København >> Ørestad

Massage & Kropsterapi Ørestad

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Behandlere Zency Ørestaden

Zency Massage Valby v. uddannet massør Sara S.

Sara S.

Læs om Sara her

Kun 395,-

5/5
Zency udekørende massage i København v. Josh S.

Josh S.

Udekørede massør
Dækker: Storkøbenhavn

Læs om Josh

Kun 395,-

5/5
Zency Massage København Strøget v. Birgitte C.

Birgitte C.

Læs om Birgitte

Kun 325,-

5/5
Zency massage i Virum ved uddannet behandler Anna Marie M.

Anna M.

Kun 345,-

5/5
Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Behandlingspriser Zency Ørestad

Lille behandling

30 minutter
295 kr første behandling
 • Velvære massage
 • Ansigtsmassage
 • Regionsspecifik behandling
 • Samt afklaring af behandlingsforløb

Almindelig behandling

45 minutter
595 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Generel smertelindring
Favorit

Luksus behandling

60 minutter
795 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Kroniske smerter
 • Længerevarende sygdomsforløb
 • Udbrændthed
Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Kontakt os hos Zency Ørestad

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

FAQ Massage & Kropsterapi Ørestad

Zency tilbyder professionelle massagebehandlinger og kropsterapi med 100% kvalitetsgaranti. Vores behandlinger er designet til at opfylde dine forventninger og behov.

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid online her på siden. Tryk blot her for at booke din til.

Vores behandlere har vekslende og fleksible åbningstider for at imødekomme din travle hverdag. Se vores åbningstider her på siden.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder lindring af forskellige symptomer og smerter. Besøg vores hjemmeside for at se en detaljeret liste over behandlinger.

En behandling koster 295,- for 30 min. første behandling. 45 min. koster 595,- og 60 min. koster 795,-.

Ja, vi tilbyder fleksible og akutte åbningstider. Kontakt os for at høre om mulighederne for en akut tid. Klik her for at se de nuværende ledige og akutte tider.

Absolut! Vores behandlere er eksperter i at tilpasse behandlingen til dine specifikke behov og ønsker.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Vi beder om, at du giver os besked mindst 24 timer før din aftalte tid, hvis du skal afbestille eller ombooke din behandling.

Sportsmassage Ørestad

Sportsmassage er en af de behandlinger, som har vundet større og større indpas hos professionelle sportsatleter. Massagen er effektiv til at behandle og forebygge forskellige sportsskader og kan være vigtig at prioritere, hvis du vil præstere dit ypperste. Sportsmassage er dog ikke kun for professionelle. Hvis du er meget aktiv i din fritid med sport og motion generelt, så er sportsmassage også værd at overveje.

Der er flere ting, der taler for en sportsmassage. For det første kan behandlingen hjælpe med at løsne godt op i musklerne, når du har haft et intenst træningspas. For du kender sikkert alt til, at kroppen kan blive stiv bagefter.

Der sker nemlig det, at musklerne bliver overspændte, fordi de har været på overarbejde, derfor er det heller ikke altid nok bare at strække ud efter din træning. For det andet gør en sportsmassage også noget ekstra godt for kroppens restitution, som kan gå endnu hurtigere efter en massage. Til sidst skal det også fremhæves, at en sportsmassage kan være med til at forebygge forskellige akutte sportsskader.

Når du træder ind ad døren ved Zency Massage i Ørestad, bliver du mødt af en erfaren og specialiseret sportsmassør. Gennem årene har vi hjulpet alt fra motionister og professionelle atleter med at forebygge skader.

For os er det utrolig vigtigt at sammensætte massageteknikker, som er tilpasset til netop din krop og din sportsgren, så sportsmassagen bliver så effektiv som mulig – og du kan selvfølgelig forvente det samme.

Kom sportsskader til livs med sportsmassage

Der er ikke noget så frustrerende, som at skulle holde pause fra sin sport pga. en sportsskade. Det kan nemlig være svært at forudsige, hvornår kroppen igen er klar til at kunne arbejde. Langt hen ad vejen opstår sportsskader, når musklerne bliver trætte, overbelastede og overspændte.

Derfor er det også ekstra vigtigt, at dine muskler får den restitution, de har behov for, og at musklerne varmes godt op før en træning. Hvis du derfor gerne vil komme sportsskader til livs, så kan jævne besøg ved en sportsmassør i Ørestad være godt givet ud.

Vi oplever, hvordan flere af vores faste klienter får en sportsmassage i dagene op til en vigtig konkurrence, kamp eller lignende. Her går vi ind og arbejder ekstra koncentreret med at løsne musklerne og kroppen godt op, så din krop er ekstra forberedt på yde sit bedste.

Få hjælp til akutte sportsskader

Skulle du være så uheldig, at skaden allerede er sket, og du har fået en skade eller overbelastning i armene, benene eller skuldrene? Eller er du måske ramt af en fibersprængning eller et vrid i din ankel? Så er der alle gode grunde til at booke en sportsmassage i Ørestad.

Med en sportsmassage ved vores dygtige sportsmassør, kan du få skræddersyet hjælp, så du hurtigere kan vende retur til træningsbanen igen. Vi sørger for, at der sammensættes præcis de massageteknikker, som hjælper dig bedst muligt, vi tager os tiden at høre ind til din skade og hvordan du mærker den i kroppen, så du bliver hjulpet bedst muligt.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Du får hjælp til at forebygge forskellige sportsskade
 • Du kan få hjælp til at behandle akutte sportsskader
 • Massage er med til at fremme din restiturion

Fysiurgisk massage Ørestad

Det særlige ved en fysiurgisk massage er, at den kombinerer den professionelle massagebehandling med en fysioterapeutisk behandling. Det betyder, at du får en massage, hvor der arbejdes ekstra meget i dybden, så du kan få løsnet godt op i dine led og muskler. Har du derfor ømme muskler, spændinger i kroppen eller lignende, så kan du få meget ud af en fysiurgisk massage.

Det er ikke alle, som må tilbyde og udføre fysiurgisk massage. Det kræver nemlig, at der er tilknyttet en fysiurgisk massør, som har den rette uddannelse bag sig, da der er tale om en beskyttet titel. Vi er derfor også ekstra stolte over, at vi hos Zency Massage i Ørestad kan tilbyde denne massage.

Den fysiurgiske massage er et godt valg, når du har udfordringer med smerter, skader eller andre gener i kroppen. Massagen har nemlig et særligt fokus på at arbejde og løsne op for overspændte muskler. Der arbejdes med massageteknikker, der er dybdegående, og som arbejder godt ned i vævet, så der kan genskabes en balance i dine muskler og led. Det kan være med til at give dig en øget mobilitet og bevægelighed.

Når du træder ind i vores massageklinik, tager vores massør sig altid tiden til at høre om dine problemstillinger. På den måde kan der bedst skræddersyes en behandling, hvor de helt rette massageteknikker tages i brug.

Hvad end du ønsker at finde en fysiurgisk massage ved Fields, ved Bella Centret, ved Royal Gold Center eller ved Københavns Lufthavn, så kan vi hos Zency Massage hjælpe dig godt videre.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Du får en dybdegående massage, der genopretter balancen i muskler og led.
 • Du kan få løsnet ekstra meget op i overspændte muskler.
 • Få øget mobilitet og bevægelighed.

Oliemassage Kastrup

Hvis du er på udkig efter en massage i Kastrup, som efterlader kroppen ekstra afslappet og afstresset, så er en oliemassage et ideelt match. Med en oliemassage kan du forvente en skøn helkropsmassage, hvor der tages lokale og bæredygtige massageolier i brug, så behandlingen kan føles ekstra behagelig.

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen med en oliemassage

En oliemassage kan give dig et velfortjent afbræk fra en travl hverdag, hvor der kræses for din krop, så du kan komme helt ned i gear. De fleste kan hurtigt komme til at glemme at tage sig tiden til selvforkælelse, når karrieren, familielivet og det sociale liv skal passes. Hos Zency Massage i Kastrup har vi derfor sammensat en oliemassage, som giver dig den ultimative selvforkælelse.

Vi arbejder som udgangspunkt med tre forskellige hårdheder under denne massage, og du er selv med til at bestemme, om massagen skal være blid, medium eller hård. Hårdheden kan også afhænge af, hvor spændte dine muskler er. Uanset hvad er der garanti for, at du går fra vores klinik med en følelse af større velvære.  

Deep Tissue Massage Zency Ørestad

Døjer du med spændingshovedpine, migræne eller har du måske en begrænset bevægelig i din krop? Så kan det anbefales, at du vælger en Deep Tissue Massage.

Det særlige ved Deep Tissue Massage er, at det uden sammenligning er den mest dybdegående og koncentrerede massage, du finder hos Zency Massage. Du vil derfor også opleve, hvordan vores erfarne massør arbejder med de dybere muskellag og dit bindevæv, så du til gengæld kan opnå mere mobilitet og bevægelighed.

Vær gerne opmærksom på, at vi kommer til at udfordre din smertetærskel en smule under denne massage. Det er derfor også ekstra vigtigt, at du kan få kroppen til at slappe af undervejs.

Få hjælp til at behandle skader gennem Deep Tissue Massage

Døjer du med en arbejdsskade eller gammel skade i lænd, skulder, ryg eller lignende? Så kan det være, at skaden giver dig gener, så du nu oplever mindre bevægelighed, eller at du har svært ved at sove om natten. I begge disse tilfælde kan en Deep Tissue Massage hjælpe dig godt videre. Vi har efterhånden hjulpet med at behandle mange forskellige skader, både for dem der har oplevet arbejdsskader og skader hos professionelle sportsfolk. Du kan derfor også forvente at opleve en positiv virkning, når du er færdig med din behandling.

Før vi begynder på din Deep Tissue Massage, så sætter vi os først ind i din situation og de gener og smerter, du oplever. Herefter sammensættes en behandling til netop dig, så du får det størst mulige udbytte af massagen.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 

 • Få en af de mest dybdegående massagebehandlinger.
 • Få hjælp til at behandle skader.
 • Få mere mobilitet og bevægelighed.

Wellness massage Ørestad

Hvis du tænker, at tiden er inde til lidt ekstra selvforkælelse, så er der alle gode grunde til at booke en wellness massage i Ørestad. Hos Zency Massage har vi skabt rammerne for, at du kan få en massage, der giver den ultimative afslapning, så du kan gå afstresset fra vores klinik og med fornyet energi. Og hvem kan ikke have brug for det fra tid til anden?

Få kroppen helt ned i gear med en wellness massage

Når du træder ind i vores massageklinik, vil du blive taget ekstra godt imod af vores dygtige og professionelle massør, som giver dig en wellness massage, der får kroppen til at slappe fuldstændig af. Vores massør har ekstra fokus på at mindske kroppens stresshormoner og i stedet frigive de naturlige lykkehormoner, vi producerer. På den måde kan du få fyldt kroppen med god energi, samtidig med at du kommer helt ned i gear.

En wellness massage er derfor det oplagte valg, når du vil passe lidt ekstra godt på dig selv, og selvfølgelig din krop. Du kan altid vælge at få behandlingen selv eller booke massagen med en, du holder af.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Du ønsker ekstra selvforkælelse.
 • Du ønsker afslappende massage.
 • Du ønsker at fylde kroppen med god energi.