Zency - sportsmassage Aabenraa - gravidmassage Aabenraa - Fysiurgisk massage Aabenraa

Massage i Auning

Har du ondt i ryg eller nakke, vil du gerne komme dine sportsskader til livs eller trænger du til en afstressende gravid- eller oliemassage?

Hos os kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling, og vi behandler den naturligvis effektivt og med den største grundighed. Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

 

Kontakt os

Auningvej 2
8963 Auning

Telefon: +45 7060 5900 

Helle Cassøe
Indehaver & behandler

Mandag: 10:00 – 17.00
Tirsdag: 10:00 – 17.00
Onsdag: 10:00 – 17.00
Torsdag: 10:00 – 17.00
Fredag: 10:00 – 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket 

Vi tilbyder

Sportsmassage      Gravidmassage
Fysiurgisk massage/skadesbehandling     
Dybdevævsmassage      Wellness massage

For at gøre det nemt for dig er der sørget for håndklæde og lagen. Du skal derfor ikke have noget med.

Zency massage Auning ved Randers, Ørsted og Gjesing

Mød din behandler

Gennem faglig og engageret behandling brænder jeg for at give dig den bedste og mest effektive behandling.

Mit navn er Helle Cassøe, jeg er din uddannede RAB certificerede fysiurgiske massør, kropsterapeut og kranio sakral terapeut i Auning.

Jeg har altid hele kroppen i fokus – tingene hænger sammen – f,eks kan hovedpine skyldes et skævt bækken. Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i de problemstillinger du kommer med, og ofte blander jeg de forskellige behandlingsformer for bedste effekt – efter aftale med dig. Jeg er en blid behandler, min grundholdning er, at du må gerne kunne mærke du får massage, men det må ikke gøre ondt 

Siden 2018 har jeg arbejdet med en lang række problemstillinger i min klinik her ved Auning.

Under alle behandlinger gør jeg brug af økologiske produkter fordi jeg værdsætter din og min sundhed højt. Til hver behandling vil du kunne mærke jeg gøre en ære i at yder det bedste for dig.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i klinikken.

De bedste hilsner Helle Cassøe, Indehaver og Behandler Zency Auning

Zency Massage v. Helle Cassøe - Uddannet og professionel massør

Lille

30 minutter
224 kr pr. behandling
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

Almindelig

60 minutter
364 kr pr. behandling
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
Bestseller

Luksus

90 minutter
504 kr pr. behandling
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

100% tilfredshedsgaranti

Din behandling hos os skal leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en ny behandling ved en anden eller samme massør efter eget ønske.

Fleksible åbningstider

Hverdagen kan være travl – derfor har vores massører vekslende og fleksible åbningstider. Ligeledes kan der åbnes efter aftale.

Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

Lokal og uddannet massør

Alle vores massører er lokale og uddannede massører med uddannelsesrelevant baggrund.

Det er din garanti for en god og professionel massage, der gør en forskel for dig.

Kranio Sakral terapi i Auning

Kranio Sakral Terapi er en behagelig behandlingsform hvor der arbejes med blide tryk for at afhjælpe spændinger i det kranio sakrale system.

Det kranio sakrale system omfatter kraniet, rygmarven, korsbenet, bindevævet og cerebrospinalvæsken som flyder mellem hjernehinderne og beskytter mod stød.

Din krop bestræber sig på at være i perfekt fysisk og psykisk balance – er du i ubalance kan cerebrospinalvæsken ikke flyde optimalt og her kan Kranio Sakral Terapi hjælpe dig.

Kranio Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk behandlingsmetode og blev første gang beskrevet af en amerikansk læge (William Sutheland)i 1920´erne. I 1970 arbejdede John Uplegder (amerikansk læge, forsker og osteropat) videre med de teorier der er grundlaget den behandlingsform vi kender i dag.

Resultaterne med Kranio Sakral Terapi har vist sig gode og det er noget, der hjælper rigtig mange mennesker.

En Kranio Sakral Terapi er for dig der døjer med:

 • Hovedpine/migræne
 • Nye som gamle piskesmæld
 • Stress
 • Angst
 • Muskelspændinger
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Søvnbesvær
 • Hormon ubalancer
 • Bækkeløsning

Derfor skal du vælge en Kranio Sekral Terapi:

 • Du ønsker en effektiv behandling
 • Du har specifikke gener du ønsker udbedret
 • Du ønsker brug af nogle af de nyeste teknikker indenfor manuel behandling

Sportsmassage Auning

Har du enten fået en sportsskade, idrætsskade eller generelt noget, der begrænser dig i at dyrke motion og sport? Så kan det være aktuelt med en sportsmassage i vores klinik i Auning. Hos Zency Massage i Auning på Djursland tager vi dig alvorligt, når du kontakter os vedrørende en sportsskade. Vi ved, hvor vigtigt sporten er for vores klienter, hvorfor vi også konstant opdaterer os på den nyeste viden og massageteknikker for at kunne tilbyde dig den mest effektiv sportsmassage.

Vi indleder derfor altid med en personlig dialog, hvor vi hører ind til din sportsskade, hvad tilstanden er, samt hvor længe det har stået på. Herfra laver vi en klar handleplan og guider dig i de massageteknikker vi vil anvende under behandlingen, for at du får de bedste resultater. Her oplever vi mange af vores klienter fortælle, hvordan de allerede kan mærke en stor forskel allerede efter første behandling.

Det hænger som regel sammen med, at vores behandlere er uddannet fysiurgiske massører og er specialiseret i sportsmassage.

Hvornår bør du vælge sportsmassage?

Sportsmassage er velkendt for sportsatleter, der dyrker sport på eliteplan, da det som regel er en fast del af træningsprogrammet. Sportsmassage hos Zency Massage i Auning henvender sig både til dig som er eliteudøver og til dig, som dyrker sport og motion i fritiden. Sportsmassage er faktisk også en god behandling for dig, som har gener eller spændinger i nakken og ryggen pga. dårlige arbejdsstillinger.

Sportsmassage kan hjælpe dig med syre- eller affaldsstoffer, der er ophobet sig i kroppen. Her går vi ind og løsner op for dette, så det nemmere kan komme ud af kroppen igen. Dér hvor sportsmassagen for alvor kan gøre godt for din krop er ved, at vi kan fjerne de spændte myoser, der typisk sætter sig i nakke og skuldre. Det sker typisk, hvis du har en stressende arbejdsuge foran computeren eller ved et fysisk krævende arbejde.

Book en tid til en sportsmassage hos os i Auning

Vores sportsmassage er til dig, som ønsker en kvalitetsmassage, hvor der er fokus på faglighed, håndværk og effektive teknikker, der giver dig positive resultater allerede efter første behandling.

Vi oplever, at vores klienter typisk besøger os, når spændingerne i kroppen eller sportsskaden er blevet så slem, at det er ulideligt. Vi har derfor erfaring med at løse mange komplekse udfordringer og sportsskader gennem vores viden og avancerede massageteknikker. Her tilpasser vi den enkelte behandling efter vores klienters forskellige behov i kombination med, hvilken tilstand musklen er i, så du opnår et større velvære i kroppen.

Derfor skal du vælge en sportsmassage

 

 • Du ønsker at forbedre din sportslige præstation.
 • Du ønsker at forebygge skader.
 • Du ønsker at få bugt med en sportsskade.

 

Gravidmassage i Auning

En gravid massage er for dig, der allerede er gravid og har smerter eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassage har en masse egenskaber for dig, din krop og dit barn eller kommende barn. Under gravidmassagen arbejder jeg som behandler med teknikker der sænker dit stressniveau op til 50%. Samtidig øges lykkehormonerne i kroppen.
En anden positiv effekt din gravidmassage har er den at, den er med til at skabe relation til dit barn. Barnet i maven er nemlig allerede fra uge 10 i stand til at udvikle relation til dig og det er præcis disse hormoner der udskilles i kroppen under din professionelle gravidmassage.

Hvornår skal jeg vælge en gravidmassage?

Gravidmassage er for dig, der er i de lykkelige omstændigheder at være gravid. Den er for dig der oplever gener i forbindelse med graviditet eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassagen er for dig der ønsker at give de bedste betingelser for dig og dit barn.

Gravidmassage gives ikke i 1. trimester.

Derfor skal du vælge en gravidmassage:

 • Du er gravid og oplever smerter
 • Du er gravid og ønsker at forebygge smerter
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til at føle omsorg, kærlighed og empati
 • Du ønsker at forberede kroppen til fødsel

Det siger vores klienter

Fysiurgisk massage i Auning

Fysiurgisk massage er en behandling, der kan være ideel for dig, som har en dårlig arbejdsstilling. Det kan både være, hvis du sidder meget på et kontor i en dårlig arbejdsstilling, eller hvis du har et job, der kræver tunge og svære løft for kroppen. Her vil der typisk opstå spændinger og smerter i kroppen, som kan udvikle sig til en slem hovedpine, migræne eller måske smerter i nakken, ryggen eller lænden. Det kan i værste fald betyde, at du har sværere ved at sove om natten. Her vil en fysiurgisk massage kunne løsne op for musklerne i kroppen, så de spændte myoser bliver fjernet, og musklerne bedre kan slappe af.

Hvad består fysiurgisk massage af?

En fysiurgisk massage er en behandlingsform, der er stærkt inspireret af den fysioterapeutiske massagebehandling. Ordene stammer fra “fysiurgi” og “massage”, som er en kombination af de to massagebehandlinger. Du kan derfor forvente, at vi i denne behandling arbejder os ned i kroppens væv, sener, muskler og bindevæv for at skabe den rette balance i kroppen og få løsnet op i de enkelte muskelgrupper. Det er med til at gøre musklerne mere bevægelige og fleksible at arbejde med sammenlignet med, når de er overspændte.

Hos Zency Massage i Auning ved Ørsted bliver du mødt af vores uddannet fysiurgiske massør. Vi sætter en ære i vores håndværk, hvorfor vi løbende opdaterer os på den nyeste viden og de mest effektive massageteknikker. Det gør vi for at give dig en ekstraordinær oplevelse, når du vælger en fysiurgisk massage hos os. For os handler det om at lære din krop at kende, så vi kan skabe positive resultater. Derfor indleder vi vores forløb eller behandling med en personlig dialog. Her sætter vi os ind i din konkrete problemstilling, hvilke gener det giver, samt hvilken tilstand din muskel er i.

Ud fra det strikker vi en massagebehandling sammen med massageteknikker, hårdhed og tryk, så du får den bedste effekt. Det har vi erfaret at mange af vores klienter har oplevet en positiv virkning ved, da de allerede efter første behandling oplever et større velvære i kroppen.

Hvornår skal jeg få en fysiurgisk massage?

 

 • Du ønsker at behandle en gammel skade i kroppen.
 • ⦁ Du ønsker at forbedre din restitution.
 • ⦁ Du ønsker at øge mobiliteten i dine muskler.

 

Se næste ledige tid