Massage i Esbjerg

4,9 STJERNER
4.9/5

100% Kvalitetsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Mød din behandler

Kjeld C.

Læs om Kjeld

Kun 295,-

(11)
5/5

Adresse og åbningstider

Mandag: 9.00 – 12.00 & 17.00 – 21.00
Tirsdag: 09.00 – 17.00
Onsdag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 9.00 – 16.00
Fredag: 9.00 – 13.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Der er gratis parkering ved døren

Vi tilbyder

Book din tid her


Fremragende
5.0
Baseret på 595 anmeldelser
Lars Risager H.
Lars Risager H.
Da jeg kom tilbage til skibet efter massage hos Stine, sagde min styrmand “du ser ud som et helt nyt menneske”
Charlotte T.
Charlotte T.
Skøn massage. Den bedste jeg har fået, og jeg har prøvet mange 😀
John H.
John H.
Super god service og behandling
js_loader

Sportsmassage i Esbjerg

Sportsmassage er ideelt for dig, som dyrker motion til hverdag eller i fritiden. Med en effektiv sportsmassage med jævne mellemrum, kan du komme dine sportsskader til livs. Det er også en massagebehandling, mange professionelle sportsatleter har som en fast del af træningsprogrammet for at undgå og forebygge sportsskader.

Det er typisk fordi, at når musklerne bliver trætte eller er overspændte, er der en lettere tendens til, at der opstår en akut sportsskade.

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en populær massagebehandling, der er sammensat af et samsurium af massageteknikker. Hos Zency Massage i Esbjerg tilbyder vi sportsmassage til både sportsfolk, elitesportsudøvere samt dig der har en aktiv fritid.

I vores behandling har vi blandt andet fokus på at forbedre din præstationsevne ved at få løsnet op for musklerne, så de får den fulde bevægelighed og mobilitet. Der er derfor mange af vores klienter, der bestiller en tid til sportsmassage senest 48 timer inden, at de skal løbe et maraton, spille en vigtig kamp eller skal præstere til en konkurrence.

Ved at få løsnet op for musklerne, kan du præstere bedre, da det giver mere energi til musklerne, og de bliver derfor ikke så hurtigt trætte, som hvis musklerne er spændte.

Hvis du oplever, at dine muskler hurtigt spænder op eller bliver stive at arbejde med, kan det tyde på, at din krop har svært ved at restituere. Med en sportsmassage hos os kan vi hjælpe kroppen med at forbedre restitutionsprocessen. Dermed kan du lettere gøre kroppen klar til næste træningspas eller overkomme en skade, som du har fået akut.

Fordele ved sportsmassage

Sportsmassage er en effektiv og avanceret massagebehandling. Her kan vores uddannet og specialiseret massør både anvende massageteknikker, der kan udstrække, afspænde, blødgøre og effektivisere dine muskler.

Det vigtigste er derfor at finde frem til, hvad du ønsker at opnå med en sportsmassage, samt hvilken tilstand de enkelte muskler er i. Her hjælper vi generelt dit kredsløb og lymfesystem til at forbedre sig, så dine muskler slapper bedre af og frigiver hormoner, der er afslappende og smertelindrende.

Vi kan derfor varmt anbefale dig en sportsmassage i vores klinik i Esbjerg, hvis du ønsker at opleve et større velvære i kroppen, eller hvis du ønsker en bedre restitution, søvn eller mindre stress i kroppen.

Derfor skal du vælge sportsmassage


  • Det hjælper dig med at forebygge skader.
  • Du ønsker at behandle en akut sportsskade.
  • Du ønsker at forberede kroppen til en konkurrence.

Fysiurgisk massage i Esbjerg

Fysiurgisk massage er en effektiv massagebehandling, der er stærkt inspireret af både en professionel massage og en fysioterapeutisk behandling. Det er en behandling, rigtig mange af vores klienter vælger, hvis de ønsker at få løsnet op for de spændte og ømme muskler i kroppen.

Det betyder også, at vi i samme behandling får løsnet op for de affaldsstoffer, som danner sig i kroppen. Du får dermed en bedre mobilitet i musklerne, samt et større velvære i kroppen.

Hos Zency Massage i Esbjerg tilbyder vi en professionel, fysiurgisk massagebehandling af vores uddannet fysiurgiske massør. Vores uddannet massør har tillært sig den lægefaglige måde at behandle og massere klienter på gennem sin uddannelse. Du kan derfor forvente, at der stilles høje krav og forventninger til en fysiurgisk massør.

Det betyder, at du får en avanceret og skræddersyet massagebehandling, der har fokus på at behandle en skade, som du har i kroppen, dine overspændte muskler eller hvis du oplever spændingshovedpine.

Fysiurgisk massage lindrer smerter og lidelser i kroppen

Fysiurgisk massage er den mest udbredte og efterspurgte massage i Europa, når det kommer til at lindre smerter, lidelser og skader i bevægelsesapparatet. Derfor har vi hos Zency Massage i Esbjerg specialiseret os i avancerede massageteknikker, der er yderst effektive mod overbelastningsskader og forskellige smerter i kroppen.

I vores teknikker har vi blandt andet fokus på at genskabe funktionaliteten i dit bevægelsesapparat ved at arbejde ned i væv, led, sener og de enkelte muskler.

I vores tilgang til fysiurgisk massage har vi fokus på at skabe en sund og optimal blodtilstrømning i blodbanerne. Derfor kan du forvente en øget blodcirkulation i vævet og musklerne efter vores massagebehandling. Det betyder dermed også, at vi løsner op for de affaldsstoffer, der er dannet i kroppen, så de bliver udskilt i leveren.

Derfor skal du vælge fysiurgisk massage


  • Du har et ønske om at behandle en skade eller ubalance i kroppen.
  • Du har et ønske om at fjerne affaldsstoffer og myoser i kroppen.
  • Du har et ønske om at øge mobiliteten i dine muskler.

Oliemassage i Esbjerg

Oliemassage er en af de mest kendte og anvendte massagebehandlinger i Danmark. Derfor bliver du også mødt af en professionel og uddannet behandler, der tilbyder en full body oliemassage.

Du får derfor hos Zency Massage i Esbjerg en behandling, hvor vi arbejder i dybden med hele kroppen. I selve behandlingen har vi fokus på at tilpasse og skræddersy massageteknikker, der har til formål at få din krop til at slappe af, afstresse samt at få skabt en bedre blodcirkulation i kroppen.

I vores oliemassagebehandling har vi nøje udvalgt en massageolie, der henvender sig til den kvalitetsbevidste og miljøbevidste klient. Vi bestræber på at tilbyde den bedste og mest effektive oliemassage, hvorfor vi også har valgt en massageolie, der repræsenterer det bedste på markedet. Det er derfor en danskproduceret og 100 % vegetabilsk massageolie med sunde ingredienser for krop og sind. Der er ingen parfume, dufte eller andre usunde stoffer i vores massageolier.

Oliemassage mod smerter i ryg, skuldre og nakke

Har du på grund af dårlige arbejdsstillinger eller efter forkerte løft ondt i ryggen, skuldrene eller nakken? Så kan en oliemassage være en nyttig og effektiv behandlingsform. Hos Zency Massage i Esbjerg tilbyder vi oliemassage i tre forskellige grader. Her kan du enten vælge en blid, medium eller hård massagebehandling. Vi kan også blande forskellige grader alt efter, hvad du har det bedst med, samt hvad formålet med behandling er.

Oliemassage er godt mod stress, depression og angst

Hvis du oplever psykiske lidelser som f.eks. stress, angst eller depression, har flere undersøgelser vist, at man gennem oliemassage kan påvirke ens sindsstemning.

Dermed kan vi ved hjælp af oliemassage tilbyde dig en positiv lindring af de symptomer du mærker på stress, angst og depression. Her går vores uddannede og specialiserede behandler i Esbjerg ind og påvirker og stimulerer dit nervesystem, som blandt andet frigør oxytocin i kroppen, som er de lykkehormonerne, der danner sig i vores blodbaner.

Derfor skal du vælge oliemassage:

  • Du har et ønske om at behandle stress og depression i kroppen.
  • Du har et ønske om en afstressende helkropsmassage.
  • Du har et ønske om at skabe et større velvære i kroppen.

Deep Tissue massage i Esbjerg

Hvis du oplever migræne, spændingshovedpine eller begrænset bevægelighed i musklerne, kan du få stor nytte af en Deep Tissue Massage. Hos Zency Massage i Esbjerg tilbyder vi en professionel massagebehandling af en uddannet og specialiseret behandler, der under massagen vil arbejde i det ydre muskellag. Her går vi ind og løsner op i vævet for at skabe større mobilitet i kroppen.

Hvad er Deep Tissue Massage?

Til forskel fra de andre massagebehandlinger, så arbejder vi med hårde tryk og lange strøg, der vil være på grænsen af din smertetærskel. Det er uden tvivl den mest effektive massagebehandling, da vi arbejder fokuseret på at udrede infiltreret muskulatur i kroppen.

Det betyder, at vi gennem forskellige massageteknikker får løsnet op i dine spændte myoser og overanstrengte muskler. Det er særligt en anbefalingsværdig behandling for dig, som har en høj smertetærskel og stadig kan slappe af.

Undgå skader i kroppen med en Deep Tissue Massage

Hvis du styrketræner eller har et fysisk krævende arbejde, kan det være ideelt at vælge en Deep Tissue Massage. Vi har nogle effektive og fantastiske massageteknikker til at løsne op i dine spændte muskler, så du får ny energi og dermed forebygger skader i kroppen.

Skaderne opstår typisk, hvis dine muskler er spændte og trætte, hvor du i stedet begynder at kompensere ved at bruge andre muskler i kroppen. F.eks. er en Deep Tissue Massage-behandling altafgørende for at få dig tilbage i form igen efter en fibersprængning.

Derfor skal du vælge Deep Tissue Massage


  • Du vil gerne have en massagebehandling med lange og dybe tryk.
  • Du vil gerne forebygge skader i spændte muskler.
  • Du vil gerne fjerne myoser og affaldsstoffer.

Wellness massage i Esbjerg

Stress er i dag noget, de fleste har tæt på kroppen i dag. Det er nærmest gået hen og er blevet en folkesygdom på baggrund af en travl hverdag på arbejdet og derhjemme, som gør det svært at forebygge eller mærke, før kroppen for alvor siger fra.

Her går langt de fleste med et højt niveau af stress i kroppen. Hvis ikke man kan mærke de hårde symptomer på stress, ignorerer man det oftest, før kroppen giver tydeligt udtryk for, at der er noget som ikke er, som det ikke skal være. Dermed ender det oftest med, at de fleste bliver sygemeldt pga. stress.

Her er vores erfaring, at det er vigtigt at få stoppet op og få plejet sin krop. Wellness massage har utrolig mange gode egenskaber ift. at sænke dit stressniveau i kroppen og give dig et afbræk fra hverdagen.

Hos Zency Massage i Esbjerg tilbyder vi en professionel wellness massage til dig, som er stresset eller som bare har brug for den ultimative selvforkælelse.

Derfor skal du vælge wellness massage


  • Fordi du ønsker at sænke stressniveauet i kroppen.
  • Fordi du ønsker at trække stikket fra hverdagen i et øjeblik.
  • Fordi du ønsker at få et lavere blodtryk.