Zency - sportsmassage Køge - gravidmassage Køge - Fysiurgisk massage Køge

Massage i Køge

Spænder det lidt i nakke og ryg? Eller er du stresset på jobbet og trænger til en afstressende massage, som giver fornyet energi?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed.

Zency massør Jakob Bentson - kom smerterne i kroppen til livs med en professionel massage

Kontakt os hos Zency Roskilde v. Køge

Frederiksborgvej 17
4000 Roskilde

Telefon: +45 7060 5900

Jakob Bentson
Indehaver & behandler

Mandag 10-18
Tirsdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lørdag efter aftale

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Behandlingsmassage

60 minutter
600 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Køge

Sportsmassage er en velkendt behandling hos både professionelle elitesportsudøvere og hos den aktive sportsatlet. Det er en behandling, man oftest vælger for at forebygge skader i kroppen, men også for at fremme restitutionen. Efter et hårdt træningspas vil musklerne være ømme, trætte og måske endda overspændte. Her kan en professionel sportsmassage få løsnet op for musklerne, så de får ny energi og kan yde deres bedste til næste træningspas.

Hos Zency Massage i Køge tilbyder vi både sportsmassage til flere professionelle sportsklienter, og til dig som har en aktiv fritid. I vores behandling har vi fokus på at skræddersy et samsurium af massageteknikker, der er fokuseret på at forebygge sportsskader i den sportsgren, du dyrker.

Vi belaster enkelte muskelgrupper forskelligt, alt efter om det er fodbold, håndbold, tennis, svømning eller når vi løber. Derfor sætter vi fokus på at give dig den mest effektive sportsmassage, der løsner op for dine muskler, så du får en øget mobilitet og forebygger akutte sportsskader.

Behandl en sportsskade med sportsmassage

Har du fået en fibersprængning, overbelastning i armen, ryggen, lænden eller har du en idrætsskade, som du har døjet med i længere tid, kan en sportsmassage gøre underværker. Her vil vores uddannet og specialiseret massør anvende avancerede massageteknikker, der udstrækker, afspænder og effektiviserer dine muskler, så de kommer i den rette balance igen.

I vores behandling har vi fokus på, hvilken muskelgruppe som du har smerter i, samt hvilken tilstand de er i. Herefter sætter vi gang i behandlingen for at udrede den infiltrerede muskulatur. Dermed kan du forvente den mest effektive og koncentrerede massagebehandling, der oftest giver en positiv virkning allerede efter første behandling. Med de massageteknikker vi anvender bidrager det også til, at du får renset kroppen ud for affaldsstoffer som f.eks. laktat/mælkesyre.

Vi tager alle henvendelser og sportsskader alvorligt, hvorfor vi tilbyder en kompetent og ærlig rådgivning med fokus på at skabe de bedste resultater for at behandle din skade i kroppen. Har du spørgsmål vedrørende en sportsskade, eller om vi kan behandle de smerter, som du døjer med, kan du med fordel kontakte vores specialiseret massør i Køge.

Sportsmassage gør kroppen klar til en vigtig konkurrence

Hvis du står og skal løbe et maraton, spille en vigtig kamp eller deltage i en konkurrence der har stor betydning for dig, så er det en god idé at vælge en sportsmassage 48 timer inden, du skal præstere. Det giver vores professionelle behandler mulighed for at arbejde med dine muskler, så de restituerer bedre og er klar til at yde deres bedste, når du skal løbe, spille eller svømme til en konkurrence.

Her vil vi typisk udføre en dybdegående sportsmassage, der hjælper dit kredsløb og smidiggør muskulaturen, så du har en øget bevægelighed og mobilitet. Det betyder dermed også, at dine muskler får ekstra energi og power, som gør at dine muskler kan holde i længere tid, end du måske er vant til, inden de bliver trætte.

Derfor skal du vælge sportsmassage

 • Det hjælper dig med at forebygge sportsskader/idrætsskader.
 • Det hjælper dig med at behandle en akut sportsskade.
 • Det fremmer din restitution efter et hårdt træningspas.

Fysiurgisk massage i Køge

Fysiurgisk massage er en særlig massagebehandling, som er stærkt inspireret af en fysioterapeutisk behandling og en professionel massage. En fysiurgisk massør er en beskyttet titel i Danmark. Det kræver derfor en gennemført uddannelse for at kunne kalde sig det. I denne behandlingsform kan du forvente en dybdegående massage, der er teknisk og avanceret for at løsne op i kroppens muskler og led.

Hos Zency Massage i Køge tilbyder vores uddannet og specialiseret fysiurgiske massør en professionel behandling, der kan hjælpe dig med en skade i kroppen eller at få løsnet op i spændte muskler. Her arbejder vi efter den nyeste viden og de mest effektive massageteknikker, hvorfor du altid kan forvente den bedst mulige behandling ud fra din problemstilling.

Der er mange, der enten har en dårlig arbejdsstilling eller har et fysisk krævende job med tunge løft. Det kan oftest sætte sig i kroppen som smerter, gener eller som en skade, som du har døjet med længe. Med en fysiurgisk massage kan du få bugt med dine smerter eller din gamle skade. Her vil vi anvende massageteknikker uden massageolie, der gør gnidninger hårdere og mere effektive, således det udreder de overbelastninger, der har sat sig i musklerne.

Fysiurgisk massage øger mobiliteten i dine spændte muskler

Som du sikkert kan læse dig frem til, så er der flere fordele i at vælge en fysiurgisk massage, hvis du oplever, at du har overspændte muskler, eller muskler der er overbelastede. Når du vælger en fysiurgisk massage hos os, har vores behandler fokus på at skabe den rette balance i dine muskler og få dem til at slappe af, så du opnår den største mobilitet og bevægelighed.

Den teknik vi anvender i fysiurgisk massage sørger for, at den enkelte muskel bliver masseret helt i dybden. Her kan du vælge, om behandlingen skal foregå på et udvalgt område på kroppen, eller om det skal være en del af en full body massage.

Derfor skal du få fysiurgisk massage


 • Det hjælper med at løsne op i overspændte muskler og led.
 • Det hjælper med at få bugt med en gammel skade.
 • Det øger mobiliteten i bevægelsesapparatet.

Oliemassage i Køge

Hvis du leder efter en helkropsmassage, hvor du kan afstresse til en afslappende massage, skal du uden tvivl vælge en oliemassage. En oliemassage er en professionel massage, som er baseret på en massageolie. Massageolien gør, at de tryk, strøg og gnidninger vores professionelle massør anvender bliver mere behagelige for dig.

Hos vores klinik i Køge tilbyder vi oliemassage i tre forskellige grader. Her kan du vælge mellem en blid, medium eller en hård oliemassage. Forskellen i behandlingerne er, hvor hårdt vi trykker og masserer din krop, hvorfor det afhænger af, hvad du selv foretrækker samt, hvilken tilstand den enkelte muskel er i. Det er en fantastisk massagebehandling, der hjælper kroppen med at opnå større velvære.

Oliemassage er godt mod stress i kroppen

Der er desværre mange, der oplever stress i kroppen i Danmark. Oftest rammer det så hårdt, at flere bliver sygemeldt fra arbejdspladsen i længere tid. Det skyldes ofte, at man kommer til at ignorere de små symptomer på stress, der er i kroppen, når man har en travl hverdag.

For at bekæmpe en stresset krop er det vigtigt at huske at pleje og passe på sin krop. Den er bygget til at arbejde for os, man kan blive overbelastet fysisk og psykisk, hvis du kører i et gear, der er for hårdt for kroppen.

Her kan du pleje din krop og sind med en professionel oliemassage i vores klinik i Køge. Det er en behandling, hvor vores uddannet behandler anvender en lækker og ren massageolie med fokus på at afstresse din krop. Her anvender vi massageteknikker, der vil sænke kortisolniveauet i kroppen.

Derfor skal du vælge oliemassage

 • Det hjælper kroppen med maksimalt velvære gennem en afslappende helkropsmassage.
 • Det hjælper med at bekæmpe stress i kroppen.
 • Det giver en bedre nattesøvn, lavere puls og blodtryk.

Deep Tissue massage i Køge

Deep Tissue Massage er uden sammenligning den mest effektive massagebehandling mod muskelspændinger eller skader i kroppen. Har du derfor overbelastet dine muskler, har du spændingshovedpine eller en gammel skade, kan vores uddannet behandler hjælpe dig godt på vej allerede efter første behandling.

I vores klinik i Køge er vi specialiseret i Deep Tissue Massage. Vi ved, at når vores klienter vælger denne massagebehandling, så skal det for alvor skabe markante resultater. Derfor arbejder vi også med avancerede massageteknikker, der vil være på grænsen af din smertetærskel. Du skal derfor kunne lide, at vi arbejder hårdt i det dybere væv. Her er det vigtigt, at du kan slappe af i musklerne under hele behandlingen.

Vi har med årene oplevet flere af vores klienter komme til os, når de har gået med en skade i længere tid eller har en mere kompleks skade. Vi er særligt specialiseret i at kunne behandle sportsskader, idrætsskader eller arbejdsskader.

Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvorfor vi løbende uddanner os i forskellige skader og behandlinger for at tilbyde dig den mest effektive behandling mod komplekse skader i kroppen.

Er du derfor i tvivl, om vi kan hjælpe dig gennem din skade, skal du være velkommen til at ringe eller skrive direkte til vores professionelle massør i Køge.

 

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

 

 • Det er den mest effektive behandling mod overspændte muskler.
 • Det kan behandle selv de mest komplekse skader i kroppen.
 • Det hjælper med at fjerne spændte myoser og affaldsstoffer i kroppen

Yderligere behandlinger i klinikken

Muskel energi teknik i Køge (MET)

En af de mest effektive behandlingsmetoder inden for manuel behandling.
Teknikken kan ikke alene bruges til at normalisere overspændte (hypertone) muskler og rette fejlstillinger i
led, men kan også aktivere hypotone muskler (muskler med nedsat kraft ift vanligt), fjerne ødemer og
reducere lokale smerter. Målet er at forårsage afslapning og forlængelse af musklerne, og øge
bevægelsesområdet i leddene.

Myofascial Release (MFR)

En speciel massageteknik der er kendt for at eliminere kroniske smerter.
Teknikken anvendes til at frigøre spændinger der er lagret i bindevævet. (Bindevæv kaldes fascia, og er
plader af fibrøst bindevæv, der omslutter og støtter musklerne og adskiller dem i grupper og lag).

Triggerpunkt behandling Køge

Triggerpunkt behandling er en effektiv måde at løsne spændinger i muskler og sener, ved at stimulere
triggerpunkterne ved tryk. Triggerpunkter er sammentrukne muskelfibre, som danner sensitive, smertefulde
knuder der hvor den motoriske nerve forbinder sig med musklen, hvorved bevægeligheden bliver
indskrænket.

Positionel Release

En teknik (PRT) hvor muskler kan afslappes ved at finde den mest smertefrie stilling og
holde den der i en kort periode. Særdeles velegnet teknik til smertefulde tilstande, da behandlingen er
smertefri.

Artikulering

Artikulering er en teknik hvor man bevæger i små blide ryk for at påvirke stramme ledbånd og ledkapsler.

Traktion

Traktion er en teknik hvor man meget skånsomt separerer et, eller flere led for at opnå smertelindring,
afspænding og øget bevægelighed.

Manipulation af led

Manipulation hvor man ved et hurtigt tryk eller impuls manipulerer med et led således, at der ofte opstår den
karakteristiske “knæk” lyd. Teknikken anvendes til at fjerne eller lindre smerte og fejlfunktion fra led og
muskler samtidig med at der opnås større bevægelighed.

Zency
4.9
Baseret på 164 anmeldelser
×
js_loader