Zency-3

Massage i Skanderborg

Vi søger en dygtig og uddannet massør – er det dig? Så tøv ikke med at kontakte os på 60626525

Søger du en massør i dit nærområde kan du finde en af vores andre dygtige samarbejdspartnere her.

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Skanderborg

Sportsmassage hos Zency

En sportsmassage er en behandling, der er god for dig der dyrker sport på amatør eller professionel niveau. Behandlingen er god, hvis du allerede har en skade, vil undgå skader i fremtiden eller ønsker at forbedre din performance.

Under konsultationen arbejder jeg i dybden af vævet hvor jeg arbejder med blødgørelse af væv, blodcirkulation samt udskillelse af affaldsstoffer. Dette vil have følgende betydning for dig og din krop:

 • Øget bevægelighed i kroppen
 • En mere afslappet muskel/muskler
 • Mindre ømhed
 • Muskler der restituerer bedre med bedre performance til følge

Under din sportsmassage er det helt afgørende, at vi arbejder sammen om at finde den mest effektive hårdhed af behandlingen. Hvis jeg som massør trykker for hårdt vil dine muskler spænde op, hvilket gør det umuligt at komme i de dybtliggende muskulaturer hvilket er hensigtsmæssigt. Derfor vil du opleve at massagen er en blanding af de blødere tryk samt strøg og de lidt mere hårde tryk. Alt sammen for at give dig den bedste og mest effektive sportsmassage.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

En sportsmassage er for dig der dyrker sport/motion på professionelt eller amatør niveau. Du vil i klinikken blive behandlet af uddannet fysiurgisk massør der er lægeeksamineret og bruger en lægefaglig tilgang til det at behandle din krop. Dette giver dig den bedste behandling med de bedste resultater.

Derfor skal du vælge en sportsmassage hos vores behandlere i Skanderborg:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Skanderborg

En gravid massage er for dig, der allerede er gravid og har smerter eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassage har en masse egenskaber for dig, din krop og dit barn eller kommende barn. Under gravidmassagen arbejder jeg som behandler med teknikker der sænker dit stressniveau op til 50%. Samtidig øges lykkehormonerne i kroppen.
En anden positiv effekt din gravidmassage har er den at, den er med til at skabe relation til dit barn. Barnet i maven er nemlig allerede fra uge 10 i stand til at udvikle relation til dig og det er præcis disse hormoner der udskilles i kroppen under din professionelle gravidmassage.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

Gravidmassage er for dig, der er i de lykkelige omstændigheder at være gravid. Den er for dig der oplever gener i forbindelse med graviditet eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassagen er for dig der ønsker at give de bedste betingelser for dig og dit barn.

Derfor skal du vælge en gravidmassage:

 • Du er gravid og oplever smerter
 • Du er gravid og ønsker at forebygge smerter
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til at føle omsorg, kærlighed og empati
 • Du ønsker at forberede kroppen til fødsel

Fysiurgisk massage i Skanderborg

Fysiurgisk massage er den massageform der ligger tættest op af den lægevidenskabelige tilgang til det at udføre massage. Af samme årsag er titlen lægeeksamineret og du kan derfor kun bruge disse teknikker efter uddannelse og eksamen her indenfor.

Fysiurgisk massage er ligeledes den mest benyttede tilgang til det at massere i vesten. Behandlingsformen er god når du har bevægeproblemer af den ene eller den anden art. Det kan være en skulder, ryg eller et knæ der gør ondt under bevægelse.

Her går jeg som fysiurgisk massør ind og behandler de muskler der har med bevægelsen at gøre, fx en skulder der driller. Her ses det typisk, at jeg arbejder i området omkring brystet samt bag på ryggen, da mange skulder problemer kommer som et resultat af ryg problemer eller bryst spændinger. En effektiv behandlingsform for dig der går med bevægeproblemer du ønsker udbedret.

Jeg er RAB godkendt, hvilket betyder, at du som klient har mulighed for at få tilskud fra din private sundhedssikring. RAB certificering er din sikkerhed for at, jeg som behandler har modtaget min. 660 timers undervisning.

Under din Fysiurgiske behandling vil jeg efter behov kombinere denne med behandling af triggerpunkter, cupping, kranio sakral terapi og mobilisering. Behandling vil naturligvis blive afstemt med dig under konsultationen.

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er for dig, der går med bevægelses udfordringer du ønsker løst.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk massage:

 • Du har bevægelsesproblemer du ønsker løst
 • Du har specifikke spændinger på kroppen
 • Du ønsker en behandling der løser en specifik problemstilling

Firmamassage i Skanderborg

Hos Zency i Skanderborg ved jeg hvor meget et godt arbejdsklima og trivsel betyder. Jeg ved også hvor meget arbejdsskader og sygemeldinger kan betyde i virksomheden. Derfor tilbyder jeg effektive behandlinger til din virksomheds medarbejdere.

Min viden indenfor massage og behandling gør at, jeg kan gøre brug af netop den eller de behandlingsformer der sikrer dine medarbejders eller kollegaers trivsel.

Jeg tilbyder firmamasage på jeres adresse men jeg tilbyder også en løsning hvor dine medarbejdere i arbejdstiden eller udenfor arbejdstiden kan komme forbi klinikken og blive deres arbejdsskader kvit.
Interesseret i at høre mere? Så tøv ikke med at kontakte mig på 7060 5900. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvornår skal jeg vælge firmamassage?

 • Du ønsker øge trivslen på arbejdspladsen
 • Du ønsker at afhjælpe medarbejdere og kollegaer med deres arbejdsskader
 • Du ønsker at forebygge arbejdsskader
 • Du ønsker at øge produktiviteten
 • Du ønsker at begrænse sygefraværet