100% Kvalitetsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Uddannet behandler

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Mød din behandler

Stine K.

Læs om Stine K.

Kun 255,-

5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 08.00 – 21.00
 Tirsdag: 08.00 – 21.00
Onsdag: 08.00 – 21.00
Torsdag: 08.00 – 21.00
Fredag: 08.00 – 21.00
Lørdag: 10.00 – 13.00
Søndag: 10.00 – 13.00
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 684 anmeldelser
Birgitte L.
Birgitte L.
Jeg er glad for at komme der, det er super professionelle
Thea Stauning Breuer (.
Thea Stauning Breuer (.
Jeg fik den bedste behandling af Helle hos Zency Ringsted. Hun er vidende om kroppen og kunne hurtigt finde ud af hvor der skulle masseres i dybden. Jeg har allerede bestilt min næste behandling.
Therese S.
Therese S.
Dejlig sportsmassage! Jelena var meget lyttende 🙌🏼💫
js_loader

Sportsmassage Stege

Sportsmassage kender de fleste nok, som enten dyrker sport på eliteplan eller som har en aktiv fritid. Sportsmassage er en behandling for både professionelle sportsatleter og private, der har en aktiv fritid. Det er en behandlingsform, som ofte er en fast del af træningsskemaet for professionelle sportsfolk.

Hvis du grundlæggende ønsker at passe og pleje din krop, når du dyrker sport, skal du vælge sportsmassage. Her får du en professionel behandling, der løsner op i dine muskler og led, så du forebygger potentielle kommende sportsskader. Det er naturligvis også en behandling, der hjælper mod komplekse sportsskader. Da de fleste skader opstår, når musklerne er trætte, ømme eller overspændte, kan det være en fordel at få dem løsnet op inden næste træning.

Hvis du har fået en akut sportsskade, kan du med fordel kontakte Zency Massage i Stege. Her vil du blive mødt af vores uddannet og specialiseret sportsmassør, som vil screene din krop og sportsskade. Det gør vi for at se og forstå din skade.

I vores screening har vi også fokus på de gener, smerter og den tilstand de enkelte muskler er i. Det gør, at vi bedre kan sammensætte en sportsmassage, som er effektiv mod din sportsskade.

Vi har med årene fået solid erfaring med flere forskellige komplekse sportsskader som gør, at vi med stor sikkerhed også kan hjælpe dig hurtigere gennem din sportsskade. Du kan derfor være tryg ved vores specialiseret behandler, som både har en del erfaring med professionelle sportsfolk og private, der motionerer i fritiden.

Undgå akutte sportsskader gennem sportsmassage

Det er ikke kun, hvis du har en sportsskade, at du skal kontakte en sportsmassør. Det kan være en langt større fordel at få sportsmassage løbende, mens du motionerer eller dyrker sport på eliteplan.

Det er meget normalt, at musklerne er ømme, spændte eller trætte efter et træningspas. Der vil nemlig ske det, at musklerne syrer til og der danner sig en del affaldsstoffer i musklerne. Det vil du opleve ved, at dine muskler er ømme. Her skal musklerne have lov til at restituere, før du kan yde det maksimale igen.

Ved at vælge sportsmassage hos os, kan vi fremme kroppens restitution. Det vil vi gøre ved at få løsnet op i de spændte og ømme muskler. Det vil betyde, at du hurtigere får den fulde mobilitet tilbage i de enkelte muskler og led.

Sportsmassage er også ideelt for dig, som skal deltage i en vigtig konkurrence. Her er det væsentligt, at kroppen er klar og i stand til at præstere sit ypperste. Hvis du har trætte muskler, kan du opleve, at du har en tendens til at syre hurtigere til end normalt, hvilket kan svække din præstation. Derfor anbefaler vi, at du booker en tid til sportsmassage gerne 24-48 timer før du skal deltage i konkurrencen.

Her går vi ind og skræddersyer en sportsmassage, som passer til din krop samt, hvilken sportsgren du skal præstere i. Vi sammensætter en behandling med avancerede massageteknikker, der får dine muskler til at slappe af, blive løsnet op og som fylder kroppen med fornyet energi.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Fordi massage kan forebygge sportsskader
 • Fordi den er effektiv som behandling mod sportsskader
 • Fordi den øger din sportslige præstation

Fysiurgisk massage Stege

Fysiurgisk massage er en særlig behandling, som kun må udføres af en uddannet og specialiseret fysiurgisk massør. Det er en behandling, der stiller særlige krav til viden om kroppens anatomi og hvordan man mest effektivt behandler komplekse arbejdsskader og sportsskader.

Hos Zency Massage i Stege er vi stolte over at kunne tilbyde fysiurgisk massage med flere års erfaring bag os. Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk, hvorfor du vil opleve positive resultater, hvis du kontakter os med henblik på at løse en arbejdsskade eller sportsskade du har erhvervet dig.

Vi starter som udgangspunkt altid med at screene din krop samt høre ind til de gener og smerter, du oplever. Herefter går vi ind og analyserer på tilstanden af de enkelte muskelgrupper for at skræddersy en behandling, der tager hensyn til netop din krop. Med denne tilgang har vi blandt andet hjulpet flere af vores klienter, som har spændingshovedpine, overspændte muskler eller som døjer med langvarige arbejdsskader i lænden, ryggen, nakken eller skuldrene.

Fysiurgisk massage er ideel til behandling af komplekse arbejdsskader

Uanset om du arbejder på kontor eller har et fysisk krævende arbejde, kan der opstå spændinger eller ubalance i kroppens muskulatur. Hos Zency Massage i Roslev tager vi alle henvendelser alvorligt og har fokus på at hjælpe dig med at få genoprettet balancen i kroppen. For mange kan det have stor betydning for livskvaliteten eller søvnen, hvis der opleves gener eller smerter i forbindelse med en gammel eller ny arbejdsskade.

I vores behandling har vi blandt andet fokus på at arbejde i dybden for at få løsne op i dine ømme, trætte eller overspændte muskler. Her kan vi tage et samsurium af massageteknikker i brug for at løse forskellige udfordringer alt efter, om du har hold i nakken, ondt i skuldrene, ryggen, lænden eller andre steder på kroppen. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du oplever gener eller smerter i kroppens muskulatur.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Fordi det er en specialiseret behandling mod spændinger i muskulaturen.
 • Fordi det kan være effektivt mod arbejdsskader.
 • Fordi det er en dybdegående massage.

 

Oliemassage Stege

En oliemassage er en helkropsmassage til dig, som ønsker en afslappende og afstressende behandling. Hos Zency Massage i Stege bliver du taget imod af vores uddannet og specialiseret massør. Vi anvender kun vores 100 % veganske olier uden parfume eller andre usunde kemikalier.

Grundlæggende handler en oliemassage om at afstresse din krop. Der er mange, der lever i en travl og stressfyldt hverdag, hvor der sjældent er tid til at mærke sig selv.

Derfor tilbyder vi en professionel massagebehandling med fokus på at sammensætte avancerede massageteknikker til at få løsnet op i din muskler og led. Her har vi også fokus på at sænke din puls og blodtryk ved at skabe et sundere flow i dit indre system. Hvis du derfor har brug for at trække stikket fra din travle hverdag ved at forkæle din krop og sjæl, skal du vælge denne oliemassage.

Forebyg stress i kroppen med en oliemassage

Stress er næsten gået hen og blevet en folkesygdom i Danmark. De fleste har en travl hverdag på studiet, arbejdet eller hjemme privat med en masse aftaler og ærinder.

Når man har travlt, kan man lettere have en tendens til at ignorere de små signaler, kroppen giver på stress. Det er oftest først, når skaden er sket og kroppen for alvor siger fra, at man reagerer.

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv og samtidig forebygge stress i kroppen. Når du vælger en oliemassage hos Zency Massage i Roslev eller Stege, vil vi genoplade dine batterier. Her vil vi arbejde på at skabe et sundere flow i din blodcirkulation og sænke dit kortisolniveau. Det gør vi blandt andet ved at aktivere oxytocin i dine blodbaner.

Deep Tissue Massage Stege

Er du udelukkende på jagt efter en massagebehandling, der er effektiv og fokuseret i forhold til en kompleks arbejdsskade eller sportsskade, skal du vælge Deep Tissue Massage. Det er uden sammenligning den mest effektive massagebehandling mod overspændte muskler.

Det er samtidig også en behandling der kræver, at du kan slappe af i musklerne under hårde tryk. Vores uddannede og specialiserede massør hos Zency Massage i Roslev vil arbejde på grænsen af din smertetærskel under hele behandlingen. Det er nødvendigt, da vi arbejder i det dybere bindevæv og muskellag for at løsne helt op i muskulaturen.

Udrens kroppens affaldsstoffer gennem Deep Tissue Massage

I vores Deep Tissue massagebehandling hjælper vi kroppen med at få udrenset alle de affaldsstoffer, som har ophobet sig med tiden. Typisk vil affaldsstoffer gøre dine muskler ømme og trætte. Hvis du derfor dyrker motion eller arbejder intenst, vil du opleve, at musklerne hurtigere syrer til.

Hos Zency Massage i Stege udfører en specialiseret massør en koncentreret massagebehandling, der udrenser affaldsstofferne i kroppen og som samtidig løsner op for spændte myoser. Du vil allerede kunne mærke en positiv indvirkning efter første behandling, da det giver en større mobilitet i muskulaturen.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 • Fordi du ønsker den mest effektive behandling mod skader i kroppen.
 • Fordi du ønsker en komplet udrensning af affaldsstoffer.
 • Fordi du ønsker at løsne op for spændte myoser.

Wellness massage Stege

Wellness massage er for dig, som ønsker at give dig selv den ultimative selvforkælelse. Det er en populær massagebehandling, fordi du her kan trække stikket fra din travle hverdag og få ladet kroppen op på ny. Uanset din alder og køn, kan du få stor glæde og gavn af denne massagebehandling.

Hos Zency Massage i Stege tilbyder vi en afstressende og afslappende wellness massage. Vi vil med blide massageteknikker og strøg sikre os en behagelig behandling, der sænker din puls, blodtryk og stressniveau i kroppen.

Wellness massage kan forebygge stress og depression

Når du bestiller en tid til wellness massage hos os, får vi dig til at slappe af og mærke din krop. Vi har et samsurium af massageteknikker, der både stimulerer din blodcirkulation og løsner op for kroppens spændinger og knuder. Du vil dermed mærke et større velvære i kroppen efter denne behandling. Det kan være en effektiv behandling for at forebygge stress og depression.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Fordi du ønsker at lade kroppen op på ny.
 • Fordi du ønsker en afstressende og afslappende massage.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress og depression.