Massage & Kropsterapi i Aabenraa

4,9 STJERNER
4.9/5

Zency Massage - 100% tilfredshedsgaranti

100% Kvalitetsgaranti 

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Zency Massage - Fleksible åbningstider

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl. Derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. 

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig i din hverdag.

Zency massage - Uddannede behandlere

Uddannede behandlere

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Vi tilbyder følgende behandlinger

Klik på den enkelte behandling for at læse mere

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Klik her for at se de ledige tider

Vi behandler bl.a. følgende symptomer og smerter​

Klik på det enkelte symptom for at læse mere

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70605900

Indledende samtale

120 min. intro

Oplagt til behandling af: 

fra 750,-

Den populære

120 min.

Oplagt til behandling af: 

fra 1050,-

Børne/unge kropsterapi

60 minutter

Oplagt til behandling af: 

fra 625,-

Mød din behandler

Zency Massage & Kropsterapi i Aabenraa v. Kristian M.

Kristian M.

Læs om Kristian M.

Kun 750,-

5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 8.00 – 15.00
Tirsdag: 8.00 – 15.00
Onsdag: 8.00 – 15.00
Torsdag: 8.00 – 17.15
Fredag: 8.00 – 12.15
Lørdag: Åben efter aftale
Søndag: Åben efter aftale
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her


Kontakt os hos Zency Aabenraa

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.

Sportsmassage i Aabenraa

Sportsmassage er en populær massagebehandling, som både professionelle sportsatleter og de som har en aktiv fritid benytter sig af. Sportsmassage er grundlæggende en massagebehandling, der forebygger og behandler skader i kroppen. De fleste skader opstår, når musklerne er trætte og spændte. Her har du en lettere tendens til at få en akut skade, da kroppen naturligt bruger andre muskler til at kompensere for de trætte muskler i kroppen.

Hvis du derfor enten har fået en akut skade under fysisk aktivitet eller har en langvarig skade som er blevet værre, anbefaler vi, at du kontakter vores massageklinik i Aabenraa. Her vil du blive mødt af vores uddannet og specialiseret sportsmassør, der har stor erfaring med mange forskellige og komplekse sportsskader. Du er derfor i gode hænder, når du opsøger os for at få behandlet din sportsskade.

Forebyg skader i kroppen gennem sportsmassage

Sportsmassage er ikke kun aktuelt, hvis du døjer med en sportsskade. Det er også ideelt for dig, som ønsker at forebygge sportsskader i kroppen. Det er meget normalt inden for sportsverden, at man arbejder på at holde sig i god form og at undgå skader, så man ikke skal kæmpe sig tilbage i form igen. Derfor er sportsmassage en fast del af træningsprogrammet for mange elitesportsudøvere.

Hvis du f.eks. har haft et hårdt træningspas, hvor kroppen har fået lov at arbejde igennem, vil der typisk danne sig syre og affaldsophobninger i kroppen. Her vil vores uddannet sportsmassør løsne op for de spændte muskler, så kroppen bedre kan restituere.

Det sker ved, at vi går ind og strækker i vævet, så du oplever en smidiggørende effekt i muskulaturen, der også får dine muskler til at slappe mere af. Det vil blandt andet bidrage til at forebygge mange af de sportsskader som opstår, når musklerne er ømme og trætte.

Præstér bedre efter en omgang sportsmassage

I vores massageklinik i Aabenraa oplever vi, at mange af vores klienter bestiller en tid 24-48 timer inden de skal præstere til en konkurrence. En sportsmassage er særlig effektiv, når du vil gøre kroppen klar til at yde sit ypperste.

Her plejer vi at screene den enkelte klient og deres krop i forhold til den sport de dyrker, og hvilke muskler der primært kommer til at arbejde. Det gør vi for at sammensætte en effektiv behandling bestående af avancerede massageteknikker, der er skræddersyet til den enkelte klient. Dermed oplever vi, at vores klienter får det bedste resultat, når de 48 timer senere skal ud og præstere deres bedste.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 
 • Fordi du ønsker at forebygge og behandle sportsskader.
 • Fordi du ønsker at øge mobiliteten i dine muskler.
 • Fordi du ønsker at gøre kroppen klar til at yde 100 %.

Gravidmassage i Aabenraa

En graviditet er på mange måde noget af det mest fascinerende og smukke, man kan opleve som par. Det er en utrolig spændende proces, og der er sikkert en masse forventninger til det kommende barn.

Det er samtidig en periode, hvor kvindekroppen bliver udsat for store forandringer på kort tid. Når maven begynder at vokse, vil du kunne opleve gener eller smerter, som er helt naturlige under hele graviditeten. Du vil også kunne opleve, at kroppen bliver træt og øm, da kroppen konstant er på overarbejde, når du vokser et barn i maven.

I takt med at maven vokser, vil der ske en naturlig balanceforskydning, som sætter pres på nakke, ryg og lænd. Det kan give store spændinger, der kan være til stor gene for kvinden under graviditeten. Alle disse forandringer, gener og smerter kan betyde at man som kvinde får påvirket ens søvn, energi og overskud.

Ved at vælge gravidmassage hos vores massageklinik i Aabenraa, kan du forkæle dig selv og din gravide krop. Her vil vores specialiseret massør kunne lindre de gener og smerter, som du oplever under din graviditet.

Vi har flere års erfaring med gravide kvinder og kender derfor både de hyppige og komplekse gener, som opstår under graviditeten. Vi kan derfor gennem avancerede massageteknikker øge dit velvære i kroppen og give dig den ultimative selvforkælelse.

Forkæl dig selv med gravidmassage

Når du bestiller en tid til gravidmassage i vores klinik i Aabenraa, kommer du ind i de bedste rammer for gravide kvinder. Vi har udstyret klinikken med en massagebriks, der er godkendt til gravide kvinder. Du vil derfor komme til at ligge behageligt under hele behandlingen.

Vi har desuden særlig udvalgt lokale massageolier, som er 100 % vegetabilske, uden parfume eller andre unaturlige ingredienser.

Vi tilpasser vores massagebehandling efter, hvor langt du er henne i graviditeten, samt efter hvordan tilstanden er på kroppen. Her sammensætter vi et samsurium af massageteknikker, der får dig til at slappe af, og dermed bedre forholde dig til din graviditet. For mange handler det ikke kun om at lindre eller forebygge generne i kroppen. Der er flere, der oplever en større tilknytning til barnet under vores massagebehandling.

Få en fertilitetsstimulerende massagebehandling

Hvis din tålmodighed er ved at slippe op i forhold til at blive gravid, eller hvis du bare er så skruk, at du ønsker at blive gravid hurtigst muligt, kan vi anbefale vores fertilitetsstimulerende gravidmassage. Det er en behandling, som henvender sig til begge partnere i forholdet.

I vores behandling har vi fokus på at påvirke de kropslige og psykiske tilstande, som spiller en rolle i forhold til at kunne blive gravid. Her vil vi gennem massageteknikker påvirke kroppens centralnervesystem, som dermed øger jeres chancer for at blive gravide sammen. Dermed sagt er det ikke nogen garanti for, at I bliver det, men det kan give en kortsigtet større chance.

Rent teknisk går vi ind og arbejder med dit centralnervesystem ved at sænke dit stressniveau. Det gør vi ved at frigøre de lykkehormoner, der er gemt i kroppen. Disse lykkehormoner vil bekæmpe kortisolniveauet i blodbanerne, som blandt andet danner en naturlig blokade for at kunne blive befrugtet.

Her er vores anbefaling, at begge partnere i forholdet modtager vores fertilitetsstimulerende gravidmassage for at øge chancerne mest muligt for at blive gravide sammen.

Derfor skal du få en gravidmassage:

 

 • Fordi du ønsker en behandling, der lindrer smerter og gener under graviditeten.
 • Fordi du ønsker at skabe en større tilknytning til barnet.
 • Fordi du ønsker at øge sandsynligheden for at blive gravid. 

Fysiurgisk massage i Aabenraa

En fysiurgisk massør er en beskyttet titel i Danmark, da det kræver, at man har gennemført en uddannelse med høje krav til forståelse af menneskekroppen og muskulaturen. Hos Zency i Aabenraa er vi stolte af at kunne tilbyde dig en fysiurgisk massage af vores uddannet og specialiseret fysiurgiske massør.

Hos os kan du forvente en effektiv massagebehandling bestående af massageteknikker, der er sammensat ud fra kroppens anatomi. Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk, hvorfor du kan forvente den bedste og mest effektive behandling mod skader, smerter eller ubalance, som du måtte opleve i kroppens muskulatur.

Vi kan anbefale en fysiurgisk massage, hvis du oplever, at du har overspændte muskler, hvis du døjer med en langvarig arbejdsskade eller, hvis du har en hyppig tendens til at få spændingshovedpine eller migræne
Fysiurgisk massage kan behandle en kompleks arbejdsskade

Der er desværre mange der oplever, at de har en dårlig arbejdsstilling på deres arbejdsplads. Det kan have stor betydning for ens livskvalitet, hvis man er stærkt påvirket af smerter og gener i kroppens muskulatur på baggrund af dårlige arbejdsstillinger.

Det kan både opstå, hvis du sidder på kontor hele dagen, eller hvis du har et fysisk krævende arbejde med tunge løft. Det vil typisk sætte sig som spændinger i nakke, skuldre og lænd. Her anbefaler vi at vælge vores tilbud af fysiurgisk massage.

Gennem vores massagebehandling ville vi kunne løsne op for de spændte muskler, så de ikke spænder op eller bliver ømme, når musklerne er kolde. Her er vores uddannet fysiurgiske massør specialiseret i idrætsskader og arbejdsskader, hvorfor du kan få hjælp til selv de mest komplekse skader i kroppen. Med den baggrund og viden som vi kan tilbyde, kan du forvente et bedre flow og balance i kroppen allerede efter første behandling.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?


 • Du ønsker en effektiv behandling mod en arbejdsskade.
 • Du ønsker at skabe en større mobilitet og bevægelighed.
 • Du ønsker en dybdegående massage, der løsner op i musklerne.

Oliemassage i Aabenraa

Hos Zency i Aabenraa, kan du forvente at få den bedste og mest afslappende oliemassage, som du kan forestille dig. Vores professionelle massør er specialiseret i forskellige massageteknikker, der vil få hele din krop til at slappe af. I vores behandling har vi sammensat et samsurium af massageteknikker, som tager udgangspunkt i den enkelte muskelgruppe.

Vores oliemassage er den eneste massagebehandling, hvor vi har fokus på hele kroppen. Det er dermed den rette massagebehandling for dig, som ønsker at forkæle din krop. Du vil opleve en større energi og velvære i kroppen efter første behandling.

Du kan som udgangspunkt vælge mellem tre forskellige styrker, alt efter om du er til en mild, medium eller hård massage. Her tilpasser vi behandlingen efter, hvilken styrke du foretrækker.


Forebyg stress med en lækker oliemassage

Stress er desværre nærmest blevet en folkesygdom i Danmark. I hverdagens travlhed er der sjældent tid til at stoppe op og mærke sin krop. De fleste oplever først at kroppen siger fra, når skaden er sket.

Nu har du mulighed for at forebygge stress ved at vælge en lækker oliemassage, der både er afstressende og afslappende for hele din krop. I vores behandling har vi fokus på at pleje og vedligeholde din krop ved at sikre et sundt flow i dit blodomløb.

Derfor skal du vælge oliemassage

 • Fordi du ønsker en afslappende helkropsmassage.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress i kroppen.
 • Fordi du ønsker en behandling, der skaber et sundt flow i kroppen.

Deep Tissue massage i Aabenraa

Deep Tissue Massage er uden sammenligning den mest effektive massagebehandling, som vi kan tilbyde. Det er ideelt med denne behandling, hvis du døjer med en længerevarende skade, eller hvis du har en kompleks skade, som du har svært ved at få behandlet.

I vores massageklinik i Aabenraa kan vores specialiseret behandler tilbyde Deep Tissue Massage og hjælpe dig gennem selv de mest komplekse sports- og arbejdsskader. Vi har gennem årene hjulpet mange af vores klienter med at behandle en skade, som de ikke selv har troet på kunne løse sig.

Det skyldes, at vi sætter en store ære i vores faglighed og håndværk. Vi opdaterer os derfor på de mest effektive teknikker fra hele verden for at kunne genoprette en naturlig balance i alle muskler og led.

En dybdegående massage der udrenser kroppens affaldsstoffer

I vores Deep Tissue Massage arbejder vi udelukkende koncentreret i det dybere muskellag. Det betyder dermed, at vi har mulighed for at udrense kroppen for alle de affaldsstoffer, der har ophobet sig. Det vil blandt andet også løsne op for de spændte myoser, der vil være i kroppens muskulatur.

Vær opmærksom på at denne behandling kræver, at du kan slappe af i kroppen under en massagebehandling, der vil være på grænsen af din smertetærskel. 

 

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 

 • Fordi du ønsker den mest effektive og dybdegående massagebehandling.
 • Fordi du ønsker at behandle en kompleks skade.
 • Fordi du ønsker en komplet udrensning af affaldsstoffer i kroppen.

 

Wellness massage i Aabenraa

I en travl og stressende hverdag med arbejde, studie eller ændre pligter, kan det være svært at finde tiden til at forkæle sig selv. Nu har du muligheden for at give dig selv den ultimative selvforkælelse gennem vores wellness massage.

Vi har skabt nogle fantastiske rammer i vores massageklinik i Aabenraa. Her kan du trække stikket fra din travle hverdag og mærke din krop og sjæl.

Vores professionelle og specialiseret massør tager dig med på en rejse, hvor du kan få lov at stresse af og mærke, hvordan vi fylder dine energidepoter op igen. Vi styrker kroppen og sjælen til at gå herfra med større velvære og overskud til hverdagen. 

Forebyg stress og depression med wellness massage

Vores wellness massage består af et samsurium af blide massageteknikker, der gennem lette strøg og tryk vil kræse om din krop. Det vil blandt andet sætte gang i blodcirkulationen, som vil sænke dit stressniveau i kroppen.  

 

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Fordi du ønsker at genoplade energidepoterne i kroppen.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress og depression.
 • Fordi du ønsker at give dig selv en blid og afslappende massagebehandling.