Nakkemassage

Nakkemassage – effektiv behandling af nakkesmerter

Oplever du smerter i nakken? En professionel nakkemassage er løsningen, der får dig smertefri igen. Uanset om det er arbejdsrelaterede spændinger eller muskelspændinger fra hverdagens stress og belastning, vil en nakkemassage afhjælpe dine problemer. Opnå øget bevægelighed, lindring af smerte og generelt velvære!
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad er en nakkemassage?

En nakkemassage er en terapeutisk behandling med en fysiurgisk massage tilgang, der fokuserer på at lindre smerter og spændinger i nakken. Ved hjælp af forskellige teknikker som æltning, strygninger, dupping og trykpunktsmassage løsnes muskelspændinger og øger blodcirkulationen i området. En nakkemassage reducerer effektivt smerte, forbedrer fleksibiliteten og giver øget velvære.

Hvis du lider af nakkesmerter, er en nakkemassage den ideelle løsning til dig. Behandlingen arbejder direkte med problemområdet ved at lindre spændinger og reducere inflammation. Udover at mindske smerterne vil en nakkemassage også forbedre din søvnkvalitet samt lette stress- eller angstrelaterede symptomer. Giv din krop den nødvendige pleje med en professionel nakkemassage i dag!


Hvordan foregår en nakkemassage?

En nakkemassage foregår på følgende måde:

 1. Du bliver budt velkommen på vores professionelle klinik.
 2. Vi starter med hurtigt at identificere dine smerter, hvor længe de har stået på og finde årsagen hertil. Dette gør vi gennem få men konkrete spørsgmål til dine oplevede symptomer.
 3. Du kommer på briksen og ligge. 
 4. Ud fra samtalen skræddersyer din behandler dit behandlingsforløb således vi opnår størst muligt virkning. Under behandlinge spørger vi ind til hårhed og andre ønsker. Du er også altid velkommen til selv at komme med justeringer til din nakkemassage.
 5. Under massagen er der, afhængig af den bookede varighed også mulighed for at arbejder mere holistisk med ryggen for at forebygge, at smerterne kommer igen forløbig.
 6. Efter behandlingen får du en tår vand at drikke og såfremt det giver mening nogle gode råd med for at underbygge behandlingen.
 7. 2 dage efter behandlingen modtager du en besked hvor vi spørger ind til hvordan du har det efterfølgende.

Har du yderligere spørgsmål til forløbet på din nakkemassage er du meget velkommen til at kontakte os på 70605900 eller kontakt@zency.dk. Du kan finde en behandler her.

Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Hvad kan en nakkemassage hjælpe på?

En nakkemassage kan hjælpe med at lindre nakkesmerter og spændinger i kroppens muskler. Ved brug af forskellige hastigheder og teknikker, kan massøren målrettet arbejde på at løsne op for de stramme muskler og øge blodcirkulationen til området. Massage frigører også endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende stoffer, hvilket giver en følelse af velvære under behandlingen. En nakkemassage er ikke kun terapeutisk og effektiv til at behandle fysiske smerter, men det kan også være en luksuriøs oplevelse for dem, der søger forkælelse og afslapning.

Nakkemassage ved hovedpine

Ved hovedpine kan en nakkemassage være en effektiv behandlingsmetode. Massagen afspænder musklerne i nakken, øger blodgennemstrømningen samt fjerner myoser, hvilket lindrer smerter og mindske spændinger. Nakkemassagen stimulerer også produktionen af endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende stoffer.

 • Afhjælper hovedpine
 • Lindrer spændinger i nakken
 • Øger blodgennemstrømningen for at mindske smerter
 • Stimulerer produktionen af endorfiner for naturlig smertelindring

Nakkemassage ved migræne

En nakkemassage kan være en effektiv behandling ved migræne. Ved at massere musklerne i nakken stimuleres frigivelsen af endorfiner, som lindrer smerten og forbedre lykkeniveaut i kroppen gennem frigivelsen af endorfiner. Med forskellige hastigheder og tryk kan en professionel massør anvende teknikker, der specifikt lindrer migrænesmerter og eller hovedpine.

Zency - nakkemasage der virker

 

Nakkemassage ved ondt i nakken

Vores nakkemassage er den ideelle løsning, hvis du har ondt i nakken. Vores uddannede massører bruger forskellige hastigheder og teknikker til at lindre spændinger og reducere smerter. En nakkemassage kan fremme blodcirkulationen, frigive endorfiner og give dig en luksuriøs følelse af afslapning. Bestil din nakkemassage i dag for at finde lettelse fra dine nakkesmerter.

Nakkemassage ved ondt i skuldrene

Nakke- og skuldermassage ved ondt i skuldrene er en effektiv luksusbehandling, der kan lindre spændinger og smerte i skuldrene. Massagen fokuserer på at løsne musklerne i nakken og skuldrene for at øge blodcirkulationen og reducere ubehag samt ømhed. Ved hjælp af forskellige hastigheder og teknikker tilbyder vores uddannede massører en luksuriøs oplevelse, der fremmer kroppens produktion af endorfiner – kroppens naturlige smertelindring. Book din massage nu for at nyde de helbredende fordele!

Nakkemassage ved spændingshovedpine

En nakkemassage kan være effektiv til at lindre spændingshovedpine. Ved at løsne musklerne i nakken og øvre ryg kan en professionel massage hjælpe med at reducere smerten og forbedre blodcirkulationen.

 • Løsner spændte muskler
 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Reducerer smerten

Hvis du lider af spændingshovedpine, er en nakkemassage den behandling, du har brug for til at lindre smerten og genoprette kroppens balance. Oplev frigivelsen af endorfiner og book din professionelle nakkemassage i dag!

Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Book en nakkemassage og bliv smertefri

Få øjeblikkelig lindring fra nakkesmerter med en professionel nakkemassage. Vores erfarne massører bruger teknikker, der målrettet løsner spændinger og reducerer smerte i nakken der ikke kan sammenlignes med noget massageapparat. Book din nakkemassage til overkommelige priser allerede nu og oplev en ultimativ lettelse.

Book en nakkemassage med 100% tilfredshedsgaranti

Professionelle massører med ekspertise i nakkebehandling bruger individuelt tilpassede massageteknikker for at lindre dine nakkesmerter. Hos Zency er vi uddannede og har tusindvis at timers erfaring. Dagligt laver vi nakkemassager for diverse symptomer og smerter. Derfor er vi dygtige til de vi laver og det tør vi stå indenfor. Derfor får du på alle vores behandlinger inkl. nakkemassage 100% tilfredshedsgaranti.

Giv et gavekort til en nakkemassage til en du holder af

En unik gaveidé, der viser omtanke og omsorg. Overrask en ven eller familiemedlem med den ultimative afslapning. Giv et personligt designet gavekort til en nakkemassage – leveret elektronisk allerede i dag. Bestil dit massage gavekort allerede i dag

Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

FAQ nakkemassage

En professionel nakkemassage udføres af en uddannet massør, der har ekspertise i at lindre nakkesmerter og spændinger. Massagebehandlingen sigter mod at løsne musklerne og fremme afslapning i nakken.

Behandlingen kan starte med, at massøren varmer musklerne op ved hjælp af blide strøg og æltninger omkring nakken. Dette hjælper med at øge blodgennemstrømningen og varme musklerne op. Herefter arbejdes der med dybdegående behandling samt triggerpunkter for løsne området op og fjerne smerter og ubehag.

Ja, nakkemassage er en effektiv behandling til lindring af nakkesmerter. Nakken er en sårbar del af kroppen, der ofte bliver udsat for stress og spændinger, hvilket kan resultere i smerter og ubehag. En professionel nakkemassage kan afhjælpe disse smerter og forbedre din generelle velvære.

En nakkemassage har mange fordele og kan være en effektiv løsning for personer, der lider af smerter eller spændinger i nakken. Her er nogle af fordelene ved en professionel nakkemassage: Smertelindring, afslapning, forbedret blodcirkulation, fjerne hovedpine og meget mere.

Nej, det er ikke farligt at få en nakkemassage. Tværtimod kan en professionel nakkemassage være yderst gavnlig for at afhjælpe problematikker i nakken. Vores uddannede massører har ekspertise i at identificere og løsne spændinger samt lindre smerter i nakke- og skulderområdet.

En nakkemassage varer typisk 60 minutter, afhængig af dine individuelle behov og ønsker. Vores dygtige massører vil først foretage en grundig vurdering af dine muskelspændinger og smertepunkter, og derefter tilpasse behandlingen specifikt til dig.

Du kan få en professionel nakkemassage hos vores dygtige massører over hele Danmark. Vi tilbyder nakkemassager i vores klinikker. Du finder vores klinikker landet over lige her.

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Svensk Massage af uddannede massører

Abduktion

Svensk Massage af uddannede massører

Adduktion

Gravidmassage

Gravidmassage

Svensk Massage af uddannede massører

Antebrachium

Kropsterapi

Kropsterapi

Svensk Massage af uddannede massører

Brachium 

Oliemassage

Oliemassage

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler