Zency Løberknæ symptomer Alt hvad du behøver at vide

Løberknæ symptomer: Alt hvad du behøver at vide

Har du oplevet smerte eller ubehag i dit knæ, mens du løber? Så kan det være et tegn på løberknæ. I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige symptomer, der er forbundet med løberknæ, og hvordan man kan diagnosticere det. Læs videre for at lære alt hvad du behøver at vide om dette almindelige problem blandt løbere.

Indholdsfortegnelse

Hvad er løberknæ?

Løberknæ er en tilstand, der opstår på grund af gentagne belastninger på knæet. Det kan forårsage smerter omkring eller bagved knæskallen og hævelse i dette område. Man kan også opleve smerter ved løb ned ad bakker eller når man går ned ad trapper.

En mulig årsag til løberknæ kan være inflammation af iliotibialis-båndet – et stort bindevævsbånd, der strækker sig langs ydersiden af låret og forbinder hofte- og knæled. For at forebygge løberknæ bør man undgå at øge kilometerantallet for hurtigt, skifte mellem fladt terræn og bakket terræn samt have fokus på korrekt teknik under træningen.

Definition

Løberknæ er en betændelsestilstand i senepladen, der sidder på ydersiden af knæet. Symptomerne inkluderer smerter omkring knæskallen og hævelse i det berørte område. Løberknæ opstår typisk som følge af gentagne belastninger eller overanstrengelse af musklerne på forsiden af låret og hoftebøjeren, hvilket kan ske ved f.eks. løb på bakker eller skråninger.

Personer med fladt fodfald, nedsat muskelstyrke i benene eller iliotibialis-syndrom har en øget risiko for at udvikle løberknæ. Det anbefales at forebygge løberknæ ved at tage pauser under træning, undgå trapper og bakker samt styrke musklerne omkring knæledet gennem styrketræning og gøre brug af massagebehandlinger fra en professionel massør med erfaring indenfor problematikken.

Årsager

Overbelastning af knæet kan være en af årsagerne til løberknæ. Det kan ske, hvis man øger sin træningsmængde for hurtigt eller løber på fladt underlag uden variationer i terrænet. Dette kan føre til inflammation og hævelse i knæleddet.

Dårlig løbeteknik eller muskelubalance er også ofte skylden bag udviklingen af løberknæ symptomer. En dårlig teknik, hvor man måske lander forkert på foden eller har en fejlstilling i anklen, kan resultere i overbelastning af iliotibialis båndet og dermed fremprovokere smerter omkring knæskallen. Muskelubalance mellem lårmuskler (for eksempel quadriceps- og hamstringmuskler) samt ryg-og mave musklerne er også kendt for at kunne give anledning til skader som dette.

Forebyggelse

God forebyggelse kan hjælpe med at mindske risikoen for at opleve symptomer på løberknæ. Herunder er nogle vigtige punkter, som kan bidrage til en effektiv forebyggelse af dette problem:

 • Sørg for en god opvarmning og nedkøling før og efter træning
 • Styrk musklerne omkring knæet gennem målrettet styrketræning
 • Vær omhyggelig med valg af løbesko, der passer til din fodtype

Disse tiltag vil kunne bidrage til mindre smerter og hævelse i knæområdet samt mindskede muligheder for inflammation i iliotibialis-båndet.

Symptomer på løberknæZency massage - symptomer på et løberknæ

Løberknæ kan give smerte i knæet, som kan være konstant eller komme og gå. Smerten er ofte lokaliseret omkring knæskallen eller på ydersiden af knæet.

Hvis du har løberknæ, kan du også opleve hævelse og stivhed i knæet. Dette skyldes typisk betændelsestilstanden i senen under knækapslen.

Ømhed og smerte ved berøring af det berørte område er også almindelige symptomer på løberknæ.

Knækken føles ofte svagt eller ustabil hos personer med løberknæ. Dette skyldes, at musklerne omkring knæleddet ikke fungerer korrekt på grund af betændelsestilstanden.

Endelig vil en person med løberknæ sandsynligvis opleve smerte ved aktiviteter såsom at løbe, gå op ad trapper eller endda når man sidder ned for længe.

Smerte i knæet

Smerter på ydersiden eller forsiden af knæet er et almindeligt symptom på løberknæ. Disse smerter kan være ledsaget af en stikkende fornemmelse og ømhed ved berøring. Smerterne bliver ofte værre under aktivitet som løb og gang, men kan også opstå ved hvile.

Gradvis udviklende smerte over tid er også en indikator for løberknæ. Smerten i knæet starter typisk mildt, men kan blive mere intens med tiden hvis ikke der gribes ind med behandling.

Hævelse og stivhed

Hævelse og stivhed kan være almindelige symptomer på løberknæ. De kan forekomme efter at have været inaktiv i længere tid eller ved overbelastning af knæet. Nogle af de områder, der typisk hæver op, er omkring knæet.

Symptomerne på hævelse og stivhed inkluderer følgende:

 • Hævede områder omkring knæet
 • Stivhed efter inaktivitet

For at mindske disse symptomer anbefales det:

 • At undgå aktiviteter, der øger smerten i knæet
 • At søge behandling fra en professionel massør der arbejder manuelt med området samt kan give nogle øvelser til genoptræning af knæet
 • At anvende is for at reducere hævelsen
 • Undgå belastninger som kan skade knærne

Ømhed og smerte ved berøring

Når du har løberknæ, kan visse berøringer af knæskallen være smertefulde. Følsomme punkter på eller omkring knæskallen kan forårsage ubehag og smerter ved let berøring eller når du trykker hårdt på disse punkter. Det er vigtigt at være opmærksom på disse følsomme områder og undgå overbelastning af dem.

Det er almindeligt at opleve ømhed ved berøring, hvis du lider af løberknæ. Du vil måske også opleve en brændende fornemmelse eller hævelse i dette område. Hvis du oplever nogen form for smerte under træning, skal du reducere intensiteten eller stoppe helt indtil din krop har haft tid til at komme sig igen.

Knæet føles svagt eller ustabil

Fornemmelse af, at benene ikke kan bære din vægt ordentligt og ustabilitetsfølelse, når man går ned ad trapper, er almindelige symptomer på løberknæ. Dette skyldes ofte en skade på brusken eller senerne i knæet. Andre symptomer kan omfatte smerte ved løb eller gang.

Hvis du oplever disse symptomer, kan det være en god idé at konsultere en uddannet massør for at få diagnosen bekræftet. Behandlingsmuligheder inkluderer massagebehandlinger og øvelser til styrkelse af musklerne omkring knæet.

 • Fornemmelse af ustabilitet i knæet
 • Vanskeligheder med at gå op eller ned ad trapper
 • Smerte ved belastning af knæet

Smerte ved løb, gang eller trapper

Smerter under eller efter løb kan være et almindeligt symptom på løberknæ. Dette skyldes en overbelastning af knæet, og kan føles som en skarp smerte i knæskallen. Det er vigtigt at lytte til kroppen, da smerterne ofte bliver værre hvis man fortsætter med at træne uden hvile.

En svigtende fornemmelse i det øverste lag muskler omkring knæet kan også forekomme ved løberknæ. Dette skyldes ofte inflammation og irritation i disse muskler, hvilket fører til smertefulde symptomer. Det er vigtigt at strække ud før træning for at undgå denne type af smerter og give kroppen tid til restitution efter træning.

Diagnose af løberknæ

Løberknæ er en almindelig skade blandt løbere, som kan forårsage smerte og hævelse i knæet. Typiske symptomer inkluderer smerter i og omkring knæet under eller efter træning, samt ømhed ved berøring af det ramte område. Andre symptomer kan være stivhed eller begrænset bevægelse i knæleddet.

Det anbefales at søge professionel hjælp fra en uddannet Fysiurgisk massør eller sportsmassør til at diagnosticere løberknæ, da andre lidelser såsom meniskskader også kan give lignende symptomer.

Fysisk undersøgelse

Når man oplever smerte ved trapper op eller ned, kan det være et tegn på løberknæ. Det samme gør sig gældende for smerter på den ydre side af knæet. Hvis man også oplever hævelse og ømhed i knæet samt nedsat bevægelighed, er der større sandsynlighed for at have dette problem. En fysisk undersøgelse vil kunne fastslå diagnosen og finde den bedste løsning til behandling af symptomerne. Hos Zency er vi uddannede behandlere og har stor erfaring med at foretage fysisk undersøgelse af løberknæ. Vi tilbyde ligeledes behandling af løberknæ. F.eks. tilbyder vi massage i Køge og på vores mange andre massageklinikker i hele Danmark.

Røntgenundersøgelse

Afvikling af patella, slidte bruskskader i ledfladen mellem lår- og skinneben samt tydelig fortykkelse af sener omkring knæet er alle mulige fund ved en røntgenundersøgelse for løberknæ. Afviklingen af patella kan føre til smerte når man går op ad trapper eller efter lang tids løb. Slidte bruskskader kan også resultere i smerter og ømhed langs knæskallen, mens den fortykkede senefoldning kan forårsage hævelse og stivhed i leddet. En røntgenundersøgelse vil kunne fastslå disse problemer og hjælpe med at planlægge behandlingen.

Er du i tvivl om hvorvidt det er et løberknæ du døjer med er du også velkommen til at læse vores artikel Den ultimative guide til ondt i knæet. Her kan du læse om andre lidelser indenfor knæsmerter.

Behandling af løberknæ

Massage af løberknæ er afgørende for at fjerne spændinger og smerter i området. Som uddannede massører er vi uddannet og har stor erfaring i at behandle et løberknæ. Du kan læse mere om vores behandling af løberknæ eller booke en tid med det samme her.

Er du i tvivl om hvorvidt det er et løberknæ du døjer med er du velkommen til at læse vores artikel Den ultimative guide til ondt i knæet. Her kan du læse om andre lidelser indenfor knæsmerter.

Fremragende4.9Jette J. ★★★★★ God, effektiv og professionel behandlingMarna P. ★★★★★ Nu har jeg været der 4 gange og synes at det er super god massage. Har bestilt en ny tid.Signe H. ★★★★★ Super skøn behandlingRikke D. ★★★★★ Sød, behagelig og omhyggelig – kommer gerne igen😊Maybritt Sloth L. ★★★★★ Dejlig oplevelse.Camilla er en super massør, hun oser af ro og for en til at slappe helt af.Michael S. ★★★★★ Proffessionelt og Effektivt.Josefine P. ★★★★★ God massage. Meget professionelt og kan allerede mærke en forskel på min spændningshovedpineOlivia Pape R. ★★★★★ Rigtig sød og erfaren behandler. Ville varmt anbefale.birthe W. ★★★★★ Jeg havde meget ondt i ryg og ben da jeg kom. Men da jeg gik derfra, var det næsten forsvundet. Jeg var øm i kroppen næste dag, men på en god måde. Det er ikke sidste gang jeg kommmer. Kan varmt anbefale detCasper Lund C. ★★★★★ Det var god massage! Og en hyggelig snak. Ikke sidste gang jeg er hos Lars.Flemming M. ★★★★★ Rigtig behalig fyr.Ved hvad han laver, og ved lige hvor han skal trykke for at lindre smerter.Simone Ellegaard H. ★★★★★ super god service. har aldrig fået massage før og anneli mødte alle mine forventninger. jeg var super tilfreds med min oplevelse!mette W. ★★★★★ Fantastisk massage. Rar og imødekommende og styr på at få taget fat, så man kan mærke effektenSten J. ★★★★★ Dejlig og god behandlingmartin L. ★★★★★ Super godt. Rolige omgivelser.Claus A. ★★★★★ Rigtig god behandlingAnette Sødergran S. ★★★★★ Meget sød og venlig og omhyggelig, god oplevelseStefan H. ★★★★★ Super god behandling. Jeg fik løst mit hold i nakken. Kan varmt anbefales!marcus S. ★★★★★ Virkelig dygtig massør. Klar anbefaling her fraPer Lund M. ★★★★★ Venlig og interesseret modtagelse.God massage og orientering omkring denne.Jan N. ★★★★★ En fantastisk oplevelse, George er god til at vurdere helheden, og hvordan kroppen hænger sammen, at det måske ikke bare er den enkelte ting du kom for, der er problemet.Kom med store skulder problemer og var meget fikseret på denne grumme smerte, og her i behandlings processen, har jeg fået losnet op for min hofter, så har lettere ved at gå, mindre knæ/hofte smerter. Og armene er godt på vej.Gorge har min største og mest oprigtige anbefaling/ tillid.Tøv ikke, bestil tid, og lær og lyt, mærk hvordan dit krop bliver bedre.MVH Birgit NielsenMarlene J. ★★★★★ Lars er nok en af de mest grundige massører jeg har prøvet- han kommer i dybden og trykker på den gode måde – er ikke voldsom. Kan varmt anbefales.Charlotte T. ★★★★★ Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀Kristina H. ★★★★★ Super fint sted og utrolig god massage. Sød og imødekommende og bestemt et besøg værd.Birgit N. ★★★★★ FANTASTISK, intet mindre, kom med voldsomme smerter og en stor bedring efter bare 2 behandlinger, har fået losnet op for mine hofter, der smertede ved bevægelse, mine arme er der stadig lidt med, men en kæmpe ændring, han er så behagelig og omsorgsfuld George, den største anbefaling herfra. Tøv ikke bestil tid.Brit Lybech T. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. God velkomst, introduktion og ikke mindst behandling. Ikke en finger at sætte på noget. Kommer gerne igen.Johanna L. ★★★★★ Helt magisk! Var så dejligt afslappende at jeg næsten faldt i søvn 😍Kristian M. ★★★★★ En god 30 minutters massage, der løsnede op i nakke og skulder, så jeg kunne komme af sted til dans om aftenen.Stedet ligger praktisk med nærtliggende gratis parkering (i 2 timer)Martin J. ★★★★★ Hyggeligt sted, man bliver taget godt imod og godt behandlet 👍🏻Henrik J. ★★★★★ god oplevelse. meget effektivt.Rikke C. ★★★★★ Virkelig professionel og effektiv behandling i en afslappende atmosfære.Sofie S. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. Meget dygtig massør.Benedikte Stigkær L. ★★★★★ Super god og dybdegående massage.kirsten borup J. ★★★★★ Blev taget godt imod,og fik en halv times virkrlig go massage, som hjalp på mine gener og spændinger.Caroline D. ★★★★★ Virkelig god og dybdegående massage.Nina G. ★★★★★ Effektiv dybtgående massage i rolige omgivelser.Vil klart anbefale til andre.Louise M. ★★★★★ Virkelig behagelig, professionel og meget dygtig massør. Jeg kunne mærke stor virkning på mine spændinger allerede efter en behandling.BossiFTF ★★★★★ Du føler dig set og hørt, og han yder langt højere service end du forventer, fordi han er så klog på rigtig mange områder, og han er ikke beskeden på at dele ud om sin viden, som I går sessionen igennem. Altid fedt at blive klogere på sig selv!Vil klart komme der igen.Majbritt P. ★★★★★ Særdeles god behandling. Kan varmt anbefales.Daniel Dissing N. ★★★★★ Min kæreste fortæller at der var styr på det hele, hun følte sig tryg og hun kan mærke en forskel her 3 dage efterBirgitte Damgaard M. ★★★★★ Meget kompetent og behagelig oplevelse at få behandling hos Zency HedenstedPeter R. ★★★★★ God massage, som helt sikkert kan anbefales 😊Yasmin J. ★★★★★ Lækkert, og rigtig god behandling. Man følte virkeligt der var tid til én, og at mam blev hørtHenrik H. ★★★★★ It was a very pleasant experience to meet Lars. He had good insight into my problems and handled the whole treatment very professional.I felt very confident in the treatment and in the advices that Lars gave.I am looking forward for our next appointment.Flemming S. ★★★★★ Super afslappende, og god behandling.Generende smerter i lænden og nakken er forsvundet efter én behandling.Per J. ★★★★★ Dejlig rolig massør der havde gode hænder der kunne gå i dybden med mine problemer!Palle S. ★★★★★ Super professionel og dybdegående massage.Jeg kommer sikkert igen.Theis R. ★★★★★ Fantastisk behandlingJeg vil klart anbefale det til alleTak!Ann J. ★★★★★ Super faglig kompeten behandling.Kan klart anbefale at booke tid.Kommer gerne igen.🙏Ann-Iren B. ★★★★★ Fantastisk god og effektiv Deep tissue massasje som virkelig kan anbefales for at løse op spenninger og smertepunkter i kroppen.Jette P. ★★★★★ God og lyttende inden behandling startede. Fantastisk behandling med godt resultat og god vejledning bagefter med lette øvelser.Erich P. ★★★★★ En god behandling i dejligt miljø med dæmpet music til afslapning. Jeg har fast aftale om behandlingLena N. ★★★★★ God og professionel behandling.Annika J. ★★★★★ Rigtig god massørcecilie C. ★★★★★ Mere god oplevelse.Kom der hen fordi jeg havde smerter ved skulderen (muskel der var i klemme), allerede på 30 minutter var smerterne formindsket en god del.Vil anbefale stede til andre jeg kender.Michael Hørby P. ★★★★★ God dybdegående massage, med en professionel massør, der gav sig god tid til at komme ind hvor det virkeligt kunne mærkes, og til en fornuftig prisInge Tang C. ★★★★★ Fik en rigtig god behandling- fik en tid, luge da jeg havde aller mest brug for detsøren T. ★★★★★ Fantastisk proffdesionel og behagelig behandling , kommer gerne igenOle A. ★★★★★ Kan anbefale massage hos Zency, Horsens. Finder alle de steder hvor der er behov at blive taget fat. Om det er nakke, ryg, arme, ben, fødder, hænder, eller ansigt. Der er ikke noget der bliver glemt.Helene B. ★★★★★ Proffesionel og god massage, behandling tilpasses efter dine problematikker. Fik en times massage, primært af ryggen og lidt af benenecamilla K. ★★★★★ Dejlig massage i smukke omgivelserArne M. ★★★★★ Jeg kom med meget ømme lægmuskler og øm nakke og skuldre.Jeg gik derfra som jeg svævede på en sky og fri for smerter i nakke skuldre.Lea D. ★★★★★ Meget rar behandling og service:)Knud H ★★★★★ Tak for super god massage, de bedste anbefalinger fra mig.Alex H. ★★★★★ God service og super behandlingRudy ★★★★★ Solid massage, hvor der bliver lytter til dine ønskerJonas B. ★★★★★ God service! En dejlig oplevelse og god feedback. Vil klart anbefalde det til andrepeter S. ★★★★★ Super god oplevelse.Henrik C. ★★★★★ Fantastisk massage hjalp virkelig meget, havde fuldstændig ro i kroppen efterfølgende.Louise Kjær K. ★★★★★ Lige den massør jeg havde brug for! Dejlige omgivelser og en god oplevelse med gravidmassage, hvor der var fokus på ro og kroppen.morten J. ★★★★★ Rigtig god behandlingPrachi S. ★★★★★ Brilliant care and professionalism put into the practice. As a former ultramarathoner, I can say that this is one of the best massage therapy experiences I’ve had in my practice.I highly recommend : )Matilde S. ★★★★★ Meget kompetent og rolig massør. God oplevelse, og jeg vender helt sikkert tilbage!Nadia B. ★★★★★ Det er første gang jeg har fået en kropsmassage, det har virkelig været godt for kroppen. Glæder mig allerede til næste massage.Dorthe T. ★★★★★ God og behagelig atmosfære. behandlinger med massage der er velværende og man får et dejligt velbefindende.Max “D.” C. ★★★★★ Korrekt behandling, og fik gode råd med til egen behandling efterfølgende. Gik fra at være i smerte, til igen at kunne slappe af i musklerne.Lillian M. ★★★★★ God oplevelse.Priyadarshini B. ★★★★★ He is veryvery disciplined.I could sense her spirituality and authentic towards his work and responsible.I recommend to prioritise Zency for massage session. Thank youVibeke H. ★★★★★ Dejligt roligt , god information, pæne omgivelserVirkelig dygtigt til at komme ned i muskelerneSusanne J. ★★★★★ god og professionel behandling 🙂Jeanette K. ★★★★★ Gravid massage. Komforten var i top, hele behandlingen igennem. Det samme var kommunikation og kvaliteten af massagen.Kent K. ★★★★★ Super behagelig stemning og god service. Kommer helt sikkert igen hvis ryg og nakke klagerTim G. ★★★★★ Jeg fik løste op i min muskler og det var dejligt, kunne godt gør det igen da det var så godt og synes hun var god til det 🙂Rikke Roland C. ★★★★★ Jeg fik en super god og dybdegående massage. Meget professionel og behagelig atmosfære.Clara Lucia R. ★★★★★ It is Nice place to be.Asmira B. ★★★★★ Professionel og god service 👍Kan helt klart anbefales.Anna Kristine J. ★★★★★ Hyggeligt sted, og dygtig behandler😊Susanne Sleiborg J. ★★★★★ God oplevelse, venlig og imødekommende modtagelse.God og grundig massage der løsnede mine spændte muskler.Jeg kommer helt sikkert igen 🙂Anne Skaarup L. ★★★★★ Skete en fejl under bookning, men blev håndteret rigtig professionelt og generelt en god behandling!Christine N. ★★★★★ Meget grundig og spørger ind til min smerter. Og havde ikke nær så ondt bagefter. Skal helt klart have massage der igen.Nanna H. ★★★★★ God forståelse for mine problematikker. Jeg er meget tilfreds med behandlingen.wrynil ★★★★★ Meget tilfreds med den behandling jeg gik fra Helle. Blev så afslappet at jeg flere gange vågnede efter at være blundet hen. Behandlingen kom godt i dybden med flere års dårlige postiturer mm. Jeg skal bestemt have flere behandlinger.Christophe L. ★★★★★ Jeg havde en god oplevelse, hvor massøren tog godt fat.Aage H. ★★★★★ Haltede ind, gik opret udJohnny H. ★★★★★ Super professionel.Jeg kommer der gerne en anden gang 🙂Kamilla K. ★★★★★ Rigtig god massage, der blev taget godt hånd om mine problematikker.Mette T. ★★★★★ Utrolig venlig og dygtig behandler. Rigtig god oplevelse!Torstein L. ★★★★★ Et rigtig godt sted til massage kan varmt anbefalesJohan C. ★★★★★ Grundig og professionel, lige hvad min ryg og skuldre havde brug for.Marc T. ★★★★★ Fin oplevelse, god behandling der virkede efter hensigtenKent N. ★★★★★ Smilende og imødekommendeGiver sig tid, til at lytte til hvor problemet er :-)Rigtig god service, behandlingen bliver efter kundens behov og ønsker. Man føler sig hurtig i trykke hænder og godt tilpas, der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme, helt klart jeg vender tilbage for at få mere at den gode behandling 🙂 🙂Martin S. ★★★★★ Jeg vil gerne give stor ros til behandlingen. Da jeg ankom var min skulder og ryg (på grund af en skade) så anspændt, at jeg knap nok kunne tage en dyb indånding uden store smerter. Men da jeg efterfølgende satte mig ud i min bil var min første tanke :”kæft det hjalp sku da”. Massøren virkede meget, i mangel af bedre ord, tryghedsskabende. Han var god til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde det.Lucas G. ★★★★★ Rigtig god oplevelse 🙂Erich P. ★★★★★ Venlig betjening, effektivt massage, bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge ZencyKnud Åge S. ★★★★★ En god oplevelse helt igennem.Lis S F ★★★★★ Det var rigtig god og afslappende. Det kan jeg godt anbefale til andre.Tina R. ★★★★★ Meget fin oplevelse og lige hvad jeg trængte til. Jeg kunne få tid samme dag – fantastisk. Jeg kommer gerne igen 😊Michael A. ★★★★★ Professionel og behagelig massage.Bettina N. ★★★★★ Jeg er Bettina, og jeg arbejder IKKE for Zency og har ikke gjort det over et år. Det er IKKE mig, I ringer til her, men et firma i Århus, som åbenbart tjener på mit navn, billeder og anmeldelser.Jeg har Klinikken v./Bettina Noer.Jeg Har bedt Zency stoppe med at bruge mig, men det har de ikke imødekommet.Kirstine F. ★★★★★ Dejlig afslappende og grundig massage!Christian L. ★★★★★ God og dygtig massørTaniia N. ★★★★★ Meget dygtig, hun ved virkelig hvad hun laver, men desværre for dyrt til at jeg kan fortsætte. Med kroniske smerter har jeg brug for behandling ofte, så det bliver alt for dyrt hvis jeg skulle gå der fast.Caroline L. ★★★★★ Rigtig god massør og professionel!Roswitha W. ★★★★★ Venlig og professionel behandling .Kan klart anbefales.Karsten P. ★★★★★ Fint sted. Rent og venligt. God behandling.Eva Corneliussen K. ★★★★★ Yderst professionel og grundig behandling. Jeg fik forklaret undervejs, hvad der foregik. En virkelig god oplevelse, og jeg vil afgjort komme igen 😊Svend B. ★★★★★ Jeg må sige at der var fuld valuta for pengene.Der blev fundet punkter jeg ikke vidste skulle gøre ondt, men det blev ordnet på bedste vis.Meget meget tilfreds med behandling, virkelig god massageJørgen W. ★★★★★ Tak for en behandling ud over det forventede.Claus J. ★★★★★ Rigtig god og dygtig massørEn rigtig dejlig massage, til fornuftige pris, kan kun anbefalesHar bestilt næste tid. 😀Betina R. ★★★★★ Rigtig god service, behandlingen bliver efter eget/kundens behov og ønsker. Der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme.kenneth D. ★★★★★ Bettina er så god og professionel, ens krop er bare fornyet efter hun har behandlet den 🙂 samtidig er hun super sød:)Nicolai Friis S. ★★★★★ Bedste nogensinde! Intet mindre. Og jeg har prøvet mange behandlere gennem tiden.jacob M. ★★★★★ Super behandling, kommer rigtigt godt i dybden. Og lytter til dine behov og super imødekommende kan klart anbefales at prøve 👍Bettina K ★★★★★ Første gang jeg var hos Bettina, igennem Ilsø Massage. Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen. Bettina var både god med hænderne, og fik en til at føle sig hjemme.jette N. ★★★★★ God massage der virker og Bettina er nem at snakke med.Connie B. ★★★★★ Jeg har været til behandling hos Betina Noer, da jeg havde haft hovedpine i flere dage. Hun masserede min nakke og skulderparti, da jeg havde en masse muskel infiltrationer, fordi jeg hækler og strikker en del.Hun var meget grundig og jeg var øm bagefter men hovedpinen har ikke været der siden. Jeg kan varmt anbefale Betina.js_loader

Læs vores andre artikler om Løberknæ

Ondt i knæet

Ondt i knæet

Slidgigt og Væske i Knæ

Slidgigt i knæ

Meniskskade - En komplet guide til dig

Menisk skade

Væske i knæet

Væske i knæet

Korsbåndsskade

Korsbånd

Baker Cyste

Baker Cyste

Mød din ekspert

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Morten Wolter Andersen, Behandler og Indehaver af Zency