Zency - sportsmassage Præstø - gravidmassage Præstø - Fysiurgisk massage Præstø

Massage i Hedensted

Oplever du, at du er stresset eller er anspændt i kroppen på grund af dit arbejde? Eller har du ondt i ryg eller nakke, eller vil du gerne komme dine sportsskader til livs?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt os

Møllevænget 3A,
7140 Stouby

Telefon: +45 7060 5900

Annette Harpsøe
Indehaver & behandler

Mandag: 15.00 – 21.00
 Tirsdag: 15.00 – 21.00
Onsdag: 15.00 – 21.00
Torsdag: 15.00 – 21.00
Fredag: Lukket
Lørdag+søndag: Lukket

Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling      Oliemassage
Dybdevævsmassage      Wellness massage

Mød din massagebehandler, Vejle

Mit navn er Annette Harpsøe, og jeg har erhvervet mig uddannelser som Zoneterapeut og Massør fra Zoneterapeutskolen, Kolding i 2016 og Massørskolen Fyn i 2018. Desuden er jeg Skadesterapeut, Muskelterapeut og RAB-godkendt.

Jeg tror på, at kroppen kan helbrede sig selv, hvis den får den nødvendige hjælp og tid, så det var et tydeligt valg for mig at praktisere behandlinger som Zoneterapi og Massage, der kan understøtte kroppens helingsproces.

Formålet er at give dig som klient effektive og resultatorienterede behandlinger.

Hvis jeg ikke har nok kompetencer til at hjælpe, vil jeg henvise dig til en anden læge, der har relevant faglig ekspertise.

Alle mine klientbehandlinger dokumenteres i en lovpligtig journal.

For at undgå at skabe yderligere gener eller ubalancer i kroppen, bruger jeg 100% naturlige produlter i mine behandlinger.

Zency massage Hedensted v. Juelsminde din professionelle og lokale massør

Lille massage

30 minutter
375 kr pr. behandling
 • Opfølgende behandling
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig massage

45 minutter
475 kr pr. behandling
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter/ hold i nakke og ryg
 • Lændesmerter og iskiassmerter
 • Fibersprængninger m.m.
Favorit

Luksus massage

60 minutter
575 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Sportsmassage i Hedensted

Sportsmassage består af et samsurium af massageteknikker, der har til formål at løsne op i dine muskler og led, så skader både kan behandles eller forebygges. Sportsmassage kan både være aktuelt for dig som er elitesportsudøver og for dig som har en aktiv fritid.

For mange elitesportsudøvere er sportsmassage en fast del af træningsprogrammet, da det blandt andet bidrager til at forebygge skader og overbelastninger i musklerne. Derudover hjælper det kroppen med at fremme din præstation ved at skabe en bedre restitution efter et hårdt træningspas.

Når du booker en tid til sportsmassage hos Zency Massage i Hedensted, bliver du mødt af en uddannet og specialiseret behandler. Her kan vi tilbyde dig hjælp til at forberede din krop til at performe sit bedste, hvis du skal deltage i en konkurrence eller ønsker at genskabe mobiliteten i musklerne.

Med vores erfaring både indenfor sygepleje, personlig træning, kostvejledning samt fysiurgisk massage, er vi godt klædt på til at kunne hjælpe dig mod at erhverve nye skader, eller behandle selv de mest komplekse sportsskader. Herudover kan vi på samme tid tilbyde dig rådgivning og sparring i forhold til, hvordan du kan optimere dine træninger eller opnå dine målsætninger. Dermed sagt er vi en professionel massageklinik, der sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk. Vi mener dermed også, at vi kan tilbyde dig en behandling udover det sædvanlige, da vi adskiller os på vores faglighed og ekspertise.

Skab et sundere kredsløbsflow gennem sportsmassage

Når du skal performe, er det vigtigt, at kroppen er klar til at præstere. Ved at optimere din krop, så den er sund, rask og stærk, kan du få det fulde udbytte af din energi i kroppen, når du skal deltage i en konkurrence eller ønsker at udvikle dig.

Ved at vælge sportsmassage, kan vi booste dit kredsløb og lymfesystem, så du opnår et bedre og frit flow. Herudover vil det blandt andet få dine muskler til at slappe af og dermed effektivisere restitutionen. Det smidiggør dine muskler og lindrer de overbelastede muskler i kroppen.

Når du vælger at modtage sportsmassage hos Zency Massage i Hedensted, kan du forvente større velvære i kroppen, en bedre nattesøvn samt en bedre restitution af musklerne, så de kan præstere bedre.

Sportsmassage behandler sportsskader og ømme muskler

Uanset hvilken form for sport og motion du dyrker, kan det være svært at undgå skader. Du kan dog forebygge langt de fleste skader ved jævnligt at få masseret musklerne igennem. En sportsskade kan enten opstå akut, hvis du laver et forkert vrid eller løft. En skade kan også opstå langsomt, ved at du kan mærke en smerte eller overbelastning, som vokser sig større og større.

Hvis du har fået en akut skade, eller har døjet med en sportsskade gennem længere tid, kan du med fordel besøge vores massageklinik i Hedensted. Her sammensætter vi en effektiv behandling ud fra den enkelte case. Det vil sige, at vi screener din skade, din situation, samt hvilken tilstand din muskel er i. Herefter vil vi udføre en effektiv behandling af din sportsskade på tværs af forskellige massageteknikker fra bindevævsmassage, Deep Tissue Massage og fysiurgisk massage.

Det er naturligvis væsentligt, at du er opmærksom på, at der er forskel på, om det er en direkte smerte du oplever i musklerne, eller om musklerne er ømme. Det er meget normalt, at man er øm i musklerne, når man har dyrket sport og motion. Når du oplever, at musklerne er ømme, er det ganske ufarligt.

Det der egentlig sker er, at du har fået nedbrudt musklerne under din træning, og derfor har affaldsstoffer ophobet sig i musklerne. Muskelømheden vil langsomt forsvinde i takt med, at du hviler og restituerer kroppen. Ved en sportsmassage er det muligt at løsne de affaldsstoffer, der er dannet i kroppen og dermed fremskynde processen.

Derfor skal du få en sportsmassage

 

 • Sportsmassage forebygger skader i kroppen.
 • Sportsmassage skaber et sundere flow i kroppens kredsløb.
 • Sportsmassage kan behandle sportsskader og ømme muskler.

 

Gravidmassage i Hedensted

Hvis du er gravid, er du sikkert enig med os i, at det er en fantastisk oplevelse på mange måder. Det er en fascinerende proces og udvikling, der både foregår inde i maven og generelt over hele kroppen. Selvom det en smuk og fascinerende proces, er det også en stor belastning og forandring af din krop på relativt kort tid. Der vil derfor være en chance for, at du kan føle dig utilpas i kroppen eller opleve gener i forbindelse med din graviditet.

Hos Zency Massage i Hedensted, kan vi tilbyde et af landets bedste graviditetsmassager. En graviditetsmassage består af en blid fysiologisk massagebehandling, som har til formål at lindre de smerter, ubehag og gener, som du oplever i kroppen. Vores uddannede og specialiserede behandler kan med garanti gøre en forskel for dig og dermed skabe større velvære for din gravide krop.

Hvis du er i tvivl, om vores behandling kan lindre de gener, smerter eller andet, som du oplever med din krop under din graviditet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. På baggrund af vores erfaring og faglighed, kan vi vurdere, hvad der skal til ud fra de oplysninger, som du giver os. Uanset hvad du måtte have af spørgsmål til graviditetsmassagen, tager vi din henvendelse alvorligt og forsøger efter bedste evne at give dig et reelt svar.

Fordele ved gravidmassage

Hvis du er gravid og er nervøs for, hvad det kan give af gener og smerter i din krop, kan det kun anbefales at vælge vores gravidmassage. Vi er i stand til at behandle og påvirke din krop, så din graviditet bliver en positiv oplevelse.

Hvis du allerede er øm i kroppen, har smerter eller spændinger, kan du opleve en positiv indvirkning af vores gravidmassage. Vi har fantastiske massageteknikker, der har vist sig at være effektive for flere gravide kvinder med årene. Her oplever langt de fleste et lavere stressniveau i kroppen, en bedre nattesøvn og større velvære i kroppen allerede efter første behandling. Det er dermed både sundt for dig og barnet i maven, da det er vigtigt, at du får en god nattesøvn og ikke er for stresset.

I vores behandling har vi fokus på din krop og graviditet. Vi skræddersyr derfor en behandling alt efter, hvilken tilstand din krop er i, samt hvad du vil få størst gavn af. Her kan vores avancerede massageteknikker gøre dig mere afslappet og rolig, da vi blandt andet halverer stresshormonerne i din krop, samtidig med at vi øger kærlighedshormonet oxytocin. Det kan for mange være en oplevelse, hvor man får en større tilknytning til fosteret i maven.

Gravidmassage er en fertilitetsstimulerende behandling

Det er forskel på, hvor hurtigt man kan blive gravide sammen. Og der er mange forskellige faktorer, der påvirker det at kunne få et barn. Hvis du og din partner har udfordringer med at blive gravide sammen, eller hvis I er ved at miste tålmodigheden, kan denne fertilitetsstimulerende gravidmassage være løsningen. Det er en specialiseret behandlingsform, som har fokus på at øge jeres chancer for at blive gravide.

I vores fertilitetsstimulerende gravidmassage har vi fokus på at afstresse din krop. Når du som mange andre har en stressende hverdag, og derudover er påvirket af, at I ikke er blevet gravide endnu, har det en tendens til at stresse kroppen. Her sker der helt lavpraktisk det, at kroppens forsvarsmekanismer slår til ved at fortælle kroppen, at den ikke har overskud til at blive forælder.

Her vil vi gennem vores professionelle massage kunne påvirke kroppens centralnervesystem til at fortælle kroppen, at I er klar til en baby, fordi I har overskud og tid. På denne måde øger vi jeres chancer for at blive gravide i en kort periode efter behandlingen.

Derfor skal du vælge gravidmassage

 • Gravidmassage er en smertelindrende massagebehandling.
 • Gravidmassage skaber en større tilknytning til fosteret.
 • Gravidmassage øger jeres chancer for at blive forældre

Fysiurgisk massage i Hedensted

Fysiurgisk massage er en professionel massagebehandling. Det er en dybdegående massagebehandling, som foregår i det dybere muskellag og bindevæv. Derfor er det kun en fysiurgisk massør, som må udføre denne behandling. Særligt fordi der er høje standarder til behandlerens faglighed omkring kroppens anatomi, samt en nødvendig viden omkring at tilbyde de mest effektive behandlinger mod komplekse skader i muskulaturen.

Vi er, hos Zency Massage i Hedensted, stolte af at kunne tilbyde en af landet mest kompetente fysiurgiske massører. I vores klinik sætter vi en stor ære i vores faglighed og håndværk, hvorfor du kan forvente, at vi har professionel tilgang til at løse din problemstilling. Vores behandler har den nødvendige viden inden for den lægefaglige korrekte måde at behandle vores klienter på.

Fysiurgisk massage er effektiv mod overbelastningsskader
Har du enten et fysisk krævende arbejde eller en dårlig arbejdsstilling, kan det sætte sig som spændinger i musklerne. Det kan for nogle udvikle sig til smerter og gener, som kan gøre det sværere at sove om natten, når musklerne bliver kolde. Her vil vores professionelle fysiurgiske massagebehandling være effektiv for at lindre de smerter og gener, som du oplever af dine overbelastede muskler. Gennem vores massagebehandling, kan vi løsne op for de overspændte muskler i bevægelsesapparatet, så du igen får din fulde mobilitet tilbage.

Når du kontakter vores massageklinik nær Juelsminde, vedrørende en arbejdsskade eller anden problemstilling, starter vi med at screene din krop. Det gør vi for at se, hvilken tilstand musklen er i, samt hvilke massageteknikker der vil give dig den bedste effekt. Herefter skræddersyer vi en massagebehandling ud fra det samsurium af massageteknikker, der vil kunne give dig en positiv virkning allerede efter første behandling.

Derfor skal du få en fysiurgisk massage

 

 • Fysiurgisk massage er effektiv mod muskelspændinger.
 • Fysiurgisk massage løsner op i musklernes bevægelsesapparat.
 • Fysiurgisk massage behandler komplekse skader i muskulaturen.

 

Oliemassage i Hedensted

Oliemassage er uden sammenligning en af de mest populære massagebehandlinger i Danmark. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig en professionel oliemassage hos vores massageklinik i Hedensted ved Vejle. Her vil du blive mødt af vores uddannede og specialiserede fysiurgiske massør.

Det er en professionel behandling, hvor vi masserer alle muskler og led på kroppen. Du vil dermed opleve en afstressende og afslappende massagebehandling, hvor der er plads til at pleje hele din krop. Vi tilbyder, at du kan vælge mellem 3 forskellige grader af oliemassage. Hver grad indikerer, hvor blidt eller hårdt der masseres, når vi arbejder med at løsne op for dine spændte muskler, led, myoser og affaldsstoffer som har ophobet sig i kroppen.

Oliemassage bekæmper og forebygger stress

I en stresset hverdag med arbejde, studie og praktiske ærinder, kan det være godt til både din krop og sjæl at trække stikket for et øjeblik. Når du træder ind i vores professionelle massageklinik nær Bredballe, har vi skabt de mest fantastiske rammer for, at du kan stresse af. Her vil vi under behandlingen benytte os af en lækker danskproduceret massageolie, der er 100 % vegansk.

I vores behandling har vi fokus på avancerede massageteknikker, der blandt andet halverer dit kortisolniveau i kroppen, som indikerer hvor stresset du er. Her vil vi samtidig med blide strøg og tryk frigøre oxytocin i blodbanerne, som er kærlighedshormonerne i kroppen. Det vil opleves som større velvære i kroppen.

Derfor skal du få en oliemassage

 

 • Oliemassage er en afslappende helkropsmassage.
 • Oliemassage halverer dit stressniveau i kroppen.
 • Oliemassage giver dig en bedre nattesøvn og sænker dit blodtryk.

 

Deep Tissue massage i Hedensted

Deep Tissue Massage er det ideelle valg for dig, som ønsker den mest koncentrerede og dybdegående bindevævsbehandling. Det kræver en høj smertetærskel, da vi vil massere på grænsen af din smertetærskel.

Hos Zency Massage i Hedensted nær Juelsminde tilbyder vores uddannede og specialiseret behandler Deep Tissue Massage. Med denne behandlingsform, kan vi tilbyde dig at behandle selv den mest komplekse sports- eller arbejdsskade. Her arbejder vi med fokus på én bestemt muskelgruppe eller skade, så du kommer herfra med en positiv virkning allerede efter første behandling.

Deep Tissue Massage kan gøre dig stærkere
Hvis du styrketræner, er du sikkert nået til et punkt, hvor du ikke kan vokse mere eller blive stærkere. Her vil du normalvis i takt med din træning opleve, at du bliver stærkere, når du har stresset og nedbrudt din enkelte muskelgruppe. Din muskel vil genopbygge sig selv, så du bliver stærkere.

Hvis du træner hyppigt, vil du komme til at punkt, hvor det kan kræve, at du har en større mobilitet i din træning for at kunne vokse eller blive stærkere. Her kan vores Deep Tissue Massage hjælpe dig med at øge mobiliteten i en bestemt muskelgruppe. På denne måde har du større mobilitet, når du skal ned og styrketræne efterfølgende.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage

 • Deep Tissue Massage er den mest effektive massagebehandling.
 • Deep Tissue Massage kan få bugt med en gammel arbejdsskade.
 • Deep Tissue Massage fremmer din præstation i fitnesscentret.

Wellness massage i Hedensted

Hos Zency Massage i Hedensted ved nær Juelsminde tilbyder vi dig den ultimative selvforkælelse gennem wellness massage.

Her vil vores uddannede og specialiserede massør positivt kunne påvirke din kropslige og psykiske tilstand gennem avancerede massageteknikker, der er bygget på lægefaglig viden. Det betyder, at vi er i stand til at tilbyde dig en behandling, der blandt andet forebygger og behandler stress, angst og depression i kroppen.

Det er for mange svært at mærke sig selv i en travl og stressende hverdag. Derfor er det som regel først, når kroppen for alvor siger fra, at de fleste reagerer. Det kan du lave om på ved at tage ansvar for dig selv gennem wellness massage, der plejer din krop og dit sind. 

Vores behandling er baseret på at skabe en afstressende og afslappende behandling, der får dit blodtryk til at falde. Vi har sammensat et samsurium af massageteknikker, der har fokus på at styrke dit immunforsvar, skabe større velvære i kroppen og give dig muligheden for at mærke dig selv for et øjeblik. Det er sundt for både børn, unge og voksne der har en travl hverdag.

Derfor skal du få wellness massage

 

 • Wellness massage er plejende for din krop og sind.
 • Wellness massage er en afstressende behandling.
 • Wellness massage forebygger stress, angst og depression.