Bettina Noer Zency Massage

Massage i Næstved

Oplever du, at du er stresset eller er anspændt i kroppen på grund af dit arbejde? Eller har du ondt i ryg eller nakke, eller vil du gerne komme dine sportsskader til livs?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt os

Snerlevej 54
4700 Næstved

Telefon: +45 7060 5900

Bettina Noer
Indehaver & behandler

Mandag: 8.00 – 13.00 & 20.00 – 21.30
Tirsdag: 13.00 & 20.00 – 21.30
Onsdag: 13.00 & 20.00 – 21.30
Torsdag: 13.00 & 20.00 – 21.30
Fredag: 8.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 18.00 

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage      Firmamassage

Mød din behandler

Ønsker du en behandling med høj faglighed, hvor der bliver taget udgangspunkt i hele din krop for på den måde at afhjælpe din problemer? Så kan jeg sagtens hjælpe dig – uanset problemstillingen.

Mit navn er Betting Noer og jeg har gennem de seneste 4 år arbejdet som uddannet massør.

Jeg er meget holistisk orienteret i min tilgang til det at behandle dig. Dette betyder, at jeg ser din krop i den helhed og behandler de områder der forsager dine smerter eller udfordringer.

Det bedste jeg ved er at gøre en forskel for min klienter og se dem gå herfra med en velfungerende krop.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen.

De bedste hilsner
Bettina Noer

Bettina Noer Zency Massage
Bettina Noer Zency Massage
Bettina Noer Zency Massage

Se næste ledige tid

Lille

45 minutter
395 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

120 minutter
945 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Næstved

Sportsmassage er ideelt for dig, som enten døjer med en sportsskade, er øm i kroppen efter en hård løbetur, eller som ønsker at skabe et sundt flow i din muskulatur. Sportsmassage er ikke kun målrettet mod professionelle sportsatleter, men det kan være lige så aktuel for dig, der en gang imellem løber en tur, spiller tennis, fodbold, håndbold eller dyrker en anden form for sport.

Sportsmassage er en massageform, hvor massøren arbejder med et formål om at forebygge eventuelle kommende skader eller løsne op i musklerne, hvis du i forvejen har spændinger i kroppen. Når du får sportsmassage hos os, hjælper vi kroppen med til at balancere den stress og belastning, som din krop bliver udsat for, når du dyrker sport.

Det er meget naturligt, at kroppen og musklerne bliver overanstrengte, når du dyrker sport. Sportsmassagen hjælper med at få løsnet musklerne op, så du bedre kan performe og restituere. Det betyder dermed også, at du får øget din fleksibilitet, da musklerne ikke hæver op, som de ellers ville gøre. Det vil sige, at din krop vil være i stand til at yde sit ypperste til næste træning efter en omgang sportsmassage. Det er blandt andet også årsagen til, at mange topatleter i dag har sportsmassage som en fast del af deres træningsprogram.

Vi har hjulpet mange klienter i Næstved, både professionelle og almindelige mennesker, med de gener, skader og skavanker de går med, gennem sportsmassage. Det kan være alt lige fra dårlige arbejdsstillinger, stress eller akutte skader, der er opstået ved den sport man dyrker. Her ligger kunsten i vores tilgang, faglighed og det håndværk, vi arbejder efter.

Vi bestræber os på at tilpasse os din krop, den gene eller skade, som du går med. Derfor tager vi en dialog med dig, inden vi starter på selve massagen. Alt efter hvor i kroppen du har smerter og spændinger, tilpasser vi vores greb, hårdhed og dybden i selve massagen.

Gode årsager til at vælge sportsmassage
Der er faktisk flere gode argumenter for, at du skal vælge sportsmassage, uanset om du er professionel eller dyrker sport som amatør i Næstved. Sportsmassage er velvære og pleje for din krop, som er bygget til at arbejde for dig. Ved at vælge sportsmassage hjælper du kroppen mod muskelspændinger og reducerer den risiko, der ellers vil være for muskelsmerter, skader eller gener, når du dyrker sport.

Sportsmassage forbedrer din sportslige performance med tydelige resultater
Har du et mål om at løbe hurtigere eller blive bedre til den sport, du dyrker enten som professionel eller amatør? Sportsmassage øger din blodcirkulation og løsner op i de overanstrengte muskler, så du kan performe dit bedste. Vi har flere klienter, der besøger os 48 timer før de skal til event, maraton eller andet sportsarrangement for at gøre kroppen klar til at yde sit bedste.

Sportsmassage går i dybden og forebygger skader
For os handler sportsmassage om at skabe resultater for dig. Hvis du derfor har en skade eller generelt ømme muskler og smerter, så skal du vælge en sportsmassage hos os. Vi er specialiseret og uddannet til at styrke din krop, så det gør en forskel for dig.

Sportsmassage nedsætter stresshormoner i kroppen med op til 50 %
De fleste mennesker har en travl og tætpakket hverdag. Stress i kroppen kan derfor sjældent mærkes, før det for alvor sætter sine spor. De fleste oplever, at kroppen lærer at “leve” med de stresshormoner, der sætter sig i kroppen. Her kan du gennem sportsmassage hos os nedsætte stresshormonerne i kroppen med op til 50 %. Det kan vi på baggrund af vores uddannelse, viden og teknikker, som vi bruger til at arbejde med hormonet kortisol.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

En sportsmassage er for dig, der enten har en skade eller for dig der vil undgå at pådrage dig en skade. Under behandlingen arbejder vi i dybden og kommer ned i de dybtliggende muskler. Her får vi hjulpet dem af med deres affaldsstoffer samt løsnet dem godt og grundig op, således er de klar til en ny fysisk udfoldelse.

Derfor skal du vælge en sportsmassage:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Næstved

Gravidmassage er både for dig, som ønsker at blive gravid, for dig som i forvejen er gravid og for dig, som har gener eller smerter i forbindelse med din graviditet.

Hos Zency Massage i Næstved bliver du mødt af en uddannet og specialiseret massør i massagebehandling af gravide kvinder. Derudover er vi også uddannet i træningsøvelser før og efter din graviditet. Vi kan derfor med sikkerhed sige, at vi har nogle effektive redskaber og øvelser til at gøre en forskel for dig uanset, hvilket forløb du er i med hensyn til din graviditet. Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk, så du kan forvente at gå herfra med en positiv virkning.

Du kan forvente en eksklusiv gravidmassagebehandling hos Zency Massage i Næstved. Vi går hverken på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger, samt det udstyr vi bruger til selve behandlingen. Derfor vil du kunne forvente, at vi stiller en professionel gravidmassagebriks til rådighed under hele behandlingen. Den er specialudviklet kun til dette formål. Der er derfor to uddybninger, således du let kan blive lejret maveliggende.

Der er flere gode argumenter for at vælge en eksklusiv gravidmassage, når du er gravid. Først og fremmest er det at bære et barn og have et liv i sin mave noget helt særligt. Det er naturligvis også en belastning for kroppen.

Du vil derfor opleve store forandringer med kroppen som f.eks., at du øger din vægt under graviditeten. Det er for mange normalt, at der sker en balanceforskydning, som typisk sætter sig som spændinger i nakke, ryg og bækken pga. den gravide mave. Her går gravidmassagen ind og afstresser og afdæmper smerterne i din krop. Du vil dermed kunne forlade vores gravidmassagebriks med en fantastisk følelse og tiltrængt velvære i kroppen.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

Gravidmassage kan være aktuelt for dig som kvinde, der ønsker at blive gravid. Gravidmassage kan også være aktuelt for dig, som allerede er gravid, men som oplever gener under din graviditet. Det kan også være ideelt for dig, som ønsker at forebygge de gener og smerter, der kan opstå under ens graviditet.

Sidst men ikke mindst, så er gravidmassage også en god løsning for mænd, der er i et parforhold, hvor graviditet ønskes. Der skal to til at danse tango, og det samme er gældende for at forplante et barn. Hvis manden derfor vælger en gravidmassage, kan vi hjælpe med at sænke stresshormonet i hans krop. Derudover kan vi stimulere produktionen af oxytocin, som øger jeres chancer for at blive gravid.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Næstved

Fysiurgisk massage er en avanceret behandlingsform, hvor vi hos Zency Massage arbejder med forskellige massageteknikker dybt ned i vævet. Her arbejder vi i dybden med dine muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Fysiurgisk massage er ideelt for dig, som lider af overbelastning i muskler og sener. Det sker typisk, hvis du har en dårlig arbejdsstilling, hvor ryg, nakke og skulder kan være overbelastet. Det kan også opstå ved forkerte eller tunge løft, som sætter sig i kroppen.

Undersøgelser har vist, at det er den mest effektive behandling, hvis du har spændinger eller hovedpine pga. overbelastning i dine muskler. Der er mange atleter og almindelige aktive mennesker, der vælger denne behandling, da vi kommer i dybden og lindrer dine spændinger primært i nakke, skulder og ryg.

Ved at vælge Zency Massage får du den ultimative behandling af en uddannet fysiurgisk massør til at løsne dine muskler og udskille affaldsstoffer i din krop. Vi tager vores faglighed og håndværk alvorligt, hvorfor vi bestræber os på at tilpasse de redskaber, vi har, alt efter hvad dine smerter og gener passer til. Det betyder, at du vil kunne forvente en større mobilitet og velvære, efter du har modtaget fysiurgisk massage hos os.

Derfor skal du vælge fysiurgisk massage i Næstved
Du opnår store fordele ved at vælge fysiurgisk massage til din krop. Hos Zency Massage har vi stor erfaring med denne massageform. Her kan du forvente, at vi sætter en ære i vores håndværk, hvorfor der er garanti for en luksus behandling.

Hvis du har spændingshovedpine, spændingsrelateret migræne, hold i nakken, ryggen eller generelt ømme muskler, kan du få stor gavn af at modtage vores fysiurgiske massage. Her vil du opnå et velvære i kroppen, der giver dig en bedre nattesøvn og forbedrer din generelle fordøjelse i kroppen.

Efter en behandling hos os vil du opleve, at din krop bliver mere mobil og bevægelig samtidig med, at kroppen er bedre til at håndtere smerter.

Hvornår bør jeg få en fysiurgisk massage?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er ideelt at bestille en tid til fysiurgisk massage. Hos Zency Massage har vi derfor gjort det enkelt og nemt for dig. Du behøver ikke at vælge en bestemt massage, da vi altid tager en indledende samtale for at høre om dine behov, smerter eller gener, for at vi sammen kan vælge den behandling, som du vil opleve den bedste effekt af.

Som udgangspunkt kan du forvente, at en fysiurgisk massage er den ideelle behandling, hvis du går med smerter, der kommer af længerevarende slid eller overbelastning i kroppen. Det vil også være den behandling, vi vil anbefale, hvis du har begrænset bevægelighed i form af hold i nakken, skuldrene eller ryggen.

Oliemassage i Næstved

Oliemassage er det ideelle valg for dig, som døjer med ømme muskler i kroppen. Her kan du få en helkrops oliemassage af vores uddannet fysiurgiske massører i Næstved.

Før vi begynder selve oliemassagen, sætter vi os ind i din kropslige og psykiske tilstand, så vi gennem vores redskaber kan give dig de bedste resultater. Vi sætter en ære i vores håndværk, hvorfor du kan forvente at få den ultimative oplevelse, når du besøger os. Vi gør en dyd ud af at forstå din krop, og det menneske du er, så du opnår den fulde velvære af oliemassagen.

En fullbody og helkrops oliemassage foregår med olie uden parfume og dufte. Her vil vores massør påføre massageolie på din krop og massere det ned i huden med hænder, albue og arme. Det vil hjælpe til at få løsnet musklerne op i kroppen.

Derfor skal du vælge oliemassage
Der er flere gode argumenter for at vælge en oliemassage hos Zency Massage i Næstved. Her er vi uddannet og trænet til at hjælpe med at mindske træthed i kroppen gennem vores oliemassage. Vi tilfører kroppen energi ved at lindre de muskelsmerter, som du evt. har i ryg, skuldre, nakke, ben og arme.

Det er vigtigt at passe på kroppen, da den arbejder hårdt for os hver dag. Du vil dermed opleve store positive effekter ved at pleje og passe din krop gennem en helkrops oliemassage. Her kan du blandt andet opleve en bedre søvn og et lavere stressniveau.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

En oliemassage kan være aktuel for dig, som har hovedpine eller lændesmerter. Her går vi ind og arbejder professionelt med den konkrete problemstilling, så du allerede opnår en positiv effekt efter første behandling.

Hos Zency Massage i Næstved tager vi dig og din krop alvorligt. Har du derfor andre gener end de fysiske, kan vi gennem vores oliemassage også positivt påvirke stress, angst og depression. Det skyldes, at vores behandler er specialiseret og har de nødvendige redskaber til at lindre de fysiske og psykiske symptomer i din krop.

Deep Tissue massage i Næstved

Deep Tissue Massage er en dybdegående vævsmassage, som er ideel for dig, som går og har muskelspændinger i kroppen. Muskelspændingerne kommer typisk til udtryk gennem begrænset bevægelighed eller hovedpine på baggrund af spændinger i nakke, skuldre og ryggen.

Her går vores specialiserede og uddannede fysiurgiske massør i dybden med vævet for at skabe en større mobilitet i kroppen. Du vil dermed gå herfra med større velvære i kroppen, hvor dine muskler er løsnet op.

Hos Zency Massage i Næstved sætter vi en ære i vores håndværk. Vi bestræber os derfor på at fokusere på den konkrete problemstilling, du har eller døjer med. Vi har den ultimative mission om at give dig den mest eksklusive behandling, så du kan gå herfra med tydelige resultater efter en Deep Tissue Massage.

Der er flere gode grunde til at vælge Deep Tissue Massage i Næstved. Hvis du f.eks. styrketræner og har svært ved at vækste en bestemt muskel eller muskelgruppe, kan en Deep Tissue massagebehandling fremme din præstation ved at løsne op i musklernes bevægelighed.

Hvis du har prøvet en wellness massage eller sportsmassage, hvor det ikke har givet de store resultater, kan du opleve en markant forskel med denne Deep Tissue Massage. Her arbejder vi dybt ned i vævet og muskellaget. Sagt på en anden måde, så tager vi godt fat og arbejder lige til smertegrænsen, hvorfor det er vigtigt, at vi løbende kommunikerer sammen under behandlingen.

Hvornår bør jeg få Deep Tissue massage?

Vi anbefaler, at du overvejer en Deep Tissue massagebehandling, hvis du har en gammel skade, som forhindrer eller begrænser dig i hverdagen. Det er også ideelt, hvis du føler dig stiv eller anspændt i kroppen, da det øger din mobilitet.

Hos Zency Massage i Næstved er vi uddannet og specialiseret i at fjerne myoser og affaldsstoffer gennem Deep Tissue Massage. Tøv derfor ikke med at kontakte os helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål til selve behandlingen eller om vi kan hjælpe med din konkrete problemstilling.

Wellness massage i Næstved

Nu har du muligheden for at give dig selv, eller en du holder af den ultimative selvforkælelse. En wellness massage er for dig, som kompromisløst vil kræse om dit sind og krop.

Her vil vi hos Zency Massage forkæle dig professionelt med en blid form for massage med lange og blide strøg, der reducerer dine spændinger i kroppen. I en travl og tætpakket hverdag, sætter stress sig i enten mindre eller større grad i kroppen. Her vil vi sætte fuld fokus på at give dig den ultimative afstressende og behagelige wellness massage i rolige omgivelser.

Her hos Zency Massage i Næstved bliver du mødt af en topprofessionel og uddannet fysiurgisk massør, der vil pleje din krop fra top til tå. Hos os hjælper vi dig med at trække stikket fra hverdagen og lade din krop og sjæl op til en ny uge.

Det er vigtigt at pleje vores krop og sind. Det har stor indflydelse på vores udstråling og velvære, når vi passer og plejer vores krop. Ved en wellness massage har du mulighed for at stoppe op i en stressende hverdag og falde hen.

Her bliver du overladt i hænderne på en specialiseret massør, der vil gennem behandlingen sænker stresshormonet kortisol med op til 50 % i kroppen. Du vil derudover få øget produktionen af lykkehormoner gennem vores avancerede og blide teknikker under behandlingen.

Hvornår skal jeg vælge en wellness massage?

Oplever du, at du er stresset eller er anspændt i kroppen på grund af dit arbejde eller arbejdsstillinger? Så kan det være aktuelt at vælge en wellness massage. Det er også ideelt for dig, som ønsker at forkæle dig selv med en wellness oplevelse. Her får du en rolig og blid massage, der vil give dig mulighed for at lade op og få ny energi.

Firmamassage i Næstved

Hos Zency Massage Næstved ved jeg hvor meget et godt arbejdsklima betyder for trivsel, produktiviteten og for sygefraværet.

Derfor får dine medarbejder eller kollegaer massage af en uddannet fysiurgisk massør, der kan gøre en forskel for de gener der måtte være eller forebygge disse.

Jeg tilbyder firmamassage på jeres adresse, hvor vi aftaler mængden og hvor ofte jeg skal komme ud. Jeg tilbyder ligeledes firmamassage på min klinik hvor dine medarbejdere og kollegaer har mulighed for at komme forbi i eller udenfor arbejdstiden. Kort sagt laver vi en skræddersyet løsning der passer ind i jeres virksomhed.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe jer med trivsel, produktiviteten og sygefraværet? Så tøv ikke med at kontakte mig på 7060 5900. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvornår skal jeg vælge virksomhedsmassage?

 • Du ønsker øge trivslen på arbejdspladsen
 • Du ønsker at afhjælpe medarbejdere og kollegaer med deres arbejdsskader
 • Du ønsker at forebygge arbejdsskader
 • Du ønsker at øge produktiviteten
 • Du ønsker at begrænse sygefraværet

Se næste ledige tid