Kranio Sakral Terapi til Baby & Børn Behandel effektivt ubalancer​

Kranio Sakral Terapi til Babyer: Hvad er det, og hvordan kan det hjælpe?

Kranio Sakral Terapi til babyer og børn er en blid og effektiv behandlingsform, der afhjælper ubalancer. Her på siden kan du læse mere om denne terapiform og dens potentiale til at forbedre dit barns sundhed og trivsel.
Indhold
91% af vores klienter

.. får det bedre allerede efter deres første behandling

Kranio sakral terapi til baby og børn

Kranio sakral terapi kan afhjælpe ubalancer hos både babyer og børn. Behandlingen fokuserer på at løsne spændinger i bindevævet omkring hjernen og rygmarven, hvilket har en positiv effekt på bl.a. hovedpine, fordøjelsesproblemer og søvnproblemer.

Kranio sakral terapi er særligt effektivt til behandling af kolik hos babyer og hyperaktive børn med koncentrationsbesvær.

Behandlingen er blid og kan tilpasses det enkelte barns behov. Kranio sakral terapi har vist sig at være særligt effektivt til behandling af kolik hos babyer samt hyperaktive børn med koncentrationsbesvær.

Hvad kan kranio sakral terapi hjælpe med?

Kranio Sakral Terapi kan afhjælpe en række ubalancer hos babyer og

 børn. Behandlingen kan lindre kolik og maveproblemer hos spædbørn, forbedre søvnkvaliteten hos både babyer og børn samt øge koncentrationsevnen og reducere hyperaktivitet hos børn.

Zency - Sådan virker Kranio Sakral Terapi til babyer og børn

Kranio Sakral Terapi virker sådan, at ved at påvirke kroppens bindevæv via blide tryk på kroppen. Dette frigiver spændinger i musklerne, hvilket giver mere plads til nervesystemet. Kranio sakral terapi er en skånsom behandling, som er egnet til personer i alle aldre – også babyer.

Hvordan virker kranio sakral terapi til babyer og børn?

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, der kan afhjælpe spændinger og ubalancer i kroppen. Behandlingen giver en effektiv manipulation af knoglerne i kraniet og rygsøjlen samt reducerer spændinger i musklerne omkring hovedet og nakken. Dette stimulerer nervesystemet til at slappe af, hvilket fremmer helbredelse.

Her er nogle måder hvordan kranio sakral terapi virker:

  • Giver blid, men effektiv manipulation af knoglerne i kraniet og rygsøjlen
  • Reducerer spændinger i musklerne omkring hovedet og nakken
  • Stimulerer nervesystemet til at slappe af, hvilket fremmer helbredelse

Kombinationen af disse teknikker hjælper med at lindre smerter, forbedre søvnkvaliteten eller reducere stressniveauet hos både babyer og børn. Kranio sakral terapi har også vist sig at være nyttigt for børn med indlæringsvanskeligheder eller adfærdsproblemer på grund af dets positive virkninger på bindevævet i hjernen.

Hvis du ønsker at booke en uddannet Kranio Sakral terapeut kan du gør det her på siden.

Hvordan foregår en behandling?

Terapeutens tilgang under behandlingen er afgørende for at opnå det ønskede resultat. Under en kranio sakral terapi-behandling vil terapeuten anvende teknikker som blidt tryk og stræk, mens de følger kroppens naturlige rytme. Terapeuten vil også lytte til kroppen og dens signaler for at skræddersy behandlingen til den enkelte patients behov.

De teknikker, der anvendes under en kranio sakral terapi-behandling inkluderer manipulation af knoglerne i hovedet og rygsøjlen samt massage af musklerne omkring disse områder. Behandlingen sigter mod at genopbygge balance i nervesystemet og fremme helbredelse på dybt niveau.

En typisk behandling varer mellem 45-60 minutter, men dette kan variere afhængigt af dit barns individuelle behov. Det anbefales normalt, at babyer får kortere behandlinger med længere intervaller mellem sessionerne end voksne eller ældre børn. Terapeuten kan give mere specifikke anbefalinger efter en grundig vurdering af patientens situation ved sessionen.


Er kranio sakral terapi sikkert for babyer og børn?

Kranio sakral terapi er sikkert for spædbørn og småbørn, men det er vigtigt at vælge en erfaren og uddannet terapeut. Hos Zency er alle Kranio Sakral terapeuter uddannet i Danmark og alle kvalitetssikret. Dette er din sikkerhed for dig og dit barn.

Mange forældre har rapporteret om positive oplevelser med kranio sakral terapi på deres børn, herunder lindring af kolik, søvnproblemer og spændinger i nakken eller ryggen. Det er dog vigtigt at huske på, at resultaterne kan variere fra barn til barn.


Hvor kan jeg booke en behandling?

Hos Zency tilbyder vi Kranio Sakral Terapi. Alle behandlere er uddannet i Danmark og kvalitetssikret. Desuden tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på alle vores behandlinger. Vi ved nemlig vi er dygtige til det vi laver og det garanterer vi. Ønsker du at booke en tid til Kranio Sakral Terapi til din baby eller barn kan du gøre det her. Husk dog at læs på den enkelte behandlers side om vedkommende er uddannet Kranio Sakral Terapuet. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 70605900 hvor en uddannet behandler sidder klar.

Fremragende
5.0
Baseret på 627 anmeldelser
Anders L.
Anders L.
Jeg har været til massage hos Sophie for nylig. Hun er god til at trykke de rigtige steder og god til at forklare, hvad hun gør. Hun giver mig altid en øvelse med hjem. Denne her er en kortvarig, som jeg nu skal se, om den virker 😊.
Christian C.
Christian C.
En god oplevelse, hvor mine “skavanker” blev vendt, med god snak om evt. øvelser samt, hvad man evt kunne gå til Yoga/pilates etc., derefter massage behandling på “skavankerne, samt kroppen, en god oplevelse med en god forklarende behandler, kommer igen.
Bjørn B.
Bjørn B.
Super god behandling. Kan varmt anbefale Søren. Han er behagelig og Professionel.Yderst kompetent.
js_loader

Gå på udkig i vores indholdsunivers

Mød din anatomi nørd

Her på siden kan vil du kunne navigere videre ind på den problematik som er relevant for dig.

Atiklen er skrevet og udarbejdet af Fysiurgisk uddannet massør Morten Wolter Andersen.

Gennem uddannelse indenfor idræt og Fysiurgisk massage er Morten uddannet og lægeeksamineret i kroppens anatomi. Herigennem har han derfor tilegnet sig en bred og dybdegående viden omkring hvordan kroppen fungerer, hvorfor de enkelte problematikker opstår samt hvordan du behandler disse.

Erfaringen tæller mere end 15 år inden for træning og behandling af skader og han elsker at nørde kroppen.

I artiklerne har vi inddraget diverse eksperter indenfor hver deres område som eks. søvn og fordøjelse.

Vi håber du vil læse med her på siden og har du ris/ros eller en problematik du ønsker vi tager op, så er du meget velkommen til at kontakte mig på Morten@zency.dk. eller på telefon 70605900. Hvis du ønsker at blive kontaktet kan du også gøre dette.

Vi håber meget denne guide har været til hjælp og at du har kunne løse dine udfordringer omkring ondt i ryggen. Vi ved nemlig om nogen, hvor generende og drænende det potentielt kan være. Skulle du mod forventing alligevel ikke kunne løse dette, så er du velkommen hos en af vores dygtige og uddannede massører. Du finder en massage ekspert og booker en ekspert på en af vores mange lokationer.

Du kan læse meget mere om Zency lige her.

Rigtig god læselyst.

Picture of Morten Wolter Andersen
Morten Wolter Andersen

Anatomi nørd og behandler