Priser

Vores priser varierer alt efter behandler, behandling og lokation.
Nedenfor finder du din behandler, forhåbentligt i dit lokale område.

Zency massage tilbyder en bred vifte af massageformer til din krop

Kvalitetsmassage af uddannede behandlere

Hos Zency er vi alle uddannede massører. Dette er din garanti for den absolut bedste behandling. Løbende videreuddanner vi os således vi er opdaterede indenfor den nyeste videnskab omkring kroppen anatomi og behandlingsmetoder. Vil du læse mere om denne kan du gøre dette på vore blog.

Da vi er en sammenslutning af selvstændige behandlere har vi forskellig uddannelse, erfaring og ligeledes har vi forskellige lokationer. Dette er noget der gør en forskel i prisen.

Ønsker du at give en massge i gave til en du holder af kan du ligeledes gøre dette.

kranio-sakral-terapi-kropsterapi-zency-massage

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Gennem vores grundige uddannelse er vi klædt på til at sammensætte dit behandlingforløb således du kommer hurtigst muligt tilbage på 100%. Derfor er det ikke så afgørende, at du allerede inden din behandling beslutter dig for hvilken behandling du ønsker.

Alt du skal gøre er, at vælge hvor langt en behandling du ønsker. Hertil kan det nævnes, at 90% af alle behandlinger starter med en 1 times behandling. Kun med undtagelse af gravidmassage som ofte vil være 30 min.

Ønsker du alligevel at læse mere om vores behandlinger kan du naturligvis gøre dette.

Behandling mod nakkesmerter, hovedpine, hold i ryggen, lændesmerter, fibersprængninger m.m.

Massage med kvalitetsgaranti

Hos Zency er kvaliteten i top ved hver behandling. Vores helt store motivation for at gøre hvad vi gør er, at give dig den bedste oplevelse hver gang. Dette skal gerne munde ud i en krop og sind der er klar til hverdagen og hvor du kan indfrie det potentiale du besidder.

Af samme årsag er vi ikke bange for at give dig 100% tilfredshedsgaranti på ALLE vores behandlinger. Det betyder at hvis du, mod forventning, skulle ske ikke at være tilfreds. Ja, så tilbyder vi dig en erstatningsbehandling hos den samme eller en anden massør efter eget valg. Naturligvis ganske omkostningfrit for dig. Det er en garanti der vil noget!

Læs mere om nogle af vores behandlinger deep tissue massage eller sportsmassage.