Hold i skulderen

Hold i skulderen? Book en løsning i dag

Behandlingen af hold i skulderen kan være afgørende for at slippe af med smerten og genvinde din bevægelighed. Vores professionelle massører er specialiserede i at lindre ubehaget og øge helingsprocessen. Med en kombination af teknikker og dybdegående massage fokuserer vi på at løsne musklerne, reducere inflammation og genoprette korrekt funktion. Lad os hjælpe dig med at blive smertefri igen!
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Hvad er et hold i skulderen?

Definition af hold i skulderen: Et hold i skulderen opstår, når musklerne omkring skulderleddet bliver stramme og ømme. Dette kan medføre smerter og begrænset bevægelighed i skulderområdet.

rsager til opståen af et hold i skulderen: Der er flere faktorer, der kan bidrage til udviklingen af et hold i skulderen. Overanstrengelse, gentagne bevægelser og dårlig kropsholdning er nogle almindelige årsager. Desuden kan stress også spille en rolle.

Forebyggelse af hold i skulderen: For at forebygge et hold i skulderen er det vigtigt at opretholde god kropsholdning, undgå overanstrengelse og tage regelmæssige pauser under fysisk aktivitet. Styrke- og strækøvelser kan også være gavnlige for at holde musklerne omkring skuldrene fleksible og stærke. Få flere gode øvelser hvis du har hold i nakke og/eller skulder her: Hold i nakken – Effektive øveler.


Symptomer på hold i skulderen

Smerter og ubehag ved bevægelse: Hold i skulderen kan forårsage intense smerter og ubehag, især når du forsøger at bevæge din arm eller skulder. Selv små bevægelser kan være smertefulde.

Nedsat bevægelighed og stivhed: Et hold i skulderen kan også resultere i nedsat bevægelighed og stivhed. Du vil måske opleve problemer med at løfte din arm eller udføre daglige opgaver som at børste dit hår eller klæde dig på grundet begrænset mobilitet.

Behandling af hold i skulderen

Behandlingen af hold i skulderen og nakken er effektiv med professionel massage. Massagen fjerner smerte og øger bevægeligheden. En blanding af triggerpunktmassage og det at behandle området vil give dig funktionsevnenen tilbage af skulderen. Er smerterne for voldsomme inden din behandling kan du vælge at supplere med smertestillende medicin og varme på området.

Hvorfor er professionel massage effektivt til behandling af hold i skulderen?

Massage fjerne muskelspændinger og reducerer inflammation, øger blodcirkulationen og fremmer healingen. Massage frigør spændinger og forbedrer bevægeligheden i skulderen.

  • Aflaster muskelspændinger
  • Reducerer inflammation
  • Øger blodcirkulationen
  • Fremmer heling af skulderskader
  • Frigør spændinger i skuldermusklerne
  • Forbedrer bevægeligheden i skulderområdet

Hvor hurtigt kan du forvente bedring med massage af hold i skulderen?

Typisk oplever patienter lindring efter den første session med massage af hold i skulderen. Resultater kan variere, men mange opnår tæt ved fuld bedring allerede efter første behandling.

Hold i nakken øvelser

Ønsker du at supplere din behandling med nogle øvelser mod hold i nakken eller skulderen kan du læse mere om dette i vores artikel: Hold i nakken øvelser. Det kan være en god ide at integrere let træning af ryg, nakke, skulder og generelt hele kroppen i fremtiden for at undgå tilstanden opstår igen. Ønsker du at lave træningen derhjemme kan elastikker give rigtig god mening.

Hold i nakken efter søvn

Mange oplever et hold i nakken opstår efter en nats søvn. Dette kan der være flere årsager til som eks. pude, madras og meget mere. Vi behandler dem i vores artikel: Hold i nakken efter søvn. Vil du læse mere om sovestillinger i forbindelse med hold i nakken og skulderen kan du gøre det her: Hold i nakken – God sovestilling.

Fremragende
5.0
Baseret på 591 anmeldelser
Nor A.
Nor A.
Min mand fik massage fra Josh. Han var så glad for det. Han sagde at Josh lyttede til hvad han sagde og mærkede efter hans krop og derefter skræddersyet han en massage lige til ham. Kan klart anbefales:)
Bjarne H.
Bjarne H.
Rigtig god behandling af Mariia i trygge og behagelige omgivelser – vil helt klart anbefale Mariia til andre👍
Dorthe A.
Dorthe A.
Wau en god oplevelse.Den bedste massage/ behandling jeg længe har fået.Gik i dybdenFokuseret og dedikeret behandler.Kan varmt anbefalesDe bedste hilsner Dorthe
js_loader

Book din behandling af hold i skulderen og bliv smertefri i dag

Book din behandling af hold i skulderen i dag og slip for smerten. Vores professionelle massagebehandlinger er effektive til at løsne spændinger, øge blodcirkulationen og genoprette mobiliteten i skulderområdet.

Book en behandling af hold i skulderen med 100% tilfredshedsgaranti

Book en professionel massagebehandling og slip af med hold i skulderen! Vores erfarne terapeuter bruger specialteknikker til at lindre smerter og øge bevægeligheden. Vi garanterer 100% tilfredshed, så du kan være sikker på at få den bedst mulige behandling. Det betyder at, hvis du ikke er tilfreds med din behandling får du et erstatningsgavekort til en ny behandling uden beregning. Dette gavekort kan du bruge i alle klinikkerne landet over. Skynd dig at booke din tid i dag og genvind friheden til at bevæge dig uden smerte!

Giv et gavekort til en du holder af til behandling af hold i skulderen

Overrask en person, du holder af, med et gavekort til en behandling mod hold i skulderen. Det er den perfekte gaveidé for dem, der lider af smerter eller begrænset mobilitet. Med vores professionelle massageterapeuters ekspertise vil de opleve øjeblikkelig lettelse og forbedret velvære. Bestil et gavekort i dag og vis dine kære omsorg ved at give dem mulighed for smertefrihed!

Fremragende
5.0
Baseret på 591 anmeldelser
Nor A.
Nor A.
Min mand fik massage fra Josh. Han var så glad for det. Han sagde at Josh lyttede til hvad han sagde og mærkede efter hans krop og derefter skræddersyet han en massage lige til ham. Kan klart anbefales:)
Bjarne H.
Bjarne H.
Rigtig god behandling af Mariia i trygge og behagelige omgivelser – vil helt klart anbefale Mariia til andre👍
Dorthe A.
Dorthe A.
Wau en god oplevelse.Den bedste massage/ behandling jeg længe har fået.Gik i dybdenFokuseret og dedikeret behandler.Kan varmt anbefalesDe bedste hilsner Dorthe
js_loader

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler