Massage Stege, Nykøbing Falster

4,9 STJERNER
4.9/5

100% Kvalitetsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Uddannet behandler

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Mød din behandler

Stine K.

Læs om Stine K.

Kun 255,-

5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 08.00 – 11.30
 Tirsdag: 08.00 – 14.30 samt 18.00 – 21.00
Onsdag: 08.00 – 14.30 samt 18.00 – 21.00
Torsdag: 14.30 – 18.00
Fredag: 08.00 – 14.30
Lørdag: 10.00 – 13.00
Søndag: 10.00 – 13.00
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her

Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Sportsmassage Nykøbing Falster

Sportsmassage er ideelt for dig, som dyrker sport på eliteplan og for dig, som godt kan lide at motionere i hverdagen. Flere og flere danskere er gode til at dyrke sport og at være aktive i deres fritid for at holde kroppen i gang. Derfor er efterspørgslen efter sportsmassage også steget markant gennem de seneste år.

Det er en stor fordel at få sportsmassage i kombination med, at du motionerer. Uanset hvilket niveau du motionerer eller dyrker sport på, vil du opleve, at dine muskler kan blive spændte eller udmattede.

Oftest er det også når musklerne er trætte eller overbelastede, at de akutte sportsskader opstår. Det kan ske, hvis du begynder at kompensere ved at bruge andre muskler til at udføre en bevægelse, eller hvis du ikke får fuldført bevægelsen korrekt. Det kan i værste fald give fibersprængninger, skinnebensbetændelse eller vrid i muskler og led. For at undgå eller forebygge sportsskader, er det en fordel at bestille tid til sportsmassage med jævne mellemrum. For professionelle topatleter er sportsmassage en fast del af deres træningsprogram.

Hos Zency på Nykøbing Falster nær Ønslev tilbyder vi professionel sportsmassage til både sportsatleter og for dig, som har en aktiv fritid. Her vil du modtage en effektiv massagebehandling af vores uddannede og specialiserede sportsmassør. Vi har fokus på at løsne op i dine spændte muskler, samt at forebygge de mest typiske skader, som kan opstå i den sportsgren, du dyrker.

Præstér bedre gennem sportsmassage

Sportsmassage er ikke kun en massagebehandling, der forebygger sportsskader. Det er også en behandling, hvor der er fokus på at løsne op i muskler og led, så du ikke oplever overspændte muskler. Det vil blandt andet betyde, at din krop er hurtigere til at restituere, så du kan yde dit maksimale til dit næste træningspas.

Hvis en muskel er træt eller overbelastet, vil du hurtigt opleve, at dine energidepoter bliver brugt op. Det gør det sværere for dig at præstere bedre, fordi kroppen ikke er i stand til at få det bedste ud af den energi, du har i dig. Derfor er der mange, der vælger at bestille en tid hos Zency Massage i Nykøbing Falster. Oftest anbefaler vi, at du bestiller en tid 48 timer før, du skal deltage i et maratonløb, kamp eller anden konkurrence, så du får det mest optimale ud af behandlingen. Dermed forbereder vi din krop til at yde sit bedste til næste konkurrence.

Hos Zency Massage i Nykøbing Falster har vi specialiseret os i sportsmassage. Vi kan derfor tilbyde en ekstraordinær sportsmassage, hvor vi trækker på vores erfaring og viden tværfagligt for at give dig den bedste effekt af behandlingen. Det kan lade sig gøre, da vores uddannet behandler ved, hvor vigtig en rolle stress, søvn og kost spiller for din træning og præstation. I kombination med massagebehandlingen, kan vi også tilbyde sparring omkring kost, træning og søvn, så du har de bedste redskaber for at få mest muligt ud af din krop og træning til din næste konkurrence.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 • Fordi det hjælper med at forebygge sportsskader.
 • Fordi du kan få behandlet en akut sportsskade.
 • Fordi det kan udvikle og fremme din sportslige præstation.

Fysiurgisk massage på Nykøbing Falster

Fysiurgisk massage er en professionel massagebehandling mod smerter, gener og skader i kroppen. Det er en behandling, som udelukkende må udføres af en uddannet og specialiseret fysiurgisk massør. Derfor er det også en beskyttet titel, da der er høje standarder for den faglighed og viden, man skal have om kroppens anatomi.

Selve behandlingen er med udgangspunkt i fysiurgi og en professionel massagebehandling. Det er derfor en af de mest effektive behandlinger, hvis du har fået en arbejdsskade eller har store overbelastninger i særlige muskelgrupper. Vi vil også anbefale denne behandling, hvis du har fået gigtsygdomme.

Hos Zency Massage på Nykøbing Falster ved Eskilstrup bliver du mødt af vores uddannede og specialiserede fysiurgiske massør. Vores behandler vil her sætte tid af til at screene din krop og høre ind til de gener og smerter, som du oplever i kroppen. Herudover vil vi mærke efter for at se hvilken tilstand, muskelgruppen befinder sig i. Ud fra det vil vi sammensætte et samsurium af avancerede massageteknikker, som tager hensyn til din problemstilling, samt hvilken tilstand musklen er i. Her er vores erfaring, at langt de fleste af vores klienter oplever en positiv effekt allerede efter første behandling.

Øg kroppens mobilitet gennem fysiurgisk massage

Hvis du oplever, at din krop er stiv og øm efter en hård arbejdsdag eller generelt i hverdagen, kan det tyde på, at du har en overbelastning i kroppen eller generelt en dårlig arbejdsstilling. Her vil du få stor gavn af en professionel fysiurgisk massage, som har til formål at lindre de gener, som du oplever, når musklen bliver kold. Vores uddannede fysiurgiske massør vil kunne genskabe balancen i kroppen ved at løsne op for de overspændte muskler og led. Du vil dermed få din fulde mobilitet tilbage i musklerne samt kunne sove bedre om natten.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 • Fordi det genskaber balancen i dine spændte muskler og led.
 • Fordi det kan behandle en kompleks arbejdsskade.
 • Fordi du ønsker den fulde mobilitet i dine muskler.

Oliemassage på Nykøbing Falster

Oliemassage er måske en af de mest populære massagebehandlinger i Danmark. Det er en af de eneste behandlinger vi tilbyder, hvor der er mulighed for at få en grundig massagebehandling af hele kroppen. Når du vælger oliemassage, er der fokus på at skabe større velvære i kroppen samt at løsne op for de spændinger, der måtte være i den enkelte muskel. Det er dermed også en behandling, der giver et lavere blodtryk, sænker dit stressniveau i kroppen og får dig til at slappe af.

Hos Zency Massage på Nykøbing Falster nær Eskilstrup tilbyder vi 3 forskellige grader af oliemassage. Det betyder, at du kan vælge, hvor blidt og hårdt vi skal trygge, stryge og massere din krop. Grundlæggende handler det om at finde et niveau, hvor du kan slappe af, når vi går ind og plejer din krop.

Skab et sundere flow i dit system gennem oliemassage

Oliemassage er ikke kun en behandling der får dig til at slappe og lade dine energidepoter op. Det er en sund behandling, der både styrker dit immunforsvar og indre system. I vores behandling har vi fokus på at øge blodcirkulationen i kroppen, så din krop bliver afstresset. Her går vi ind med avancerede massageteknikker og påvirker kroppens centralnervesystem. Det vil blandt andet påvirke dit blodtryk og puls, som vil falde både under og efter behandlingen. Vi har fokus på at frigive de lykkehormoner, som ikke er aktiveret i kroppen, så du oplever en større tilfredshed i kroppen, der er med til at give dig en dybere og bedre nattesøvn.

Derfor skal du vælge oliemassage

 • Fordi det er en afslappende helkropsmassage.
 • Fordi det løsner op for spændinger i kroppens muskler og led.
 • Fordi det giver en bedre nattesøvn og et lavere blodtryk mod stress.

Deep Tissue Massage på Nykøbing Falster

Hvis du leder efter den mest effektive massagebehandling mod muskelspændinger eller skader i kroppen, skal du vælge Deep Tissue Massage hos Zency Massage på Nykøbing Falster nær Nørre Alslev.

Deep Tissue Massage er en behandling, hvor vi arbejder i det dybere bindevæv og muskellag. Det er derfor en meget koncentreret massagebehandling, hvor der er fokus på en bestemt problemstilling.

Hvis du har hold i nakken, migræne eller spændingshovedpine, er det ideelt at vælge Deep Tissue Massage. Her vil vores uddannede og specialiserede massør kunne udrede den indfiltrede skeletmuskulatur, så det genopretter balancen i kroppens nerver og væv.

Få bugt med en kompleks skade i kroppen

Har du haft en arbejdsskade eller sportsskade gennem længere tid, kan Deep Tissue Massage måske være løsningen til at få bugt med din gamle skade. Vores specialiserede massør har gennem årene behandlet flere klienter, der tidligere har opgive håbet om at få behandlet en gammel skade, som de har forsøgt sig med. Det er klienter, der enten har dyrket sport på eliteplan, eller klienter der har haft et hårdt og fysisk krævende arbejde.
Ud fra den viden og ekspertise vi har tillært os med årene, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe og behandle dig med din gamle og komplekse skade i kroppen.

Vær opmærksom på at det er en behandling, hvor vores behandler arbejder dybt og hårdt i kroppens bindevæv. Det er derfor en behandling, der vil være på grænsen af din smertetærskel. Du skal derfor kunne slappe af og nyde den hårde behandling.

Derfor skal du få en Deep Tissue Massage

 • Fordi det fjerner alle affaldsstoffer og spændte myoser i kroppen.
 • Fordi det er den mest effektive behandling mod overbelastede muskler og led.
 • Fordi det kan behandle selv den mest komplekse skade i kroppen.

Wellness massage på Nykøbing Falster

Har du også en travl og stressende hverdag med arbejde, fritidsaktiviteter samt at skulle bringe og hente børn, så vil du få stor gavn af en wellness massage. En wellness massage giver dig mulighed for at stoppe op og mærke din krop. I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden eller overskuddet til at bestille en afslappende massage. Dage bliver til uger, og uger bliver til måneder, og planerne om at få slappet af bliver derfor konstant udskudt, fordi der er få timer i døgnet.

Når du derfor booker en omgang wellness massage hos Zency Massage på Nykøbing Falster nær Nørre Alslev, vil du blive mødt af vores uddannede og specialiserede behandler. Vi er klar til at give dig den ultimative selvforkælelse i fantastiske rammer, hvor du kan slappe helt af. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvorfor vi gør os umage med at give os god tid til at pleje din krop og sind. Med blide strøg og tryk vil du opleve, hvordan der langsomt bliver løsnet op for spændte myoser.

Derfor skal du vælge en wellness massage

 • Fordi du ønsker et afbræk fra den travle og stressfyldte hverdag.
 • Fordi du ønsker at forebygge stress, angst og depression.
 • Fordi du ønsker større overskud til hverdagen.