Ondt i knæet

Ondt i knæet | En komplet guide med symptomer og behandling

Smerter i knæet, over knæet eller på indersiden af knæet er temmelig udbredte. Knæet er et af kroppens mest komplekse led, og samtidig det der udsættes for den største belastning i hverdagen. Af samme grund er det ikke så mærkeligt, at rigtig mange danskere – faktisk op imod 15% af befolkningen – døjer med daglige smerter i knæene.

Indholdsfortegnelse

Belastningsskader der fører til knæsmerter hører til blandt de hyppigste årsager til ondt i knæet. Derfor er atleter, løbere og andre sportsfolk særligt udsatte, lige som mennesker, der lider af overvægt, kan risikere at belaste knæene i en sådan grad, at det fører til skader på brusk og ligamenter.

Selv om du ikke er overvægtig eller dyrker professionel sport, kan du dog sagtens risikere at komme til at få ondt i knæet mere end én gang i løbet af dit liv. Knæsmerter kan optræde i varierende styrker og sværhedsgrader, og kan være forbigående eller permanente. 

Når man oplever smerter i knæet, kan det være begrænsende for daglige aktiviteter og ens overordnede livskvalitet. “Ondt i knæet” er en generel term, der dækker over en række forskellige symptomer og årsager. I det følgende kan du blive klogere på nogle af de mest almindelige årsager til knæsmerter, og samtidig få et indblik i, hvordan smerter og underliggende årsager kan behandles.

Klik her for at finde en behandler nær dig.

Smerter på indersiden af knæet – hvad kan det betydeSmerter på indersiden af knæet

Smerter på indersiden af knæet kan skyldes flere årsager. Blandt de mest almindelige finder vi skader i det mediale ledbånd, som kan forårsages af eksempelvis overstrækning.

Andre årsager kan for eksempel være menisk skader eller problemer med knæets indvendige brusk. Her kan du læse mere om de potentielle årsager til smerter på knæets inderside.

Skade i det mediale ledbånd (MCL-skade)

Det mediale ledbånd, også kendt som MCL (medial collateral ligament), er en af de vigtige ledbånd i knæet, der forbinder lårbenet med skinnebenet på knæets inderside. En MCL-skade er en af de mest almindelige knæskader.

En årsag til en MCL-skade er overstrækning eller en hurtig vridning af knæet, eller et direkte slag på knæets yderside. Dette kan strække og beskadige ledbåndet på knæets inderside og dermed beskadige MCL. 

Der er flere symptomer, som kan indikere en MCL-skade. Du vil først og fremmest mærke smerter på indersiden af dit knæ samt hævelse og en følelse af ustabilitet i knæet. Smerten kan variere fra mild til intens afhængigt af skadens sværhedsgrad.

Hævelse er et andet symptom, som udvikler sig kort tid efter skadens opståen. Hvis din MCL-skade er forårsaget af et udefra kommende slag, kan hævelsen være ledsaget af blå mærker.

Du kan også mærke en følelse af ustabilitet i leddet som følge af din skade. Personer med en MCL-skade kan føle, at deres knæ ”giver efter” eller er ustabile når de går eller står. Og på sammen måde vil nogle mennesker opleve begrænset evne til at bøje eller strække knæet fuldt ud.

Behandling af MCL-skader afhænger af skadens sværhedsgrad. I mere alvorlige tilfælde kan kirurgi  være nødvendig. 

Mindre skader kan dog som oftest behandles med hvile, is, kompression og elevation (RIKE-metoden). Uanset skadens sværhedsgrad er øvelser, der styrker og smidiggør musklerne, ofte en afgørende del af genoptræningsprocessen.

Meniskskader

Menisken er et stykke C-formet brusk, der fungerer som en støddæmper mellem lårbenet og skinnebenet. Der er to menisker i hvert knæ, en på indersiden (mediale menisk) og en på ydersiden (laterale menisk).

Meniskskader opstår ofte ved pludselige vrid af knæet, især når foden er plantet fast på jorden. Mange sportsudøvere som for eksempel fodboldspillere og håndboldspillere er særligt udsatte overfor menisk skader. 

Denne type skade kan også opstå som følge af aldersrelateret nedbrydning af brusk.

Foruden smerter på indersiden af knæet vil du ved en meniskskade opleve symptomer så som hævelse, besvær og smerter i knæet ved bøjning, og en låst følelse i knæet.

Patellofemoralt smertesyndrom – problemer med knæets indvendige brusk.

Hvis du får ondt i knæet og oplever knæsmerter når du går op ad trapper eller efter løb – det vil sige i forbindelse med aktivitet der i særligt høj grad belaster knæleddet – kan det være tegn på det der kaldes patellofemoralt smertesyndrom. Patellofemoralt smertesyndrom (PFSS) dækker over smerter som er lokaliseret omkring knæets forreste del, især rundt om knæskallen (patella). 

PFSS opstår, når knæskallen ikke glider jævnt over lårbenets lavere del. Den brusk, som sidder inden i knæet, hjælper med at mindske friktionen mellem lårbens- og skinnebensknoglerne. Brusken kan beskadiges som følge af skader, eller tyndslides over tid. 

Overvægt er en vigtig faktor, når det handler om slidrelaterede skader på knæets bruskplader. En anden årsag til udvikling af PFSS er svaghed eller ubalance i de muskler, der styrer hoften og knæet, især quadriceps femoris (den store lårmuskel). Dette kan resultere i ujævn fordeling af belastning gennem knæleddet.

Hvis du har problemer med knæets indvendige brusk, vil du opleve smerter ved bevægelse, stivhed i knæet, og en knasende følelse ved bøjning af knæet. Du kan også have svært ved at strække leddet helt ud. Og du vil opleve en udtalt forværring af smerterne i forbindelse med belastning.

Runners Knee eller løberknæ – ondt i knæet efter løb

Professionelle atleter og flittige løbere er særligt udsatte for smerter i knæet. Løb er en sport, som i høj grad belaster leddene – især hvis man løber på asfalt eller andre hårde belægninger. Gentagen og langvarig belastning kan føre til mange forskellige knæproblemer, herunder PFSS (se ovenfor), eller ITBS (en forkortelse for Iliotibial Band Syndrome), også kaldet friktionssyndrom eller ITB-syndrom – eller løberknæ.

Løberknæ eller Runners Knee - Årsager, symptomer og behandling

Tractus iliotibialis er et stærkt senebånd, der løber ned langs ydersiden af låret fra hoften til skinnebenet. Ved forkert eller overdreven belastning kan senebåndet og det omgivende væv blive belastet omkring senens hæftepunkt. 

Overbelastning er en primær årsag til ITBS. Dette kan være resultatet af øget træningsintensitet eller megen hård træning uden efterfølgende tilstrækkelig hvile og restitution. Forkert løbeteknik og muskulær ubalance kan også bidrage.

Hvis du får ondt i knæet efter løb, kan det således skyldes løberknæ. ITBS kan manifestere sig som brændende smerter i knæ og knæets omgivelser. Dette skyldes den inflammation, der opstår som følge af irritation i senebåndet, som er der forårsaget af friktion.

Kan løberknæ forebygges eller helbredes med knæøvelser?

Knæøvelser mod løberknæ er altid en god idé – især hvis du dyrker sport eller løber regelmæssigt. Her bør øvelser, som træner leddets styrke og fleksibilitet, være en fast del af din daglige træning. Når du laver knæøvelser styrker du musklerne og fremmer såvel blodcirkulation som fleksibilitet, og forebygger derved skader.

Hvis du allerede har pådraget dig en skade, som giver smerter i knæet ved løb, bør du først og fremmest fokusere på aflastning af knæet. Du bør undgå øvelser, som giver smerter, og i stedet have fokus på lette strækøvelser, balanceøvelser og styrketræning af de omgivende muskler.

Er du i tvivl om du har et løberknæ eller et springerknæ kan du læse forskellen og symptomerne herpå her:
Løberknæ symptomer og Springerknæ symptomer.

Klik her for at få 7 effektive styrketræningsøvelser til dit løb og hold dig skadesfri samt få et bedre løb.

Hvorfor får jeg ondt i låret over knæet?

Måske oplever du ikke direkte knæsmerter, men smerter i den del af låret, der befinder sig lige over knæskallen. Smerten kan variere fra let til alvorlig og kan manifestere sig som prikkende, brændende, borende eller som en vedvarende ømhed. 

Når man får ondt i låret over knæet, kan det have flere forskellige årsager. Blandt disse finder vi 

Muskelstramninger eller skader

Muskelstramninger i lårregionen kan være en almindelig kilde til smerte. En stram lårmuskel kan være en følge af overstræk eller belastning, hvilket resulterer i små skader på musklens fibre, som medfører smerte og hævelse.

Stressfraktur på lårmusklen

Hård og gentagen belastning kan – især hos professionelle atleter – medføre stressfrakturer. En stressfraktur manifesterer sig ved en dyb og vedvarende smerte, der forværres med aktivitet.

Blodprop (dyb venetrombose)

En blodprop i en dyb vene (især i benet) kan forårsage smerte, hævelse og potentielt alvorlige sundhedsrisici. Dyb venetrombose vil præsentere med smerte, rødme og hævelse i det berørte område. Hvis du har mistanke om en blodprop, bør du øjeblikkelig søge læge.

Neuropatiske årsager

I visse tilfælde kan smerte i låret over knæet være relateret til nerveirritation eller skade. Tilstande som meralgia paraesthetica, hvor den laterale femorale kutane nerve er klemt inde, kan føre til smerte og prikken i låret.

Slidgigt – en kendt årsag til knæsmerterSlidgigt i Knæet

Slidgigt i knæet, også kendt under betegnelsen knæartrose eller gonartrose, er en smertefuld og invaliderende tilstand, der opstår som følge af nedbrydning og tab af brusk i knæleddet. Denne lidelse foranlediger såvel stærke smerter som betydelig funktionsnedsættelse, særligt blandt den ældre del af befolkningen. 

Hvorfor får man slidgigt i knæet?

Mens alder er en primær risikofaktor, når det gælder knæartrose, er der flere elementer, der kan bidrage til udviklingen af slidgigt i knæet. Blandt disse finder vi:

Genetik:

En familiehistorie med slidgigt kan forøge en persons risiko.

Overvægt:

Ekstra kropsvægt øger belastningen på knæleddene så at nedbrydning af brusk går hurtigere.

Skader:

Tidligere knæskader, for eksempel knoglebrud nær leddet eller ligamentskader, kan være medvirkende årsag til udvikling af slidgigt – for eksempel hvis der er opstået skævheder.

Hvad er symptomerne på slidgigt i knæ?

Slidgigt er en inflammationstilstand, med alt hvad deraf følger af smerter og nedsat bevægelighed. Du vil ved slidgigt i knæet opleve smerter, der typisk forværres i forbindelse med bevægelse og lindres ved hvile. Brændende smerter i knæet og dettes omgivelser er ikke ualmindelige, når der er tale om slidgigt.

Hvis du oplever, at dine knæled er stive om morgenen eller efter et længere varende hvil, kan det skyldes slidgigt. Hævelse forårsaget af væske i knæet er også et symptom, lige som knasen og knirken ved bevægelse af leddet som oftest følger med.

Kan knæartrose behandles?

Slidgigt er desværre en uhelbredelig lidelse, som dog kan håndteres på en måde så knæsmerter og ubehag mindskes, samtidig med at funktion og bevægelighed forbedres. Mange mennesker lever med slidgigt i knæet, som behandles med forskellige metoder.

Tilstanden kan konstateres ved klinisk undersøgelse, eventuelt suppleret af røntgen eller MRI – metoder, som er velegnede til vurdering af brusknedbrydningens omfang samt til identifikation af andre problemer i leddet. Når diagnosen er stillet, vil lægen vurdere hvilke behandlingsmæssige tiltag det giver mening at sætte i værk.

Blandt de tiltag, der kan lindre smerter og forebygge forværring af knæartrose, finder vi 

Vægtstyring

Reduktion af kropsvægt kan signifikant minimere belastningen på knæleddet. Hvis du er overvægtig, bør du altså tabe dig for at afhjælpe slidgigt i knæ.

Øvelser og træning:

Øvelser for at styrke de muskler, der understøtter knæet, kan forbedre såvel styrken som fleksibiliteten og bidrage til heling samt lindring af smerter.

Smertelindring:

Medicin som paracetamol, NSAIDs eller injektioner med kortikosteroider/hyaluronsyre. Visse former for smertelindrende medicin, for eksempel Ibuprofen, har antiinflammatoriske virkninger.

Hjælpemidler:

Brug af stok eller særlige skinner kan aflaste pres og give støtte til det ramte led.

Kirurgiske indgreb:

I avancerede eller smertefulde tilfælde kan knæalloplastik (knæudskiftning) være en løsning.

Livsstilsjusteringer:

Foruden vægttab er det altid en god idé at inkorporere brug af det rette fodtøj samt sund kost og skånsom motion i sin dagligdag, lige som det er vigtigt at være opmærksom på sin krop generelt.

Hvorfor har jeg ondt i knæhasen? Ondt i knæhasen

Smerter i knæet er ikke nødvendigvis begrænset til den forreste del af leddet, der hvor knæskallen sidder. Mange mennesker oplever også smerter i knæhasen, det vil sige den del af benet, der ligger mellem knæets bagside og læggen. 

Hvis du nogensinde har følt en skarp smerte eller en konstant ømhed i dette område, er du ikke alene. Smerter i knæhasen er nemlig et forholdsvis udbredt fænomen, som kan have mange årsager. Læs med og bliv klogere på hvorfor du får ondt i knæhasen.

Forstrækning af sene

Senerne i knæhasen kan blive overstrakte eller inflammerede på grund af overdreven brug eller pludselige bevægelser. Dette kan ske under aktiviteter som løb, spring eller tunge løft. 

Du er ikke i tvivl, hvis du forstrækker en sene eller et ledbånd i det område. Smerten kan variere fra en let ømhed til en skarp, stikkende smerte, og du vil med stor sandsynlighed få ”glæde” af din skade i flere dage.

Skade på det bagerste korsbånd

Blandt de vigtigste strukturer i knæets komplekse opbygning finder vi korsbånd. Der er to hovedkorsbånd i knæet: Det forreste korsbånd (ACL) og det bagerste korsbånd (PCL). Disse bånd arbejder sammen for at stabilisere knæet, især under bevægelse, og for at forhindre overdreven forskydning eller vridning af knæet. 

Det bagerste korsbånd kan blive skadet ved direkte slag eller voldsomme vrid. En korsbånd skade kan forårsage smerter i knæhasen, hævelse og nedsat bevægelighed i knæet. Knæet vil også ofte hæve, hvilket skyldes blødning inde i leddet. Og endelig kan knæet føles stift, lige som det kan være svært eller smertefuldt at bøje eller strække det fuldt ud.

Baker cyste

En Baker’s cyste, også kendt som en popliteal cyste, er en væskefyldt cyste, der kan udvikle sig bag knæet. Den er opkaldt efter den britiske kirurg William Morrant Baker, som først beskrev denne tilstand i det 19. århundrede. 

Denne cyste kan forårsage hævelse og smerte i knæhasen, især når du bøjer knæet. Den kan opstå som følge af andre knæproblemer som arthritis eller meniskskader, som medfører overproduktion af synovialvæske – den væske, der naturligt findes i vores led for at smøre og beskytte dem. Når trykket inde i knæleddet øges, kan denne overskydende væske blive skubbet ud i et område bag knæet, hvilket fører til dannelsen af en cyste.

Baker’s cyste giver anledning til hævelse bag på knæet og eventuelt ned i læggen. Hvis du har pådraget dig en Baker’s cyste, vil du opleve smerter ved bøjning af knæet, lige som knæet kan føles stift og vanskeligt at strække ud. Nogle patienter beskriver tilstanden som en følelse af fyldthed eller tryk bag knæet.

Dyb vene trombose (DVT) eller blodprop i benet

DVT er en blodprop, der dannes i en dyb vene, ofte i benet. Udover smerter i knæhasen kan symptomer på DVT omfatte hævelse, rødme eller en varm følelse i det berørte område. 

Dette er en alvorlig tilstand, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. Hvis du har mistanke om DVT i forbindelse med smerter i knæhasen, bør du således straks ringe til lægen.

Overbelastning af knæ

Nogle gange kan hård og gentagen belastning af benene forårsage smerter i knæhasen. Dette kan ske i forbindelse med hårdt, fysisk arbejde, intensiv dyrkelse af løb eller visse former for sport, og så selvfølgelig svær overvægt. Over tid kan denne overbelastning føre til inflammation og smerter.

Hvis du oplever vedvarende smerter – især efter aktivitet – kan det sagtens skyldes overbelastning af knæ. Smerterne vil som oftest starte som en mild ømhed, og kan blive værre over tid.

Om morgenen eller efter længere perioder med inaktivitet kan du opleve, at knæet føles stift, måske endda med hævelser. Overbelastningsskader sætter sig ofte som smerter i knæhasen, hvilket kan være yderst pinefuldt.

Såvel smerter som hævelser kan være medvirkende årsager til, at knæets bevægelighed er begrænset. Og du kan sågar risikere, at det begynder at ”knirke” i leddet.

Vand i knæet – hvad er nu det?

Det lyder måske underligt, at man skal kunne have vand i knæet. Men her er der faktisk tale om en velkendt tilstand, især blandt sportsfolk.

Selv om du ikke er atlet eller løber, kan du dog sagtens pådrage dig et ødem i knæleddet, som er den lægefaglige betegnelse for denne tilstand. Der kan nemlig være mange forskellige årsager til udvikling af vand i knæet.

Hvorfor får man vand i knæet?

Ophobning af vand i knæet kan ske af mange forskellige årsager. Blandt de mest almindelige finder vi 

Skader:

Direkte traumer som et fald eller et slag kan forårsage ophobning af væske i knæet. Meniskskader, ledbåndsskader og bruskbeskadigelser kan også være årsagen.

Slidgigt:

Dette er en degenerativ ledsygdom, hvor brusken i knæet gradvist nedbrydes. Som reaktion kan leddet producere ekstra ledvæske, hvilket fører til hævelse.

Reumatoid arthritis, også kaldet leddegigt:

En autoimmun sygdom, hvor kroppens eget immunforsvar angriber leddene. Dette kan føre til inflammation og ophobning af væske.

Infektion:

Hvis bakterier trænger ind i knæleddet, kan det føre til en infektion, hvilket kan medføre hævelse og væskeakkumulering.

Af andre årsager kan nævnes betændt slimsæk i knæet, også kaldet bursitis, og dannelse af cyster, for eksempel Baker’s cyste som beskrevet oven for. Andre former for gigt end de beskrevne kan ligeledes medføre vand i knæet.

Symptomer på vand i knæet

Hvis dit knæled er ømt og hævet, kan det være et tegn på at du har vand i knæet. Du bør holde øje med følgende symptomer

 • Hævelse af knæet
 • Stivhed eller nedsat bevægelighed i leddet
 • Smerter, især ved bevægelse eller belastning
 • Varm følelse i knæet

Hvis du har mistanke om vand i knæet bør du tage kontakt til din læge. Han eller hun vil sandsynligvis kunne stille den rette diagnose med det samme, og i tilfælde af tvivl henvise til en specialist inden for ortopædi. En fysisk undersøgelse kombineret med billeddiagnostik som røntgen, ultralyd eller MRI kan hjælpe med at bestemme årsagen til – og omfanget af – problemet.

Kan vand i knæet behandles?

Lige som det er tilfældet med mange andre lidelser, der relaterer sig til skader i knæet, er det essentielt at du først og fremmest benytter RICE-metoden: Rest (hvile), Ice (is), Compression (kompression) og Elevation (opløftning). Du kan supplere med de såkaldte NSAID’er, som er ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, og som kan anvendes til at reducere smerter og hævelse. I Danmark sælges disse under navnene Ipren og Ibuprofen.

I alvorlige tilfælde kan en læge vælge at dræne det overskydende væske fra knæet ved hjælp af en nål. Og i de mest omfattende tilfælde hvor skader eller sygdomme er årsagen, kan kirurgisk indgreb være nødvendigt.

Mus i knæetMus i knæet

Hvis vand i knæet har en underlig klang, lyder mus i knæet direkte fjollet. Når folk taler om at have ”mus i knæet”, mener de dog sjældent den lille gnaver, men en bestemt form for knæskade. 

”Mus i knæet” refererer faktisk til en lille bruskblok eller et stykke løs knogle, der flytter sig rundt i knæleddet. Dette fragment kan kile sig fast mellem ledfladerne, hvilket forårsager smerte og hæmning af bevægelsen.

Hvorfor får man mus i knæet?

Denne lidelse kan have flere årsager. Mus i knæet kan afstedkommes af et direkte slag til – eller vrid i – knæet, som får et stykke brusk eller knogle til at bryde løs. Årsagen kan også være slidgigt, eller knoglenekrose. Begge degenerative sygdomme kan foranledige løsrivelse af brusk- eller knoglefragmenter, som dernæst vil bevæge sig frit rundt inde i leddet. 

Hvis du har mus i knæet, er du ikke i tvivl. Lidelsen manifesterer sig ved en pludselig og skarp smerte, og en følelse af at knæet låser og ikke kan bevæge sig. Disse hovedsymptomer vil som oftest være ledsaget af hævelse samt en fornemmelse af at knæleddet ikke er stabilt.

Billeddiagnostiske metoder som røntgen, ultralyd eller MRI kan hjælpe med at identificere og lokalisere det løse fragment. Hvis der er tale om en svær og invaliderende tilstand, kan en operation komme på tale. Ellers er behandlingen meget lig den, der foreslås til andre former for ondt i knæet, nemlig hvile, elevation af benet, skånsomme øvelser og en generel bevidsthed omkring hvordan du belaster dine knæ.

Smerter i knæ om natten

Hvis du oplever smerter i knæet om natten, kan det være meget ubehageligt og forstyrrende for din søvn. Der er flere mulige årsager til disse smerter, og det er vigtigt at identificere årsagen for at kunne behandle problemet effektivt. Her er nogle almindelige årsager til smerter i knæet om natten:

 1. Overbelastning: Hvis du har været aktiv i løbet af dagen og har belastet dine knæ, kan det resultere i smerter om natten. Dette kan være særligt relevant, hvis du har udført gentagne bevægelser eller har trænet hårdt.
 2. Skader: Tidligere skader på knæet, såsom forstuvninger, forstrækninger eller brud, kan forårsage smerter om natten. Disse skader kan have eftervirkninger, der fortsætter med at forårsage ubehag, selv efter at de er helet.
 3. Slidgigt: Slidgigt er en almindelig årsag til knæsmerter, især hos ældre mennesker. Det kan forårsage smerter og stivhed i knæet, der kan forværres om natten.
 4. Betændelse: Betændelse i knæet, såsom bursitis eller tendinitis, kan også forårsage smerter om natten. Disse tilstande kan være resultatet af gentagne belastninger eller overanstrengelse af knæet.

Hvis du oplever smerter i knæet om natten, er det vigtigt at konsultere en uddannet behandler, såsom en fysioterapeut eller en ortopædkirurg. De kan foretage en grundig vurdering af dit knæ og anbefale den bedste behandling for dine symptomer. Behandlingsmuligheder kan omfatte fysioterapi, medicin, injektioner eller i nogle tilfælde kirurgi.

Husk at det er vigtigt at lytte til din krop og give den tilstrækkelig hvile og restitution. Undgå aktiviteter, der forværrer smerterne, og sørg for at strække og styrke dine knæmuskler regelmæssigt for at forebygge yderligere problemer.

Hvordan forebygges smerter i knæet?

Uanset årsagen til dine knæsmerter, kan disse godt gå hen og blive hæmmende for dine udfoldelser i hverdagen. Under alle omstændigheder er det aldrig rart at gå rundt med ondt i knæet. Og hvis dine smerter forhindrer dig i at dyrke motion, eller måske foranlediger en ujævn afvikling af gang, kan dette føre til mere komplekse helbredsproblemer.

Derfor bør du altid være opmærksom på hvordan du bruger din krop. Er du atlet, for eksempel gymnast, fodbold- eller håndboldspiller, er det en god idé at bruge støttende knæbind for at forebygge de værste vrid i knæet. 

Det er også vigtigt at træne musklerne omkring knæet, så de kan levere den rette støtte til leddet. Der findes mange øvelser til træning af netop disse muskler. Og så er det selvfølgelig vigtigt at huske grundig udstrækning efter hård fysisk træning.

Hjælper massage på ondt i knæet?

Et fornuftigt supplement til træning og udstrækning er en god sportsmassage eller fysiurgisk massage med jævne mellemrum. Når musklerne masseres, øges blodgennemstrømningen i vævet. 

Muskler, som på regelmæssig basis masseres grundigt igennem, vil opnå øget smidighed og færre spændinger. Dette kan være med til at forebygge skader, og samtidig opbygge musklens styrke.

Hvis du allerede har pådraget dig en skade, kan massage faktisk fremskynde restitutionen. Det betyder, at skaden heler hurtigere op. Så behøver du ikke at forholde dig passiv i så lang tid, at du mister muskelmasse og kommer i dårlig form. Og du kan samtidig nyde godt af massagens antiinflammatoriske og afstressende effekter.

Du kan læse mere om hvor du finder den beste fysiurgisk massør eller sportsmassør i dit lokalområde her.

Fremragende4.9Klára K. ★★★★★ Very calming and professional massage. Definitely recommend. My neck has never felt bettermette S. ★★★★★ Vil helt klart anbefale Zency. Dygtig og virkelig kompetent. Meget godt oplevelsePiahardrup@gmail.com P. ★★★★★ Rigtig god og dybdegående massage.Sanne L. ★★★★★ Fantastisk rådgivning og behandling.Bente B. ★★★★★ Meget professionel behandler. Er rigtig god til at lytte, til de problemer jeg har, og yder den bedste behandling, ud fra hendes vurdering. Har fået det bedre allerede efter 2 behandlinger. Vicky kan varmt anbefales til andre. Jeg kommer helt sikkert igen.Vibeke og Jannik Haahr A. ★★★★★ Virkelig dejlig behandling. Fik løsnet en masse spændinger og vil helt sikkert komme igen 🙂 Vibeke.Betina B. ★★★★★ Kom til Amita med en meget smertefuld og stiv nakke, og Amita har løsnet mine muskler så jeg nu kan vende hovedet næsten smertefrit. Glæder mig til på torsdag til min næste tid!!Viggo J. ★★★★★ Meget dejlig behandling, særdeles dygtig og kompetent massørCharlotte A. ★★★★★ Meget professionel behandling. Mine smerter er forsvundet efter et par behandlinger. Der gives også vejledning til øvelser.Lone Bundgaard L. ★★★★★ En god og grundig massage. Tilpas hård – man kunne stadig slappe af imens.Behagelig massør, der kan sit håndværk. 😉Mogens N. ★★★★★ En rigtig god oplevelse.Jeg er super godt tilfreds. Bliver lyttet til, taget seriøs og god faglig vurdering. Smertelindring og forkælelse.Jeg kommer helt sikkert igen.Alan Gottschalck S. ★★★★★ Så god en oplevelse. Kroppen blev som “ny” og ser frem til næste behandling 🙏Maria B. ★★★★★ Rigtig god massage! Kan anbefales 🙂Ulla K. ★★★★★ Fantastisk behandling. Jeg kom med smerter i lænd, men svævede derfra.Georg lyttede til mine udfordring, og fik afhjulpet mig mine smerter.Jeg kommer helt sikkert igen.Anitta J. ★★★★★ Kan på det kraftigste anbefale George. Kom med en meget muskelspændt låst ryg og stærke smerter, som gennem mange år var blevet opgivet af andre massører.Efter blot en enkel behandling hos George var smerterne til at holde ud, efter en uges tid var smerterne væk og hud og muskler var blevet bevægeligt.Ved anden behandling begyndte muskulaturen at give efter og George fik musklen til og løsne sig.George er imødekommende og lytter til det du fortæller.Og så er han bare virkelig dygtig.George giver ikke op på et problem.De varmeste anbefalinger herfra 👍FrkFenja ★★★★★ Venlig betjening og grundig massage. Jeg kan anbefale Zency BrammingMatias ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Alt spillede og der blevet trykket igennem.Mette Rostgaard E. ★★★★★ Så godt! For første gang har jeg fået en behandling, der har taget udgangspunkt i min egen beskrivelse af ‘ondet’. Det var en rigtig dejlig oplevelse, og massagen har allerede gjort en stor forskel !Hanne R. ★★★★★ Det er noget af det bedste, jeg gjort for mig selv. Kan kun varmt anbefale det. Utroligt professionel og sødt personale og prisen er rimelig.Lotte L. ★★★★★ Fantastisk😊Stephanie Reichl O. ★★★★★ Super god oplevelse. En af de bedste massager jeg længe har fået 😊 kan virkelig anbefalesSussie J. ★★★★★ Super god massage. Dygtig massør. Fine omgivelser. Parkering lige ved.Phillip K. ★★★★★ Professionel behandling af min fibersprængning. Får min anbefaling.Rikke H. ★★★★★ Fantastisk god oplevelse! Jeg kom til Christina med forfærdeligt ondt i lænden. Hun var meget nærværende, lyttende og behagelig, og hele oplevelsen var så god. Jeg gik derfra uden de smerter, jeg kom med. Kæmpe anbefaling 😊 jeg kommer helt sikkert igenLars Risager H. ★★★★★ God velkomst, afslappet atmosfære. God til at finde de rigtige steder. Længe siden jeg har været så smertefri som efter en times God massage ved StineDavid M. ★★★★★ Fuld anbefaling herfra ! – George er imødekommende, velovervejet og lyttende. Han har en masse viden og kan sit kram uden at skulle kigge på opslag og plakater på væggene. Gode behandlinger, med individuelle vurderinger og metoder fra gang til gang, afhængigt af problem områderne.Anne-Mette Ø. ★★★★★ Super god oplevelse og det var første gang jeg har benyttet mig af Zency. Jeg har tænkt mig at holde fast i deres massagebehandlinger da jeg kan mærke en betydelig forskel bare på en behandling. 👍👍👍Pernille Christine L. ★★★★★ Vildt dygtig. Var grundig, og fik fat i alle de ømme punkter. Stor anbefaling herfra👌Peder N. ★★★★★ En god oplevelse med en massør som kan sit kramNicholas van der V. ★★★★★ Alex er en dygtig massør og et behageligt menneske. En anbefaling herfra! Jeg fik behandling med henblik på lindring af spændingshovedpine og migræne, og jeg kunne allerede mærke en forskel et par dage efter første behandling.Ditlev S. ★★★★★ God massage. Massøren var god til at løsne de muskler man bad om.Søren ★★★★★ Virkelig god oplevelse. Jeg plejer normalt at bruge en anden behandler, men han er sygemeldt. Jeg var skeptisk fordi jeg har haft en del dårlige oplevelser andre steder. Men det var en super god og professionel behandling, og vi fik læst mit problem med en behandling.Annette G. ★★★★★ Behandler virker meget professionel, engageret ogvidendeLars H. ★★★★★ God modtagelse, fortrinlig service og kompetent massage 😊Stine L. ★★★★★ Da jeg flyttede til Horsens var det ikke en massør jeg tænkte, at jeg ville komme til at mangle mest. Men hold da op, hvor har jeg manglet en god en! Jeg har søgt Horsens tyndt, i alle prisklasser og specialer.. Og så pludselig var hun der bare! På et for mig lidt uventet sted, gennem en hjemmeside jeg fandt lidt tilfældigt – Carina fra Zency!Hun giver hvad jeg vil kalde for en fuldstændig perfekt massage, og det er næsten for billigt med det niveau hun arbejder på. Jeg sender 5 stjerner og en kæmpestor anbefaling herfra!Ellen B. ★★★★★ Virkelig behagelig og kyndig behandling, som løsnede godt opHans B. ★★★★★ Super godt man mærker forskellen fra behandling til behandlingMichel R. ★★★★★ Perfekt behandlingJens M. ★★★★★ Superbehageligt og løsnede virkelig op.Anne Kjær M. ★★★★★ God behandler- der er lytter “mærker” efter og arbejder målrettet ser frem til næste behandling.Maybritt Sloth L. ★★★★★ Dejlig oplevelse.Camilla er en super massør, hun oser af ro og for en til at slappe helt af.Frank K. ★★★★★ Super god massageHenrik og Ulla N. ★★★★★ Lyttende og kompetent behandlerfinn M. ★★★★★ Meget professionel behandling, Lars fik løst op for problemet ret hurtigt. Godt sted, god stemning og god behandling, der tør jeg godt komme igen 🙂Kenneth M. ★★★★★ Super god behandling.Lyttede til, hvor jeg havde ondt og brug for, at få løsnet op.Michelle Hornbæk J. ★★★★★ Enormt professionelt og rart at komme hos Nina i Åbyhøj. Man føler sig i trygge hænder hele vejen.Anna C. ★★★★★ Virkelig god oplevelse med rart og imødekommende personale. Kan varmt anbefale en behandling hos dem!Lotte T. ★★★★★ Dygtig massør. Jeg kom med et specifikt problem, og det gik han lige på. Nu er det løst.God oplevelse, god behandling.Kan varmt anbefalesKristine V. ★★★★★ Helt igennem skøn oplevelse. Dejlig massage. God service og information hele vejen igennem behandlingen. Vil klar både anbefale og selv benytte Zency igen.Morten E. ★★★★★ God behandlingIda B. ★★★★★ Det var en helt fantastisk oplevelse, med det samme jeg kom ind i rummet kom der en ro over mig. Jeg fik gode råd og en god snak efterfølgende for at kunne afstresse i hverdagen. Virkelig anbefalingsværdig 👌🏼✨️steen V. ★★★★★ Fantastisk behandling, effektiv, behagelig og grundig, alt alt en god oplevelseSimona A. ★★★★★ Det var en dejlig og behagelig oplevelse. 😊 Vicky er meget sød og giver mig det som jeg havde problemer med. Nemlig ømme skulder,nakke og ryg.🙌.Når man arbejder som fast nattevagt, kommer alle andre patienter først. 🙂Så jeg brugte min dag for at forkæle mig selv. 👏.Helt sikker et sted jeg vil anbefalde 🙂🙂Tuyen V. ★★★★★ God og professionel massage.Poul Erik R. ★★★★★ Meget grundig massage og klarlægning af hvor problemet erIna Clement S. ★★★★★ Dejlig behagelig oplevelseBenthe T. ★★★★★ God og effektiv massage og behagelig behandlerAlberte K. ★★★★★ Rigtig lækker og behagelig behandling, Vicky er super sød og tager tingene stilleog roligt i det tempo man har brug for. Kan helt klart anbefale hende og kommer helt sikket snart igen.Hoang M. ★★★★★ Fantastisk oplevelse! Kan kun anbefalesrasmus S. ★★★★★ Meget behagelig og i møde kommende, lyttede til mine behov og god massage. God til at informere om mine smerter og forbindelser.Vivian A. ★★★★★ Dygtig massørFlemming J. ★★★★★ super behandlingJan Berner R. ★★★★★ Rigtig god oplevelse. Empatisk og dygtig massør!Kan kun anbefales.Christoffer M. ★★★★★ Yders professionel behandling i dejlig atmosfære, samt nemt at bestille tid. Fik behandling for spændinger i nakke/skuldre, ryg, lænd samt baller.Bo C. ★★★★★ Meget god og kompetent massage.Anita R. ★★★★★ Vågnede med begyndende hold i nakken, og fandt en Dygtig og behagelig behandler. Atmosfæren i rimet var behagelig og rolig. Fik løsnet de spændinger jeg havde, det er ikke sidste gang jeg benytter Zency.Morten A. ★★★★★ En helt fantastisk oplevelse, Vicky kan virkelig noget, og meget rolig. Kom med knæ problem efter at have fået et helt kunstigt knæ i maj og har haft smerter siden 2010 og efter følgende 7 operationer siden da. Og følesløshed og nerve smerter m.mMen bare 2 dage efter behandling var der bedring 🙏🏻Jeg har bestilt tid igen 😊Sten J. ★★★★★ Dejlig og god behandling. Fåes nok ikke bedre. 😀Victoria O. ★★★★★ Kjempeflink! Har hatt vondt i nakke og rygg over lengere tid, men zency fiksa. Det gjorde seg med 30 minutter massasje!Jette J. ★★★★★ God, effektiv og professionel behandlingMarna P. ★★★★★ Nu har jeg været der 4 gange og synes at det er super god massage. Har bestilt en ny tid.Signe H. ★★★★★ Super skøn behandlingRikke D. ★★★★★ Sød, behagelig og omhyggelig – kommer gerne igen😊Michael S. ★★★★★ Proffessionelt og Effektivt.Josefine P. ★★★★★ God massage. Meget professionelt og kan allerede mærke en forskel på min spændningshovedpineOlivia Pape R. ★★★★★ Rigtig sød og erfaren behandler. Ville varmt anbefale.birthe W. ★★★★★ Jeg havde meget ondt i ryg og ben da jeg kom. Men da jeg gik derfra, var det næsten forsvundet. Jeg var øm i kroppen næste dag, men på en god måde. Det er ikke sidste gang jeg kommmer. Kan varmt anbefale detCasper Lund C. ★★★★★ Det var god massage! Og en hyggelig snak. Ikke sidste gang jeg er hos Lars.Flemming M. ★★★★★ Rigtig behalig fyr.Ved hvad han laver, og ved lige hvor han skal trykke for at lindre smerter.Simone Ellegaard H. ★★★★★ super god service. har aldrig fået massage før og anneli mødte alle mine forventninger. jeg var super tilfreds med min oplevelse!mette W. ★★★★★ Fantastisk massage. Rar og imødekommende og styr på at få taget fat, så man kan mærke effektenmartin L. ★★★★★ Super godt. Rolige omgivelser.Claus A. ★★★★★ Rigtig god behandlingAnette Sødergran S. ★★★★★ Meget sød og venlig og omhyggelig, god oplevelseStefan H. ★★★★★ Super god behandling. Jeg fik løst mit hold i nakken. Kan varmt anbefales!marcus S. ★★★★★ Virkelig dygtig massør. Klar anbefaling her fraPer Lund M. ★★★★★ Venlig og interesseret modtagelse.God massage og orientering omkring denne.Jan N. ★★★★★ En fantastisk oplevelse, George er god til at vurdere helheden, og hvordan kroppen hænger sammen, at det måske ikke bare er den enkelte ting du kom for, der er problemet.Kom med store skulder problemer og var meget fikseret på denne grumme smerte, og her i behandlings processen, har jeg fået losnet op for min hofter, så har lettere ved at gå, mindre knæ/hofte smerter. Og armene er godt på vej.Gorge har min største og mest oprigtige anbefaling/ tillid.Tøv ikke, bestil tid, og lær og lyt, mærk hvordan dit krop bliver bedre.MVH Birgit NielsenMarlene J. ★★★★★ Lars er nok en af de mest grundige massører jeg har prøvet- han kommer i dybden og trykker på den gode måde – er ikke voldsom. Kan varmt anbefales.Charlotte T. ★★★★★ Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀Kristina H. ★★★★★ Super fint sted og utrolig god massage. Sød og imødekommende og bestemt et besøg værd.Birgit N. ★★★★★ FANTASTISK, intet mindre, kom med voldsomme smerter og en stor bedring efter bare 2 behandlinger, har fået losnet op for mine hofter, der smertede ved bevægelse, mine arme er der stadig lidt med, men en kæmpe ændring, han er så behagelig og omsorgsfuld George, den største anbefaling herfra. Tøv ikke bestil tid.Brit Lybech T. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. God velkomst, introduktion og ikke mindst behandling. Ikke en finger at sætte på noget. Kommer gerne igen.Johanna L. ★★★★★ Helt magisk! Var så dejligt afslappende at jeg næsten faldt i søvn 😍Kristian M. ★★★★★ En god 30 minutters massage, der løsnede op i nakke og skulder, så jeg kunne komme af sted til dans om aftenen.Stedet ligger praktisk med nærtliggende gratis parkering (i 2 timer)Martin J. ★★★★★ Hyggeligt sted, man bliver taget godt imod og godt behandlet 👍🏻Henrik J. ★★★★★ god oplevelse. meget effektivt.Rikke C. ★★★★★ Virkelig professionel og effektiv behandling i en afslappende atmosfære.Sofie S. ★★★★★ Fantastisk oplevelse. Meget dygtig massør.Benedikte Stigkær L. ★★★★★ Super god og dybdegående massage.kirsten borup J. ★★★★★ Blev taget godt imod,og fik en halv times virkrlig go massage, som hjalp på mine gener og spændinger.Caroline D. ★★★★★ Virkelig god og dybdegående massage.Nina G. ★★★★★ Effektiv dybtgående massage i rolige omgivelser.Vil klart anbefale til andre.Louise M. ★★★★★ Virkelig behagelig, professionel og meget dygtig massør. Jeg kunne mærke stor virkning på mine spændinger allerede efter en behandling.BossiFTF ★★★★★ Du føler dig set og hørt, og han yder langt højere service end du forventer, fordi han er så klog på rigtig mange områder, og han er ikke beskeden på at dele ud om sin viden, som I går sessionen igennem. Altid fedt at blive klogere på sig selv!Vil klart komme der igen.Majbritt P. ★★★★★ Særdeles god behandling. Kan varmt anbefales.Daniel Dissing N. ★★★★★ Min kæreste fortæller at der var styr på det hele, hun følte sig tryg og hun kan mærke en forskel her 3 dage efterBirgitte Damgaard M. ★★★★★ Meget kompetent og behagelig oplevelse at få behandling hos Zency HedenstedPeter R. ★★★★★ God massage, som helt sikkert kan anbefales 😊Yasmin J. ★★★★★ Lækkert, og rigtig god behandling. Man følte virkeligt der var tid til én, og at mam blev hørtHenrik H. ★★★★★ It was a very pleasant experience to meet Lars. He had good insight into my problems and handled the whole treatment very professional.I felt very confident in the treatment and in the advices that Lars gave.I am looking forward for our next appointment.Flemming S. ★★★★★ Super afslappende, og god behandling.Generende smerter i lænden og nakken er forsvundet efter én behandling.Per J. ★★★★★ Dejlig rolig massør der havde gode hænder der kunne gå i dybden med mine problemer!Palle S. ★★★★★ Super professionel og dybdegående massage.Jeg kommer sikkert igen.Theis R. ★★★★★ Fantastisk behandlingJeg vil klart anbefale det til alleTak!Ann J. ★★★★★ Super faglig kompeten behandling.Kan klart anbefale at booke tid.Kommer gerne igen.🙏Ann-Iren B. ★★★★★ Fantastisk god og effektiv Deep tissue massasje som virkelig kan anbefales for at løse op spenninger og smertepunkter i kroppen.Jette P. ★★★★★ God og lyttende inden behandling startede. Fantastisk behandling med godt resultat og god vejledning bagefter med lette øvelser.Erich P. ★★★★★ En god behandling i dejligt miljø med dæmpet music til afslapning. Jeg har fast aftale om behandlingLena N. ★★★★★ God og professionel behandling.Annika J. ★★★★★ Rigtig god massørcecilie C. ★★★★★ Mere god oplevelse.Kom der hen fordi jeg havde smerter ved skulderen (muskel der var i klemme), allerede på 30 minutter var smerterne formindsket en god del.Vil anbefale stede til andre jeg kender.Michael Hørby P. ★★★★★ God dybdegående massage, med en professionel massør, der gav sig god tid til at komme ind hvor det virkeligt kunne mærkes, og til en fornuftig prisInge Tang C. ★★★★★ Fik en rigtig god behandling- fik en tid, luge da jeg havde aller mest brug for detsøren T. ★★★★★ Fantastisk proffdesionel og behagelig behandling , kommer gerne igenOle A. ★★★★★ Kan anbefale massage hos Zency, Horsens. Finder alle de steder hvor der er behov at blive taget fat. Om det er nakke, ryg, arme, ben, fødder, hænder, eller ansigt. Der er ikke noget der bliver glemt.Helene B. ★★★★★ Proffesionel og god massage, behandling tilpasses efter dine problematikker. Fik en times massage, primært af ryggen og lidt af benenecamilla K. ★★★★★ Dejlig massage i smukke omgivelserArne M. ★★★★★ Jeg kom med meget ømme lægmuskler og øm nakke og skuldre.Jeg gik derfra som jeg svævede på en sky og fri for smerter i nakke skuldre.Lea D. ★★★★★ Meget rar behandling og service:)Knud H ★★★★★ Tak for super god massage, de bedste anbefalinger fra mig.Alex H. ★★★★★ God service og super behandlingRudy ★★★★★ Solid massage, hvor der bliver lytter til dine ønskerJonas B. ★★★★★ God service! En dejlig oplevelse og god feedback. Vil klart anbefalde det til andrepeter S. ★★★★★ Super god oplevelse.Henrik C. ★★★★★ Fantastisk massage hjalp virkelig meget, havde fuldstændig ro i kroppen efterfølgende.Louise Kjær K. ★★★★★ Lige den massør jeg havde brug for! Dejlige omgivelser og en god oplevelse med gravidmassage, hvor der var fokus på ro og kroppen.morten J. ★★★★★ Rigtig god behandlingPrachi S. ★★★★★ Brilliant care and professionalism put into the practice. As a former ultramarathoner, I can say that this is one of the best massage therapy experiences I’ve had in my practice.I highly recommend : )Matilde S. ★★★★★ Meget kompetent og rolig massør. God oplevelse, og jeg vender helt sikkert tilbage!Nadia B. ★★★★★ Det er første gang jeg har fået en kropsmassage, det har virkelig været godt for kroppen. Glæder mig allerede til næste massage.Dorthe T. ★★★★★ God og behagelig atmosfære. behandlinger med massage der er velværende og man får et dejligt velbefindende.Max “D.” C. ★★★★★ Korrekt behandling, og fik gode råd med til egen behandling efterfølgende. Gik fra at være i smerte, til igen at kunne slappe af i musklerne.Lillian M. ★★★★★ God oplevelse.Priyadarshini B. ★★★★★ He is veryvery disciplined.I could sense her spirituality and authentic towards his work and responsible.I recommend to prioritise Zency for massage session. Thank youVibeke H. ★★★★★ Dejligt roligt , god information, pæne omgivelserVirkelig dygtigt til at komme ned i muskelerneSusanne J. ★★★★★ god og professionel behandling 🙂Jeanette K. ★★★★★ Gravid massage. Komforten var i top, hele behandlingen igennem. Det samme var kommunikation og kvaliteten af massagen.Kent K. ★★★★★ Super behagelig stemning og god service. Kommer helt sikkert igen hvis ryg og nakke klagerTim G. ★★★★★ Jeg fik løste op i min muskler og det var dejligt, kunne godt gør det igen da det var så godt og synes hun var god til det 🙂Clara Lucia R. ★★★★★ It is Nice place to be.Asmira B. ★★★★★ Professionel og god service 👍Kan helt klart anbefales.Anna Kristine J. ★★★★★ Hyggeligt sted, og dygtig behandler😊Susanne Sleiborg J. ★★★★★ God oplevelse, venlig og imødekommende modtagelse.God og grundig massage der løsnede mine spændte muskler.Jeg kommer helt sikkert igen 🙂Anne Skaarup L. ★★★★★ Skete en fejl under bookning, men blev håndteret rigtig professionelt og generelt en god behandling!Christine N. ★★★★★ Meget grundig og spørger ind til min smerter. Og havde ikke nær så ondt bagefter. Skal helt klart have massage der igen.wrynil ★★★★★ Meget tilfreds med den behandling jeg gik fra Helle. Blev så afslappet at jeg flere gange vågnede efter at være blundet hen. Behandlingen kom godt i dybden med flere års dårlige postiturer mm. Jeg skal bestemt have flere behandlinger.Aage H. ★★★★★ Haltede ind, gik opret udTorstein L. ★★★★★ Et rigtig godt sted til massage kan varmt anbefalesKent N. ★★★★★ Smilende og imødekommendeGiver sig tid, til at lytte til hvor problemet er :-)Rigtig god service, behandlingen bliver efter kundens behov og ønsker. Man føler sig hurtig i trykke hænder og godt tilpas, der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme, helt klart jeg vender tilbage for at få mere at den gode behandling 🙂 🙂Martin S. ★★★★★ Jeg vil gerne give stor ros til behandlingen. Da jeg ankom var min skulder og ryg (på grund af en skade) så anspændt, at jeg knap nok kunne tage en dyb indånding uden store smerter. Men da jeg efterfølgende satte mig ud i min bil var min første tanke :”kæft det hjalp sku da”. Massøren virkede meget, i mangel af bedre ord, tryghedsskabende. Han var god til at forklare, hvad han gjorde og hvorfor han gjorde det.Lucas G. ★★★★★ Rigtig god oplevelse 🙂Erich P. ★★★★★ Venlig betjening, effektivt massage, bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge ZencyKnud Åge S. ★★★★★ En god oplevelse helt igennem.Lis S F ★★★★★ Det var rigtig god og afslappende. Det kan jeg godt anbefale til andre.Tina R. ★★★★★ Meget fin oplevelse og lige hvad jeg trængte til. Jeg kunne få tid samme dag – fantastisk. Jeg kommer gerne igen 😊Michael A. ★★★★★ Professionel og behagelig massage.Bettina N. ★★★★★ Jeg er Bettina, og jeg arbejder IKKE for Zency og har ikke gjort det over et år. Det er IKKE mig, I ringer til her, men et firma i Århus, som åbenbart tjener på mit navn, billeder og anmeldelser.Jeg har Klinikken v./Bettina Noer.Jeg Har bedt Zency stoppe med at bruge mig, men det har de ikke imødekommet.Kirstine F. ★★★★★ Dejlig afslappende og grundig massage!Christian L. ★★★★★ God og dygtig massørTaniia N. ★★★★★ Meget dygtig, hun ved virkelig hvad hun laver, men desværre for dyrt til at jeg kan fortsætte. Med kroniske smerter har jeg brug for behandling ofte, så det bliver alt for dyrt hvis jeg skulle gå der fast.Caroline L. ★★★★★ Rigtig god massør og professionel!Roswitha W. ★★★★★ Venlig og professionel behandling .Kan klart anbefales.Karsten P. ★★★★★ Fint sted. Rent og venligt. God behandling.Eva Corneliussen K. ★★★★★ Yderst professionel og grundig behandling. Jeg fik forklaret undervejs, hvad der foregik. En virkelig god oplevelse, og jeg vil afgjort komme igen 😊Svend B. ★★★★★ Jeg må sige at der var fuld valuta for pengene.Der blev fundet punkter jeg ikke vidste skulle gøre ondt, men det blev ordnet på bedste vis.Meget meget tilfreds med behandling, virkelig god massageJørgen W. ★★★★★ Tak for en behandling ud over det forventede.Claus J. ★★★★★ Rigtig god og dygtig massørEn rigtig dejlig massage, til fornuftige pris, kan kun anbefalesHar bestilt næste tid. 😀Betina R. ★★★★★ Rigtig god service, behandlingen bliver efter eget/kundens behov og ønsker. Der gives gode råd med på vejen.Et dejligt sted at komme.kenneth D. ★★★★★ Bettina er så god og professionel, ens krop er bare fornyet efter hun har behandlet den 🙂 samtidig er hun super sød:)Nicolai Friis S. ★★★★★ Bedste nogensinde! Intet mindre. Og jeg har prøvet mange behandlere gennem tiden.jacob M. ★★★★★ Super behandling, kommer rigtigt godt i dybden. Og lytter til dine behov og super imødekommende kan klart anbefales at prøve 👍Bettina K ★★★★★ Første gang jeg var hos Bettina, igennem Ilsø Massage. Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen. Bettina var både god med hænderne, og fik en til at føle sig hjemme.jette N. ★★★★★ God massage der virker og Bettina er nem at snakke med.Connie B. ★★★★★ Jeg har været til behandling hos Betina Noer, da jeg havde haft hovedpine i flere dage. Hun masserede min nakke og skulderparti, da jeg havde en masse muskel infiltrationer, fordi jeg hækler og strikker en del.Hun var meget grundig og jeg var øm bagefter men hovedpinen har ikke været der siden. Jeg kan varmt anbefale Betina.js_loader

FAQ Ondt i Knæet

Smerter på indersiden af knæet kan skyldes forskellige årsager, herunder overbelastning, ledbåndsskader eller problemer med menisken. Det er vigtigt at konsultere en læge for en nøjagtig diagnose og behandling.

Løberknæ er en almindelig overbelastningsskade, der kan forårsage smerter omkring knæet. Dette kan skyldes dårlig løbeteknik, slid på brusken eller muskulær ubalance. Træning og strækøvelser kan hjælpe med at forebygge dette.

Smerter i låret over knæet kan stamme fra forskellige kilder, herunder quadriceps-skader eller stramme muskler. Overanstrengelse og fejlagtige bevægelser kan bidrage til disse smerter.

Slidgigt i knæet er en almindelig årsag til vedvarende knæsmerter. Det er en degenerativ lidelse, hvor brusken i knæleddet nedbrydes over tid. Behandling kan omfatte smertestillende medicin, fysioterapi og i nogle tilfælde kirurgi.

Smerter i knæhasen kan skyldes en overbelastning af knæets bageste strukturer, som sener og ledbånd. Dette kan ske ved skarpe bevægelser eller intens træning.

Vand i knæet refererer til en ophobning af væske i knæleddet. Dette kan skyldes skader, betændelse eller underliggende medicinske tilstande. Drænage af væsken og behandling af årsagen er vigtige for at lindre symptomerne.

Mus i knæet er en tilstand, hvor en del af en sene glider ud af sin normale position. Dette kan forårsage smerte og ubehag. Det kræver ofte medicinsk intervention for at blive behandlet.

Musk i knæet kan skyldes gentagne belastninger, traumer eller anatomiske faktorer. En grundig evaluering af en læge kan hjælpe med at fastslå årsagen og bestemme den bedste behandling.

Forebyggelse af knæsmerter indebærer opretholdelse af en sund kropsvægt, styrketræning af musklerne omkring knæet, korrekt træningsteknik og regelmæssig strækning. Det er også vigtigt at lytte til kroppens signaler og hvile ved tegn på overbelastning.

3 hurtige statistikker om Ondt i Knæet

 • 1 ud 3 af alle unge mellem 15 og 19 år har ondt i knæet. Nogle skyldes skader. Hos 2 af 3 har man ikke kunne finde årsagen til knæsmerterne.
  Kilde: Sygeforsikring Danmark
 •  57,3% af alle danskere har ondt i enten knæ, hofter, arme, hænder, ben eller led.
  Kilde: Sundhedsstyrelsen
 • 400.000 danskere har diagnose Artrose / slidgigt.
  Kilde: Gigtforeningen

Læs vores andre artikler om Ondt i knæet

Slidgigt og Væske i Knæ

Slidgigt i knæ

Meniskskade - En komplet guide til dig

Menisk skade

Væske i knæet

Væske i knæet

Korsbåndsskade

Korsbånd

Baker Cyste

Baker Cyste

Mød din ekspert

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Zency massage anatomi nørd og behandler Morten Andersen

Kontakt os hos Zency

Vil du vide mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os eller blive kontaktet her

Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage.