Massage i Frederikssund

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Den hurtige

30 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 280,-

Den populære

60 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 495,-

Den luksuriøse

90 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 750,-

Behandlere i Frederikssund

Zency massage Kulhuse v. Zofiia M.

Zofiia M.

Kun 345,-

5/5
Zency Massage Ganløse v. Amita A.

Amita A.

Kun 345,-

5/5
Fremragende
5.0
Baseret på 684 anmeldelser
Birgitte L.
Birgitte L.
Jeg er glad for at komme der, det er super professionelle
Thea Stauning Breuer (.
Thea Stauning Breuer (.
Jeg fik den bedste behandling af Helle hos Zency Ringsted. Hun er vidende om kroppen og kunne hurtigt finde ud af hvor der skulle masseres i dybden. Jeg har allerede bestilt min næste behandling.
Therese S.
Therese S.
Dejlig sportsmassage! Jelena var meget lyttende 🙌🏼💫
js_loader

FAQ Massage i Frederikssund

En udkørende massage er en professionel behandling, hvor massageterapeuten kommer til dit hjem i Thisted eller omegn og udfører massagen der.

En massage behandling koster 495,- for 45 min. 60 min. koster 595,- og 90 min. koster 1095,-.

Massagen tilpasses individuelt til dine ønsker og fysiske tilstand, så du får en holistisk behandling, der afhjælper muskelspændinger og understøtter din generelle sundhed og velbefindende.

Massage kan hjælpe med muskelsmerter ved at løsne op for spændinger og reducere smerter. Behandlingen tilpasses individuelt, så du får maksimal gavn og lindring.

Vores tilfredshedsgaranti betyder, at vi står indenfor kvaliteten af hver enkelt behandling og følger op efter hver session for at sikre, at dine forventninger er mødt.

Ja, du kan købe et gavekort til massagebehandlinger hos os. Tryk her for at bestille dit gavekort.

Vi forstår, at planer kan ændre sig. Vi beder om, at du giver os besked mindst 24 timer før din aftalte tid, hvis du skal afbestille eller ombooke din behandling.

Sportsmassage i Frederikssund

Sportsmassage er ideelt for dig, som enten dyrker sport på eliteplan eller som bare har en aktiv fritid. Kroppen kan særligt være udmattet efter løb, tennis, fodbold, MTB eller anden form aktiv sport. Her kan du forebygge eller undgå nye skader helt ved at booke sportsmassage.

Faktisk er sportsmassage en fast del af træningsprogrammerne for professionelle sportsatleter. Det skyldes, at der er flere gode og vigtige elementer i en sportsmassage, som en sportsatlet kan drage nytte af. Sportsmassage effektiviserer derudover kroppens naturlige restitution samtidig med, at du kan forbedre din sportslige performance. Det kommer vi nærmere ind på i næste afsnit.

Sportsmassage forbedrer din sportslige præstation

Du kender sikkert det, at du er nået til et punkt i din træning eller sportslige præstation, hvor du har sværere ved at forbedre dig. Du træner måske hårdere eller hyppigere for at forbedre dig. Når du enten trænere hårdere eller hyppigere, belaster du dine muskler og led. Det vil typisk sætte sig som spændinger eller ømme muskler i kroppen. Ved at vælge sportsmassage kan du få løsnet op i dine muskler og led, så de igen bliver mobile.

Hos Zency Massage i Frederikssund har vi sammensat et samsurium af massageteknikker, der har fokus på at løsne op i dine muskler og led. Vi kan booste kroppen til at fremskynde restitutionen, så din krop allerede 48 timer efter behandlingen er klar til at yde 110 %. Her vil vores uddannet og specialiseret behandler hjælpe dit kredsløb og lymfesystem til at opnå et bedre flow i kroppen. Det vil betyde, at dine muskler og led bliver mere smidige, da musklerne slapper af.

Sportsmassage forebygger og behandler sportsskader

Hos Zency Massage i Frederikssund ved Jægerspris er vi stolte af at tilbyde dig vores uddannet og specialiseret massør, der har stor erfaring med topatleter og komplekse sportsskader. Vi har i klinikken behandlet og håndteret mange forskellige typer og grader af sportsskader gennem årene.

I vores behandling har vi generelt fokus på at udvælge de bedste massageteknikker, der er tilpasset den sport, du dyrker, eller den skade der giver dig problemer. Vores behandler anvender blandt andet teknikker, der udstrækker, afspænder, blødgør og effektiviserer dine muskler. Du vil kunne forvente, at du efter vores behandling føler større velvære i kroppen samt opnår en bedre nattesøvn.

Uanset om du kommer ind med en akut sportsskade eller en gammel sportsskade, kan sportsmassagen lindre de gener, du oplever. Vores behandler starter med at screene dig og din krop. Det gør vi for at danne os et indtryk af dine musklers tilstand, samt for at danne grundlag for de massageteknikker, der vil være bedst og mest effektive at anvende under behandlingen.

Du kan også drage nytte af vores sportsmassage, hvis ikke du har en skade i kroppen, men frygter at den kommer. Det gælder både dig, som enten dyrker sport på eliteplan eller motionerer i din fritid. Her kan du forebygge mange af de hyppige skader ved at vælge vores sportsmassage.

Derfor skal du vælge en sportsmassage


 • Fordi det er med til at udvikle din sportslige præstation.
 • Fordi du dermed undgår nye sportsskade.
 • Fordi det kan behandle en kompleks sportsskade.

Gravidmassage i Frederikssund

Hvis du er gravid, er du sikkert enig med os i, at det er en fantastisk og ikke mindst fascinerende proces. Der sker en stor forandring med kroppen i løbet af ganske få måneder, som også kan betyde, at langt de fleste oplever gener eller smerter i kroppen. Det er meget naturligt, da der opstår en balanceforskydning i nakken, skuldrene, lænden og ryggen i takt med, at din mave vokser. Disse gener og smerter kan du lindre gennem en blid fysiologisk graviditetsmassage.

Hos Zency Massage i Frederikssund i nærheden af Jægerspris er vi stolte af at kunne tilbyde dig vores uddannede fysiologiske massør, der er specialiseret i gravidmassage. Vores behandler har stor erfaring med både præ- og post gravide kvinder, hvorfor du kan kontakte os, hvis du enten ønsker at blive gravid eller allerede er blevet det.

Fordelen ved at vælge vores graviditetsmassage er, at det kan hjælpe dig med at gøre din graviditet mere behagelig, så du får en positiv oplevelse med de store forandringer, der sker med kroppen i løbet af de 9 måneder. Har du spørgsmål omkring, hvad en graviditetsmassage kan gøre for dig eller hvordan dine gener kan lindres, kan du med fordel kontakte vores professionelle massageklinik i Frederikssund.

Opnå større velvære i kroppen gennem gravidmassage

Hvis du er bange for, om gravidmassage er farligt eller skadende for din graviditet, er det korte svar nej – tværtimod. Vores specialiseret massør sammensætter massageteknikker, der tager højde for din graviditet, og de gener du oplever. Det vil sige, at vi kommer til at yde en behandling, der vil øge din smertetærskel, hvilket kan gavne dig, når du skal føde. Vi hjælper din krop til at slappe af i muskulaturen, så du opnår større velvære i kroppen og dermed får en bedre nattesøvn. Søvn er nemlig vigtigt, når du er gravid, da det er noget, barnet kan blive påvirket af, hvis ikke du får nok søvn og hvile.

For at skabe en ekstraordinær oplevelse, har vi indrettet vores klinik kompromisløst for gravide kvinder. Du vil dermed komme til at ligge på en briks, der er særlig godkendt til gravide kvinder. Derudover har vi nøje udvalgt en danskproduceret 100 % vegansk massageolie, som henvender sig til gravide kvinder. Der er dermed ingen parfume eller andre kemiske stoffer i vores massageolie, som er usunde for din krop og hud.

Få en fertilitetsstimulerende gravidmassage

Der er i dag flere og flere par, der enten har udfordringer med at blive gravide eller mister tålmodigheden helt. Her kan du med fordel vælge vores fertilitetsstimulerende graviditetsmassage, som hjælper jer med at øge chancerne for at blive gravide sammen. Vores specialiseret behandler vil her anvende massageteknikker, der bidrager til at kroppen er mere modtagelig for at blive forplantet.

Kort sagt sker der typisk det, at hvis kroppen er stresset, så vil den helt naturligt beskytte sig selv ved at blokere for en evt. forplantning. Her fortæller centralnervesystemet til kroppen, at du har for travlt til at blive forælder. Ved at sænke stressniveauet i kroppen, kan vi få kroppen til at forstå, at I er klar til at blive forældre til en baby. Vi opbygger overskud i kroppen, som på mange måder har samme effekt, som når I tager på ferie.

Derfor skal du få en gravidmassage:

 

 • Fordi det lindrer de gener og smerter, du oplever under graviditeten.
 • Fordi det hjælper dig med at få en bedre nattesøvn.
 • Fordi det øger jeres chancer for at blive gravide sammen.

 

Fysiurgisk massage i Frederikssund

Fysiurgisk massage er en professionel massagebehandling, som kun må udføres af en uddannet fysiurgisk massør. Det kræver en større viden og forståelse for kroppens bevægelsesfunktioner og anatomi, da man arbejder i det dybere muskellag og bindevæv. Det er en avanceret massagebehandling, som udspringer fra fysiurgi og massage.

Hos Zency Massage i Frederikssund tilbyder vi en af de dygtigste fysiurgiske massører, der vil kunne behandle ømme muskler, smerter i ryggen og lænden.

Det er en behandling, der er effektiv, hvis du har døjet med en gammel arbejdsskade eller har en dårlig arbejdsstilling. Vores behandler er specialiseret i fysiurgiske massageteknikker, der har til formål at løse op i dit bevægelsesapparat, som kan være overspændt eller ude af balance.

Hvad kan du opnå ved at vælge fysiurgisk massage?

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at vælge fysiurgisk massage, hvis du oplever gener eller smerter i kroppen. For mange kan en overspændt muskel betyde, at det er svært at få sin nattesøvn. Det kan medføre smerter og gener, som simpelthen dræner kroppen for energi og overskud.

Ved at vælge vores fysiurgiske massagebehandling, kan vi løsne op i dine overspændte muskler, så det lindrer de gener og smerter, som du oplever. Det vil få kroppens muskulatur til at slappe af og blodtrykket til at falde. Det vil betyde, at du får en lang nattesøvn, da det giver større velvære i kroppen.

Hvis du har ømme muskler, kan det tyde på, at der er dannet en del affaldsstoffer i kroppen. Her vil vi kunne løsne op og rense kroppen for de affaldsstoffer, som har dannet sig gennem fysiurgisk massage.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Du kan få bugt med en gammel arbejdsskade i kroppen.
 • Massagen kan lindre de smerter og gener, som du har i bevægelsesapparatet.
 • Fordi du opnår en bedre nattesøvn.

Oliemassage i Frederikssund

Oliemassage er den eneste behandling, hvor vi behandler og masserer hele kroppen. Det er en af de mest populære massagebehandlinger i Frederikssund. Derfor er vi også hos Zency Massage stolte af at tilbyde en professionel oliemassage.

I vores massageklinik i Frederikssund tilbyder vi som udgangspunkt 2 forskellige behandlinger af oliemassage. Du kan vælge en oliemassage på hhv. 60 min. og 90 min. Under behandlingen kan du vælge mellem 3 forskellige grader, alt efter om du foretrækker en mild, medium eller hård oliemassage.

Hvis du vælger en oliemassage på 60 min., kan du forvente en ekstraordinær oliemassage af hele kroppen. Her anvender vi vores lækreste danskproducerede olie, som hverken indeholder parfume eller andre kemiske stoffer. Du kan enten vælge en fullbody massage eller et prioriteret område, hvor vi anvender smertelindrende massageteknikker i de 60 min.

Hvis du vælger vores ultimative 90 min. lange oliemassage, er der god tid til, at vi kan udføre en dybdegående massagebehandling med olie eller en behandling baseret på wellness massageteknikker. Her er der god mulighed for at trække stikket fra din travle hverdag og mærke, hvordan din krop har det.

Hvornår skal jeg få en oliemassage?

 

 • Fordi du opnår bedre velvære og lindrende resultater.
 • Fordi det kan reducere dit stressniveau i kroppen med op til 50 %.
 • Fordi det er en afslappende helkropsmassage.

Deep Tissue massage i Frederikssund

Deep Tissue Massage er en massagebehandling, der er utrolig effektiv, hvis du enten har fået en akut skade eller har døjet med en gammel skade i længere tid.

Deep Tissue betyder dybt væv, og er en af de mest effektive og koncentrerede massagebehandlinger, som vi tilbyder hos Zency Massage i Frederikssund ved Jægerspris. Her arbejder vores uddannet og specialiseret behandler i dybere muskellag for at lindre og genoprette balancen i muskulaturen. Det er dermed en behandling der kræver, at du har en høj smertetærskel, da vi kommer til at arbejde på grænsen af din smertetærskel.

Deep Tissue Massage er et utrolig effektivt supplement, hvis du styrketræner. Det er meget normalt, at de fleste når til et punkt i deres træning, hvor de har svært ved at vækste en bestemt muskel eller muskelgruppe. I sådan situation vil vores behandler massere og arbejde fokuseret på den aktuelle muskel.

Der vil typisk være spændinger og infiltrationer, som gør det sværere for din muskel at arbejde optimalt. Her vil vi kunne løsne op for den aktuelle muskelgruppe ved at fjerne de infiltrationer og affaldsstoffer, der har dannet sig om musklen. Du vil dermed kunne træne mere smidigt, hvilket giver din muskel en større volumen, når du træner den efterfølgende.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 

 • Fordi du kan behandle en kompleks skade i muskulaturen.
 • Fordi det er den mest effektive behandling mod muskelspændinger.
 • Fordi det kan hjælpe med at vækste en bestemt muskelgruppe.

 

Wellness massage i Frederikssund

Wellness massage er for dig, som ønsker den ultimative selvforkælelse. Når du booker en tid til wellness massage hos Zency Massage i Frederikssund, bliver du mødt af vores specialiseret behandler. Her vil vi give dig en professionel og afslappende massage, der giver dig mulighed for at trække stikket fra din travle hverdag.

Gennem avancerede massageteknikker vil vi løsne op for dine muskler og led, så du igen kan få ladet dine energidepoter op.

Wellness massage forebygger stress

De fleste har en travl og stressende hverdag, og glemmer at stoppe op for at mærke sin krop. Oftest er det kun hovedet vi mærker, og vi glemmer de signaler, vi får fra kroppen. Ved at vælge en wellness massage hos os, vælger du samtidig at investere i dig selv og din krop.

Vi går derfor ind i behandlingen med et samsurium af afstressende massageteknikker, der vil halvere kortisolniveauet i dine blodbaner. Det vil blandt andet øge dit velvære og give dig en bedre nattesøvn.

Derfor skal du vælge en wellness massage


 • Fordi du trænger til den ultimative selvforkælelse.
 • Fordi du ønsker den mest afslappende og afstressende massagebehandling.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress i kroppen.

Kontakt os hos Zency i Ølstykke-Stenløse

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.