Kim Nielsen

Massage i Aalborg

Går du rundt med spændinger, smerter, hovedpine eller sågar udfordringer i din bevægelse? Eller er du stresset på jobbet og trænger til forkælelse?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. 

Kontakt os

Brettevillesgade 14 1. tv.
9000 Aalborg

Telefon: +45 7060 5900

Kim Nielsen
Indehaver & behandler

Mandag: 10.00 – 18.00
Tirsdag: 10.00 – 18.00
Onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lørdag+søndag: Efter aftale

Der er en times gratis parkering lige ved døren.

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage      Firmamassage

Mød din behandler

Ved hver behandling vil du mærke min gejst for at løse din problemstilling. Min uddannelse og store erfaring for at behandle vil sikre, at du er i de bedste hænder for en god og effektiv behandling.

Mit navn er Kim Nielsen, jeg er din uddannede og erfarne massør her i Aalborg.

Til din behandling er du i de bedste hænder og sammen vil vi sikre, at vi kommer dine problemstillinger til livs.

Jeg har gennem mine mange uddannelser indenfor behandling samt store erfaring gennem 5 år som behandler, de bedste forudsætninger for at gøre en forskel for dig.

Jeg arbejder under hver behandling med den største seriøsitet og engagement for at sikre en effektiv behandling. Jeg har en helkropstilgang til kroppen, hvilket sikrer de bedste resultater for dig, både på den korte og lange bane.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

De bedste hilsner
Kim Nielsen, Fysiurgisk Massør.

Se næste ledige tid

Lille

30 minutter
350 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
500 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
700 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Aalborg

Sportsmassage

Sportsmassage udført af en af vores behandlere i Aalborg er til dig, der dyrker sport på alle niveauer. Her gør vi brug af en blanding af teknikker, der har til formål at behandler netop den skade du måtte have pådraget dig. Behandlingen vil som udgangspunkt gå dybt i vævet og arbejder med de dybtliggende problematikker der kan være. Dette gælder både spænding muskler og hæftninger.

Under sportsmassagen af vores behandlere her i Aalborg arbejder vi ligeledes med at øge blodgennemstrømningen i og omkring det beskadigede område. Dette gør at din krop sender en masse blod til området der er med til at restituere og reparere det beskadigede område.

Sportmassage er også til dig, der ønsker at forbedre din præstation i din sportsgren. Ved at få løsnet op i muskler, arbejdet med blodgennemstrømningen og transporteret affaldsstoffer væk vil du give din muskler de rette betingelser for at arbejde bedst muligt.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

En sportsmassage er for dig der har pådraget dig en skade, ønsker at forebygge skader eller ønsker at forbedre din sportslige præstation. Vi arbejder i dybden af musklerne og får løsnet disse op. En sportsmassage er ligeledes særlig fordelagtig nogle dage inden en større fysiske udfoldelse.

Derfor skal du vælge en sportsmassage hos vores behandlere i Aalborg:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

 

Gravidmassage i Aalborg

Gravidmassage i Aalborg er for dig, der allerede er gravid eller ønsker at blive det og herunder både mænd og kvinder. En gravidmassage har nemlig en masse gode og positive effekter på kroppen. 

Hvis du allerede er gravid vil en gravidmassage kunne afhjælpe smerter eller forebygge disse. Ligeledes har massagen en positiv effekt på fosteret allerede fra 10. fosteruge. Gravidmassage er ligeledes fødselsmodnende og ve-stimulerende og derfor anbefales det i hyppigere grad til gravide i de sidste 2 uger af graviditeten. 

En gravidmassage foregår med bløde bevægelser hvor der ikke arbejdes for dybt i vævet. Der bruges lækker kvalitetsolie uden en masse tilsætningsstoffer fra det dansk producerede Medisis. Du er med andre ord i gode hænder til en gravidmassage hos vores uddannede personale i Aalborg. 

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

Gravidmassage er for dig, der er gravid eller ønsker at blive det. Massagen er god for din krop og din mave. 

Derfor skal du vælge en gravidmassage hos vores behandlere i Aalborg:

 • Du ønsker de bedste forudsætninger for dig og dit barn.
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du ønsker at blive gravid.
 • Du har gener eller ønsker at forebygge disse ifm. din graviditet.

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Aalborg

Ordet Fysiurgisk Massage kommer fra navnet fysiurgi og massage. Det er græsk og betyder natur. Fysiurgisk Massage er den massageteori der ligger tættest op af lægevidenskaben og tager udgangspunkt heri.

Vores massører her i Aalborg er uddannet i den meget effektive massage Fysiurgisk massage. Her er de blevet eksamineret af en læge og ligeledes er der blevet stillet krav til deres uddannelse, indhold, niveau og meget mere fra en brancheforening, dette er dit kvalitetsstempel for den bedste og mest effektive massage.

Fysiurgsik massage er den mest udbredte massageform her i vesten når det kommer til arbejdet med at lindre smerter. Massagen er super effektiv og kombinere det bedste fra forskellige massagediscipliner.
Ud over at afhjælpe skader og smerter har Fysiurgisk massage en lang række andre fordele som:

 • Bedre søvn
 • En lavere puls og blodtryk
 • Positiv effekt på centralnervesystemet, herunder frigivelse af lykke hormoner samt halvering af stress hormonet kortisol.
 • Styrkelse af kroppens immunforsvar
 • Positiv indvirkning på fordøjelsen
 • Sænkning af kolesteroltal


Der er derfor rigtig mange grunde til at vælge en fysiurgisk massage hos vores uddannede behandlere her i Aalborg.

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

Fysiurgisk behandling her i Aalborg er for dig der går rundt med spændinger, smerter, hovedpine eller sågar udfordringer i din bevægelse. Din massør arbejder i dybden under massagen, hvilket gør en forskel for også de dybdeliggende muskler. Fysiurgisk massage har en positiv indflydelse på den bevægebane og mobilitet i kroppen.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk behandling hos vores behandlere i Aalborg:

 • Du har spændinger et sted på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed et givent sted på kroppen
 • Du har en specifik udfordring du ønsker løst

Oliemassage i Aalborg

Oliemassage i Aalborg er udført af vores dygtige uddannede massører med de lækreste olier fra det danskproducerede Medisis.

 Ved hjælp af olien er vores massører i stand til at arbejder ned i musklerne med bløde og dybdegående strøg. Dette har en gavnlig effekt på din krop og du vil opleve du slapper af og musklerne udskiller de affaldsstoffer den går og opsamler i løbet af en dag.

Vores oliemassage i Aalborg er en af de mest populære behandling da, det er en god mellemting mellem af få løsnet op i kroppen samtidig med du opnår en total afslapning.

Du har mulighed for at vælge vores oliemassagebehandling i 3 forskellige længder, nemlig:

 • 30 min. Oliemassage
 • 60 min. Oliemassage
 • 90 min. Oliemassage

Du har derfor mulighed for at vælge den oliemassage der passer til netop dig.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

En oliemassage er til dig der ønsker vores mest bookede behandling hvor du vil opnå en kombination af total afslapning samtidig med der arbejdes med at, få løsnet op i dine muskler og frigivet affaldsstofferne i kroppen. Du kan sammen med din behandler aftale både hårdhed af massagen samt bestemte områder af kroppen. Derfor skal du vælge en oliemassage hos vores behandlere i Aalborg:

 • Giver maksimalt velvære og wellness
 • Afspænder musklerne
 • Der kan på kort tid arbejdes med mange og store områder
 • Afgiver affaldsstoffer i kroppen

Deep Tissue massage i Aalborg

Deep Tissue oversat betyder dybt væv og det er det som massagen går ind og arbejder med. Vores massører i Aalborg går via teknikker ind og rammer det dybe væv i din krop som ellers kan være svært at ramme, strække ud og generelt arbejde med.

Under massagen arbejdes der i dybden af vævet og de underliggende muskler, derfor er Deep Tissue masage er et samarbejde mellem dig og din massør. Det er afgørende i arbejder til det niveau du og din smertegrænse kan være med på uden det bliver ubehagelig og du ligger og spænder op. Under massagen vil du derfor erfare, at din behandler ligger mærke til dine smertesignaler og nogle tilfælde spørger ind til dig og evt. smerte.

Vores uddannede massører i Aalborg arbejder med spændinger og myoser i musklerne. Myoser er små klumper af b.la. affaldsstoffer der har ophobet sig i dine muskler og begrænser dine muskler i at fungere hensigtsmæssigt. Her vil du erfare din massør vil kunne ligge et konstant pres på myosen for at nedbryde denne.

En Deep Tissue massage har ligeledes den store fordele at, den forøger din mobilitet da den går ind og blødgører det væv der kaldes muskelfaciaen der omkranser musklerne. En Deep Tissue massage foregår med mange lange og dybe tryk og uden olie. Der kan dog suppleres med olie, hvis din behandler vurderer dette.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en massage der tager godt ved og kommer ind og rammer de dybe muskler og væv. Har du gennem længere tid slidt på dig selv kan den gå ind og løsne op i dybden, skabe øget mobilitet samt fjerne myoser og affaldsstoffer i kroppen.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage hos vores behandlere i Aalborg:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage i Aalborg

Wellness Massage i Aalborg er den ultimative afslapning og afspændings-massage. Det er et pusterum for dig i en travl hverdag hvor du kan lukke dine øjne og drømme dig væk. Din behandler arbejder med rolige bevægelser med den lækreste olie, der får din krop til at slappe helt af. Som udgangspunkt arbejdes med hele kroppen, men der kan naturligvis aftales fokusområder.

Massagen af vores uddannet massørpersonale er ikke blot lækker, afslappende og beroligende, den har ligeledes følgende gavnlige effekter:

 • Øger optagelsen af næringsstoffer i kosten
 • Sænker dit stressniveau med op til 50%
 • Forbedrer din søvnkvalitet således du får mere ud af din søvn
 • Styrker din krops immunforsvar
 • Indeholdet af Oxytosin (kærligheds- og kramme hormon) i blodet øges med op til 50%

Hvornår skal jeg vælge en wellness massage?

Derfor skal du vælge en Wellness massage hos vores behandlere i Aalborg:

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi

Firmamassage i Århus

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for din og dine kollegaers trivsel. Med til trivslen er arbejdsskader en vigtig del af dette og kan ses i form af nedsat effektivitet og sygemeldinger.

Derfor tilbyder jeg dig og dine medarbejdere de mest effektive former for massager. Massager som er med til at få dem på fode igen samt at holde dem der. Alt sammen noget der kan ses og mærker i virksomheden.

Jeg tilbyder firmamassager i og omkring Aalborg, både på din adresse eller en løsning hvor dine kollegaer kan besøge mig på klinikken. Jeg er fleksibel med åbningstider således dette kan passe ind.

Er du interesseret i at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig og jer med et endnu bedre arbejdsmiljø? Så tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag for en uforpligtende snak.

Du er også meget velkommen til at kontakt mig på 7060 5900. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvornår skal jeg vælge firmamassage?

 • Du ønsker øge trivslen på arbejdspladsen
 • Du ønsker at afhjælpe medarbejdere og kollegaer med deres arbejdsskader
 • Du ønsker at forebygge arbejdsskader
 • Du ønsker at øge produktiviteten
 • Du ønsker at begrænse sygefraværet

Se næste ledige tid