Zency massage - Din foretrukne massør i Danmark

Behandlinger

Føler du dig tung i kroppen, har du ligget forkert og fået ondt i ryg eller nakke, siddet lidt for meget ved pc’en, som så resulterede i hovedpine?

Læs mere om de massagebehandlinger, som vi tilbyder her på siden.

Massage

Hos Zency møder du kun uddannede og lokale massører der hver dag står klar til at gøre en forskel for dig og din krop. Gennem målrettede behandlinger sikrer vi dig en fuldt funktionel krop der hver dag hjælper dig med at få det maksimale ud af hverdagen.

Alle behandlere er kvalitetssikrede og brænder for at gøre en forskel for dig. Du vil i den enkelte afdeling finde fleksible åbningstider der gør det nemt for dig at finde tid til dig massage, når det passer dig.

Zency Massage Danmark Læs om din behandling

Massagebehandlinger

Hos Zency finder du de mest effektive behandlinger. Ofte består vores effektive behandlinger ikke blot af en type massage men en kombination. Gennem kombinationen opnår vi sammen det bedst mulige resultat. Du behøver derfor blot at booke længden af din massage og til konsultationen vil du og din behandler fastslå dit behandlingsforløb.

Sportsmassage

Sportsmassage er en utrolig populær behandlingsform hvor der arbejdes med en masse blodgennemstrømning for at fjerene affaldsstoffer fra musklerne efter fysisk udfoldelse. Ligeledes giver vi din krop en øget mobilitet ved at smidiggøre fibrene i vævet. Sportsmassage kan bruge løbende som restitution til din træning eller op til konkurrence og bruge af både amatører og professionelle.

Gravidmassage

Hvad enten du ønsker at blive gravid eller allerede er gravid, så vil gravidmassage gøre en forskel for dig. Det at være gravid kan belaste kroppen rigtig meget. Musklerne skal arbejde mere og på en helt anden måde end de er vant til hvilket kan være hårdt. Her går gravidmassge ind og løsner op og sikrer afslapning til krop og sind.

Hvis du ønsker at blive gravid er der også en masse gode egenskaber ved en gravidmassage. Massagen er nemlig stressreducerende ligesom den booster mængden af lykkehormonet i kroppen. Noget som hjælper dig i processen til at blive gravid.

Sidst men ikke mindst har gravidmassage faktisk også en masse gode egenskaber for dig og dit barn. Gravidmassage forbedrer nemlig dit barns empati og dets evner til at danne relationer senere i livet. Du kan læse mere om dette på siden Gravidmassage.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage udspringer fra ordet Fysiurgi. Den fysiurgiske tilgang til det at udføre massage tager udgangspunkt i den lægevidenskabelige tilgang til anatomi og fysiologi. Fysiurgisk massage arbejder med kroppen i et helhedsperspektiv og arbejder med samtlige af de muskler som kan ske at give dig smerter et sted.

Sagt med andre ord kan årsagen til nakkespændinger findes i en spændt ryg, bryst eller vinge. Fysiurgisk massage er yderst effektivt og den mest brugte form for massage i vesten når det kommer til smertelindring.

Oliemassage

Oliemassage indeholder, som ordet siger olie. Her bruges kvalitetsolie til at skabe en masse friktion og blodgennemstrømning i din krop. Oliemassagen er super god hvis du ønsker massage over større områder og ikke enkelte specifikke problemstillinger. Olie bruges dog af mange massører i alle deres behandlinger da det er super godt til, at skabe blodgennemstrømning der tillader dybere arbejde i muskelvævet.

Deep Tissue Massage

Deep Tissue Massage er den hårdeste form for massage og bruges som oftest hvis du lidt ældre skader eller problemstillinger. Her sidder skaden måske dybt og der er brug at gå dybt i vævet og dele vævet fra hinanden.

Dette giver det mulighed for at “vokse” sammen på en langt mere hensigtsmæssig måde med større mobilitet til følge. En deep tissue massage stiller krav til dig og massøren da der her arbejdet til smertegrænsen men aldrig over. En god kommunikation under behandlingen er derfor altid en fordel.

Uddannede massører

Hos Zency er alle vores massører uddannede med eksamensbeviser.

Dette er din garanti for en altid faglig dygtig massør der har den fornødne viden til at, løse din problemstilling. Ligeledes foregår der hvert år en løbende videreuddannelse der sikrer du kommer til en massør der altid er klædt på med den nyeste viden indenfor krop og massage. Du læser mere den enkelte behandlers priser her.

Vores massører er lokale og nøje udvalgte.

De lever og bor i dit lokale område – du er derfor med til at støtte en lokal faglig dygtig massør. Vi tager ansvar i vores lokalområde vi selv er en del af.

Lokal massage

Hos Zency får du
100% tilfredshedsgaranti

Du skal være tilfreds med din massage hos Zency, hver gang.

Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du oplever en behandling du ikke har været tilfreds med. Ja, så kan du, indenfor 30 dage, rette henvendelse til kundeservice med din oplevelse. Du kan læse mere her.

I vil her på klarlagt hvorvidt din problemstilling kan løses og du vil få tildelt en erstatningsmassage. Erstatningsmassagen kan du bruge ved den samme massør eller en anden massør efter eget ønsker. Uden beregning naturligvis.

Zency
4.9
Baseret på 203 anmeldelser
×
js_loader