Zency Vordingborg - massage mod hovedpine, migræne og hold i nakken og ryg

Massage Stege v. Vordingborg

Har du spændinger i ryg eller nakke? Måske du er stresset på jobbet og trænger til at koble af med en skøn oliemassage og få fornyet energi? Eller måske få hjælp til at komme af med affaldsstofferne med cupping?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt Zency Stege v. Vordingborg

Nordfeldvej 11, Østermark
4780 Stege

Telefon: +45 7060 5900

Stine Kastfelt
Indehaver & behandler

 

Mandag: Lukket
 Tirsdag: 09.00 – 15.00 samt 20.15 – 21.15
Onsdag: 09.00 – 15.00 samt 18.30 – 21.00
Torsdag: 15.00 – 16.30
Fredag: 08.00 – 14.00
Lørdag: 10.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Der er gratis parkering ved døren.

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage      Firmamassage

Lille massage

30 minutter
255 kr pr. behandling
 • Opfølgende behandling
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig massage

60 minutter
445 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus massage

90 minutter
645 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Vordingborg

De fleste kender sikkert til sportsmassage, hvis man dyrker eller har dyrket sport på eliteplan. Det er en massagebehandling, som fremgår, som en fast del af træningsskemaet, da det hjælper sportsudøveren med at restituere bedre og fremme sine præstationer. Det er dog ikke ensbetydende med, at sportsmassage kun er for folk, der dyrker sport på eliteplan. Sportsmassage er i den grad også velegnet til dig, som har en aktiv fritid med sport og motion.

Sportsmassage har flere gode egenskaber. Først og fremmest er det en behandling, der hjælper musklerne med at blive løsnet op efter et hårdt træningspas, hvor kroppen efterfølgende kan blive stiv. Det skyldes, at musklerne har været på arbejde og vil være overspændte, selvom du måske strækker ud efter din træning. 


Derudover er det en dybdegående behandling, der går ind og skaber en bedre og hurtigere restitution. Dermed bliver musklerne hurtigere klar til at yde deres ypperste igen. Sidst men ikke mindst er det en utrolig effektiv behandling, som hjælper med at forebygge akutte sportsskader.

Hos Zency Massage i Vordingborg kan du forvente at blive behandlet af en uddannet og specialiseret sportsmassør, som selv har erfaring med sport og motion på eliteplan. Vi har gennem årene hjulpet både professionelle atleter og motionister med at forebygge skader i kroppen gennem sportsmassage. Vi sammensætter et samsurium af massageteknikker særligt til din krop, og alt efter hvilken sport du dyrker, så du får den bedste effekt af behandlingen.

Forebyg sportsskader gennem sportsmassage

Uanset om du dyrker sport og motion på eliteplan eller på fritidsbasis, er det frustrerende at skulle være ude med en sportsskade. De fleste sportsskader opstår, hvis musklerne er trætte, overspændte eller har mistet en stor del af mobiliteten. Derfor er det vigtigt at sørge for, at musklerne har fået den nødvendige restitution og bliver varmet godt op, inden du begynder din træning.

For at mindske chancen for sportsskader og forebygge de hyppige sportsskader, bør du bestille tid til sportsmassage med jævne tidsrum. Det kan særligt være ideelt, hvis du lige har løbet et halvmaraton eller haft et hårdt træningspas på banen. Her kan vi gennem vores massagebehandling hjælpe dine muskler med at blive løsnet op og dermed genskabe den fulde mobilitet i musklen.

Vi oplever, at flere vores klienter bestiller tid til sportsmassage et par dage før, de skal spille en vigtig kamp eller deltage i en vigtig konkurrence. Her sætter vi fokus på at forberede dine muskler og krop, så de kan yde deres bedste. Du vil dermed opleve, at dine muskler og krop har mere energi end normalt, og dermed vil det kunne fremme din præstation.

Få behandlet din sportsskade gennem sportsmassage

Har du fået en overbelastning i dine skuldre, ryg eller arme? Har du fået en fibersprængning, vrid i anklen eller måske mærker til en tennisalbue? Så er sportsmassage det helt ideelle valg for at få behandlet din sportsskade.

Vores uddannet og specialiseret sportsmassør, kan hjælpe dig med at komme hurtigt tilbage på træningsbanen igen. I vores behandling sætter vi fokus på, hvem du er, hvilken sport du dyrker og lytter til både hvordan skaden er opstået, og hvilke gener du oplever. Her sammensætter vi forskellige massageteknikker, som er skræddersyet til dig, samt hvilken tilstand dine muskler er i.

Med en skræddersyet massage oplever vi, at vores klienter får den bedste effekt af behandlingen, og hvordan nogle oplever en positiv indvirkning allerede efter første behandling.

Gode grunde til at få sportsmassage


 • Fordi det hjælper dig med at forebygge skader i kroppen.
 • Fordi det fremmer din restitution i musklerne.
 • Fordi det kan behandle din akutte/gamle sportsskade.

Gravidmassage i Vordingborg

Det at blive gravid som kvinde er en helt igennem fantastisk følelse og oplevelse. Det er for de fleste en af de største og måske mest livsbekræftende oplevelser i livet. Samtidig er det også en stor proces for kroppen under de 9 måneder.

Der sker utrolig meget med ens gravide krop, hvor en af følgerne er, at du kommer til at tage på i vægt. Det vil betyde, at der naturligt sker en balanceforskydning i nakke, skuldre og ryg i takt med, at maven vokser.

Det er ikke altid, at kroppen kan følge med, hvilket kan ende med, at du oplever spændingshovedpine eller smerter i ryggen og lænden. Det kan i værste fald påvirke din søvn, hvis smerterne udvikler sig.

Hos Zency Massage i Vordingborg tilbyder vi en professionel gravidmassage, som netop har fokus på den gravide kvindekrop. Vi kan dermed hjælpe dig med at lindre nogle af de gener og smerter, som du oplever under din graviditet. Du kan derfor forvente større velvære i kroppen efter at have modtaget vores gravidmassage.

I vores massageklinik i Vordingborg har vi specialiseret os i gravidmassage. Det betyder dermed også, at du kan forvente en ekstraordinær oplevelse, når du besøger os.

Vi kan blandt andet tilbyde dig at ligge på en lækker massagebriks, der er særligt godkendt til gravide kvinder. Det vil dermed være komfortabelt for dig under hele behandlingen. Derudover har vi nøje udvalgt en lokal massageolie, som henvender sig til gravide kvinder. Det er en dansk produceret vegetabilsk massageolie, som hverken indeholder parfume eller andre kunstige stoffer.

Øg dine chancer for at blive gravid gennem gravidmassage

Hvis du og din partner er blevet utålmodige, eller bare ønsker at fremskynde processen for at blive gravide sammen, så er det aktuelt at vælge vores gravidmassage. Den henvender sig ikke kun til dig, som er gravid, men vi har en særlig gravidmassage som er fertilitetsstimulerende for en kort periode.

Det vil sige, at vi gennem vores professionelle behandling kan booste jeres hormoner i kroppen, der øger chancerne for, at I bliver gravide.. Det gør vi blandt andet ved at sætte fokus på at sænke stressniveauet i kroppen.

Typisk ophober der sig et højere kortisolniveau i kroppen, som godt kan blokere for, at man bliver gravid. Det er kroppens naturlige instinkt for at passe på dig. Herudover går vi ind med avancerede massageteknikker og påvirker centralnervesystemet i hjernen ved at frigøre de lykkehormoner, du har i kroppen.

Det hjælper blandt andet med at nedkæmpe stresshormonerne i kroppen. Du vil dermed føle dig mere tilpas, afstresset og afslappet efter denne behandling. En gravidmassage kan derfor også bidrage til, at jeres chancer for at blive gravide øges.

Gode grunde til at vælge en gravidmassage


 • Fordi det hjælper med at lindre de gener og smerter, du oplever under din graviditet.
 • Fordi det skaber større velvære i kroppen og en bedre nattesøvn.
 • Fordi det er en behandling, der øger jeres chancer for at blive gravide.

Fysiurgisk massage i Vordingborg

Fysiurgisk massage er massagebehandling, som grundlæggende er sammensat af en kombination mellem fysioterapeutisk behandling og en professionel massagebehandling.

Hos Zency Massage i Vordingborg bliver du mødt af en uddannet og specialiseret fysiurgisk massør. Denne titel er beskyttet, da det kræver en gennemført uddannelse og en særlig faglig viden omkring kroppens muskulatur. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde dig et af landets bedste og mest effektive massagebehandlinger mod arbejdsskader, smerter og gener i kroppens muskulatur.

I denne behandlingsform kan du forvente en dybdegående massage, hvor vi anvender avancerede og tekniske massageteknikker, som kan gøre underværker for din krop. Vi arbejder typisk helt nede i vævet, så du kan få genskabt den nødvendige balance i dine muskler og sener igen.

Få behandlet din arbejdsskade gennem fysiurgisk massage

Der er desværre mange, som har en dårlig arbejdsstilling, hvilket oftest medfører smerter og gener i kroppen. Det kan både være dig, som sidder på kontor hele dagen, og dig som har et fysisk krævende arbejde med tunge løft. Begge arbejdsstillinger kan være hårde for ryg, nakke og skuldrene.

Det sætter sig ofte som spændinger, som kan give små stød eller smerter, når musklerne er kolde. I værste fald kan det medføre spændingshovedpine eller migræne, som kan være utrolig belastende i en hverdag, hvor der er travlt på arbejdet eller der er børn, som du skal passe i hjemmet.

Her kan vi hjælpe dig med at behandle dine overspændte muskler, så du får lindret de gener og smerter, som du oplever i kroppen. I vores behandling anvender vi et samsurium af avancerede massageteknikker i den enkelte muskelgruppe, så den bliver løsnet helt op igen. Det giver dig et langt større velvære i kroppen.

Gode grunde til at få fysiurgisk massage

 • Fordi det lindrer de smerter og gener, du oplever i din muskulatur.
 • Fordi det behandler en akut eller langvarig arbejdsskade.

Oliemassage i Vordingborg

Stress er noget, som de fleste måske desværre kender til. Faktisk viser de seneste undersøgelser, at stress er gået hen og nærmest blevet en folkesygdom i Danmark, da flere og flere går ned med stress på arbejdet. Det sker oftest, fordi man glemmer eller ignorerer de mindre symptomer, kroppen giver på stress i en travl hverdag.

Selvom stress er naturligt for kroppen, er det usundt, hvis det bliver til “negativ stress”. Negativ stress kan være med til at ødelægge din krop. Det kommer oftest, fordi der er travlt på arbejdet, eller du bliver bragt i en situation, hvor du skal arbejde hurtigere eller over, hvad din kapacitet måske er i stand til at klare. Lige præcis her er det vigtigt at stoppe op og mærke efter.

Vi oplever, at oliemassage har en fantastisk effekt for at forebygge stress i kroppen. Vi oplever derfor, at mange virksomheder og private booker tid til en afslappende og afstressende oliemassage. En af de store fordele ved at vælge en oliemassage er, at det er en helkropsmassage. Her arbejder vores professionelle behandler med tryk, strøg og gnidninger, der bliver tilpasset efter, hvad der er mest behageligt for dig at være i.

Vælg mellem 3 forskellige grader af oliemassage

Hos Zency Massage i Vordingborg tilbyder vi 3 forskellige grader af oliemassage. Du kan her vælge en blid, medium eller hård massagebehandling.

Vores specialiseret massør vil her gennem forskellige massageteknikker halvere kortisolniveauet i kroppen. Kortisolhormonet er det typiske stresshormon, som løber i vores blodbaner. Vores behandling vil derfor give dig en bedre nattesøvn og sænke dit blodtryk i kroppen, så det ikke bliver for højt.

Gode grunde til at vælge oliemassage

 • Fordi du ønsker at forebygge stress i kroppen.
 • Fordi du ønsker en afslappende helkropsmassage.
 • Fordi du ønsker en bedre nattesøvn og lavere blodtryk.

Deep Tissue massage i Vordingborg

Deep Tissue Massage er den ultimative massagebehandling for dig, som ønsker at få bugt med en gammel skade i kroppen, eller hvis du oplever, at dine muskler hurtigt bliver overspændte.

Det er en massagebehandling, hvor vores uddannet og specialiseret massør vil arbejde i det dybere muskellag og væv. Det er en koncentreret massagebehandling, hvor der udelukkende er fokus på et bestemt område i kroppen, hvor du f.eks. har en kompleks skade eller smerte, der er til stor gene for dig.

Når du bestiller en Deep Tissue Massage hos vores massageklinik i Vordingborg tager vores specialiseret behandler dig alvorligt. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvorfor vi sætter tid af til at forstå din komplekse skade eller smerte, samt hvilken tilstand musklen er i.

Her tilpasser vi vores behandling for at give dig den mest effektive Deep Tissue Massage, som allerede kan give dig en positiv effekt efter første behandling.

Du skal her være opmærksom på, at det er en behandlingsform, hvor vi trykker og masserer din krop på grænsen af din smertetærskel. Der forventes derfor, at du kan nyde og slappe af under den hårde behandling, for at du får den bedste effekt.

Hvornår skal jeg få Deep Tissue massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en meget dybdegående behandling der arbejder med vævet og muskulaturen i dybden. Din behandler fjerner myoser og mobiliserer din muskelfacia. Behandlingen er rolig og fokuserer i dybden.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage i Vordingborg

I en travl og stressfyldt hverdag med arbejde, fritidsaktiviteter og børn, kan det være rart at kunne trække stikket i et øjeblik. Det giver vi dig muligheden for, når du bestiller en tid til wellness massage hos Zency Massage i Vordingborg.

Her bliver du mødt af vores professionelle og specialiseret massør, der vil give dig den ultimative selvforkælelse. I vores behandling sørger vi for at stryge og massere din krop, som får dig til at slappe af og afstresse fra hverdagens støj og larm.

Wellness massage lader din krop op med overskud til hverdagen igen

Når du vælger en wellness massage i vores massageklinik i Vordingborg, hjælper vi dig med at nedkæmpe de stresshormoner, du har i kroppen. Her sætter vi blandt fokus på at genoplade din krop med god energi, så du igen får overskud i hverdagen. Gennem avancerede massageteknikker får vi frigjort de lykkehormoner, du har i kroppen, så din krop får fornyet energi og større velvære. Behandlingen er dermed i stand til at give dig en bedre nattesøvn og sænke kroppens blodtryk.

Hvis du derfor ønsker at passe på dig selv og din krop, kan vi varmt anbefale dig at bestille en tid til wellness massage.

Gode grunde til at få en wellness massage

 • Fordi du vil forkæle dig selv med den mest afslappende massagebehandling.
 • Fordi du ønsker at trække stikket fra den stressfyldte hverdag.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress i kroppen.
Zency
4.9
Baseret på 203 anmeldelser
×
js_loader