Hos Zency møder du altid højt uddannede professionelle massører

Massage i Skanderborg

Vidste du, at en hovedpine kan skyldes et skævt bækken? Tingene hænger sammen, og derfor tager jeg altid hele kroppen i fokus.

Hos Zency i Skanderborg tager mine behandlinger tager altid udgangspunkt i de problemstillinger du kommer med, og ofte blander jeg de forskellige behandlingsformer for bedste effekt – efter aftale med dig.

Kontakt os

Vi søger en dygtig og uddannet massør – er det dig? Så tøv ikke med at kontakt os på 60626525.

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Cupping i Skanderborg

Cupping er en behandlingform der de senere år har vundet frem. Det er en behandling hvor jeg gør brug af små kop lignede beholdere. Disse sættes nogle specifikke steder på kroppen, hvor jeg vurderer det er hensigtsmæssigt for netop dig.

Her vil jeg, alt efter intentionen, arbejder dem rundt eller lade dem sidde. Effekten er den at, det fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og forskynder en healing af området. Nedenstående er nogle af de områder, som cupping er effektiv imod:

 • Hovedpine og migræne
 • Muskelømhed
 • Stramme og spændte muskler
 • Ledsmerter
 • Spændinger i ryg og nakke + myoser
 • Løberknæ

Jeg bruger cupping når jeg vurderer det vil have en effekt for dig og din krop. Derfor vil du opleve at jeg kan bruge cupping alene under behandlingen men at jeg også kan finde på at supplere med dette til din manuelle massage.

Hvornår skal jeg vælge en Cupping behandling?

Cupping er til dig der ønsker en nyere behandlingform der er ikke involverer deciderede manuelle tryk men stadig er effektiv.

Derfor skal du vælge en Cupping behandling:

 • Du døjer med dårligt blodomløb
 • Du døjer med hovedpine
 • Du har en fornemmelse af ophobning af affaldsstoffer
 • Du har fordøjelsesproblemer

Sportsmassage i Skanderborg

Sportsmassage hos Zency

En sportsmassage er en behandling, der er god for dig der dyrker sport på amatør eller professionel niveau. Behandlingen er god, hvis du allerede har en skade, vil undgå skader i fremtiden eller ønsker at forbedre din performance.

Under konsultationen arbejder jeg i dybden af vævet hvor jeg arbejder med blødgørelse af væv, blodcirkulation samt udskillelse af affaldsstoffer. Dette vil have følgende betydning for dig og din krop:

 • Øget bevægelighed i kroppen
 • En mere afslappet muskel/muskler
 • Mindre ømhed
 • Muskler der restituerer bedre med bedre performance til følge

Under din sportsmassage er det helt afgørende, at vi arbejder sammen om at finde den mest effektive hårdhed af behandlingen. Hvis jeg som massør trykker for hårdt vil dine muskler spænde op, hvilket gør det umuligt at komme i de dybtliggende muskulaturer hvilket er hensigtsmæssigt. Derfor vil du opleve at massagen er en blanding af de blødere tryk samt strøg og de lidt mere hårde tryk. Alt sammen for at give dig den bedste og mest effektive sportsmassage.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

En sportsmassage er for dig der dyrker sport/motion på professionelt eller amatør niveau. Du vil i klinikken blive behandlet af uddannet fysiurgisk massør der er lægeeksamineret og bruger en lægefaglig tilgang til det at behandle din krop. Dette giver dig den bedste behandling med de bedste resultater.

Derfor skal du vælge en sportsmassage hos vores behandlere i Skanderborg:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Skanderborg

En gravid massage er for dig, der allerede er gravid og har smerter eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassage har en masse egenskaber for dig, din krop og dit barn eller kommende barn. Under gravidmassagen arbejder jeg som behandler med teknikker der sænker dit stressniveau op til 50%. Samtidig øges lykkehormonerne i kroppen.
En anden positiv effekt din gravidmassage har er den at, den er med til at skabe relation til dit barn. Barnet i maven er nemlig allerede fra uge 10 i stand til at udvikle relation til dig og det er præcis disse hormoner der udskilles i kroppen under din professionelle gravidmassage.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

Gravidmassage er for dig, der er i de lykkelige omstændigheder at være gravid. Den er for dig der oplever gener i forbindelse med graviditet eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassagen er for dig der ønsker at give de bedste betingelser for dig og dit barn.

Derfor skal du vælge en gravidmassage:

 • Du er gravid og oplever smerter
 • Du er gravid og ønsker at forebygge smerter
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til at føle omsorg, kærlighed og empati
 • Du ønsker at forberede kroppen til fødsel

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Skanderborg

Fysiurgisk massage er den massageform der ligger tættest op af den lægevidenskabelige tilgang til det at udføre massage. Af samme årsag er titlen lægeeksamineret og du kan derfor kun bruge disse teknikker efter uddannelse og eksamen her indenfor.

Fysiurgisk massage er ligeledes den mest benyttede tilgang til det at massere i vesten. Behandlingsformen er god når du har bevægeproblemer af den ene eller den anden art. Det kan være en skulder, ryg eller et knæ der gør ondt under bevægelse.

Her går jeg som fysiurgisk massør ind og behandler de muskler der har med bevægelsen at gøre, fx en skulder der driller. Her ses det typisk, at jeg arbejder i området omkring brystet samt bag på ryggen, da mange skulder problemer kommer som et resultat af ryg problemer eller bryst spændinger. En effektiv behandlingsform for dig der går med bevægeproblemer du ønsker udbedret.

Jeg er RAB godkendt, hvilket betyder, at du som klient har mulighed for at få tilskud fra din private sundhedssikring. RAB certificering er din sikkerhed for at, jeg som behandler har modtaget min. 660 timers undervisning.

Under din Fysiurgiske behandling vil jeg efter behov kombinere denne med behandling af triggerpunkter, cupping, kranio sakral terapi og mobilisering. Behandling vil naturligvis blive afstemt med dig under konsultationen.

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er for dig, der går med bevægelses udfordringer du ønsker løst.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk massage:

 • Du har bevægelsesproblemer du ønsker løst
 • Du har specifikke spændinger på kroppen
 • Du ønsker en behandling der løser en specifik problemstilling

Infarød Tæppe behandling sammen med din Fysiurgisk massage

Under din behandling med Infratødt Tæppe trænger stråler 3-6 cm ind i kroppen og afspænder dine muskler, led og væv.

Temperaturen under behandlingen kan justeres fra fra 30-85 grader, jo varmere du har det jo større detox vil der ske i kroppen.

Hvornår skal jeg vælge en Infrarød Tæppe behandling?
En behandling med et infrarødt tæppe har en masse gode effekter for din krop. 

Vi har listet blot nogle af dem nedenunder.

 • Udskillelse af affaldsstoffer / detox
 • Styrker immunforsvaret
 • Reducerer muskelsmerter
 • Mindsker stress og øger din energi
 • Forbedrer din restitution og øger performance med op til 5%

Kropsterapi i Skanderborg

Kropsterapi er en behandlingsform hvor hele kroppen er i fokus og jeg arbejder for at finde årsagen til dit problem.

Som grundbehandling bruges fysiurgisk massage kombineret med viden omkring bækken – ben og fødder, ryg og korsben, nakke – skulder og arm.
Derudover burger jeg efter behov triggerpunkter, cupping, kranio sakral terapi og mobilisering.

Når du har fortalt mig hvad dit problem er, fortæller jeg hvad min umiddelbare vurdering og hvordan jeg tænker jeg bedst kan hjælpe dig. Behandlinger afstemmes med dig løbende.

Der er rigtig mange årsager til at vælge kropsterapi. Behandlingen dækker meget bredt og kan være god for rigtig mange ting. Nedenstående er blot et udpluk heraf. Det kan anbefales at kontakte mig for en snak om hvorvidt behandlingen er den rette for dig.

Derfor skal du vælge en kropsterapi:

 • Du ønsker fokus på hele kroppen
 • Du vil gerne have rettet skævheder i kroppen
 • Du har prøvet andre behandlingsformer uden den ønskede effekt
 • Du har et nyt eller gammelt piskesmæld

Organmassage i Skanderborg

Organerne bør have samme opmærksomhed som dine muskler, da der også kan opstå spændinger i organerne. Organmassage er en blid massage af dine organer.

Hvornår skal jeg vælge en organmassage?

Kroppen hænger sammen og derfor er vores organer ligeledes under påvirkning af vores generelle fysiske tilstand. Der kan derfor være flere årsager til at gøre brug af organmassage, nedenstående er blot nogle af dem.

Derfor skal du vælge Organmassage:

 • Du har problemer med fordøjelsen
 • Du har ønsker at styrke dit immunforsvar
 • Oplever oppustethed
 • Generel fysisk utilpashed uden grund

Baby Terapi i Skanderborg

At være gravid er hårdt for både mor og barn. Har I haft en hård, meget hurtig eller meget lang fødsel opstår der ofte spændinger i kroppen hos baby (og mor). Spændingerne kan give smerter, og udløse gråd og utilpashed hos baby. De kan også betyde dit barn ikke er så aktivt som man kunne ønske sig.

Udover spændinger kan dit barn få et sårbart nervesystem. Reaktionerne hos baby er stort set ens om det er spændinger, nervesystemet, tænder, mavekneb eller andet der driller.

Baby Terapi behandlingen består af en kombination af ”massage”, kranio sakral terapi og zoneterapi.

Jeg afsætter en time 1 gang, da jeg skal høre om hvilke problematikker I oplever, hvordan graviditet og fødsel har været og der skal være god tid til at tjekke og evt. behandle din baby – den reelle behandlingstid er sjældent mere end 20-25 min.

Jeg har stor respekt for hvornår din baby siger fra, måske en pause efter 10-15 min nok, men det kan også være nødvendigt at stoppe behandlingen.

Jeg underviser også i babymassage, enten individuelt eller på hold/mødregrupper.

Babymassage er en hyggestund med din baby hvor du samtidig gør noget godt for babys taktile sans, nervesystem og løsner små spændinger. Undervisningen tilbydes i hold af op til 6 babyer pr. gang. Pris for undervisning er 600 kr. i timen. Er I en mødregruppe der ønsker et anderledes møde er I velkommen hos mig, eller jeg kan komme ud til jer

Hvornår skal jeg vælge Baby Terapi?
Babyterapi er for dig der har haft en hård eller lang fødsel. Dette kan give spændinger hos baby og mor som bør behandles. Disse spændinger udløser hos baby ofte gråd, utilpashed eller nedsat aktivitet.

Derfor skal du vælge Baby Terapi:

 • Du har haft en lang eller hård fødsel
 • Du oplever din baby græder mere end normalt
 • Du oplever din baby har en generel utilpashed
 • Du oplever nedsat aktivitet hos din baby

Hot Stone Massage i Skanderborg

Hot Stone er en behandling hvor jeg gør brug af varme lavasten. Ved at ligge disse på din krop trænger varmen ind i musklerne og hjælper disse med at slappe af. Tilførslen af varme lavesten er med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket renser ud og får din muskler til at slappe af.

En Hot Stone Massage er for dig der ønsker en effektiv behandling samtidig med en masse fantastisk velvære. De anvendte sten får dig og din krop til at slappe helt af og løsner hele kroppen op.

Hvornår skal jeg vælge en Hot Stone Massage?

 • Du har spændinger i kroppen
 • Du er stresset
 • Du oplever søvnløshed og mangel på energi
 • Du har ømme muskler

Firmamassage i Skanderborg

Hos Zency i Skanderborg ved jeg hvor meget et godt arbejdsklima og trivsel betyder. Jeg ved også hvor meget arbejdsskader og sygemeldinger kan betyde i virksomheden. Derfor tilbyder jeg effektive behandlinger til din virksomheds medarbejdere.

Min viden indenfor massage og behandling gør at, jeg kan gøre brug af netop den eller de behandlingsformer der sikrer dine medarbejders eller kollegaers trivsel.

Jeg tilbyder firmamasage på jeres adresse men jeg tilbyder også en løsning hvor dine medarbejdere i arbejdstiden eller udenfor arbejdstiden kan komme forbi klinikken og blive deres arbejdsskader kvit.
Interesseret i at høre mere? Så tøv ikke med at kontakte mig på 7060 5900. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvornår skal jeg vælge firmamassage?

 • Du ønsker øge trivslen på arbejdspladsen
 • Du ønsker at afhjælpe medarbejdere og kollegaer med deres arbejdsskader
 • Du ønsker at forebygge arbejdsskader
 • Du ønsker at øge produktiviteten
 • Du ønsker at begrænse sygefraværet

Se næste ledige tid