Randi Henriksen

Massage i Herning

Har du en skade, frosset skulder, tennisalbue, iskiassmerter, eller nakke og/eller rygsmerter, eller måske noget helt syvende? 

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt os

Albækvej 20,
7400 Herning

Telefon: +45 7060 5900

Randi Henriksen
Indehaver & behandler

Mandag: Lukket
Tirsdag: 16.00 – 20.00
Onsdag: 8.00 – 16.00
Torsdag: 8.00 – 20.00
Fredag: 16.00 – 19.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage      Hot Stone

Mød din behandler

Uddannet professionel massør der løser dine problemstillinger gennem faglig uddannelse og erfaring.

Mit navn er Randi Henriksen, og jeg er din uddannede og lægeeksaminerede massør her i Herning. Min uddannelse og erfaring med behandling af hundredevis af klienter er din garanti for en seriøs og effektiv konsultation, hver gang. 

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen.

De bedste hilsner
Randi Henriksen

Randi Henriksen

Se næste ledige tid

Lille

30 minutter
295 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
495 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
695 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Herning

Er du en af de mange mennesker som hver dag oplever, at være begrænset i din krop når du dyrker sport? Oplever du, at din krop ikke samarbejder og ikke lader dig præstere dit bedste? Om du er motionist eller atlet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Zency sportsmassage Herning tilbyder professionel sportsbehandling udført af vores kompetente og særdeles dygtige massører i Herning. Hos os får du behandling af de bedste og mest professionelle behandlere i landet.

Vi er eksperter i sportsskader, akutte skader, restitutionsmassage, forebyggende atletmassage og præsentationsfremmende sportsmassage.

Vores sportsmassørers første prioritet er at få dig som klinter tilbage på benene hurtigst muligt. Dette gør vi selvfølgelig i samarbejde med dig, således at vi sikrer os den helt korrekte behandling. Ønsker du en behandling tilpasset dig og dine udfordringer, med kompetent rådgivning og vejledning, så er Zency Massage Herning din behandler.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

 • Oplever du begrænsninger i din krop?
 • Har du en skade?
 • Ønsker du at forbedre din performance?
 • Vil du forebygge nye skader?
 • Ønsker du at restitutionsfremme?

Hvis du kan svare ja til ét af de spørgsmål, så er en sportsmassage det helt rigtige valg for dig.

En sportsmassage er en behandling som gavner dig, der dyrker sport på amatør niveau eller på professionelt niveau. Denne type behandling er god for dig som vil undgå skader, allerede har en skade eller for dig som ønsker at forbedre din præstation.

Under konsultationen arbejdes der i dybden af vævet, således at vævet blødgøres, dette øger blodcirkulationen samt udskillelse af affaldsstoffer. Behandlingen sætter gang i helingsprocessen og forkorter din restitutionstid betydeligt, således at du hurtigere kan vende tilbage til dine aktiviteter.

Når en af vores dygtige sportsmassører i Herning behandler dig, vil du opleve at behandlingen foregår i dybden. Dette øger din blodgennemstrømning samt gennemskylning af muskelvævet, desuden vil massagen medvirke til, at du får ryddet ophobede affaldsstoffer af vejen og du opnår bedre muskelkontakt.

Behandlingen vil både være en blanding af blødere strøg og de lidt dybere tryk.
En sportsmassage påvirker desuden din mobilitet positivt og giver din krop mulighed for at præstere bedre når du dyrker sport. Du vil typisk mærke en markant forbedring allerede efter første behandling, hvor din krop vil være mere i balance.

Hvornår skal jeg vælge en sportsmassage?

 • Du har en sportsskade du ønsker at få fjernet
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din sportslige performance
 • Du skal til konkurrence/løb om nogle uger/dage
 • Du ønsker øget bevægelighed i kroppen
 • Du oplever mindre ømhed
 • Du vil opleve muskler der restituerer bedre med bedre performance til følge

Gravidmassage i Herning

Er du eller en du kender i de lykkelige omstændigheder, at være gravid? Så har du sikkert kendskab til, eller har hørt om de komplikationer som kan forekomme i forbindelse med en graviditet.

Generne kan vise sig i form af væskeophobning i kroppen, træthed og smerter i lænden, omkring bækkenet eller i form af nakkespændinger. Desuden kan graviditeten medføre utilpashed og forstoppelse som påvirker både krop og sind for dig og dit ufødte barn.

Hos Zency Massage Herning tilbyder vores dygtige og professionelle behandler en skøn gravidmassage, hvor du og dit kommende barn er i fokus. Klinikken har en briks designet til netop den gravide mave og med ekstra plads til barmen, hos Zency Massage Herning er det altså muligt at få massage mens du ligger på maven.

En gravidmassage er tiltænkt til dig som er gravid. Behandlingen hos os vil gavne dig på mange forskellige måder, blandt andet vil massagen hjælpe med smertelindring i forbindelse med smerter i form af nakkespændinger, bækken- og lændesmerter. Behandlingen vil desuden kunne påvirke ophobning af væske i kroppen og gavne dit lymfe- og kredsløbssystem.

Er du udfordret af forstoppelse og dårlig søvn, vil du også have stor gavn af en gravidmassage.

Som gravid er din krop udsat for et stort pres og det er vigtigt at lytte til kroppen og tage dens signaler alvorligt, således at kroppen kan fokusere på at lave en baby og ikke skal kompensere for smerterne. Når du får en gravidmassage hos Zency Massage Herning, udskilles der hormoner i kroppen som bidrager til en bedre følelsesmæssig kontakt til fosteret, som senere i livet vil give barnet bedre forudsætninger for at udvikle og udvise empati og omsorg.

Gravidmassagen i Herning foregår med dæmpede, blide strøg og dejlige berøringer på kroppen imens der arbejdes med muskulaturen. Behandlingen er naturligvis tilpasset dig og dine behov. Massagen øger blodgennemstrømningen i kroppen og medvirker til at udskille affaldsstoffer.

Under behandlingen frigives lykkehormonet, Oxytocin i kroppen samtidig med at stresshormonet, Kortisol sænkes, kombinationen af dette medgiver at du efter behandlingen vil føle dig i bedre humør og ”lettere”.

Vores graviditetsmassage vil, kombineret med sund kost og motion, give dig en sund og god graviditet, hvor du i høj grad vil være i stand til at tackle og bekæmpe de udfordringer der kan komme.

Du kan modtage massage under hele din graviditet, i nogle tilfælde vil man dog anbefale at du får en vurdering ved din læge. Det kan være i tilfælde af bækkenløsning, feber eller lignende udfordringer. Generelt kan der være store fordelen ved, at få regelmæssig massage helt frem til 8. og 9. graviditetsmåned.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

 

 • Du oplever smerter under graviditet eller ønsker at forebygge disse.
 • Du ønsker at optimere tilknytningen mellem dig og dit ufødte barn.
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til omsorg, kærlighed og empati.
 • Du ønsker at forberede din krop på fødsel.
 • Du oplever en af de mange graviditetsgener og komplikationer.
 • Du trænger til et psykisk energi- og humør boost.
 • Du trænger til at blive afslappet i krop og sind. 

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Herning

Er du på udkig efter en professionel fysiurgisk massør i Herning, så har du klikket det helt rigtige sted. Hos Zency Massage har vi stor erfaring indenfor behandling af bevægeapparatet i form af massager og i særdeleshed fysiurgisk massage.

Alle vores behandlere er lægeeksaminerede og har stor erfaring indenfor området. Når du bliver behandlet af vores behandlere i Herning, er du, bogstaveligt talt, i de bedste hænder.

Om du har en ny eller gammel skade, en eller flere overbelastninger, frosset skulder, nakkesmerter, mussearm eller iskiassmerter, så vil en fysiurgisk massage hos vores professionelle behandler i Herning, glæde dig og din krop. Allerede efter første behandling vil du opnå en mærkbar forskel i kroppen.

Hos Zency Massage er vi meget bevidste om, at behandlingen tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer, derfor vil vi altid snakke med dig inden påbegyndt behandling og derved sikrer vi os, at du og behandleren er enig om, hvilken type behandling der skal til for, at du kan komme tilbage til en hverdag hvor du kan yde dit bedste.

Fysiurgisk massage giver dig:

 • Bedre søvn
 • Lavere puls og blodtryk
 • Bedre fordøjelse
 • Lavere kolesteroltal


Fysiurgisk massage er afledt af ordet fysiurgi som er en gren indenfor lægevidenskaben der beskæftiger sig med lidelser i bevægelsessystemet altså muskel-, led- og bindevævslidelser. Når du får en fysiurgisk massage, afhjælper vi altså lidelser i dit bevægelsessystem.

Behandlingen tager udgangspunkt i din problemstilling og din krops anatomiske opbygning. og der arbejdes i dybden af muskler og væv.

Behandlingen stiller krav til massørens viden om musklernes udspring, hæftninger og funktioner. Ved det dybdegående arbejde løsnes problematikkerne i kroppen og du vil opleve mindre stivhed.

Allerede efter første behandling vil du desuden føle en lettelse i kroppen, dybere ro samt afspændte muskler.

Ofte kan en enkelt behandling være nok, andre gange kræver det, at du kommer flere gange, vi vil dog altid bestræbe os på, at du kommer hurtigst muligt tilbage til en normal hverdag,

Hvornår skal jeg vælge en fysiurgisk massage?

Har du en skade, frosset skulder, tennisalbue, iskiassmerter, eller nakke og/eller rygsmerter, eller måske noget helt syvende? Så kan en fysiurgisk massage være det helt rigtige for dig.

Derfor skal du vælge en fysiurgisk behandling:

 • Du har spændinger et sted på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed et givent sted på kroppen
 • Du har en specifik udfordring du ønsker løst

Oliemassage i Herning

 • Er du plaget af muskelspændinger?
 • Ønsker du dig en bedre og dybere søvn?
 • Er du stresset?

Hvis du kan nikke genkendende til én af ovenstående spørgsmål, så er en oliemassage hos Zency Massage Herning den helt perfekte løsning for dig.

Oliemassagen udføres af en af vores utroligt dygtige og kompetente massører. Vores massører bestræber sig på, at give dig den bedste oplevelse hver gang.

I samråd med dig, finder vi ud af, hvad der netop din krop har brug for, for at overvinde de udfordringer du står overfor. Vores massører i Herning har en høj faglighed og relevant erhvervserfaring, dette er med til at sikre, at du får det bedste resultat efter din massage. Ved en oliemassage anvendes forskellige typer af massageolie, disse olier er designet til, at hænderne glider nemmere og derved skaber mindre friktion, desuden afhjælper olierne tendens til tør hud.

Behandlingen udføres i flere forskellige niveauer af hårdhed og tilpasses dig. En oliemassage er en helkropsmassage hvor der arbejdes i dybden med musklerne, olierne tillader at massøren får opvarmet dine muskelgrupper og kan derved give dig den mest optimale behandling.

Vi benytter Medisis kvalitetsolier. Disse olierne er produceret i Danmark. Olierne er produceret på ganske få, rene ingredienser – så naturlige, at de også bruges til babyer.

Hvornår skal jeg vælge en oliemassage?

En oliemassage er til dig der ønsker at modtage en massage med generel velvære og mærke hvordan dine muskler slapper af. Ved en oliemassage arbejdes der med vævet og ophobede affaldsstoffer fjernes samtidig med, at dit muskelvæv bliver smidigt og du får et bedre kredsløb.

Derfor skal du vælge en oliemassage:

 • Du ønsker et øget velvære både fysisk og psykisk
 • Du ønsker færre muskelspændinger
 • Du ønsker en helkropsmassage med stor mærkbar virkning allerede efter kun 1 behandling

Deep Tissue massage i Herning

Trænger du til at få en dybdegående massage, til at få løsnet og komme ned i gear? Så er en deep tissue massage lige noget for dig. Hos Zency Massage Herning tilbyder vi, som din professionelle behandler, selvfølgelig også en afslappende og skøn deep tissue massage.

Deep tissue betyder dybt væv. Ved denne type massage arbejder vi, næsten selvsagt, i dybden af dit muskelvæv. Ved behandlingen anvendes teknikker beregnet til at give den bedst mulige deep tissue behandling og vores behandler sørger for, at du får en god oplevelse med et mærkbart resultat.

Deep tissue massage er en af de mest effektive behandlinger du kan tilbyde din krop. Om du har spændinger, overbelastningsskader eller blot trænger til at få løsnet op i kroppen så virker deep tissue massage.
En deep tissue massage er meget effektiv, men det kan også være en hård omgang at komme igennem, da vores dygtige massør ved denne behandlingsform arbejder specifikt og dybt i din muskulatur samtidig med at dit væv infiltreres, her kan du opleve at der arbejdes tæt mod din smertegrænse.

For at få et godt udbytte af din deep tissue massage hos vores professionelle behandler i Herning, er det vigtigt at du slapper af og trækker vejret dybt og rolig under massagen – derved samarbejder du og din krop med behandleren i stedet for at modarbejde ved at spænde i muskulaturen.

Kommunikation er en vigtig ved en deep tisse massage, da denne ikke må overgå din personlige smertegrænse. Din massør i Herning har stor erfaring samt uddannelse indenfor området og du vil altid være i gode hænder.

Hvis din krop trænger til at få løsnet op eller du har spændinger et eller flere steder i kroppen. Deep tissue massage i Herning er en af de mest populære behandlinger, da de som vælger denne behandlingsform ved at behandlingen blot skal gennemføres hvorefter de opnår det bedste og mest effektive resultat.

Hvis du ikke tidligere har prøvet en deep tissue massage hos vores kompetente behandler i Herning kan det muligvis lyde hårdt, men det kan forklares meget simpelt: Under en deep tissue behandling i Herning gør din massør brug af kroppen som den fabelagtige mekanisme kroppen er. Under behandlingen fokuserer massøren på at tilkalde kroppens eget beredskab (immunsystem) for at fortsætte behandlingen efter du forlader klinikken.

En Deep Tissue massage i Herning, er en behandling for dig der ønsker det absolut bedste resultat efter endt behandling. Behandlingen medvirker til, at du opnår bedre performance og smertefri bevægelse.

De første dage efter endt behandling er det vigtigt, at du indtager ekstra væske i form af vand eller saltvand – dette hjælper kroppen med at skylle affaldsstoffer ud af vævet.

Når du vælger at få foretaget en deep tissue massage behandling, skal du være opmærksom på, at du kan at få blå mærker og ømhed i kroppen de følgende dage. Ømheden er et bevidst fra massørens side, da kroppen reagerer på smerte og dermed vil have et øget fokus på at reparere området, og det er netop derfor deep tissue massage er så populært.

Hvornår bør jeg få Deep Tissue massage?

En Deep Tissue Massage er for dig, der ønsker en meget dybdegående behandling der arbejder med vævet og muskulaturen i dybden. Din behandler fjerner myoser og mobiliserer din muskelfacia. Behandlingen er rolig og fokuserer i dybden.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet

Wellness massage i Herning

En wellness massage i Herning foregår i dejlige og afslappende omgivelser og du vil mærke hvordan din krop giver slip på stress og bekymringer. En wellness behandling hos Zency Massage dækker som udgangspunkt hele kroppen, således at du får det optimale ud af behandlingen, dette kan dog ændres efter dine ønsker. Inden behandlingen har du mulighed for at rådføre dig med vores skarpe og dygtige behandler som vil gøre sit bedste for, at du får en ekstraordinær oplevelse.

Wellness massage er en behandling hvor der anvendes forskellige massageteknikker for at give dig den bedste behandling. Massageformen kommer fra svenske massageteknikker og er især god til at forbedre blodcirkulationen. Du kan blot lægge dig godt til rette på vores luksusbriks og nyde din behandling. Oplever du spændinger i fx nakken, kan du inden behandlingen start oplyse dette til vores dygtige massør som vil tage sig godt af dig og din problemstilling.

 

En wellness massage føles ikke blot skøn, den gør også skønne ting for din krop, den:

 • Sænker dit stressniveau
 • Bedrer din søvnkvalitet
 • Styrker dit immunforsvar
 • Giver dig fornyet energi


Trænger du, eller en du har kært, til en pause fra hverdagen, til at lukke øjnene og slappe fuldstændig af samtidig med, at din krop giver slip og din puls sænkes? Trænger du til at mærke dig selv og give din krop de bedste forudsætninger? Så er en wellness massage hos Zency Massage i Herning det helt rette for dig.

Med en wellness massage i Herning får du den bedste mulighed for at forkæle dig selv eller en du holder af. Behandlingen fokuserer på dig og du vil opleve rolig musik i et afslappende miljø som sammen med lange blide strøg vil sørge for, at du opnår en maksimal følelse af velvære.

Hvornår bør jeg vælge wellness massage?

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi

Se næste ledige tid