RAB godkendt behadler

Hos Zency møder du behandlere der alle er fagligt uddannede og kvalitetssikrede. Alle vores behandlinger kommer med 100% tilfredshedsgaranti. 

Nogle behandlere opfylder ligeledes kravene til at blive RAB godkendt. Dette ser du på denne side samt på den enkelte side for massøren i din by.

Zency RAB godkendt behandler - din RAB godkendte massage

RAB godkendte behandlere

Zency massage Næstved v. George Dafni - uddannet massør

George D.

Kun 319,-

5/5
Zency Massage Odense v. Phillip H.

Phillip H.

Sivmosevænget 2L
5260 Odense S.

Læs om Phillip her

Kun 345,-

5/5
Fremragende
5.0
Baseret på 591 anmeldelser
Nor A.
Nor A.
Min mand fik massage fra Josh. Han var så glad for det. Han sagde at Josh lyttede til hvad han sagde og mærkede efter hans krop og derefter skræddersyet han en massage lige til ham. Kan klart anbefales:)
Bjarne H.
Bjarne H.
Rigtig god behandling af Mariia i trygge og behagelige omgivelser – vil helt klart anbefale Mariia til andre👍
Dorthe A.
Dorthe A.
Wau en god oplevelse.Den bedste massage/ behandling jeg længe har fået.Gik i dybdenFokuseret og dedikeret behandler.Kan varmt anbefalesDe bedste hilsner Dorthe
js_loader

Hvad er en RAB godkendt behandler?

En RAB-godkendt behandler er en sundhedsfaglig person, der er godkendt af den danske sundhedsstyrelse og som har opfyldt bestemte uddannelses- og erfaringskrav for at praktisere inden for sit fagområde.

Forkortelsen RAB står for Registreret Alternativ Behandler og er en titel, som gives til alternative behandlere, der opfylder kravene til at blive registreret i Sundhedsstyrelsens RAB-register. Kravene varierer afhængigt af fagområdet og omfatter typisk en relevant sundhedsfaglig uddannelse, samt en vis mængde praktisk erfaring og efteruddannelse.

Formålet med RAB-ordningen er at sikre kvalitet og tryghed for borgerne ved at sikre, at alternative behandlere har en tilstrækkelig uddannelse og erfaring inden for deres fagområde.

Du kan læse mere om RAB godkendte behandlere her.

Hvad får man ved at vælge en RAB godkendt behandler?

Ved at vælge en RAB-godkendt behandler kan man have tillid til, at behandleren har en sundhedsfaglig uddannelse og en vis mængde praktisk erfaring inden for sit fagområde. Dette kan give en større tryghed og sikkerhed for, at behandlingen udføres korrekt og professionelt.

RAB-godkendte behandlere er desuden forpligtede til at følge etiske retningslinjer og standarder for deres fagområde, hvilket også kan give en ekstra tryghed for patienten.

Ved at vælge en RAB-godkendt behandler kan man også være sikker på, at behandleren har en vis mængde efteruddannelse og løbende opdaterer sin viden og praksis inden for sit fagområde.

Endelig kan man ved at vælge en RAB-godkendt behandler have mulighed for at få tilskud til behandlingen fra sygesikringen, hvis behandlingsformen er omfattet af den danske sygesikring.

Følgende ting er kriterier der skal være opfyldt for at blive godkendt RAB godkendt behandler:

  1. Kvalificeret behandling: RAB-godkendte behandlere har opfyldt bestemte uddannelses- og erfaringskrav inden for deres fagområde, hvilket sikrer en vis kvalitet og professionalisme i deres behandling.

  2. Tryghed og sikkerhed: Ved at vælge en RAB-godkendt behandler kan man have tillid til, at behandlingen udføres korrekt og sikkert. Behandlerne er forpligtede til at følge etiske retningslinjer og standarder for deres fagområde.

  3. Efteruddannelse og opdatering: RAB-godkendte behandlere er forpligtede til at holde sig opdateret på den nyeste viden og praksis inden for deres fagområde og tage løbende efteruddannelse.

  4. Tilskudsmuligheder: Hvis behandlingsformen er omfattet af den danske sygesikring, kan man få tilskud til behandlingen ved at vælge en RAB-godkendt behandler.

  5. Valgmuligheder: Der findes mange forskellige RAB-godkendte behandlere, og man kan vælge den type behandling og behandler, som passer bedst til ens individuelle behov og ønsker.

 

Hvad så hvis min Zency behandler ikke er RAB godkendt behandler

Hos Zency er det ikke et krav at være RAB godkendt behander. Det har vi valgt ikke at have som krav, da kriterierne herfor er mange og det kan være meget omstændigt. Derudover koster det en sum penge hvert år. Alt sammen noget som i sidste ende ikke er nogen garanti for en god behandling.

I stedet har vi valgt hos Zency at kvlitetssikre alle vores massører gennem kompetenceniveau og løbende opfølgning på de behandlinger vi leverer. Det betyder at, vi spørger alle vores klienter efter hver behandling hvordan derer behandling og oplevelse har været. Vi mener nemlig i sidste ende, at dette betyder mere end hvorvidt man er optaget i en brancheorganisation. Det er dog væsentligt at sige at, alle RAB godkendte behandlere ligeledes bliver Zency kvalitetssikrede på denne måde. Udover disse tiltag er det et krav alle vores massører er uddannde og har den fornødne viden omkring anatomi til at kunne behandle de problemstillinger vi måtte møde. 

Slutteligt yder alle behandlere på alle behandlinger 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du får en behandling du ikke er tilfreds med. Ja så giver vi dig en ny på vores regning. Denne behandling kan naturligvis både bruges hos den samme behandler men også en anden behandler hvis dette skulle ønskes. Læs mere om 100% tilfredshedsgaranti.