine muskler er overspændte. Det kan naturligt sætte en begrænsning for kroppens bevægelighed. Det er her, du kan få stor gavn af fysiurgisk massage, da det genskaber og øger mobiliteten af dine muskler og led.

Hvis du derfor har en dårlig arbejdsstilling som gør, at du er øm, eller får ondt når musklerne bliver kolde, kan du få stor glæde af en fysiurgisk massagebehandling.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 

 • Fordi det lindrer smerter og ømheder i muskulaturen.
 • Fordi det kan behandle arbejdsskader eller overspændte muskler.
 • Fordi du ønsker at genskabe mobiliteten i dine muskler og led.

Oliemassage i Skive

Oliemassage kender de fleste, da det er en af de mest populære massagebehandlinger i Danmark. Oliemassagen er kendt for både at være en afstressende og afslappende massage. Når du opsøger en professionel behandler, vil du derfor kunne få gavn af en oliemassage.

Ved at booke en tid hos Zency Massage i Skive, vil du kunne vælge mellem 3 forskellige grader af oliemassage. Ens for dem alle er at give dig den ultimative selvforkælelse af kroppen og sjælen. I vores behandling har vi fokus på at styrke dit immunforsvar, sænke dit stressniveau og genskabe balancen i kroppen.

Oliemassagens 3 forskellige grader definerer primært, hvor blidt eller hårdt vi skal trykke på kroppen, når vi masserer. Olien gør, at det er langt mere behageligt og afslappende for kroppen at arbejde på denne måde. Her er det vigtigt at bide mærke i, at oliemassagen er en helkropsmassage.

Der er flere stærke fordele for kroppen ved, at du forkæler dig selv med en omgang oliemassage. Når du vælger en oliemassage hos Zency Massage i Skive, kan du forvente, at vi hjælper din krop med at slappe af og lade energidepoterne op.

I vores behandling har vi fokus på at skabe et sundere flow i kroppens system. Det gør vi blandt andet ved at sænke blodtrykket og øge blodcirkulationen i kroppen. Det vil blandt sænke dit kortisolniveau i kroppen med op til 50 %, hvilket øger dit velvære.

Hvornår skal jeg få en Oliemassage?

 • Fordi det lindrer smerter og ømheder i muskulaturen.
 • Fordi det kan behandle arbejdsskader eller overspændte muskler.
 • Fordi du ønsker at genskabe mobiliteten i dine muskler og led.

Deep Tissue Massage i Skive

Deep Tissue Massage er uden tvivl den mest effektive massagebehandling mod muskelspændinger eller komplekse skader i kroppen. Det kan enten være en gammel sportsskade eller arbejdsskade, som stadig er til stor gene for dig.

Hos Zency Massage i Skive er vi stolte af at kunne tilbyde dig Deep Tissue Massage ved en af vores specialiserede behandlere. I vores massageklinik har vi flere års erfaring med flere komplekse skader i kroppen. Vi har både besøg af professionelle sportsfolk og hårdtarbejdende privatpersoner, der længe har døjet med en skade i kroppen. Med den viden vi har om kroppens anatomi og massageteknikker, har vi lindret flere skader, som man næsten troede var umulige at gøre noget ved.

I vores behandling arbejder vi i det dybere muskellag og bindevæv, så behandlingen bliver mere intensiv og koncentreret. Det gør også, at du skal kunne klare, at vi arbejder på grænsen af din smertetærskel under hele behandlingen. Det vil til gengæld give en positiv lindring allerede efter første behandling.

Deep Tissue behandler migræne og hold i nakken

Deep Tissue Massage er en effektiv behandling, hvis du får hold i nakken. Det kan hjælpe med at løsne op i muskulaturen, så du igen får din bevægelighed og mobilitet tilbage.

 Det samme er gældende, hvis du har migræne eller spændingshovedpine, så kan du for alvor opleve resultater ved at vælge Deep Tissue Massage. Her går vores specialiseret massør ind og udreder den infiltrerede skeletmuskulatur, så der genoprettes en balance i kroppens nerver og væv.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 • Fordi det kan behandle selv den mest komplekse skade i kroppen.
 • Fordi du døjer med migræne.
 • Fordi du ønsker at løsne op i overspændte muskler og led.
 •  

Wellness massage i Skive

I en travl og stressende hverdag, kan det være svært at finde tid og overskud til at pleje sin krop og sjæl. Her kan du give dig selv den ultimative selvforkælelse ved at bestille tid til wellness massage.

Når du vælger at bestille tid til wellness massage hos Zency Massage i Skive, giver du dig selv de bedste rammer for at trække stikket fra din travle hverdag. Her giver vi dig en professionel afslappende og afstressende massagebehandling med fokus på din krop og sjæl. Vi sætter en stor ære i det håndværk vi tilbyder, hvorfor du vil opleve, at vi arbejder med dine muskler og centralnervesystemet.

Vi skræddersyer dermed en behandling, der har fokus på at få dit blodtryk og puls til at falde. I vores massageteknikker har vi fokus på at sænke kortisolniveauet i kroppen, som typisk indikerer, hvor stresset kroppen er. 

Det vil til gengæld frigive oxytocin i blodbanerne, som er kroppens naturlige kærlighedshormon. Efter en massagebehandling vil din krop derfor efterlades med større velvære og fornyet energi til at komme gennem ugen.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Fordi det forebygger stress i kroppen.
 • Fordi du ønsker at forkæle din krop og sjæl med en afslappende behandling.
 • Fordi du trænger til at få ladet kroppen op på ny.
 •  

Se næste ledige tid