Massage i Helsingør

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Den populære

60 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 645,-

Den luksuriøse

90 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 825,-

Mød din behandler

Zency massage Espergærde v. Kit Juel

Kit H.

Læs om Kit H.

Kun 825,-

Åbningstider

Mandag: 09.30 – 17.00
Tirsdag: 09.30 – 17.00
Onsdag: 09.30 – 17.00
Torsdag: 09.30 – 17.00
Fredag: 09.30 – 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Parkering: Gratis parkering ved klinikken
Betalingsmuligheder: Kontant og Mobilepay

Book din tid her

Fremragende
5.0
Baseret på 684 anmeldelser
Birgitte L.
Birgitte L.
Jeg er glad for at komme der, det er super professionelle
Thea Stauning Breuer (.
Thea Stauning Breuer (.
Jeg fik den bedste behandling af Helle hos Zency Ringsted. Hun er vidende om kroppen og kunne hurtigt finde ud af hvor der skulle masseres i dybden. Jeg har allerede bestilt min næste behandling.
Therese S.
Therese S.
Dejlig sportsmassage! Jelena var meget lyttende 🙌🏼💫
js_loader

FAQ Massage& Kropsterapi Helsingør

En behandling koster for 60 min. 695,- og for 90 min. 825,-.

Vi tilbyder behandling gennem massage og kropsterapi af en uddannet og kvalitetssikret behandler.

Vi tager mod kontant betaling og MobilePay.

Du skal blot have behageligt tøj på. Vi sørger for lagen og håndklæde.

En massage og kropsterapi hos Zency Helsingør varer typisk 60 minutter eller 90 minutter.

Ja, du kan få massage, hvis du er gravid. Vi tilbyder speciel graviditetsmassage, der er tilpasset din gravide krop.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Vi beder om, at du giver os besked mindst 24 timer før din aftalte tid, hvis du skal afbestille eller ombooke din behandling.

Kontakt os hos Zency i Helsingør

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

Sportsmassage i Helsingør

Uanset om du dyrker sport på eliteplan, eller om du er et aktivt sportsmenneske, kan der være behov for at løsne op i musklerne engang i mellem. Det er klart, at når du bruger musklerne aktivt under motion og sport, så vil de blive spændte eller måske overanstrengte. For at forebygge eventuelle skader eller gener i kroppen, kan du med jævne mellemrum vælge en sportsmassage.

Hos Zency Massage i Helsingør bliver du mødt af en uddannet fysiurgisk massør, der har flere års erfaring med mange forskellige sportsskader. Hos os indleder vi altid med en indledende dialog for at høre nærmere om den sport, du dyrker, hvilken skade eller gener du har i kroppen, før vi begynder på selve massagebehandlingen. Det gør vi, fordi vi har en bred værktøjskasse med mange forskellige avancerede massageteknikker, der er effektive alt efter, hvilken sportsskade du kommer ind med.

Vi oplever dermed også, at mange af vores klienter, der enten kommer ind med en sportsskade eller ønsker at fremme sin præstation, går herfra med positive resultater allerede efter første behandling.

Kan du nikke genkendende til problemer med knæet efter en løbetur, skinnebensbetændelse eller en fibersprængning, der måske er på vej? Med en sportsmassage fra Zency Massage i Helsingør, kan du hurtigere komme gennem din sportsskade.

Her tager vi dig alvorligt, og vi vil derfor gøre det bedste, vi kan for at hjælpe dig tilbage til sporten igen på en effektiv og sund måde gennem sportsmassage.

Få en professionel sportsmassage 

En sportsmassage kan blandt andet være med til at fremme sin sportspræstation. Det kommer af, at vi gennem vores massageteknikker sætter gang i blodcirkulationen i din krop.

Herefter løsner vi langsomt op i din muskel, så dine spændinger bliver markant reducerede. Det betyder, at din muskel bliver mere mobil og “frisk”, så du ikke bliver så øm og træt i dine muskler så hurtigt, som du sikkert plejer.

Gravidmassage i Helsingør

Som gravid kan du få massage gennem hele din graviditet hos Zency Massage i Helsingør. Vi kan tilbyde dig en blid og nænsom massage, der tager kærligt hensyn dit barn i maven og ikke mindst din gravide kvindekrop.

Vi bestræber os på at give dig byens bedste gravidmassage. Derfor har vi blandt andet kompromisløst udvalgt de bedste olier og brikse til en gravidmassage. Vores olier er derfor helt rene og indeholder hverken parfume eller andre dufte. Vores massagebriks er særligt udviklet til den gravide mave, så du kan vende dig rundt efter, hvad der er mest behageligt for dig under hele behandlingen.

Derfor skal du vælge en gravidmassage

Der er flere fordele ved at få en gravidmassage hos os. Gennem vores nænsomme berøringer og blide strøg, hjælper vi kroppen med at øge produktionen af oxytocin i blodet. Det er også bedre kendt som kærlighedshormonet eller krammehormonet. Når produktionen af oxytocin øges i kroppen, mindsker du faktisk op til 50 % af stresshormonerne i kroppen Det vil betyde, at både din egen krop og barnet vil blive udsat for mindre stress under graviditeten.

Der er mange, der vælger en gravidmassage, da det også fungerer som en fødselsforberedelse. Derfor sørger vi for at sætte godt gang i blodcirkulation i hele kroppen. Typisk kan der være gener som f.eks. smerter, hævede fødder og generelt ubehag i kroppen under ens graviditet. Gennem vores viden, faglighed og massageteknikker, kan vi hjælpe dig med at skabe et større velvære i kroppen. Vi kan sikre en sund blodstrøm i hele kroppen, der blandt andet giver dig bedre nattesøvn.

Gravidmassage til dig som gerne vil blive gravid

Hos Zency Massage i Helsingør tilbyder vi ikke kun massage til dem, som er gravide. Vi hjælper også flere klienter i Helsingør, der ønsker at blive gravide. Det kan vi tilbyde på baggrund af vores viden og speciale i, hvordan man øger kroppens fertilitet.

Under vores behandling kan vi både tilbyde begge parter en gravidmassage, der er bygget på at øge niveauet af oxytocin i blodet. Her vil vi med et samsurium af massageteknikker påvirke centralnervesystemet i din krop, så du på denne måde i en kort periode øger sandsynligheden for at kunne blive gravid.

Det er vigtigt at påpege, at vi ikke kan garantere, at du bliver gravid efter en behandling. Vi kan dog stå ved, at vi kan øge jeres chancer for at blive gravide, da vi går ind og arbejder med de hormoner, der påvirker kroppens fertilitet.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

En gravid massage er for dig, der er gravid eller ønsker at blive gravid.

Her arbejdes blidt og fysiologisk med din krop for at, enten afhjælpe og forebygge gener i din graviditet, behandling til fordel for din og dit barns sundhed, eller hvis du ønsker at blive gravid.

 • Du ønsker de bedste forudsætninger for dig og dit barn.
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du ønsker at blive gravid.
 • Du har gener eller ønsker at forebygge disse ifm. din graviditet.

Kropsterapi Helsingør

Kropsterapi er en proffessionel og terapeutisk måde at arbejde med kroppen og sindet på. Kropterapi er en kombination af det at arbejde med kroppen og sindet på en og samme tid. I kropsterapien ligger mange forskellige behandlingsformer der sættes sammen og bliver til en kropsterapi. Begrebet kropsterapi dækker derfor bredt.

Som kropsterapi behandler er det enormt vigtig at have stor indsigt i hvordan kroppens tilstande afspejler sig i sindet og omvendt. Der kan derfor være meget psykisk arbejde forbundet med kropsterapi og relation samt samarbejde mellem behandler og kllient er derfor meget afgørende for behandlingens effekt.

De positive virkninger ved kropsterapi:

Din krop er dit tempel og kræver vedligeholdelse hele livet igennem. Hvis din krop har det godt afspejler det sig i det mentale velvære. De to ting hænger sammen.Kropsterapi arbejder i dybden og løser ikke kun symptomer men arbejder mod kernen af problemet og skaber velvære. Kilden til problemet skal derfor findes.

Behandlingen foregår derfor i en kombination af samtale og behadling på briks. En indledende samtale der afklarer dine problemstillinger og akutte symptomer. Herefter en behandling på briks hvor du altid har udnertøj på og er dækket af et tæppe i de områder der ikke behandles.

Derfor skal du b.la. vælge kropsterapi:

 • Du går med stress du ønsker løst
 • Bekymringer og tankemylder
 • Sorg
 • Uro
 • Udbrændthed
 • Søvnløshed

Fysiurgisk massage i Helsingør

Hos Zency Massage i Helsingør tilbyder vi fysiurgisk massage til dig, som ønsker en effektiv massage af en uddannet fysiurgisk massagebehandler. Fysiurgisk massage er en massageform, som kræver, at vores massør arbejder dybt med kroppens væv og muskulatur.

Vi stiller høje krav til os selv, og kvaliteten af den massage du får. Derfor er alle vores behandlere uddannet og specialiseret til at udføre fysiurgisk massage. Her opdaterer vi os løbende på den nyeste viden og teknikker, for at du altid får den mest effektive behandling. Vi arbejder ud fra kroppens anatomiske opbygning. Derfor tager vi altid højde for din kropsbygning, hvilken muskel vi skal arbejde, samt hvilken tilstand den er i.

De positive virkninger ved fysiurgisk massage

En fysiurgisk massage kan være aktuelt for dig, som har dårlige eller hårde arbejdsstillinger for ryg, nakke og skuldre. Det er oftest her, vi ser de svære muskelspændinger i kroppen. Typisk kan det ende med slemme smerter i ryggen eller fremtræde som migræne.

Det kan måske være svært at mærke i starten, før du oplever, at din krop begynder at føle sig utilpas, når kroppen er kold, inden du skal i seng. For mange kan det derfor være svært at falde i søvn, og ender ofte med en dårlig cirkel af stress, lidt søvn og større smerter i kroppen for hver dag. Her er der nogle, der kompenserer ved at bruge andre dele af kroppen, hvilket bare forværrer situationen.

Ved at vælge en fysiurgisk massage hos vores massageklinik i Helsingør, kan vi hjælpe dig med at løsne og afstresse kroppen. Vi kan ved hjælp af avancerede massageteknikker afhjælpe spændingshovedpine, lindre migræne og løsne affaldsstoffer, der vil være samlet i kroppen.

Opnå bedre restitution efter sportsskader ved fysiurgisk massage

Har du netop haft en sportsskade? Så skal du være ekstra opmærksom på, at musklen får den optimale restitution. Det kan derfor være en fordel at booke en fysiurgisk massage med jævne mellemrum.

Hos Zency Massage er vi både uddannet fysiurgiske massører, men vi har også en baggrund som certificerede personlige trænere. Vi kan derfor hjælpe dig og din krop med at hele, så du opnår den bedste restitution og pleje af musklen, indtil du er fit for fight.

Oliemassage i Helsingør

Oliemassage er den mest populære massagebehandling i vores massageklinik i Helsingør. Det er en massagebehandling, hvor vi grundlæggende anvender olie i massagen. Vi har derfor nøje udvalgt vores olier, som er danskproduceret fra Hobro. Her har vi udvalgt massageolien ud fra høje standarder og krav i forhold til sunde ingredienser for kroppens velvære. Der er derfor ingen kemikalier, parfumer eller dufte i vores rene massageolier.

Vælg mellem tre forskellige typer af oliemassage hos os i Helsingør
Da det er en populær massagebehandling, har vi valgt at opdele den i tre forskellige kategorier. Her kan du vælge mellem en blid, medium eller hård oliemassage. Det afhænger derfor i stor grad af, hvad du selv foretrækker, men måske vigtigere, hvilken konkret problemstilling du kommer ind med. Alt efter hvilken muskel eller område, som vi skal arbejde med under behandlingen, tager vi hensyn til den enkelte muskelgruppe, og hvilken tilstand den er i.

Der er naturligvis mulighed for at kombinere de tre forskellige grader af hårdhed under behandlinger efter behov.

Oliemassage er godt mod smerter i ryg, skulder og nakke

Generelt oplever vi, at mange af vores klienter, der er plaget af smerter i ryggen, nakken eller har en tendens til at få hovedpine ofte vælger en oliemassage hos os. Her indleder vi altid med en personlig dialog, hvor vi lytter til, hvilke gener du mærker i kroppen, og hvor ofte det finder sted. Herefter vil vores uddannet og specialiseret behandler guide dig gennem de forskellige teknikker, vi vil anvende under oliemassagen, så du ved, hvad der skal til at ske.

Her oplever vi stærke resultater hos flere af vores klienter med smerter i ryggen og nakken allerede efter første behandling.

Oliemassage hjælper mod stress, depression og angst

Stress, angst og depression er desværre gået hen og er blevet en folkesygdom i Danmark. De seneste undersøgelser viser, at næsten hver femte dansker har været ramt eller er påvirket af disse symptomer i dag.

Her kan oliemassagen være utrolig effektiv, da vores behandler har en avanceret massageteknik til at kunne påvirke kroppens sindsstemning. Hos Zency Massage arbejder vi med den nyeste viden for at stimulere dit nervesystem til at mindske den stress, depression og angst, der sidder i kroppen.

Det gør vi blandt andet ved at påvirke produktionen af oxytocin i blodet. Det er blandt andet med til at sænke stresshormonet kortisol i blodbanerne med op til 50 %. Du vil dermed opleve din krop og sind mere afslappet og tilfreds efter vores massagebehandling.

Deep Tissue massage i Helsingør

r du på jagt efter den mest effektive behandlingsform mod muskelspændinger, smerter eller gener, skal du uden tvivl vælge Deep Tissue Massage-behandling. Det er en massagebehandling, som vi tilbyder i vores klinik i Helsingør til dig, som har mod på en hårdere massagebehandling, som vil være lige på grænsen af din smertetærskel. Vi sørger naturligvis for, at der er en god kommunikation under hele forløbet, så du stadig kan slappe af og være i selve behandlingen.

Hvornår skal jeg få Deep Tissue massage?

En Deep Tissue Massage-behandling går ud på at påvirke og omlægge de dybe muskellag i din krop. Det kan derfor være en fordel at vælge denne behandling, hvis du ofte styrketræner.

Her vil vi arbejde med din muskel, så den bliver mere mobil og bevægelig, så du kan fremme din præstation, næste gang du skal styrketræne.

Wellness massage i Helsingør

Wellness massage er en blidere form for massage, hvor der som udgangspunkt er fokus på at skabe en behagelig og afslappende oplevelse for din krop og sjæl.

Hos Zency Massage i Helsingør kan du forvente en professionel wellness massage, der er langt over det sædvanlige. Her skaber vi rammerne for, at du kan trække stikket fra din travle og sikkert stressfyldte hverdag.

Wellness massage er den ultimative selvforkælelse

De fleste voksne og unge mennesker i dag har en tætpakket kalender, hvor studie, arbejde, børn og de daglige praktiske opgaver hurtigt får ben at gå på. Der er derfor oftest alt for få timer i døgnet til at kunne nå det, der egentlig er planlagt for dagen. I sådan en hverdag er det ikke atypisk, at man kommer til at opleve, at stress og travlhed bliver hverdag for en.

Nu har du muligheden for at stoppe op og give dig selv den mest ultimative selvforkælelse. Når du booker en tid til wellness massage hos Zency Massage i Helsingør, bliver du kræset og forkælet, så din krop og sjæl får fornyet energi. Her vil vores uddannet massør anvende avancerede massageteknikker for at pleje og afstresse din krop. Det gør vi ved at øge produktionen af kærlighedsheds– og krammehormonet oxytocin i blodbanerne. Du vil derfor efter massagebehandlingen opleve en fantastisk følelse af lykke, tilfredshed og glæde i kroppen.

Sådan foregår en wellness massage

Når du besøger vores massageklinik i Helsingør til en wellness massage, indleder vi altid med en personlig dialog. Her hører vi nærmere ind til dig, din hverdag, og hvad din krop evt. bliver udsat for.

Herefter tilpasser vi vores massagebehandling efter kroppens behov. Du kan derfor forvente en behagelig og afslappende massage, hvor du kan nyde roen og mærke din krop igen.

Hvornår skal jeg vælge en wellness massage?

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi