Se din lokale behandler

Har du ondt i ryg eller nakke, eller trænger du til en afstressende wellness eller graviditetsmassage?
Vi tilbyder en lang række af massageformer. Indtast blot dit postnummer og se hvilke massører vi har nær dig.

Zency massage tilbyder en bred vifte af massageformer til din krop

Kvaliteten er det afgørende..

Hos Zency arbejder vi hver dag på at give dig den bedste oplevelse. Det gør sig gældende før, under og efter din booking.

Det skal være nemt at booke din tid. Du skal kunne finde en tid hos en af vores behandlere hvor det passer dig, når det passer dig. Du finder din behandler her.

Derfor arbejder vi på hele tiden at blive flere behandlere. Det mest afgørende er dog at kun de bedste behandlere er en del af Zency. Dette går vi ikke på kompromis med og derfor er alle vores behandlere uddannede. Du kan læse mere om hvad det kræver for at være massør hos Zency her.

kranio-sakral-terapi-kropsterapi-zency-massage

100% tilfredshedgarnti

Som skrevet ovenfor går vi ikke på kompromis med vores kvalitet. 

Skulle der alligevel og mod forventning ske det, at du ikke er tilfreds med din behandling. Ja så lover vi dig en erstatningsbehandling hos den samme eller en anden behandler på vores regning. Alt du skal gøre er at tage kontakt til os i kundeservice. Så hjælper vi dig videre derfra. Du kan læse mere om vores 100% tilfredshedsgaranti her.

Behandling mod nakkesmerter, hovedpine, hold i ryggen, lændesmerter, fibersprængninger m.m.

Vi tilbyder en behandlingsform til alle ønsker

Vi er eksperterne og vi må og skal sammensætte et behandlingsforløb til dig som afhjælper din problemstilling. Hvis vi vurderer vi ikke er de rette til at afhjælpe din problemstilling, ja så er vi ikke bange for at sige dette. Det er nemlig en ærlig sag.

Hos Zency skal du derfor ikke vurdere hvilken behandlingsform du skal have inden din behandling. Du skal blot møde op og forklare hvad det er du oplever. Herfra vil vores uddannede massør sammensætte dit behandlingsforløb med størst mulige effekt. Skulle du alligevel have lyst, så kan du læse lidt om de forskellige behandlingsformer.