Zency - Din troværdige sundhedsinformationskilde

Zency - Vores Redaktionelle Proces

Sundhed kan være en forvirrende jungle. Zency er her for at være din pålidelige guide. Vores mission er at hjælpe dig med at træffe de bedste valg for din sundhed. Hvert år hjælper vi hundredetusindevis af mennesker, der søger svar på deres sundhedsspørgsmål.

Her på siden kan du læse mere om hvordan vores faglige artikler bliver til.

Vores indhold

Vi stræber efter at levere indhold af højeste kvalitet, der er produceret af mennesker, for mennesker. Det er imod vores retningslinjer at udgive automatisk genereret indhold ved hjælp af AI (kunstig intelligens) skriveværktøjer som ChatGPT.

Vores tone

Vi forstår, at online sundhedsinformation kan være upersonlig, overvældende og skræmmende. Men det behøver det ikke at være. Derfor tilgår vi alt gennem linsen af vores læsere, og sørger for at alt vores indhold præsenteres på en autoritativ, men alligevel forståelig og menneskelig måde.

Forskellige vinkler

Vi har kommitet os til at hjælpe alle mennesker med at navigere i deres sundhed og velvære – uanset race, kønsidentitet, seksuel orientering, alder, religion, kultur, geografi, kropstype, evne eller erfaring.

Redaktionelt team

Vores dygtige redaktionelle team styrer alt vores indhold. Hvert stykke indhold har flere mennesker bag sig, der arbejder på at sikre, at det er ansvarligt, nøjagtigt, forståeligt, hjælpsomt, omfattende, opdateret, inkluderende og baseret på evidensbaseret forskning og rapportering.

Fagligt relevante forfattere

Vores forfattere og behandlere er fremtrædende stemmer inden for deres respektive discipliner, fra læger til faglige behandlere til patienter.

Referencer, kilder og citater

Vi faktatjekker medicinske udsagn, påstande og forslag med de mest aktuelle primære referencer, herunder peer-reviewed medicinske tidsskrifter, regeringsorganisationer, akademiske institutioner og fortalerforeninger.

Opdateret information

Tiderne ændrer sig, og det gør information også. Med hjælp fra vores emnespecifikke eksperter og Medicinsk Ekspertpanel evaluerer vores redaktionelle team regelmæssigt vores eksisterende indhold for at sikre, at al information er opdateret og afspejler den mest aktuelle forskning, retningslinjer og statistik.

Faktatjek

Vi stoler også på vores team af kvalificerede og erfarne faktatjekkere, der leverer et afgørende skridt i vores forpligtelse til indholdets integritet.

Nøjagtighed og korrektioner

Nøjagtigheden af vores information og nyhedsartikler er kernen i Zency. Derfor tager vi vores forpligtelse og ansvarlighed overfor vores læsere meget seriøst. Af samme årsag finder du kun gennemarbejdet indhold af eksperter, med den nyeste viden i 2024 på vores hjemmeside.

Uafhængighed og upartiskhed

Zency er forpligtet til uafhængig, upartisk og fair indhold. Vores redaktionelle indhold er ikke påvirket eller betalt for at bringe nogen vinkel af information.

Originalitet

Vores mål hos Zencyer at levere hjælpsomt, originalt og upartisk indhold. Alle oplysninger er verificeret, tilskrevet og originalt. Vi kopierer ikke andres arbejde.

Kontakt os

Vi elsker at høre fra vores læsere. Hvis du har en kommentar eller forslag at dele, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@zency.dk eller på telefon 70605900.

Kontakt os hos Zency

Har du spørgsmål til lokationer, behandlinger eller andet, skal du være velkommen til at kontakte os.

Zency ring til os

Ring til os

70605900

Zency send os en mail

Skriv til os

Skriv til os