Massage i Kolding

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Den hurtige

30 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 295 kr.

Den populære

60 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 495 kr.

Den luksuriøse

90 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 745 kr.

Behandlere i Kolding

Zency indehaver og behandler i Kolding Marie Ingemann Thy

Marie T.

Læs om Marie her

Kun 319,-

5/5
Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Sportsmassage i Kolding

Sportsmassage er en populær type af massage, som vi typisk anvender for at forebygge skader i kroppen, og for at kroppen bedre kan restituere. Her arbejder man typisk med overanstrengte muskler og sener, som bliver løsnet op.

Hos Zency Massage i Kolding tilbyder vi en avanceret sportsmassage, som vi har sammensat af et samsurium af effektive massageteknikker. Her vil vores uddannet massør sammensætte en behandling med teknikker og øvelser, der vil give dig den største effekt alt efter, hvad du har af gener, smerter eller skader i kroppen.

Modsat mange andre vælger vi at tage en personlig indledende samtale med dig, inden vi går i gang med behandlingen. Det gør vi for at forstå din konkrete problemstilling, og for at høre om dine ønsker til selve behandlingen. Ud fra vores dialog vil vi finde den rette massagebehandling til dig og din krop, så du allerede vil kunne mærke positive resultater efter første behandling.

Hvem kan have gavn af sportsmassage?

Sportsmassage henvender sig både til sportsfolk, der både dyrker motion og sport på eliteplan samt i deres fritid. Kroppen reagerer forskelligt på spændinger alt efter, hvor intenst og hårdt du træner. Derfor kan der være forskellige behov fra person til person for, hvor ofte du bør få sportsmassage, så du undgår skader eller andre gener i kroppen.

Hos Zency Massage i Kolding har vi også flere professionelle sportsfolk, der jævnligt kommer for at få sportsmassage, da det hjælper kroppen med at restituere bedre. Det vil hjælpe vores klienter med at forberede kroppen til at yde sit bedste, hvis de har en vigtig begivenhed eller et mål, som de skal indfri, typisk et par dage efter behandlingen.

Sportsmassage behøver ikke kun at være for dig, som dyrker sport og motion dagligt, men det kan også være aktuelt for dig, som går op i din styrketræning, om du spiller fodbold eller håndbold et par gange om ugen.

Hvornår skal du vælge en sportsmassage?

Vi oplever, at rigtig mange henvendelser kommer fra motionister eller sportsfolk, der har fået en akut sportsskade eller, som har haft en skade over længere tid. Det kan være alt lige fra en fibersprængning, skinnebensbetændelse eller generelt en tendens til overanstrengte muskler i et bestemt område.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter os helt uforpligtende, hvis du har fået en akut skade fra dagens træning eller, hvis du kan mærke, at du har smerter eller gener i en bestemt muskel, som du bruger meget, når du spiller fodbold, håndbold, tennis eller golf.

Hos Zency Massage i Kolding kan vi også hjælpe dig, som har brug for en restitutionsfremmende og skadesforebyggende massage. Det er ideelt for dig, som ikke ønsker at få en skade op til et maraton eller større begivenhed, hvor du ved, at kroppen skal kunne yde sit bedste. Ved at løbende få løsnet op i musklerne mellem dine træningspas, er kroppen mere mobil og klar til at præstere bedre for hver gang.

Derfor skal du vælge sportsmassage


 • Hvis du ønsker at behandle din akutte sportsskade.
 • Hvis du ønsker at forebygge kommende sportsskader.
 • Hvis du ønsker en hurtigere restitution.

Gravidmassage Kolding

Det at vente barn og være gravid er for mange kvinder en af de største oplevelser i deres liv. Det er noget helt særligt, når man bærer rundt på sit barn og kan se, hvordan barnet udvikler sig inde i maven med tiden. Som gravid vil du opleve, at din mave begynder at vokse, og du vil dermed også tage på i vægt. Der vil dermed opstå en balanceforskydning i kroppen, som typisk vil sætte sig i nakke, skulder, ryg og bækken. Her kan du gennem gravidmassage få løsnet op i de spændinger og gener, som det kan give under din graviditet.

Vores behandlere i Kolding er uddannede og specialiserede i gravidmassage. Du kan derfor forvente en høj faglighed, og at du bliver mødt af en behandler, der sætter en stor ære i sit håndværk. Vi anvender derfor også kun olier, der er særligt udviklet til gravide kvinder.

Hvem kan gravidmassage være aktuel for?

Hos Zency Massage i Kolding tilbyder vores behandlere gravidmassage til både kvinder, der er gravide, eller for dig som ønsker at blive gravid.

En af de store fordele ved at få gravidmassage er, at vi gennem avancerede massageteknikker mindsker dit kortisolniveau. Det er typisk kendt som et stresshormon i kroppen, hvorfor du vil opleve, at kroppen slapper mere af. Ved at vi mindsker dit kortisolniveau i kroppen med op til 50 %, øger vi dine chancer for at kunne blive gravid. Det sker samtidig med, at vi øger produktionen af oxytocin, som er kærlighedshormonet i kroppen. Det er ikke ensbetydende med, at vi kan garantere, at du bliver gravid, men vi kan i hvert fald gøre din krop så modtagelig og klar som mulig til at blive gravid.

Hvis du allerede er gravid, oplever du sikkert nogle af de typiske gener og smerter, som forekommer under ens graviditet. Det kan være alt lige fra bækkensmerter, dårlig søvn, væske i benene og fødderne. Her vil vi hos Zency Massage kunne lindre de smerter og gener, du måtte have gennem gravidmassage.

Derfor skal du vælge gravidmassage i Kolding

Hos Zency Massage i Kolding bestræber vi os på at være landets bedste massageklinik til gravide kvinder. Vi specialiserer os derfor løbende i den nyeste viden og teknikker, så du får den mest effektive gravidmassage, hver gang du booker en tid hos os.

Hos os får du en ekstraordinær oplevelse under en gravidmassagebehandling. Vi har udstyret os kompromisløst med de bedste olier og en massagebriks, der er særligt udviklet til gravide kvinder.

Gode grunde til at vælge en gravidmassage

 • Du ønsker et bedre velvære for din krop og barn.
 • Du ønsker at lindre dine graviditetssmerter.
 • Du ønsker at øge chancen for at blive gravid.

Fysiurgisk massage i Kolding

Fysiurgisk massage er en massageform, som oprindeligt stammer fra fysioterapien. I denne variant, som vi hos Zency Massage i Kolding tilbyder, er det derfor i en kombination af en fysioterapeutisk massagebehandling og en almindelig massage. Det betyder, at du kan forvente en massagebehandling, der er inspireret af den fysioterapeutiske behandlingsform.

Flere undersøgelser viser, at det er en af de mest effektive massagebehandlinger til dig, som har en længerevarende skade, som du gerne vil af med. Det er en behandling, hvor vi hos Zency Massage i Kolding ikke bruger olie under selve den fysiurgiske massagebehandling. Det er derfor en forholdsvis hård massage, da vi anvender nogle avancerede teknikker, der masserer dine muskler og sener i balance i kroppen igen.

Fysiurgisk massage fjerner myoser i kroppen

En af de store fordele ved fysiurgisk massage er, at det hjælper kroppen med at komme af med de affaldsstoffer, som naturligt danner sig i kroppen. Derudover er det en massagebehandling, hvor man arbejder i et dybere lag ned i musklen, senerne, bindevævet og ledbåndene. Vi vil dermed også fjerne de myoser, der vil være i kroppen.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk massagebehandling

Har du enten en dårlig arbejdsstilling, eller har du et fysisk krævende job, så kan det være aktuelt med en fysiurgisk massage. Det er en massagebehandling, der lindrer de smerter og gener, du har i kroppen og musklerne. Hos Zency Massage i Kolding bliver du mødt en af uddannet fysiurgisk massør, der er specialiseret i give den bedste og nyeste behandling.

Flere af vores klienter kommer ind med spændinger i særligt nakke, skulder og ryggen, da de over en længere periode har overbelastet deres muskler. Det kan i værste tilfælde ende med migræne eller slemme hovedpiner, fordi spændingerne er blevet så ekstreme i kroppen.

Her vil vores uddannede og specialiserede behandlere indlede med en personlig dialog omkring de smerter og gener, du måtte have. I samråd med dig vil vi fortælle og forklare om de forskellige behandlingsformer og massageteknikker, vi vil anvende for at løse op i dine muskler og sener, så du opnår et langt større velvære i kroppen. Her oplever vi, at de fleste af vores klienter oplever stærke resultater allerede efter første behandling, og dermed kan de sove bedre om natten.

Derfor skal du vælge fysiurgisk massage


 • Du ønsker at få behandlet spændinger i nakke, skulder og ryggen.
 • Du ønsker at få behandlet en gammel skade, der stadig generer dig.
 • Du ønsker at øge mobiliteten i dine muskler.

Oliemassage i Kolding

Oliemassage er en massagebehandling, der oftest fungerer bedst som en helkropsmassage. Det er en af de mest populære massagebehandlinger, som mange af vores klienter i Kolding vælger. Til forskel fra fysiurgisk massage, så er det en massagebehandling, der centrerer sig om olien. Derfor går vi heller ikke på kompromis med den massageolie, vi anvender til selve behandlingerne.

Vi er ret stolte af at kunne præsentere de kvalitetsolier, vi anvender, fordi de er udviklet og fremstillet hos en dansk producent i Hobro, der ligesom os kompromisløst vælger de bedste løsninger til kroppen. Du finder derfor ingen parfumer eller andre dufter i vores olier, fordi de er så rene.

Derfor skal du vælge en fullbody oliemassage

Hos Zency Massage i Kolding tilbyder vi oliemassage i tre forskellige varianter. Her kan du enten vælge den blide-, medium eller den hårde massagebehandling, hvor strøg og teknikker bliver tilpasset herefter. Det handler i høj grad om, hvilken konkret problemstilling, du kommer ind med i kombination med din egen smertetærskel. Her kan vores uddannet, fysiurgisk behandler lindre de spændinger, gener og smerter, du har i kroppen, så du opnår det fulde velvære igen.

Her giver vi hele kroppen en massage, som vidt muligt, for at løsne op i dine muskler og affaldsstoffer, så du får det maksimale udbytte med fra selve behandlingen. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvorfor vi konstant sørger for at være opdaterede med de mest effektive massageteknikker, der er tilpasset efter din krop.

Oliemassage forebygger stress, depression og angst

Vi kan med vores avancerede massageteknikker tilbyde oliemassage, som er godt mod stress, depression og angst. Når du træder ind i vores professionelle massageklinik i Kolding, tager vi højde for, hvad du har behov for.

Her arbejder vi både med din krop og sjæl, så vi dermed kan lindre den angst, depression eller stress, som sidder i kroppen. Det kan vi ud fra massageteknikker, der kan påvirke sindsstemninger.

Gode grunde til at få en oliemassage


 • Du ønsker at få renset kroppen ud for affaldsstoffer.
 • Du ønsker en afslappende og afstressende helkropsmassage.
 • Du ønsker at behandle kroppen for stress, angst og depression.

Deep Tissue massage i Kolding

Deep Tissue Massage er en af de mest effektive massagebehandlinger, vi tilbyder hos Zency Massage i Kolding. Når det er sagt, så er det også en behandlingsform, som afviger mest fra en wellness massage.

Her kommer vi så dybt ned i muskellaget som muligt for at kunne tage fat i musklen og bindevævet. Det betyder også, at det er en af de bedste massagebehandlinger for dig, som virkelig har smerter eller gener i dine muskler.

Her vil vi kunne løsne op i din muskelgruppe, så du får din fulde mobilitet og bevægelig tilbage i musklen igen.

Det er en massagebehandling, hvor vi sætter fokus på at have en god kommunikation med dig under hele behandlingen. Vi kommer til at arbejde med avancerede massageteknikker, der vil bevæge sig lige på grænsen af din smertetærskel. Du skal derfor kunne slappe af i musklerne under en hård massage.

Når du styrketræner, kommer du naturligt til et punkt i din træning, hvor det bliver svært at skabe bedre resultater.
Det kommer både af, at dine muskler er vant til at arbejde på en bestemt måde, og der derfor en begrænset mobilitet under din træning.

Ved at få en Deep Tissue Massage-behandling, hjælper vi dine muskler med at øge deres bevægelighed og mobilitet. Det betyder, at du allerede ved næste træningspas vil opleve, at musklerne kan mere, end du har været vant til.

Hos Zency Massage i Kolding hjælper vi flere klienter med at fremme deres præstation i fitnesscentret. Det kommer naturligvis af, at vores uddannet behandlere også er certificeret kostvejleder og personlig træner, hvorfor vi også kan bidrage med andre essentielle elementer til at øge dine resultater.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

 • Du ønsker den mest effektive massagebehandling for et større velvære.
 • Du ønsker at fjerne spændte myoser i kroppen.
 • Du ønsker en øget mobilitet i musklerne for at blive stærkere.

Wellness massage i Kolding

De fleste lever i en travl og stressfuld hverdag, hvor der ofte er få timer i døgnet. Der er derfor sjældent tid og overskud til at stoppe op for at mærke sig selv.

En gang imellem er det vigtigt at mærke efter, hvordan kroppen har det, da tiden oftest flyver afsted. Hver dag bruger du din krop aktivt gennem dagens aktiviteter, hvorfor det er sundt at pleje din krop på samme måde, som din bil får service.

Derfor skal du vælge wellness massage i Kolding

Nu kan du trække stikket og giver dig selv den ultimative wellness-oplevelse. Hos Zency Massage i Kolding byder vi dig ind i nogle fantastiske og professionelle rammer, hvor du får den bedste wellness massagebehandling af vores specialiserede behandlere.

Her bestræber vi os på at skabe så effektiv og behagelig en behandling, så du kommer herfra med et større velvære i kroppen. Vi arbejder blandt andet med oxytocin massage, som er med fokus på at øge kærlighedshormonet oxytocin i blodet. Det vil blandt andet betyde, at du vil få halveret dine stresshormoner i kroppen, så du i stedet får en lækker følelse af lykke, kærlighed og selvtilfredshed i kroppen.

Bestil tid til en wellness massage i Kolding allerede i dag

Der er for mange fordele ved, ikke at skulle forkæle sig selv med en omgang wellness massage. Med en wellness massage hos Zency Massage i Kolding, kan du skabe en pause fra hverdagens stress og travlhed. Du kan vælge en wellness massage, hvis du ønsker at øge dine chancer for fertilitet, eller hvis du oplever spændinger i kroppen.

Gode grunde til at få en wellness massage

 

 • Du ønsker at forkæle dig selv med den mest afslappende massagebehandling.
 • Du ønsker at bekæmpe stress i kroppen.
 • Du ønsker et afbræk fra den travle hverdag.